Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Aurora

Aurora
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλώς τα τα κορίτσια!
Ελενάκι καλώς ήρθες,
Νίκη σε τι θέση είναι ο βαφτιστηρούλης σου?Πάει καλά στον διαγωνισμό?

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στελλιτσα δεν μπορω να δω σημερα γιατι κατι εχει παθει η σελιδα και δεν ανοιγει..Βεβαια οσα πιο πολλα Like τοσο το καλυτερο.Ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!

Aurora

Aurora
Panik11 έγραψε:Στελλιτσα δεν μπορω να δω σημερα γιατι κατι εχει παθει η σελιδα και δεν ανοιγει..Βεβαια οσα πιο πολλα Like τοσο το καλυτερο.Ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!

Καλή του επιτυχία και μόλις βγούν ατ ααποτελέσματα να μας πείς ε?
Αλήθεια το έχεις αναρτήσει το φείς?

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στελλιτσα καλα μπανια! ζηλευωωωω. οπως ειπε και η φιλη εγκυουλα πιο πανω, εμεις οι υπολοιπες θα λουστουμε στον ιδρωτα, οπως και παθαμε βεβαια...με τετοια ζεστη!

Νικη και Ιοκαστη σας καλησπεριζω και ευχομαι ολα καλα!

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Επέστρεψα από τη δουλειά και γω και συνεχίζω να τρώω χωρίς τύψεις διαβάζοντας τις κακίες που σας λένε για τα κιλά...τουλάχιστον εμείς έχουμε μια δικαιολογία η δικιά τους ποια είναι.....γκρρρρ......
Γέμισε με ωραίες κοιλίτσες το φόρουμ....θα προσπαθήσω να βγάλω και γω καμία καλή αυτές τις μέρες......
Τα βλαστοκύτταρα είναι μεγάλη συζητηση και έχω ακούσει τρελές τιμές οπότε θα ψάξω αυτό που είπε η Ίνα.....
Όσες πάτε για μπάνιο σας ζηλεύω.......

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoina83 έγραψε:Επέστρεψα από τη δουλειά και γω και συνεχίζω να τρώω χωρίς τύψεις διαβάζοντας τις κακίες που σας λένε για τα κιλά...τουλάχιστον εμείς έχουμε μια δικαιολογία η δικιά τους ποια είναι.....γκρρρρ......
Γέμισε με ωραίες κοιλίτσες το φόρουμ....θα προσπαθήσω να βγάλω και γω καμία καλή αυτές τις μέρες......
Τα βλαστοκύτταρα είναι μεγάλη συζητηση και έχω ακούσει τρελές τιμές οπότε θα ψάξω αυτό που είπε η Ίνα.....
Όσες πάτε για μπάνιο σας ζηλεύω.......

Γεια σου Δεσποινακι, πως πηγε το σχολειο; ποτε κλεινετε; θα παω και γω πισω σε λιγεσ μερες.

αστα να πανε με τις κακιες εγω το πρωι ημουνα εξαλλη, τωρα ηρεμησα καπως. μου τη βαρεσε ασχημα η ολη κατασταση! οπως ειπες εμεις εχουμε μια δικαιολογια. παντως αμα συμβει ξανα εγω πλεον θα απαντω!

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χριστινάκι στο σχολείο πολύ χαλαρά...τελευταίες μέρες είναι τώρα την Πέμπτη κλείνουμε, έχω ανακτήσει τις δυνάμεις κιόλας από την άδεια......
Και εννοείται αν σου πουν κάτι τέτοιο ξανά να απαντήσεις απορώ και πως κρατήθηκες...έχουμε το ακαταλόγιστο και στο φαγητό και στα νεύρα....χαχαχαχα
Γιατί δεν παίρνεις άδεια μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς...?

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoina83 έγραψε:Χριστινάκι στο σχολείο πολύ χαλαρά...τελευταίες μέρες είναι τώρα την Πέμπτη κλείνουμε, έχω ανακτήσει τις δυνάμεις κιόλας από την άδεια......
Και εννοείται αν σου πουν κάτι τέτοιο ξανά να απαντήσεις απορώ και πως κρατήθηκες...έχουμε το ακαταλόγιστο και στο φαγητό και στα νεύρα....χαχαχαχα
Γιατί δεν παίρνεις άδεια μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς...?

χαιρομαι καλη μου! χαλαρα σε ευκολυνει και σενα στην κατασταση σου γιατι ειπαμε δεν ειναι ευκολο επαγγελμα. στην κυπρο ειδικα εχουμε να κανουμε με ζιζανια στην πρωτευουσα. απορω και εγω πως κρατιεμαι ειδικα με την νυμφη!! ηταν ομως η τελευταια φορα Δεσποινακι μ το υποσχεθηκα στον εαυτο μου ..γενικα σε οποιο σχολιο κανει για να με προσβαλλει...

πηρα αδεια αλλα πρεπει να παω και λιγες μερες πριν κλεισουμε για να μη μετρησει το καλοκαιρι...

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Υπομονή για λίγες μέρες και μετά θα αράζεις στις παραλίες.....
Χριστινάκι θα βγω για λίγο να ξεκουραστώ και μετά να πάω βολτίτσα στην αγορά.....
Φιλια!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoina83 έγραψε:Υπομονή για λίγες μέρες και μετά θα αράζεις στις παραλίες.....
Χριστινάκι θα βγω για λίγο να ξεκουραστώ και μετά να πάω βολτίτσα στην αγορά.....
Φιλια!!!

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 5 315810 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 5 315810 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 5 315810 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 5 315810 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 5 315810 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 5 315810

giotaki2

giotaki2
Rolling Eyes είναι καμιά σας εδώ;
Τι κάνατε, φάγατε, ξεκουραστήκατε;
Εγώ κοιμήθηκα καναδυο ωρίτσες και μετά σηκώθηκα και έφαγα, τώρα έχω φουσκώσει αλλά τουλάχιστον δεν θα φάω βράδυ γιατί δε θα πεινάω.. Razz χιχι θα τη βγάλω με κανα φρουτάκι!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου ρε Γιωτάκο......λοιπόν άρχισα τις περικοπές και εγώ καιγόταν ο τόπος στο μαγαζί κατά τις 14:30 και δεν άντεξα τους λέω φεύγω.....άφησα και την ανηψά πίσω και ήρθα σπιτάκι μου....έκανα μπανάκι άνοιξα a/c και κοιμήθηκα μέχρι τις πέντε.....μαγείρεψα καρμπονάρα και σαλατούλα σαφώς και φαντάζομαι από τη ζέστη έβγαλα και ένα κλάμπ που είχα φάει και δεν το είχα χωνέψει!!!!

giotaki2

giotaki2
Βικάκο μιά χαρούλα καλά έκανες να ξεκουράζεσαι κι εσυ λίγο ρε κορίτσι έγκυος είσαι μη σου βγει και ξινό!
Κι εγώ έφαγα λαζάνια με κοκκινιστό το μετάνιωσα βέβαια μετά γιατί θα κάνω ώρες να το χωνέψω.. πινω λίγο κολα λαιτ μπας και βοηθήσει.

Πολύ ζέστη ρε συ κι εγώ λεω να μπω να κανω ντους να δροσιστώ αλλά το καθυστερώ γιατί θέλω και να ξυριστώ κ δε μπορώ να ζοριστώ τώρα που έχω φάει.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε δεν είχα θέμα με εμετούς μέχρι τώρα αλλά τώρα τεελευταία αμα φαω πολύ και δεν μπορώ να χωνέψω απλά ανοιγω στόμα και δώστου ...τι κουλαμάρα έιναι αυτή......και γω μάλλον με φρούτα θα την βγάλω....για βράδυ....΄τα αγόρασε η κουνιάδα μου και τα χει πάει δίπλα στη πεθερά μου και δεν έχω την όρεξη της οπόταν περιμένω τον άντρα μουνα μου τα φέρει αυτός να δεί και τη μάνα του!!!!

Καλωπισμό ξυρίσματος άύριο την Πέμπτη έχω γιατρό μην με δεί και σαν το σούργελο................κρίμα είναι!!!!Αλέγατε για κιλα ζυγίστηκα και είμαι αισίως 67 σταθερή στα +13................Embarassed Embarassed Embarassed

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια κανει απιστευτη ζεστηηη απιστευτη ομως!!
Βικακι εισαι καλυτερα τωρα;; πολυ καλα εκανες!! μονο ετσι θα αρχισει να δουλευει η μικρη γτ αμα σε εχει εκει να τα κανεις εσυ φαινεται αδιαφορει

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Ρε δεν είχα θέμα με εμετούς μέχρι τώρα αλλά τώρα τεελευταία αμα φαω πολύ και δεν μπορώ να χωνέψω απλά ανοιγω στόμα και δώστου ...τι κουλαμάρα έιναι αυτή......και γω μάλλον με φρούτα θα την βγάλω....για βράδυ....΄τα αγόρασε η κουνιάδα μου και τα χει πάει δίπλα στη πεθερά μου και δεν έχω την όρεξη της οπόταν περιμένω τον άντρα μουνα μου τα φέρει αυτός να δεί και τη μάνα του!!!!

Καλωπισμό ξυρίσματος άύριο την Πέμπτη έχω γιατρό μην με δεί και σαν το σούργελο................κρίμα είναι!!!!Αλέγατε για κιλα ζυγίστηκα και είμαι αισίως 67 σταθερή στα +13................Embarassed Embarassed Embarassed

μια χαρουλα εισαι, κουκλα. θεμα με εμετους μη στεναχωριεσαι αν δεν ειχες δε θα εχεις, απλα προσπαθησε να τρως ελαφρια φαγητα τωρα που μπηκε καλοκαιρι. και για επιδορπιο κρεμουλες και παγωτακια εμενα βοηθανε και το στομαχι μ!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου ρε Συμπεθερούλιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!

Δεν κατάλαβες έφυγα αφού είχα τακτοποιησει όλα τα θέματα....................!!!!!Τεσπα ευελπιστώαυτόπου λές να αρχίζει να της κόβει!!!!

Μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου...........με κρέμες και παγωτάκια και φρουτάκια δεν γίνεται αλλιώς!!!!!

Όσο για τη ζέστη έχω ανοίξει το a/c δεν τη πάλευα.....το χω χαλαρά στους 28 βαθμούς και έχει μια ωραία δροσούλα!!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Γεια σου ρε Συμπεθερούλιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!

Δεν κατάλαβες έφυγα αφού είχα τακτοποιησει όλα τα θέματα....................!!!!!Τεσπα ευελπιστώαυτόπου λές να αρχίζει να της κόβει!!!!

Μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου...........με κρέμες και παγωτάκια και φρουτάκια δεν γίνεται αλλιώς!!!!!

Όσο για τη ζέστη έχω ανοίξει το a/c δεν τη πάλευα.....το χω χαλαρά στους 28 βαθμούς και έχει μια ωραία δροσούλα!!!!

ομορφη αυτο θα κανεις, να φευγεις λιγο πιο νωρις να πηγαινεις σπιτακι στο κλιματιστικο. εισαι εγκυουλα το δικαιουσαι και ναι, ειναι καιρος να αναλαβει λιγο η αλλη, διοτι δε θα εισαι παντα εκει. την πληρωνετε τη μικρη ετσι;

giotaki2

giotaki2
μια χαρά! κι εγώ αυτό έλεγα τουλάχιστον τις τελευταίες 10 μέρες δεν έχω πάρει άλλα είμαι σταθερα +9
πρέπε να προσέχουμε όπως λέει το χριστινιό μόνο πολύ ελαφρυα να τρώμε δ εβοηθάει και η ζέστη σωστή σε βρίσκω με το κλιματιστηκο εμείς δεν έχουμε και ο ανεμηστηρας είναι αποθήκη την τρέλα μου και δεν έχω κλειδια.. από αύριο θα τον ανεβάσουμε... παω να δροσιστω γιατι δεν την παλευω....

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:

ομορφη αυτο θα κανεις, να φευγεις λιγο πιο νωρις να πηγαινεις σπιτακι στο κλιματιστικο. εισαι εγκυουλα το δικαιουσαι και ναι, ειναι καιρος να αναλαβει λιγο η αλλη, διοτι δε θα εισαι παντα εκει. την πληρωνετε τη μικρη ετσι;

Παίρνει το μισό μου μεροκάματο.................................................!!!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλη συνεχεια Γιωτακι!

εγω δε ξερω τι θα κανω.. βαριεμαι πολυ σημερα.. και γω προς το παρον μπανακι και βλεπουμε...

Βικυυυ δες τι βρηκα εντωμεταξυ!!
ωραιo δεν ειναι ;; χιχι

http://pooldesign1.com/tag/inflatable-pool/

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:
Kristinaki έγραψε:

Παίρνει το μισό μου μεροκάματο.................................................!!!!!

αυτο λεω, πρεπει να προσπαθησει να σε βοηθαει, ειναι και συγγενης σου

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι καμια εδω?πηγα πηρα τα αποτελεσματα!ο σιδηρος 59!!!χιχιχι!!!αλλα φεριτινη στα ταρταρα!ασβεστιο στα ορια παρολο που δε παιρνω! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 5 215994

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:ειναι καμια εδω?πηγα πηρα τα αποτελεσματα!ο σιδηρος 59!!!χιχιχι!!!αλλα φεριτινη στα ταρταρα!ασβεστιο στα ορια παρολο που δε παιρνω! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 5 215994

eimai ego sofaki m edo... kai mena 50 einai to sidiro. giafto trww oli mera spanaxi!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pao gia mpanaki kai epanerxomai se poli ligo

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις