Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
643 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 643 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παω να κανω κατι δουλιτσες κι επιστρεφω...

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 564595 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 564595 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 564595 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 564595 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 564595
ΝΑΙ..ΝΑΙ..ΕΙΜΑΙ pig pig pig
ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ Κ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕΙΣΜΟΣ........ Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 40746 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 40746 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 40746 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 40746
4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ.....
ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??????????????????????
Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ...ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ?????
ΕΓΩ ΑΣΧΕΤΗ..ΕΝΤΕΛΩΣ Κ ΦΕΤΟΣ ΕΧΩ ΘΕΜΑ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ...ΠΕΡΑΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ...Κ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΧΑΜΟΣ..ΔΥΟ ΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΜΕΧΡΙ ΕΞΩ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ....ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΛΕΜΕ...Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ...ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ)..ΝΑ ΠΑΩ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ...ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ..ΑΛΛΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ....Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ...ΠΑΝΗΓΥΡΙΙΙΙ ΟΟΕΕΟΟΟΟ!!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ...ΑΛΛΑ ΦΑΓΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ..Κ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΟΥΛ...ΤΩΡΑ..ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Κ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ...ΑΛΛΑ...ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ.....ΧΧΧΑΑΑΑΛΛΛΛΑΑΑΑΡΑΑΑΑ!!!!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 40746 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 40746

Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 379767 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 379767 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 379767 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 379767 ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ματινακι!!!μια απο τα ιδια με τις εφοριες!πηγαμε εδω στην ορεστιαδα και επειδη εγω ανηκω στη θεσσαλονικη και ο αντρας στη λαρισα γινεται ενας χαμος!δε βγαζω ακρη!τη φορολογικη μου τη κανει καθε χρονο ο μπαμπας ηλεκτρονικα.φετος δε ξερω αν θα προλαβουμε....ουφ!

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maraki_iraklio έγραψε:Αννούλα μου πήγα χτες στο γιατρό!Δόξα το θεό όλα καλά!!μεγαλώσαμε αρκετά και η καρδούλα χτυπούσε σαν τρελή!!!Τώρα σε 8 μέρες θα ξαναδώ το σποράκι μου!!

Καλησπέρα, καλησπέρα σε όλες!!!!!
ΜΑράκι μου, τί καλά!!!!!Ο ήχος της καρδούλας πρέπει να είναι ο ωραιότερος ήχος που μπορεί να ακούσει μια γυναίκα(και το πρώτο κλαμματάκι επίσης).
Με το καλό Μαράκι μου..΄Με το καλό

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Ευχαριστώ κορίτσια μου!!!Αργώ να απαντήσω γιατί χαζεύω στο face.Το άγχος θα μου φύγει μετά που θα γεννήσω νομίζω!!θα πάω πάλι σε 8 μέρες γιατί αγχώνομαι πολύ και ο γιατρός με θέλει ήρεμη...οπότε πάω το ακούω και φεύγω!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμένα η φορολογική μου ειναι πολύ απλή!! μονο εισοδημα, παρακρατηση φορου, ενοικιο και τις αποδειξεις βάζω!! γι αυτο την έκανα, δν εχει κατι πολύπλοκο!! 5 πεδία συμπληρώνω όλα κι όλα!

Τωρα του άντρα μου που εχει και τις δοσεις με το αυτοκινητο περυσι με μπερδεψαν γι αυτο δν ξερω!!

αλλα πάντα χρειαζόταν κοινή δήλωση όταν είσαι παντρεμένος!! για να μην κανεις κοινη δηλωση πρεπει να υπαρχουν καποιες προυποθεσεις που κάπου τις ειδα τωρα που εψαχνα κατι αλλα δν τις θυμάμαι!! Embarassed Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 40746

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Ευχαριστώ κορίτσια μου!!!Αργώ να απαντήσω γιατί χαζεύω στο face.Το άγχος θα μου φύγει μετά που θα γεννήσω νομίζω!!θα πάω πάλι σε 8 μέρες γιατί αγχώνομαι πολύ και ο γιατρός με θέλει ήρεμη...οπότε πάω το ακούω και φεύγω!!!

πολυ καλο γιατρο εχεις.εγω και γονατιστη να τον παρακαλουσα δε μου εκανε γιατι ελεγε τσαμπα το ταλαιπωρω!

eva34

eva34
Καλά κάνεις καρδούλα μου(και καλά κάνει και ο γιατρός).
Όλα θα είναι καλά..Εσύ δεν έχεις παρά να κλείσεις τα γλυκά ματάκαι σου και να ονειρευτείς το μωράκι σου. Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 334590

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Η αλήθεια είναι ότι τον γιατρό μου δεν τον αλλάζω με κανένα!!είναι πρώτα άνθρωπος και μετά γιατρός και δεν με κοιτάει σαν πορτοφόλι αφού με το ζόρι μια φορά το μήνα παίρνει 30 ευρό επίσκεψη!!κάθε φορά μαλώνουμε να τον πληρώσω!!το έχετε ξανακούσει??Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το πάρω αγκαλίτσα!!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοιτσακια.εμεις την εχουμε κανει ηδη την δηλωση κ θα πληρωσουμε 650 ευρω.απλα περιμενουμε το εκκαθαριστικο να παμε να κανουμε διακανονισμο

firsttimemommy

firsttimemommy
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
και εγω ειμαι στην 32 εβδομαδα μου και ανυπομονω να τον δω παο κοντα τον παληκαρο μου!!!! πηγαινω στην γιατρο μου καθε 3 βδομαδες και η αληθεια οτι μου φαινεταιαι πολυ αργα!!! Μου λειπει η φατσουλα του που by the way δεν μας αφηνει να τον δουμε κρυβεται πισω απο τον πλακουντα!!!! Νομιζω ειμαι η μοναδικη μανα στην εποχη μας που εχω δει την φατσα του παιδιου μου μονο μια φορα σε ολη σχεδον την εγκυμοσυνη!!!! Εσας σας εχει συμβει???
Mad

maraki_iraklio

maraki_iraklio
firsttimemommy έγραψε:και εγω ειμαι στην 32 εβδομαδα μου και ανυπομονω να τον δω παο κοντα τον παληκαρο μου!!!! πηγαινω στην γιατρο μου καθε 3 βδομαδες και η αληθεια οτι μου φαινεταιαι πολυ αργα!!! Μου λειπει η φατσουλα του που by the way δεν μας αφηνει να τον δουμε κρυβεται πισω απο τον πλακουντα!!!! Νομιζω ειμαι η μοναδικη μανα στην εποχη μας που εχω δει την φατσα του παιδιου μου μονο μια φορα σε ολη σχεδον την εγκυμοσυνη!!!! Εσας σας εχει συμβει???
Mad

Εννοια σου και μόλις βγει θα τον χορτάσεις τον κούκλο σου!!!

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:καλημερα ματινακι!!!μια απο τα ιδια με τις εφοριες!πηγαμε εδω στην ορεστιαδα και επειδη εγω ανηκω στη θεσσαλονικη και ο αντρας στη λαρισα γινεται ενας χαμος!δε βγαζω ακρη!τη φορολογικη μου τη κανει καθε χρονο ο μπαμπας ηλεκτρονικα.φετος δε ξερω αν θα προλαβουμε....ουφ!

ΣΟΦΟΥΛΙΙΙΙΙΙΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?????
Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΙΛΟΥΜΠΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ!!!!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 379767 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 379767 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 379767 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 379767
Κ ΕΜΕΝΑ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΔΗΛΩΝΑ....ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ Κ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝ ΤΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..ΤΕΣΠΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΣΤΙΣ ΧΑΖΟΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ???? Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 40746 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 40746

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
firsttimemommy με το καλό να έρθει το μωράκι σου , δν εμεινε πολύ!!τι να σου πω σε αυτό που ρωτάς, εγώ δν ειμαι ακόμη μαμά..έχω μείνει στην προσπάθεια Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

κοριτσάκια θα σας αφήσω γιατί σε λίγο θα πρεπει να παω απο το μαγαζί γιατι εχουμε συνάντηση!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 417472

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:firsttimemommy με το καλό να έρθει το μωράκι σου , δν εμεινε πολύ!!τι να σου πω σε αυτό που ρωτάς, εγώ δν ειμαι ακόμη μαμά..έχω μείνει στην προσπάθεια Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

κοριτσάκια θα σας αφήσω γιατί σε λίγο θα πρεπει να παω απο το μαγαζί γιατι εχουμε συνάντηση!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 417472

ΟΟΟΟ....ΜΙΤΙΝΓΚ???????????
Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 315810

ζωάκι

ζωάκι
maraki_iraklio έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι τον γιατρό μου δεν τον αλλάζω με κανένα!!είναι πρώτα άνθρωπος και μετά γιατρός και δεν με κοιτάει σαν πορτοφόλι αφού με το ζόρι μια φορά το μήνα παίρνει 30 ευρό επίσκεψη!!κάθε φορά μαλώνουμε να τον πληρώσω!!το έχετε ξανακούσει??Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το πάρω αγκαλίτσα!!!!

Γεια σας κορίτσια!
Δε σας προλαβαίνω με τίποτα! Έκανα απο χθες βράδυ να μπω και σας βρήκα σε νέο θέμα στη 10η σελίδα!
Μαρία μου πώς πήγε χθες; (Αν βαριέσαι να τα ξαναγράψεις πες μου σελίδα να τα βρω!)
Κανένα άλλο νέο οι υπόλοιπες;

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
firsttimemommy έγραψε:και εγω ειμαι στην 32 εβδομαδα μου και ανυπομονω να τον δω παο κοντα τον παληκαρο μου!!!! πηγαινω στην γιατρο μου καθε 3 βδομαδες και η αληθεια οτι μου φαινεταιαι πολυ αργα!!! Μου λειπει η φατσουλα του που by the way δεν μας αφηνει να τον δουμε κρυβεται πισω απο τον πλακουντα!!!! Νομιζω ειμαι η μοναδικη μανα στην εποχη μας που εχω δει την φατσα του παιδιου μου μονο μια φορα σε ολη σχεδον την εγκυμοσυνη!!!! Εσας σας εχει συμβει???
Mad

εμας μας ειχε βγαλει το λαδι για να δουμε την φατσα του.ο γιατρος αγανακτησε κ με σηκωσε να περπατησω μπας κ αλλαξει θεση!!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
ζωάκι έγραψε:
maraki_iraklio έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι τον γιατρό μου δεν τον αλλάζω με κανένα!!είναι πρώτα άνθρωπος και μετά γιατρός και δεν με κοιτάει σαν πορτοφόλι αφού με το ζόρι μια φορά το μήνα παίρνει 30 ευρό επίσκεψη!!κάθε φορά μαλώνουμε να τον πληρώσω!!το έχετε ξανακούσει??Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το πάρω αγκαλίτσα!!!!

Γεια σας κορίτσια!
Δε σας προλαβαίνω με τίποτα! Έκανα απο χθες βράδυ να μπω και σας βρήκα σε νέο θέμα στη 10η σελίδα!
Μαρία μου πώς πήγε χθες; (Αν βαριέσαι να τα ξαναγράψεις πες μου σελίδα να τα βρω!)

Κοριτσάκι μου όλα καλά δόξα το θεό!!!φυσιολογική ανάπτυξη!!μακάρι να μου πάει έτσι ως το τέλος!!!εσύ πότε πας?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 M096Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 M096Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 M096Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 8 M096

loulou_29

loulou_29
καλημεροκαλησπερα σε ολα τα κοριτσια.με ξαναπηρε ο υπνος απο το πρωι κ ξυπνησα πριν καμμια ωρα κ φυσικα τρεχω κ δεν φτανω για να προλαβω να μαγειρεψω κ να φτιαξω το γλυκο....θα μπω το απογευματακι να σας τα πω αναλυτικα!!!πολλα φιλια!

ζωάκι

ζωάκι
maraki_iraklio έγραψε:

Κοριτσάκι μου όλα καλά δόξα το θεό!!!φυσιολογική ανάπτυξη!!μακάρι να μου πάει έτσι ως το τέλος!!!εσύ πότε πας?

ΕΓώ πάω αύριο πάλι στο νοσοκομείο!
Κανόνισα ως τώρα να πηγαίνω κάπου κάθε βδομάδα!
Είσαι πολύ τυχερή με τον γιατρό, όντως!
Αν σκεφτείς ότι εδώ είναι ταρίφα το 50ευρώ σε ιδιώτες.. αυτός που πάω εγώ μου παίρνει 40 και την πρώτη φορά δεν μου έδωσε ούτε απόδειξη η γραμματέας και τα πήρα!
Είναι όμως πολύ καλός κι εμένα.. Νέος και καλός!
Στο νοσοκομείο σε βλέπει όποιος τύχει και είναι ένα θέμα.. θα δούμε! Smile

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΩΡΙΤΣΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ...ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΠΑΝΑΚΙ Κ ΘΕΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟ!!!Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Κ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΚΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ... Shocked Shocked Shocked ΤΟ Σ/Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!

ζωάκι

ζωάκι
maraki_iraklio έγραψε:
ζωάκι έγραψε:

Γεια σας κορίτσια!

Καλά είμαι πολύ γαιδούρα! Smile κατευθείαν να σου απαντήσω για μένα!!
Χαίρομαι πολύ που πάει καλά το σποράκι! Smile πόσο ήταν σε μήκος; Δεν είναι συγκλονιστικό το ότι ενα τόσο μικρό πλασματάκι έχει καρδιακό χτύπο;; Πόσο συχνά σου είπε να πηγαίνεις;

maraki_iraklio

maraki_iraklio
loulou_29 έγραψε:καλημεροκαλησπερα σε ολα τα κοριτσια.με ξαναπηρε ο υπνος απο το πρωι κ ξυπνησα πριν καμμια ωρα κ φυσικα τρεχω κ δεν φτανω για να προλαβω να μαγειρεψω κ να φτιαξω το γλυκο....θα μπω το απογευματακι να σας τα πω αναλυτικα!!!πολλα φιλια!

Κοιμήσου τώρα που μπορείς!!!όταν κάνουμε τα μωράκια μας θα βλέπουμε κρεβάτι με το κιάλι!!!χιχιχι!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:
loulou_29 έγραψε:καλημεροκαλησπερα σε ολα τα κοριτσια.με ξαναπηρε ο υπνος απο το πρωι κ ξυπνησα πριν καμμια ωρα κ φυσικα τρεχω κ δεν φτανω για να προλαβω να μαγειρεψω κ να φτιαξω το γλυκο....θα μπω το απογευματακι να σας τα πω αναλυτικα!!!πολλα φιλια!

Κοιμήσου τώρα που μπορείς!!!όταν κάνουμε τα μωράκια μας θα βλέπουμε κρεβάτι με το κιάλι!!!χιχιχι!!!

σωστααααα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις