126 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 Τρι Ιουν 12, 2012 8:08 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
ο σιδηρος καλα ειναι!η φεριτινη ειναι στα ταρταρα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
inakriti έγραψε:μια μικρη σημαντικη σημειωση για τα βλαστοκυτταρα (για τα οποια εγω δεν προκειται να φυλαξω για μενα )
αν μια οικογενεια γινει δοτης ... και το παιδακι τους αυριο μεθαυριο βρεθει να εχει λευχαιμια -ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ "ΓΙΑΤΡΕΥΟΥΝ" το μονο μοσχευμα ππου δεν θα χρησιμοποιησουν θα ειναι το δικο του ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ... για μενα ολες οι αλλες ασθενειες που ΒΟΗΘΑΝΕ τα βλαστοκυτταρα ειναι πλεον αντιμετωπισημες και οχι θανατηφορες
οτι τα βλαστοκυτταρα αναπαραγουν ενα οργανο που χανει το παιδι π.χ. παγκρεας ειναι ΜΥΘΟΣ ... μονο απο το μυελο των οστων μπορει να γινει κατι τετοιο
το κυριοτερο ειναι η λευχαιμια που αν το παθει μια οικογενεια αναζηταει σε τραπεζες συμβατο ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΓΚΕΝΙΚΟ ΔΟΤΗ
Συμφωνώ απόλυτα και εγω στο πρώτο μου παιδάκι τα έδωσα σε δημόσια τράπεζα στο Παπανικολάου και το ίδιο θα κάνω και για το δεύτερο. Βέβαια η απόφαση για τα βλαστοκυτταρα είναι των γονιών και φυσικά ο καθένας θέλει το καλύτερο για το παιδι του
γι αυτο : εγω θα τα δωρησω σε δημοσια τραπεζα οπως θα ηθελα και ολες οι μαμαδες να κανουν ... για την περιπτωση λευχαιμιας ...
Υ.Γ ολα αυτα ειναι η δικη μου κριση και σκεψη σεβομενη καθε αλλη γνωμη...
ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΣΕΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣΣΣΣΣΣΣ
kat3r1na έγραψε:Ααααα για τα βλαστοκύτταρα,υπάρχει και ένα φοβερό επεισόδιο του ΕΞΑΝΤΑ,ιδιαίτερα κατατοπιστικό και αποκαλυπτικό,για τον βρώμικο ρόλο που παίζουν οι ιδιωτικες τράπεζες αίματος....Το βρίσκεις εύκολα στο σαϊτ του στο νετ.
Panik11 έγραψε:Γεια σας κοριτσια μου...
Κατερινακι μπραβο για τα νεα σου...Κολωνακι???Μηπως εμβρυο???
Πηρα και εγω το αποτελεσματα.Ερυθρα αιμοσφαιρια 3,8 αιμοσφαιρινη 11,1 αιματοκριτης 32,5 στα ουρα αμορφα αλατα αρκετα ουρικου.Στα ταρταρα δηλαδη...Για τοξοπλασμα μια χαρα.Για αιματοκριτη μαλλον θα με χαπακωσει κι αλλο!!!Και θα μου πει πολλα νερα!!!
Αστα Γιωτακι πολυ αγχωθηκα, οντως πρεπει να προσεξουμε απο εδω και περα. Εγω ειμαι και ξαπλα την περισσοτερη ωρα και επομενως καταλαβαινεις αμα συνεχισω ετσι καηκα.giotaki2 έγραψε:Λία μου μην ανησυχείς είμαστε στην ίδια μοίρα κι εγώ έχω γιατρό αυριο και με ανχώνει πολύ... πως θα του το πω... Ας προσέχουμε από δω και πέρα που είναι πιο επικύνδινο να βάλουμε πολλά.. μακάρι να υπάρχει κάποια σωστή διαιτα να μη βάλουμε άλλα. Μα είναι και θέμα ότι δε μπορούμε να κρατηθούμε
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης