776 Απ: Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 Παρ Ιουν 15, 2012 4:09 am
dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ Κ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΗ..ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΚΛΑΜΑ!!!ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΠΛΕΟΝ...ΑΣΧΕΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΩΡΑΙΑ ΑΓΓΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΞΥΔΙ...ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΩ.....
τι είναι η μάνα!!!μόνο μίαα!!μόλις έφτιαξα αγγουροσαλάτα θες λίγη???toniach29 έγραψε:31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ Κ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΗ..ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΚΛΑΜΑ!!!ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΠΛΕΟΝ...ΑΣΧΕΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΩΡΑΙΑ ΑΓΓΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΞΥΔΙ...ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΩ.....
dimitrav έγραψε:τι είναι η μάνα!!!μόνο μίαα!!μόλις έφτιαξα αγγουροσαλάτα θες λίγη???toniach29 έγραψε:31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ Κ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΗ..ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΚΛΑΜΑ!!!ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΠΛΕΟΝ...ΑΣΧΕΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΩΡΑΙΑ ΑΓΓΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΞΥΔΙ...ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΩ.....
ΜΩΡΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΑ ΛΕΣ??ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ......dimitrav έγραψε:πωπω τιγάνησα ελαφρα σε κυβάκια κολοκυθάκι κ το έβαλα σε βρασμένο ρυζάκι είναι τέλειοοο!!μαζί με κοτοπουλάκι στο φούρνοο κ λίγε πατατούλες τηγανιτές!!με την αγγουροσαλάτα....μμμμ...περιμένω τον Νικολάκι να φάμε κ έχω τρελαθεί στην πείναα!!
Εφτασέει!!τι πιο ωραίο συναίσθημα...θα με πιάσουν τα ζουμιά...να το χαίρεσαι πάντα οτι είσαι μανούλα!!!toniach29 έγραψε:dimitrav έγραψε:
ΑΜΕ ΑΜΕ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΛΙΓΑΚΙ...ΑΧ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ...ΠΩΣ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΞΚΩΘΩ!!!ΤΑ ΕΠΑΙΞΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΒΑΣΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΜΑΜΑ
έελα περιμένω!!!κερνάω κ μπυρίτσα!!!πως κατεβαίνει τώρα με την ζέστη!!!μόνο το καλοκαίρι πείνω μπύρα!!toniach29 έγραψε:ΜΩΡΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΑ ΛΕΣ??ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ......dimitrav έγραψε:πωπω τιγάνησα ελαφρα σε κυβάκια κολοκυθάκι κ το έβαλα σε βρασμένο ρυζάκι είναι τέλειοοο!!μαζί με κοτοπουλάκι στο φούρνοο κ λίγε πατατούλες τηγανιτές!!με την αγγουροσαλάτα....μμμμ...περιμένω τον Νικολάκι να φάμε κ έχω τρελαθεί στην πείναα!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ...ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ Κ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑdimitrav έγραψε:Εφτασέει!!τι πιο ωραίο συναίσθημα...θα με πιάσουν τα ζουμιά...να το χαίρεσαι πάντα οτι είσαι μανούλα!!!toniach29 έγραψε:dimitrav έγραψε:
ΑΜΕ ΑΜΕ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΛΙΓΑΚΙ...ΑΧ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ...ΠΩΣ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΞΚΩΘΩ!!!ΤΑ ΕΠΑΙΞΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΒΑΣΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΜΑΜΑ
ωχ μωρέε είναι κ η ζέστη γι'αυτό το πουλάκι μ θα γκρινιάζει παραπάνω...έλα κ εσύ με την Αννούλα έχω κ μεγάλη αυλή έχω κ πολλά παιχνίδια τσάντες ολόκληρες!!!maryz-iraklio kritis έγραψε:Εγώ πάλι για ένα ακόμα μεσημέρι ζω ένα δράμα κ είμαι ολομόναχη!! στριγκλίζει η Άννα!
dimitrav έγραψε:έελα περιμένω!!!κερνάω κ μπυρίτσα!!!πως κατεβαίνει τώρα με την ζέστη!!!μόνο το καλοκαίρι πείνω μπύρα!!toniach29 έγραψε:ΜΩΡΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΑ ΛΕΣ??ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ......dimitrav έγραψε:πωπω τιγάνησα ελαφρα σε κυβάκια κολοκυθάκι κ το έβαλα σε βρασμένο ρυζάκι είναι τέλειοοο!!μαζί με κοτοπουλάκι στο φούρνοο κ λίγε πατατούλες τηγανιτές!!με την αγγουροσαλάτα....μμμμ...περιμένω τον Νικολάκι να φάμε κ έχω τρελαθεί στην πείναα!!
πάρε ένα μεγάααλο κ χαμογέλαα!!!toniach29 έγραψε:ΥΠΑΡΧΟΥΝΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ...ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ Κ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑdimitrav έγραψε:Εφτασέει!!τι πιο ωραίο συναίσθημα...θα με πιάσουν τα ζουμιά...να το χαίρεσαι πάντα οτι είσαι μανούλα!!!toniach29 έγραψε:dimitrav έγραψε:
θα ξεκουμπώσουμε το κουμπάκι από το παντελόνι η ακόμη καλύτερα με ένα φαρδύ φορεματάκι δεν θα νιώθουμε τόοσο φουσκωμένες...χαχαχα!!δροσίζει μια χαράαα όμως!!!maryz-iraklio kritis έγραψε:dimitrav έγραψε:έελα περιμένω!!!κερνάω κ μπυρίτσα!!!πως κατεβαίνει τώρα με την ζέστη!!!μόνο το καλοκαίρι πείνω μπύρα!!toniach29 έγραψε:ΜΩΡΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΑ ΛΕΣ??ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ......dimitrav έγραψε:πωπω τιγάνησα ελαφρα σε κυβάκια κολοκυθάκι κ το έβαλα σε βρασμένο ρυζάκι είναι τέλειοοο!!μαζί με κοτοπουλάκι στο φούρνοο κ λίγε πατατούλες τηγανιτές!!με την αγγουροσαλάτα....μμμμ...περιμένω τον Νικολάκι να φάμε κ έχω τρελαθεί στην πείναα!!
ναι ρε γαμώτο ταιριάζει πολύ αλλά φουσκώνει!
toniach29 έγραψε:ΥΠΑΡΧΟΥΝΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ...ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ Κ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑdimitrav έγραψε:Εφτασέει!!τι πιο ωραίο συναίσθημα...θα με πιάσουν τα ζουμιά...να το χαίρεσαι πάντα οτι είσαι μανούλα!!!toniach29 έγραψε:dimitrav έγραψε:
dimitrav έγραψε:πάρε ένα μεγάααλο κ χαμογέλαα!!!toniach29 έγραψε:ΥΠΑΡΧΟΥΝΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ...ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ Κ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑdimitrav έγραψε:Εφτασέει!!τι πιο ωραίο συναίσθημα...θα με πιάσουν τα ζουμιά...να το χαίρεσαι πάντα οτι είσαι μανούλα!!!toniach29 έγραψε:dimitrav έγραψε:
αν δεν ηρεμεί με τίποτα....απλά να της ρίχνεις λίγο νεράκι δροσερό στο πρόσωπο γιατι με την ζέστη αν κλαίει κ πολύ θα σκάει η κοριτσάρα κ ας την να κοιμηθεί....υπομονήηη,θα μεγαλώσει μετά κ ποιος την πιάνει!!!αχ την ζουζού μου!!maryz-iraklio kritis έγραψε:Κορίτσια πείτε με άκαρδη αλλά την άφησα στη κούνια κ ας γκρινιάζει θα πάω μόνο όταν ακούσω ησυχία που θα σημαίνει ότι κοιμάται είναι πολύ νυσταγμένη!
Γειά σου Χρύσα!!!!xrysaki! έγραψε:καλο μεσημερι κοριτσαρες!!εχουμε ευχαριστα!!συχγαρητηριιιααααα μαρακιιιι τι κανετε?
maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΥΠΑΡΧΟΥΝΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ...ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ Κ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑdimitrav έγραψε:Εφτασέει!!τι πιο ωραίο συναίσθημα...θα με πιάσουν τα ζουμιά...να το χαίρεσαι πάντα οτι είσαι μανούλα!!!toniach29 έγραψε:dimitrav έγραψε:
κ εγώ ειδικά τον τελευταίο καιρό αλλά λες κ το αισθάνονται κ εκείνη τη στιγμή η δικιά μου μου κάνει ταααα με γυριστο το κεφαλάκι κ ένα νάζι κ άντε μετα να της φωνάξεις πως...χιχιχι
maraki_iraklio έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΥΠΑΡΧΟΥΝΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ...ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ Κ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑdimitrav έγραψε:Εφτασέει!!τι πιο ωραίο συναίσθημα...θα με πιάσουν τα ζουμιά...να το χαίρεσαι πάντα οτι είσαι μανούλα!!!toniach29 έγραψε:dimitrav έγραψε:
κ εγώ ειδικά τον τελευταίο καιρό αλλά λες κ το αισθάνονται κ εκείνη τη στιγμή η δικιά μου μου κάνει ταααα με γυριστο το κεφαλάκι κ ένα νάζι κ άντε μετα να της φωνάξεις πως...χιχιχι
Αχ το μαναράκι μου!!!Τέτοια κάνουν και λιώνουν οι μαμάδες!!Αν δεν την φέρεις να την γνωρίσω στον καφέ σε έφαγα!!!
maraki_iraklio έγραψε:Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι??? το σίδηρο πρέπει να το πίνεις με άδειο στομάχι και μετά να περιμένεις κανένα μισάωρο πριν φας...ή απλά θέλει άδειο στομάχι και τρως κανονικά??
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης