851 Απ: Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 Παρ Ιουν 15, 2012 9:30 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:κου κου τσα!!! κ τααααα από την Άννα μου!
ζούληξε την μωρε λιγο κι απο εμενα!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maryz-iraklio kritis έγραψε:κου κου τσα!!! κ τααααα από την Άννα μου!
maryz-iraklio kritis έγραψε:εγώ ανέκαθεν έπινα filicine ένα τη μέρα το πρωί νηστική κ στο καπάκι σίδηρο!
boubou έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:εγώ ανέκαθεν έπινα filicine ένα τη μέρα το πρωί νηστική κ στο καπάκι σίδηρο!
εσυ μηπως εχεις το στιγμα της αναιμιας? γιατι και η μαμα μου που εχει κατα καιρους επαιρνε κι αυτη ετσι!
αν και διαβάζω τα πρην αυτές τις μέρες έχω ξεπατωθεί..boubou έγραψε:Λεμονακι ναι κι εγω δν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα χαχαχαχ για πες, διαβασες που ειπα οτι δν θα κοψουμε τουρτα στο γαμο? για να μου πεις την αποψη σου??
Λεμονάκι έγραψε:αν και διαβάζω τα πρην αυτές τις μέρες έχω ξεπατωθεί..boubou έγραψε:Λεμονακι ναι κι εγω δν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα χαχαχαχ για πες, διαβασες που ειπα οτι δν θα κοψουμε τουρτα στο γαμο? για να μου πεις την αποψη σου??
δεν έχω κουράγιο...
θυμάμαι όμως που το είχες ξαναπεί κοίτα εμένα μου αρέσει το κόψιμο της τούρτας όχι που κόβεις τούρτα αλλά που ταίζει ο ένας τον άλλο και μπλα μπλα..
αλλά υπάρχει και κάτι άλλο που έχω δει και ήταν όμορφο..
αντί για τούρτα ένα μεγάλο ποτήρι σε σχήμα κρασιού, αρκετά μεγάλοοοο !!
και το ζευγάρι δεν έκοψε απλά έτρωγε απο εκεί μέσα...
εσύ όμως έχει σημασία τι θες και αποφασίζεις !!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Έλλη τι τραγούδια έχεις διαλέξει για είσοδο-τουρτα-κεράσι και για χορό?
boubou έγραψε:γεια σου Μαράκι!! Είδες τι κανουν οι αγωνίες και τα ξενύχτια?? πριν καλα καλα μαθεις οτι θα γινεις μανουλα..αφου το ηξερες..ελα πες μας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Παρ Ιουν 15, 2012 10:48 am, 1 φορά
Λεμονάκι έγραψε:Μαρία εσύ είσαι πλήρως οργανωμένη καλέ, έμεινα με το στόμα ανοιχτό
μα όλο το φαρμακείο πήρες σπίτι σου;
τύφλα να έχουν τα ινστιτούτα
δεν ξέρω αν διάβασες τα συχαρίκια μου
με το καλό
Ελλη έπεσα μέσα δλδ ;
αυτό να κάνεις !! και ο πεθερός όμως πρωτοποριακός
boubou έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Έλλη τι τραγούδια έχεις διαλέξει για είσοδο-τουρτα-κεράσι και για χορό?
τιποτα!!! δν εχουμε καταφερει να συμφωνισουμε καπου!! για εισοδο μου ειπε κατι που θελει, αλλα δν το εχω ακουσει για να πω οτι συμφωνω!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης