251 Απ: Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 Τετ Ιουν 13, 2012 6:56 am
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΑΝΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ??ΚΟΝΤΕΥΨΩ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ Η ΜΑΝΑ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
loulou_29 έγραψε:κουκλες παω να ξαπλωσω λιγο να δροσιστω γιατι με τη ζεστη ειμαι καπως ετσι
γκρινιαρα έγραψε:λουλου με κατασυγκινησατε!!!ευχομαι να πανε ολα τελεια και να περασει γρηγορα το πρωτο τριμηνο για να μπορεσεις να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου...ολα καλα θα πανε...να μην σκεφτεσαι αρνητικα...σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα!!!!
λεμονακι ειδα το πμ...ευχαριστω!!!ελπιζω να βρουμε τι φταιει για να ξερω πως θα το αντιμετωπισω..να μην χρειαστει να χασω και το 3ο γιατι τοτε θα χασετε κι εσεις εμενα...ποσα να αντεξω πια...
τονια εχει παραγωγη ο μικρος!!!σκεψου να αρχισει να τρωει και κανονικα σαν τους μεγλους...δεν θα τον προλαβαινεις...
toniach29 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:λουλου με κατασυγκινησατε!!!ευχομαι να πανε ολα τελεια και να περασει γρηγορα το πρωτο τριμηνο για να μπορεσεις να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου...ολα καλα θα πανε...να μην σκεφτεσαι αρνητικα...σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα!!!!
λεμονακι ειδα το πμ...ευχαριστω!!!ελπιζω να βρουμε τι φταιει για να ξερω πως θα το αντιμετωπισω..να μην χρειαστει να χασω και το 3ο γιατι τοτε θα χασετε κι εσεις εμενα...ποσα να αντεξω πια...
τονια εχει παραγωγη ο μικρος!!!σκεψου να αρχισει να τρωει και κανονικα σαν τους μεγλους...δεν θα τον προλαβαινεις...
ΕΛΕΝΑΚΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....Κ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΑ .......ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!
ΕΣΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΑΣΕΙΣ ΣΠΟΡΑΚΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
γκρινιαρα έγραψε:toniach29 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:λουλου με κατασυγκινησατε!!!ευχομαι να πανε ολα τελεια και να περασει γρηγορα το πρωτο τριμηνο για να μπορεσεις να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου...ολα καλα θα πανε...να μην σκεφτεσαι αρνητικα...σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα!!!!
ΕΛΕΝΑΚΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....Κ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΑ .......ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!
ΕΣΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΑΣΕΙΣ ΣΠΟΡΑΚΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
ουαου!!!!τοτε εχει τελειο μεταβολισμο το καμαρι σου!!!
μονο θετικα σκεφτομαι...εδω σκεφτομαι ποτε θα ξαναμεινω εγκυος...ανυπομονο πλασμα...
γκρινιαρα έγραψε:σαν τον αντρα μου...το πρωι παει,το βραδυ ξαναπαει...αντρες....αντρες...
να σου πω την αληθεια και τωρα να ξαναεμενα δεν θα με χαλουσε...βαριεμαι αυτη την αναμονη...ασε που τωρα κανει ζεστη και δεν μπορω μερα παρα μερα κοκο... το χειμωνα πιο καλα ειναι...
petalouda έγραψε:γεια σας κοριτσιαααααααααααα
εκανα τον πρωτο υπερηχο σημεραααααααα
ειδαμε το σπορακι μας χαχαχα
τελικα για αλλο γιατρο πηγαινα κ αλλο βρηκα...ειδικευομενη βεβαια αλλα μου εκανε τοσο θετικη εντυπωση που δεν με νοιαζει
loulou_29 έγραψε:Λοιπον του εκανα το αγαπημενο του φαγητο(πρωτο σοκ) και αφου τρωμε του λεω βρε καμαρι μου δεν πας μεσα να μου φερεις το κινητο μου κ μεχρι να ερθει εχω βγαλει στο τραπεζι την τουρτιτσα που φτιαχνω συνηθως με την διαφορα οτι απο πανω εκανα την μιση με γαλαζιο γλασο και την αλλη μιση με ροζ (δευτερο σοκ - φωτο θα ακολουθησουν το βραδυ ) και το σακουλακι του με το ρολοι κ την χοριακη....μαζι βεβαια κ μια καρτουλα για τα χρονια μας πολλα!!!!ερχεται κ βλεπει την τουρτα κ με κοιταει τρομαγμενος κ με μια τρομερη απορια στο προσωπο του κολλαει στην αρχη με το ρολοι για κανενα 2λεπτο(εχει αδυναμια)και μετα ανοιγει τον φακελο της χοριακης νομιζοντας οτι ειναι καρτουλα με κοιταει κ τον πηραν τα ζουμιαααααα ε δεν ηθελα κ εγω πολυ για κλαμματα και δεν προλαβα να πω κουβεντα .......απο εκεινη την ωρα με κοιταει και χαζογελαει συνεχως
ευχομαι κοριτσια να πανε ολα καλα και να περασει αυτο το πρωτο τριμηνο γιατι με οσα εχω ακουσει κ ζησει απο κοντινα μου ατομα φοβαμαι παρα πολυ και δεν μπορω να χαρω τοσο.....
Μπραάβο γλυκιά μου!!!!!!!!!!!!Πόσο μου αρέσει να ακούω ευχάριστα νέα!!!!!!!!petalouda έγραψε:γεια σας κοριτσιαααααααααααα
εκανα τον πρωτο υπερηχο σημεραααααααα
ειδαμε το σπορακι μας χαχαχα
τελικα για αλλο γιατρο πηγαινα κ αλλο βρηκα...ειδικευομενη βεβαια αλλα μου εκανε τοσο θετικη εντυπωση που δεν με νοιαζει
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΝΟΥΛΑ!!!ΧΙΧΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Κ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ...Κ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Κ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΠΟΜΑΜΒΑΝΟΥΜΕ...ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ..ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ?xaftounaki έγραψε:Γεια σας κοριτσακια
Τι κάνετε;
Καλα βρε αθεοφοβες εκει το μυαλο σας συνέχεια;;;; Κι εγω το καλοκαίρι ζεσταινομαι αρκετά! Κι εμείς αυτο το μήνα μέρα πάρα μέρα πάμε δεν υπολογίζω τίποτα
Πεταλουδιτσα μου μπραβο!! Τελικά πήγες στο Παγνή;
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΝΟΥΛΑ!!!ΧΙΧΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Κ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ...Κ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Κ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΠΟΜΑΜΒΑΝΟΥΜΕ...ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ..ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ?xaftounaki έγραψε:Γεια σας κοριτσακια
Τι κάνετε;
Καλα βρε αθεοφοβες εκει το μυαλο σας συνέχεια;;;; Κι εγω το καλοκαίρι ζεσταινομαι αρκετά! Κι εμείς αυτο το μήνα μέρα πάρα μέρα πάμε δεν υπολογίζω τίποτα
xaftounaki έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΝΟΥΛΑ!!!ΧΙΧΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Κ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ...Κ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Κ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΠΟΜΑΜΒΑΝΟΥΜΕ...ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ..ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ?xaftounaki έγραψε:Γεια σας κοριτσακια
Τι κάνετε;
Λογοτεχνικό ε;; Χαχα!! Κάποια στιγμη είχε ανεβάσει η Ευη μια ατέλειωτη λίστα! Θες κάτι τύπου Δημουλιδου, Μαντά, Οικονομου η κάτι άλλο;,
petalouda έγραψε:λοιπον ναι πηγα παγνη
ειμαι 5 εβδομαδων κ 5 ημερων
ο σακος αν καταλαβα καλα ειναι 15.4 mm
ε αποκλειεται να ειναι το μωρο τοσο
γενναω 8 φλεβαρη
θα ξαναπαω την παρασκευη να μου ανοιξουν καρτελα κ να ξεκινησουμε κ τον προγεννητικο ελεγχο
κ ναι ακουσαμε καρδουλαααααα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης