151 Απ: Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 Τετ Ιουν 13, 2012 1:41 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:οσο βγαινεις με την τελευταια περιοδο..ποτε ειχες να σου πω;
16/12!βγαινει 25 και 5!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:οσο βγαινεις με την τελευταια περιοδο..ποτε ειχες να σου πω;
ioanna85 έγραψε:xaftounaki έγραψε:Γεια σου Ιωαννακι
τι κανεις Αννουλα του νοτια;τι κανει ο γατουλης;
ioanna85 έγραψε:οντως 25 και 5!στον 6ο μηνα!τοσο σε βγαζει και το κυκλακι μου!
boubou έγραψε:μισο να κανω μια γρηγορα γρηγορα την φορολογικη μου δήλωση να δω τι θα πληρώσω κι επανερχομαι!
dimitrav έγραψε:μολις έφτιαξα παγωτό με γεύση λεμόνι για μέν π με τρελαινει...κ με γευση μοκα κ καραμελα για τον μπουμπουκο μου!!
οκ στελνω ένα ταπεράκι!ioanna85 έγραψε:dimitrav έγραψε:μολις έφτιαξα παγωτό με γεύση λεμόνι για μέν π με τρελαινει...κ με γευση μοκα κ καραμελα για τον μπουμπουκο μου!!
μοκα μπλιαχ....τα αλλα στειλε τα απο εδω!!!
maraki_iraklio έγραψε:Αννούλα μου πήγα χτες στο γιατρό!Δόξα το θεό όλα καλά!!μεγαλώσαμε αρκετά και η καρδούλα χτυπούσε σαν τρελή!!!Τώρα σε 8 μέρες θα ξαναδώ το σποράκι μου!!
maraki_iraklio έγραψε:Αννούλα μου πήγα χτες στο γιατρό!Δόξα το θεό όλα καλά!!μεγαλώσαμε αρκετά και η καρδούλα χτυπούσε σαν τρελή!!!Τώρα σε 8 μέρες θα ξαναδώ το σποράκι μου!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης