551 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 Παρ Ιουν 15, 2012 12:21 am
kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Ίνα και Γιωτάκι!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kat3r1na έγραψε:Βρε Κωνσταντινάκο,σου εξήγησε γιατί απαγορεύεται?Μήπως υπάρχει καποιος παιδαγωγικός λόγος πχ?Όχι τπτ άλλο,αν σου μίλησε άσχημα,να τσακωθεί ο άντρας σου μόνο γιαυτό,οχι και για τα αυτοκινητάκια..!
kat3r1na έγραψε:Βρε Κωνσταντινάκο,σου εξήγησε γιατί απαγορεύεται?Μήπως υπάρχει καποιος παιδαγωγικός λόγος πχ?Όχι τπτ άλλο,αν σου μίλησε άσχημα,να τσακωθεί ο άντρας σου μόνο γιαυτό,οχι και για τα αυτοκινητάκια..!
inakriti έγραψε:κατι ασχετο που εμαθα στην συναντηση με την μαια που δεν το ηξερα και εντυπωσιαστικα
ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΠΑΕΙ Ο ΑΜΝΙΑΚΟΣ ΣΑΚΟΣ? ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ...
ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΝΙΑΚΟ ΣΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΤΟΥ
vgog65 έγραψε:Ϊνα .....με αυτό το τρόπο σκίζουν τον αμνιακό σάκο....και τα ζώα.....έζησα γέννα της γάτας μου και τα γέννησε μπροστά μου.....και σκίσανε τον αμνιακό σάκο με τα νύχια τους και σαφώς μετά η μάνα γάτα τρώει το σάκο και το πλακούντα.....
konstantina έγραψε:kat3r1na έγραψε:Βρε Κωνσταντινάκο,σου εξήγησε γιατί απαγορεύεται?Μήπως υπάρχει καποιος παιδαγωγικός λόγος πχ?Όχι τπτ άλλο,αν σου μίλησε άσχημα,να τσακωθεί ο άντρας σου μόνο γιαυτό,οχι και για τα αυτοκινητάκια..!
μου είπε οτι δεν μπορεί να τους τα πάρει και οτι μπορεί να χτυπήσουν μεταξύ τους.Δεν λέω ρε παιδί μου ίσως και να ειχε δίκιο αλλα προχτές που ο μικρος ειχε πιάσει το ποδαράκι του σε ενα δέντρο και το είδαν μετα απο ωρα ενω φώναζε βοήθεια το καημένο εμενα μου δείχνει οτι βαριούνται να τα προσέχουν και αυτο ειναι το πρόβλημα της
konstantina έγραψε:κορίτσια ο Βασιλάκης παίρνει πολλά αυτοκινητάκια και τα μοιράζει σε όλα τα παιδάκια της τάξης του δεν τίθεται θέμα ζήλιας ολα τα αγοράκια οταν βλέπουν το Βασιλάκη τρέχουν και μοιράζονται τα αυτοκινητάκια μετα κάθονται και παίζουν ομαδικά το είδα με τα ματιά μου.Απλα αυτή εχει πρόβλημα αφου η μαγείρισσα μου έκανε συνέχεια νόημα και οτα έφευγα με έπιασε και μου ειπε οτι η γυναικα συνεχεία δημιουργεί προβλήματα και μακάρι κάποιος να της εκανε καταγγελία
vgog65 έγραψε:konstantina έγραψε:kat3r1na έγραψε:Βρε Κωνσταντινάκο,σου εξήγησε γιατί απαγορεύεται?Μήπως υπάρχει καποιος παιδαγωγικός λόγος πχ?Όχι τπτ άλλο,αν σου μίλησε άσχημα,να τσακωθεί ο άντρας σου μόνο γιαυτό,οχι και για τα αυτοκινητάκια..!
μου είπε οτι δεν μπορεί να τους τα πάρει και οτι μπορεί να χτυπήσουν μεταξύ τους.Δεν λέω ρε παιδί μου ίσως και να ειχε δίκιο αλλα προχτές που ο μικρος ειχε πιάσει το ποδαράκι του σε ενα δέντρο και το είδαν μετα απο ωρα ενω φώναζε βοήθεια το καημένο εμενα μου δείχνει οτι βαριούνται να τα προσέχουν και αυτο ειναι το πρόβλημα της
Κοίτα δυστιχώς σε ένα τέτοιο χώρο δεν μπορείς να είσαι από πάνω από το παιδί και να το ελέγχεις υποτίθεται οτι το εμπιστευέσαι σε αυτούς ...τώρα αν εσύ δεν είσαι ευχαριστημένη κοίτα κανέναν αλλον παιδικό ρε σύ αν έχεις τη δυνα τότητα...μη σκάς ....!!!
giotaki2 έγραψε:Ναι Ινάκο αυτό με τον αμνιακό σάκο το έχω ακούσει ότι τον σκίζουν με τα νυχακια τους και σε περιπτώσεις που σπάνε πολύ πιο νωρίς τα νερά συνήθως οφείλεται στο ότι έχουν μεγαλώσει πολύ τα νυχάκια τους και τον έχουν τρυπήσει!
Και ενημερωτικά έχω δει κι εγώ γέννα γάτας...
inakriti έγραψε:ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ
inakriti έγραψε:Α ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ...εγω σηκωνομουν και εφευγα και εκανα βολτες στα μαγαζια ...ουτε που το καταλαβα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης