451 Απ: Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 Πεμ Ιουν 14, 2012 7:30 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
Αχαχαχαχαχαχα με πεθάνατε
Λέτε να πάθει στέρηση από τα γέλια μου? Στην αρχή σήμερα είχε το κουρτινάκι-σεμεδάκι στο παράθυρο σηκωμένο. (για να βλέπει) . Μετά δε μάσησε κ βγήκε στην αυλή κ καλά λιαζόταν! (κ έβλεπε τι βάζω στο αμάξι...)
Σε καλό της
Πέφτω για το υπνάκι μποτέ , να έχετε ένα υπέεεεροχο απόγευμα
μα δν ειναι τελειο που οι γιαγιαδες καθονται πισω απο το τζαμι στο παραθυρο και σε κοιτανε και νομιζουν οτι δν φαινονται? αχαχαχαχα το εκανε και μια στο χωριο μου αυτο!!! εσενα Αντα βέβαια ξεσαλωσε και βγηκε και εξω χαχαχαχα
Χρυσακι αντε εφτασε ο καιρος!!Βλεπω εκανες κι εσυ τις φτιαχτικές σου!! θελω κι εγω να κανω και μαλλι και νυχι για το γαμο... το μαλλι σε μια βδομαδα, το νυχι μεσα στην βδομαδα πριν το γαμο, οσο πιο κοντα τοσο καλυτερα!!
κανονισα και οδοντιατρο Δευτερα και κομμωτρια Τεταρτη!!
κι εμεις τα λεμε και εξωφυλλα τα πατζουρια
Τόνια σπαστικο οταν εχει κυμα η θαλασσα!! αλλα και παλι, η θαλασσα ειναι θαλασσα!!εμενα με χαλαρωνει απιστευτα και μονο να την βλεπω!!
Γκρινιαρα και Αντα καλη ξεκουραση!!!!
Μαρια η καθυστερηση μετραει απο την επομενη μερα,αυτο μου φαινεται πιο λογικο!!! αντε να μας πεις ευχαριστα κι εσυ
Εγω χθες αποπλανησα τον συζηξ!! χιχι ψάχνω να βρω ευκαιριες οταν σταματαει για λιγο να παιζει να το εκμεταλλευτω!!
Ζωή μου μη κοιτάς συμπτώματα βρε!!ειδες που τσαμπα στεναχωριεσαι και ολα ειναι πολύ καλα?? ετσι θα ειναι μεχρι τελους!!
εμεις μιλαμε για απονηρευτα ονειρα αλλα για πονηρα ξημερώβραδιασματα!!χαχαχαχα εσυ πρεπει να κρατηθεις λιγο..οποτε "μονο στα ονειρα" χαχαχα
Γιαννα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πραγματικα απορώ πως αντεξες 7 μηνες!!!!
Δεσποινακι παλι καλα που εχει η μαμα κλιματιστικό και γλυτώνεις λιγο ζεστη να λες!! Εμεις περυσι το καίγαμε καθε μερα!!! ειδικα το βραδυ δν γινοταν να κοιμηθουμε χωρις αρκουδισιον!! τωρα εκει που μενουμε ειναι σουπερ!!