176 Απ: Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 Τετ Ιουν 13, 2012 2:34 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Παω να κανω κατι δουλιτσες κι επιστρεφω...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maraki_iraklio έγραψε:Αννούλα μου πήγα χτες στο γιατρό!Δόξα το θεό όλα καλά!!μεγαλώσαμε αρκετά και η καρδούλα χτυπούσε σαν τρελή!!!Τώρα σε 8 μέρες θα ξαναδώ το σποράκι μου!!
maraki_iraklio έγραψε:Ευχαριστώ κορίτσια μου!!!Αργώ να απαντήσω γιατί χαζεύω στο face.Το άγχος θα μου φύγει μετά που θα γεννήσω νομίζω!!θα πάω πάλι σε 8 μέρες γιατί αγχώνομαι πολύ και ο γιατρός με θέλει ήρεμη...οπότε πάω το ακούω και φεύγω!!!
firsttimemommy έγραψε:και εγω ειμαι στην 32 εβδομαδα μου και ανυπομονω να τον δω παο κοντα τον παληκαρο μου!!!! πηγαινω στην γιατρο μου καθε 3 βδομαδες και η αληθεια οτι μου φαινεταιαι πολυ αργα!!! Μου λειπει η φατσουλα του που by the way δεν μας αφηνει να τον δουμε κρυβεται πισω απο τον πλακουντα!!!! Νομιζω ειμαι η μοναδικη μανα στην εποχη μας που εχω δει την φατσα του παιδιου μου μονο μια φορα σε ολη σχεδον την εγκυμοσυνη!!!! Εσας σας εχει συμβει???
sofouli έγραψε:καλημερα ματινακι!!!μια απο τα ιδια με τις εφοριες!πηγαμε εδω στην ορεστιαδα και επειδη εγω ανηκω στη θεσσαλονικη και ο αντρας στη λαρισα γινεται ενας χαμος!δε βγαζω ακρη!τη φορολογικη μου τη κανει καθε χρονο ο μπαμπας ηλεκτρονικα.φετος δε ξερω αν θα προλαβουμε....ουφ!
boubou έγραψε:firsttimemommy με το καλό να έρθει το μωράκι σου , δν εμεινε πολύ!!τι να σου πω σε αυτό που ρωτάς, εγώ δν ειμαι ακόμη μαμά..έχω μείνει στην προσπάθεια
κοριτσάκια θα σας αφήσω γιατί σε λίγο θα πρεπει να παω απο το μαγαζί γιατι εχουμε συνάντηση!!
maraki_iraklio έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι τον γιατρό μου δεν τον αλλάζω με κανένα!!είναι πρώτα άνθρωπος και μετά γιατρός και δεν με κοιτάει σαν πορτοφόλι αφού με το ζόρι μια φορά το μήνα παίρνει 30 ευρό επίσκεψη!!κάθε φορά μαλώνουμε να τον πληρώσω!!το έχετε ξανακούσει??Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το πάρω αγκαλίτσα!!!!
firsttimemommy έγραψε:και εγω ειμαι στην 32 εβδομαδα μου και ανυπομονω να τον δω παο κοντα τον παληκαρο μου!!!! πηγαινω στην γιατρο μου καθε 3 βδομαδες και η αληθεια οτι μου φαινεταιαι πολυ αργα!!! Μου λειπει η φατσουλα του που by the way δεν μας αφηνει να τον δουμε κρυβεται πισω απο τον πλακουντα!!!! Νομιζω ειμαι η μοναδικη μανα στην εποχη μας που εχω δει την φατσα του παιδιου μου μονο μια φορα σε ολη σχεδον την εγκυμοσυνη!!!! Εσας σας εχει συμβει???
ζωάκι έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι τον γιατρό μου δεν τον αλλάζω με κανένα!!είναι πρώτα άνθρωπος και μετά γιατρός και δεν με κοιτάει σαν πορτοφόλι αφού με το ζόρι μια φορά το μήνα παίρνει 30 ευρό επίσκεψη!!κάθε φορά μαλώνουμε να τον πληρώσω!!το έχετε ξανακούσει??Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το πάρω αγκαλίτσα!!!!
Γεια σας κορίτσια!
Δε σας προλαβαίνω με τίποτα! Έκανα απο χθες βράδυ να μπω και σας βρήκα σε νέο θέμα στη 10η σελίδα!
Μαρία μου πώς πήγε χθες; (Αν βαριέσαι να τα ξαναγράψεις πες μου σελίδα να τα βρω!)
Κανένα άλλο νέο οι υπόλοιπες;
maraki_iraklio έγραψε:
Κοριτσάκι μου όλα καλά δόξα το θεό!!!φυσιολογική ανάπτυξη!!μακάρι να μου πάει έτσι ως το τέλος!!!εσύ πότε πας?
maraki_iraklio έγραψε:ζωάκι έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι τον γιατρό μου δεν τον αλλάζω με κανένα!!είναι πρώτα άνθρωπος και μετά γιατρός και δεν με κοιτάει σαν πορτοφόλι αφού με το ζόρι μια φορά το μήνα παίρνει 30 ευρό επίσκεψη!!κάθε φορά μαλώνουμε να τον πληρώσω!!το έχετε ξανακούσει??Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το πάρω αγκαλίτσα!!!!
Γεια σας κορίτσια!
Δε σας προλαβαίνω με τίποτα! Έκανα απο χθες βράδυ να μπω και σας βρήκα σε νέο θέμα στη 10η σελίδα!
Μαρία μου πώς πήγε χθες; (Αν βαριέσαι να τα ξαναγράψεις πες μου σελίδα να τα βρω!)
Κανένα άλλο νέο οι υπόλοιπες;
Κοριτσάκι μου όλα καλά δόξα το θεό!!!φυσιολογική ανάπτυξη!!μακάρι να μου πάει έτσι ως το τέλος!!!εσύ πότε πας?
loulou_29 έγραψε:καλημεροκαλησπερα σε ολα τα κοριτσια.με ξαναπηρε ο υπνος απο το πρωι κ ξυπνησα πριν καμμια ωρα κ φυσικα τρεχω κ δεν φτανω για να προλαβω να μαγειρεψω κ να φτιαξω το γλυκο....θα μπω το απογευματακι να σας τα πω αναλυτικα!!!πολλα φιλια!
maraki_iraklio έγραψε:loulou_29 έγραψε:καλημεροκαλησπερα σε ολα τα κοριτσια.με ξαναπηρε ο υπνος απο το πρωι κ ξυπνησα πριν καμμια ωρα κ φυσικα τρεχω κ δεν φτανω για να προλαβω να μαγειρεψω κ να φτιαξω το γλυκο....θα μπω το απογευματακι να σας τα πω αναλυτικα!!!πολλα φιλια!
Κοιμήσου τώρα που μπορείς!!!όταν κάνουμε τα μωράκια μας θα βλέπουμε κρεβάτι με το κιάλι!!!χιχιχι!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης