Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
41 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 41 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
simera exo polla ponakia ponao apo kato me ponaei i mesi noiotho opos einai otan mou erxete periodos eutixos aurio exo giatro na do ti tha mou pei m'exei piasei trelo anxos mipos kai den katalavo tous ponous tis gennas.

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ! ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 215994

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasiliapap07 έγραψε:ΚΟΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ! ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 215994

EGO EXO AURIO STIS 11 KAI META THA VGO STIN AGORA GIA LIGA PRAGMATA. MALLON AUTOI OI PONOI EINAI GIATI TIN PIRA TIL XTHES KAI MOU EIPE OTI DEN EINAI KATI ANISIXITIKO, NA DOUME AN AURIO DEI KAI AN KONTEUO NA GENNISO.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια! Εγώ σήμερα έχω μαστόρια στο σπίτι, μας περνάνε φυσικό αέριο, και φυσικά γίνεται ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗ!!! Τρυπήματα, αλλαγή σωμάτων (βάζουμε μεγαλύτερο σώμα στο δωμάτιο που θα γίνει παιδικό για να είναι πιο ζεστό), κτλ...Θα ξεπατωθώ στις δουλειές αφού τελειώσουν! Ωχ και μόνο που το σκέφτομαι κουράζομαι!!! Ευτυχώς είναι και ο άντρας μου εδώ και θα βοηθήσει....

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατερινα καλο κουραγιο..ευτυχως που ειναι κ ο καλος σου να βοηθησει γτ εμεις πλεον δεν ειμαστε για πολλα.
Κορινα το πιστευεις χθες το βραδυ με επιασε πονος στην μεση σαν περιοδου..κ λιγο χαμηλα στην κοιλια...κ σε συνδιασμο με τις συσπασεις που εχω εδω κ 2-3 μερες λεω αυτο ειναι γενναω.

Οσο για τα απορρυπαντικα θα συμφωνησω με Κορινα τουλαχιστον στην αρχη ειναι καλο να τα πλενουμε με τα ειδικα απορ. για βρεφη που ειναι κ υποαλλεργικα.

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια πηρα να κανω κολοκυθακια γεμιστα αλλα αρνουμαι να μπω στην κουζινα κ κοντευει 2..ουφ δεν παλευεται η ζεστη...
Τι φαγατε σημερα?

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FB ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ!!!ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 215994  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 654316

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ τι καλα!!!!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 654316  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 654316  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 654316 Συγχαρητηρια Μαρακι να χαιρεσαι την κορουλα σου .περιμενουμε νεα  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 50580  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 50580  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 50580  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 893968  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 893968  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 893968

Νικη που'σαι ρε κοριτσι???

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να μην ξεχασουμε κ την Τζοαννουα μας σημερα που εχει γεννεθλια! Χρονια πολλα σεξυ μαμα !!!να χαιρεσαι τα αγγελουδια σου,την οικογενεια σου κ με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σας να ολοκληρωθει η ευτυχια σας!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 417472

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρόνια πολλά στην Τζοαννουα!!! Να ζήσει το μωρό στο Μαράκι μας!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 50580 Αχ, τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!! Άντε να φτιάξει λίγο η ψυχολογία μας, να ανέβει η ομάδα και να πέρνουν σειρά και οι υπόλοιπες!!!!!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
na sou zisei maraki ola na sas pane teleia  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 654316 ioanna mou xronia polla oti epithimeis  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 783141 me to kalo na erhei kai i koroula sas. emeis simera fagame xoirino me patates. eixa kai ena travigma prin sto podi psila leo edo tha mino.

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mαράκι να σου ζήσει καλή μου!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 50580
Ελπίζω μαμά και κόρη να είστε καλά!!! Θέλουμε νέα με την πρώτη ευκαιρία!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 417472

Ιωάννα μου χρόνια σου πολλά!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 654316
Να σαι γερή κι ευτυχισμένη, να χαίρεσαι την οικογένεια σου και με το καλό να υποδεχθείτε και το νέο μέλος!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 417472

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Για τα παιδικά απορρυπαντικά κορίτσια μου θα μου επιτρέψετε να είμαι λίγο επιφυλακτική! Δεν πιστεύω ότι προσφέρουν κάποια ιδιαίτερη προφύλαξη στα μωρά ή ότι διαφέρουν απο τα κοινά απορρυπαντικά. Μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν ήταν καν τόσο διαδεδομένα και αν κρίνω απο μωράκια που γνωρίζω τα οποία είχαν αλλεργίες και κατέφυγαν σε τέτοιου είδους προιόντα και δεν υπήρξε καμία διαφορά δεν τα θεωρώ απαραίτητα

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα από το σπίτι μου σήμερα!
Ωραίο πράγμα η άδεια!

Μαράκι, να σας ζήσει η μπουμπού! Ελπίζω να μπεις σύντομα να μας πεις τα νέα σου.

Χρόνια πολλά Ιωάννα! Να τα 100στήσεις και να χαίρεται η οικογένειά σου! Με το καλό να έρθει η ώρα να πάρετε αγκαλιά και το πέμπτο μέλος της οικογένειας.

Εγώ κορίτσια εχθές και σήμερα ετοιμάζω το δωμάτιο και τα πράγματα της μπέμπας. Έχω φέρει και την πεθερά μου στο σπίτι και σιδερώνει. Έχω πλύνει όλα τα μωρουδιακά και την καλαθούνα. Το μόνο που μου λείπει τώρα είναι να πλύνω τα υφάσματα από το καρότσι και από το καθισματάκι του αυτοκινήτου γιατί έχουν να χρησιμοποιηθούν αρκετά χρόνια.

Άφρο, για τα απορρυπαντικά και εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα από αυτές που τα προσέχουν αλλά σε όλα μου τα παιδιά μέχρι και τους πρώτους έξι μήνες τουλάχιστον τα πλένω με το ειδικό απορρυπαντικό. Είναι μία τακτική που την εφάρμοζαν και οι μαμάδες μας. Τότε υπήρχε μόνο το Αρκάδι ως παιδικό απορρυπαντικό. Τώρα υπάρχουν και άλλα σε υγρή πιο πρακτική μορφή. Καλό είναι βέβαια να μην χρησιμοποιούμε καθόλου μαλακτικό. Προσωπικά το έχω κόψει και από τα δικά μας ρούχα διότι μπαίνει στη φάση μετά το ξέπλυμα των ρούχων και όσο να 'ναι είναι χημικά. Δεν τα πάω καλά με τα χημικά όπως δεν τα πάω καλά και με το dettol. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να καθαρίζουμε αλλά όχι να υπερβάλλουμε διότι ελαττώνουμε την φυσικές μας άμυνες.

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ!

ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ Ε? ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΛΕΧΩΝΑ!!!

DEST ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΔΕΙΑ Ε? ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΣΠΙΤΙΙΙΙΙΙ!!!!

veny

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katarxhn na xairosaste ta mwrakia sas oses gennhsate(ante na pairnoume seira siga siga). emena o giatros mou eipe oti an den genhsw endiamesa 8a me valei mesa stis 10 augoustou- oute enas mhnas akoma dhladh. exw skasei omws me thn korh mou pou mou exei bgalei to ladi me th grinia ths.. einai 3 k ektos apo ola ta provlhmata pou eixame me th zhleia k antidrash pou thw bgainei gia to mwro pou erxetai twra arxise na katourietai panw ths - apo th deutera mazeuw tsisa apo pantou - k shmera zhthse k mpimpero!!! exw skasei k den xerw ti na kanw pia...
exete kamia idea???
oso gia ta aporypantika me agxwsate - egw ta eplyna ola me ta dika mas, den antexw na ta xanaplynw k siderwsw apo thn arxh, 8a parw omws twra paidika apporypantika k 8a arxisw me auta, lete na pa8ei tipota ? agxwnomai poly k gia ola pia!!!!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και από μένα Smile , τι μου κάνετε; Κορίνα μου χρόνια πολλά για τη γιορτή σου και Ιωαννούλα χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 417472 Νάντια μου εύχομαι σύντομα να πάρεις το μωράκι σπίτι Smile . Μαρία να σου ζήσει η κορούλα σου  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 50580

Πήγαμε στον γιατρό τη Δευτέρα, όλα καλά, αλλά μέσα σε 19 μέρες έβαλε 800 γρ., είμαστε 2,300 τώρα! Τρόμαξε ο γιατρός! Μου έκοψε τα γλυκά κι έχω σοβαρή στέρηση, θέλω πολύ να φάω κάτι γλυκό! Στις 23 του μήνα που θα ξαναπάω και αν έχει πάει πάνω από 3 κιλά θα ξανακάνω καμπύλη ζαχάρου! Θα χτυπήσει το τετράκιλο λογικά το μπουμπούκι μου Smile

Κατά τα άλλα έχω πέσει λιγάκι ψυχολογικά. Κάθε μέρα περνάμε πολλές ώρες στην πεθερά μου και ταλαιπωρούμαι από τη ζέστη, χώρια που δεν πάω καθόλου σπίτι μου για ξεκούραση, παρά μόνο το βράδυ κατευθείαν για ύπνο. Ούτε φυσικά και το κλίμα που επικρατεί είναι το κατάλληλο για να βρίσκομαι. Αλλά δεν μπορώ με τίποτα να αφήσω μόνο του τον άντρα μου, θέλω να είμαι δίπλα του συνέχεια, να βλέπω τη διάθεση του, αν είναι καλά κλπ. Με έπιασε και ένα μικρό παράπονο ότι τώρα που αρχίσαν τα δύσκολα μου δεν μπορώ να έχω τη φουλ σημασία του άντρα μου (και φυσικά ούτε διανοούμαι να τη ζητήσω τέτοιες στιγμές)....βλακείες, το ξέρω, αλλά μάλλον η ζέστη και οι ορμόνες δεν βοηθούν. Το μωράκι μας το περιμένουν όλοι πώς και πώς για παρηγοριά. Και το δεχόμουν ευχαρίστως ως τώρα, θεωρώ ότι επιβάλλεται να το βλέπουν έτσι. Αλλά πλέον αυτό το πράγμα το επαναλαμβάνει η πεθερά μου συνέχεια, πραγματικά. Όταν μελαγχολεί πάει στη γειτόνισσα που είναι καλή της φίλη για να δει τις εγγονές της να νοιώσει καλύτερα. Μόνο με τα παιδιά αισθάνεται πιο καλά. Και μου είπε ότι "μάλλον θα μου το φέρνετε συνέχεια ή θα με έχετε συνέχεια σπίτι σας", μεταξύ αστείου και σοβαρού. Λίγο η ζέστη που με βαράει, λίγο οι ορμόνες...με τρομοκράτησε λιγάκι αυτή η κουβέντα ρε κορίτσια. Άρχισα να νοιώθω ότι το μωρό μου στη φάση που θα έρθει θα λειτουργεί απλά σαν παρηγοριά για τους άλλους. Κι εγώ; Ταλαιπωρήθηκα για να φτάσω εδώ, πέρασα 2 αποβολές και μια επέμβαση. Περιμένω πώς και πώς να τον σφίξω στην αγκαλιά μου, να νοιώσω ότι είναι το παιδί μου, δικό μου και μόνο δικό μου. Είμαι κακιά και παράλογη που τρομοκρατούμαι; Νοιώθω ότι είμαι αναίσθητη απέναντι στον πόνο της πεθεράς μου με τις σκέψεις μου αυτές, χωρίς φυσικά να της έχω πει κάτι. Μάλλον είμαι υπερβολικά παραπονιάρα. Αλλά σ' όλη μου τη ζωή, σε τέτοιες και διάφορες άλλες στιγμές πάντα έμπαινα σε 2η μοίρα γιατί ξέρουν όλοι ότι είμαι πολύ δυνατή. Και οι γονείς μου πρόσεχαν περισσότερο τον αδερφό μου γιατί μου είχαν εμπιστοσύνη και δεν ανησυχούσαν για μένα και ο άντρας μου πάντα πρόσεχε πολύ τους δικούς του, λόγω και των καταστάσεων που είχαν με τον αδερφό του, μια και ήταν ο μόνος δυνατός, κι εγώ έμπαινα σε 2η μοίρα γιατί ήξερε ότι δεν τον χρειαζόμουν τόσο. Το καταλαβαίνω, αλλά κάποτε θέλω κι εγώ φροντίδα....

Αχ, σας τρέλανα, συγνώμη, αλλά δεν ξέρω που αλλού να τα πώ. Πολλά φιλάκια σε όλες και να ξεκουράζεστε  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 417472

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια μου..ολο το βραδυ δεν μπορεσα να κλεισω ματι απτην ζεστη κ τωρα σηκωθηκα..

Δημητρα κατα την γνωμη μου δεν εισαι καθολου υπερβολικη σε αυτα που σκεφτεσαι..
περιμενεις τοσο καιρο για να ζησεις αυτο το θαυμα κ τωρα νιωθεις σαν να σου παραβιαζουν αυτο το δικαιωμα.
Σιγουρα το μωρο θα ελαφρυνει καπως την βαρια ατμοσφαιρα του πενθους αλλα μεχρι εκει..
Στην φαση αυτη εχει αναγκη μονο την μανουλα του κ ουτε μπορειτε να το τρεχετε στην πεθερα σου κ να το ταλαιπωρειτε ..
Φυσικα οποιος θελει μπορει να ερχεται στο σπιτι σας να το βλεπει αλλα κ παλι με μετρο..οι πρωτες στιγμες ειναι αφιερωμενες αποκλειστικα στην μαμα κ στο μωρο.
Συγνωμη αυτη ειναι η γνωμη μου..βεβαια οταν μεγαλωσει λιγο το νινακι θα ειναι αλλιως..θα το εχετε κ εσεις αναγκη να το κραταει η γιαγια ισως καποια βραδια για να βγειτε σαν ζευγαρι αλλα ακομα κοριτσακι μ ειναι νωρις.

Δεσποινα αυτο ηθελα να πω κ εγω για τα απορρυπαντικα,ρωτησα την μαμα μου κ μ ειπε οτι ακομα κ οταν ημουν εγω μωρο χρησιμοποιουσε ειδικο απορ. για τα ρουχα..ενα προδερμ με πρασινο σαπουνι τοτε..αρα σιγουρα για καποιο λογο το κανουν..ισως κ για προληπτικο αλλα δεν εχουμε να χασουμε κ κατι.

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
veny έγραψε:katarxhn na xairosaste ta mwrakia sas oses gennhsate(ante na pairnoume seira siga siga). emena o giatros mou eipe oti an den genhsw endiamesa 8a me valei mesa stis 10 augoustou- oute enas mhnas akoma dhladh. exw skasei omws me thn korh mou pou mou exei bgalei to ladi me th grinia ths.. einai 3 k ektos apo ola ta provlhmata pou eixame me th zhleia k antidrash pou thw bgainei gia to mwro pou erxetai twra arxise na katourietai panw ths - apo th deutera mazeuw tsisa apo pantou - k shmera zhthse k mpimpero!!! exw skasei k den xerw ti na kanw pia...
exete kamia idea???
oso gia ta aporypantika me agxwsate - egw ta eplyna ola me ta dika mas, den antexw na ta xanaplynw k siderwsw apo thn arxh, 8a parw omws twra paidika apporypantika k 8a arxisw me auta, lete na pa8ei tipota ? agxwnomai poly k gia ola pia!!!!

Μην αγχωνεσαι κοριτσι κ ολα καλα θα πανε..με το καλο σου ευχομαι!
Οσο για την κορουλα σου εχω ακουσει πολλες παρομοιες ιστοριες..Οταν γεννηθηκα εγω κ με πηραν σπιτι,ο αδερφος μου -13 μηνων τοτε- μου εδωσε σφαλιαρα Shocked Γενικα δεν με χωνευαι καθολου ολο με δαγκωνε κ με χτυπουσε οταν δεν κοιτουσε η μαμα,ηταν πολυ δεμενος μαζι της κ ηθελε την αποκλειστικοτητα Razz
Υπομονη θελει κ να της δειξεις οτι δεν εχει αλλαξει τπτ αναμεσα σας κ οτι 'η μαμα την αγαπαει κ τωρα θα εχει κ ενα αδερφακι να την αγαπαει κ αυτο'
Γενικα σε τετοιες καταστασεις καλο ειναι να συμβουλευομαστε κ καποιον παιδοψυχολογο να σου πει με ποιον τροπο να αντιμετωπισεις το θεμα με τα τσισα π.χ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dorela στις Πεμ Ιουλ 12, 2012 3:06 am, 1 φορά

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια! Θα σκασουμε και σήμερα ρε παιδί μου, δεν μας λυπάται καθόλου αυτός ο καιρός!
Δήμητρα και μενα έβαλε η μικρή μου αρκετά και μου κοψε ο γιατρός τα γλυκά! Σου στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς! Με τέτοια ζαβλακομάρα μόνο τα γλυκά με έστρωναν λιγάκι, πάνε κι αυτά!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 534787 Κι εγώ δεν σε βρίσκω καθόλου υπερβολική πάντως. Και νομίζω ότι όσο πλησιάζει η ώρα και οι ορμόνες μας τρελαίνονται όλες κάπως έτσι σκεφτόμαστε! Υπομονή και όλα θα βρουν το δρόμο τους θα δεις! Wink

Veny δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Εύχομαι μόνο να συνέλθει γρήγορα το παιδάκι σου και να μην ταλαιπωρείσαι!

Όσο για τα απορρυπαντικά, η κάθε μανούλα κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι καλύτερο για το παιδάκι της. Εμένα ποτέ κανένας απο οικογένεια ή φίλους χρησιμοποιούσε παιδικά απορρυπαντικά και όσοι είχαν μωράκια με αλλεργίες δεν παίρναν απορρυπαντικά παιδικά του εμπορίου αλλά ειδικά υποαλλεργικά που έκαναν παραγγελία.
Ας έρθουν με το καλό τα μανάρια μας και μακάρι να μην χρειάζεται κανένα!

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαράκι καλημέρα! Καλό κουράγιο με τον καύσωνα!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loipon koritsia girisa apo tin giatro mou 3kg o mpempis poli xamila alla akomi o traxilos piso pisteuei oti mexri tis 23 tha geniso, epidi einai poli xamila den tha paro olo ton mina, kata t'alla mou pire kolpika igra kai edosa kai aima gia eksetaseis tha ksana pao tin tetarti.

748 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 Empty Help... Πεμ Ιουλ 12, 2012 6:18 am

Viviene

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια καλησπέρα! Είναι η πρώτη μου δημοσίευση εδώ και θέλω απελπισμένα τα φώτα σας.. Sad
Μόλις επέστρεψα από το γιατρό όπου έκανα ένα υπέρηχο και το πρώτο μου non stress.
Είμαι στην 36η εβδομάδα + 3 μέρες και το βάρος του μπέμπη είναι 3332gr.. Ο γιατρός μου με άγχωσε αρκετά λέγοντάς μου ότι είναι μεγάλο μωρό και ίσως χρειαστεί πρόκληση τοκετού νωρίτερα (Η ΠΗΤ μου είναι 6 Αυγούστου)
Θα ήθελα όσο μπορώ και μου το επιτρέπουν οι συνθήκες να γεννήσω φυσιολογικά αλλά πλέον δεν νομίζω ότι μου αφήνει περιθώρια ο γιατρός μου..  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 534787
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ προκειμένου να εμποδίσω την περαιτέρω αύξηση του βάρους του σπόρου μου? confused
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 417472

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπω Κορίνα! Πραγματικά έφτασε ο καιρός!
Veny για τα απορρυπαντικά δε νομίζω ότι πρέπει να αγχώνεσαι. Όπως ανέφερα κι εγώ δεν είμαι υπερβολική, επομένως δε νομίζω ότι θα πάθει κάτι το μωρό. Ούτως ή άλλως είσαι ήδη μαμά και έτσι όπως μεγάλωσε το ένα μωρό θα μεγαλώσει και το άλλο. Very Happy
Όσον αφορά τη ζήλια και εγώ όταν γέννησα το γιο μου η κόρη μου ήταν σχεδόν 3 χρονών. Πισωγυρίσματα δεν είχαμε σχετικά με τα τσίσα και ευτυχώς ούτε με την πιπίλα. Μου πήρε λίγο παραπάνω μόνο να της κόψω το μπιμπερό. Σε γενικές γραμμές τη ζήλια της την έβγαζε πάνω μας με αλλαγή συμπεριφοράς και γκρίνια όπως λες εσύ αλλά αυτό έγινε όταν γεννήθηκε ο μικρός και μετά. Το φαινόμενο άρχισε σιγά σιγά να εξασθενεί και φυσικά μη διανοηθείς να απομακρύνεις το παιδί από τις καθημερινές διαδικασίες του μωρού. Ακόμα και όταν θήλαζα ήταν η ώρα μου και με τα δύο παιδιά. Την φώναζα και την έλεγα "ώρα να ταΐσουμε τον μπέμπη. Ερχότανε δίπλα μου και την αγκάλιαζα με το ένα χέρι και το άλλο το μωρό. Όταν άλλαζα στήθος, άλλαζε και εκείνη πλευρά για να βολευόμαστε. Για να μη βαριέται την έβαζα να βλέπει τηλεόραση. Πάνω από όλα μη στεναχωριέσαι. Είναι μικρή και θα ξεχάσει πως ήτανε να είναι μόνη της γρήγορα.
Δήμητρα, σίγουρα δεν είσαι υπερβολική αλλά πιστεύω ότι με το που θα γεννήσεις θα στρώσουν πολλά πράγματα και θα μπουν στη θέση τους. Κατάλαβα ότι με την πεθερά σου έχεις καλή σχέση και επομένως δεν πιστεύω να σου φορτωθεί όπως το αναφέρει. Πιο πολύ το λέει για να το λέει. Γιατί δε λες μια μέρα στον άντρα σου να καθίσετε σπίτι γιατί έχεις κουραστεί το πηγαινέλα. Πλησιάζεις στο τέλος και καταλάβει την ανάγκη σου για ξεκούραση. Δώστου να καταλάβει ότι περνάς κι εσύ μια πολύ ιδιαίτερη φάση στη ζωή σου που δεν επαναλαμβάνετε και χρειάζεσαι την προσοχή του. Πάντως μίλα... μην αφήνεις τα παράπονα να συσσωρεύονται...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Viviene έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα! Είναι η πρώτη μου δημοσίευση εδώ και θέλω απελπισμένα τα φώτα σας.. Sad
Μόλις επέστρεψα από το γιατρό όπου έκανα ένα υπέρηχο και το πρώτο μου non stress.
Είμαι στην 36η εβδομάδα + 3 μέρες και το βάρος του μπέμπη είναι 3332gr.. Ο γιατρός μου με άγχωσε αρκετά λέγοντάς μου ότι είναι μεγάλο μωρό και ίσως χρειαστεί πρόκληση τοκετού νωρίτερα (Η ΠΗΤ μου είναι 6 Αυγούστου)
Θα ήθελα όσο μπορώ και μου το επιτρέπουν οι συνθήκες να γεννήσω φυσιολογικά αλλά πλέον δεν νομίζω ότι μου αφήνει περιθώρια ο γιατρός μου..  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 534787
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ προκειμένου να εμποδίσω την περαιτέρω αύξηση του βάρους του σπόρου μου? confused
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 30 417472

Καλησπέρα Viviene!
Δεν νομίζω ότι πρέπει να στεναχωριέσαι για την περίπτωση της πρόκλησης. Δε σου πρότεινε καισαρική, πρόκληση σου πρότεινε ο γιατρός σου. Το μωρό σου είναι ήδη αρκετά μεγάλο. Σκέψου ότι υπάρχουν μωρά που κλείνουν τον ένατο και δεν φτάνουν καν το βάρος του δικού σου.
Μη νομίζεις ότι αν τυχόν σπάσουν τα νερά σου γεννάς φυσιολογικά πάντα. Στα προηγούμενα παιδιά μου σπάσανε και τις φορές τα νερά αλλά δεν είχα ούτε πόνους ούτε διαστολή και μου βάλανε φάρμακο (ωκιτοκίνη) για να έρθουν. Δηλαδή στην ουσία έγινε πρόκληση. Σταμάτα να ανησυχείς για το βάρος του μωρού σου. Αν σου πει ο γιατρός σου για πρόκληση θα σου το πει για καλό. Για να μη δυσχεραίνεται άλλο το μωρό στην κοιλιά. Κοίτα να απολαύσεις τις τελευταίες μέρες σου και περπάτα όσο μπορείς. Αν έχεις σκαλοπάτια στο σπίτι ανεβοκατέβαινέ τα. Που ξέρεις μπορεί ο τοκετός να έρθει πριν τη μέρα που λέει ο γιατρός σου.
Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις