276 Απ: Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 Τετ Ιουν 13, 2012 7:52 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
πεταλούδα!! όλα να πάνε τέλεια!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
loulou_29 έγραψε:Λοιπον του εκανα το αγαπημενο του φαγητο(πρωτο σοκ) και αφου τρωμε του λεω βρε καμαρι μου δεν πας μεσα να μου φερεις το κινητο μου κ μεχρι να ερθει εχω βγαλει στο τραπεζι την τουρτιτσα που φτιαχνω συνηθως με την διαφορα οτι απο πανω εκανα την μιση με γαλαζιο γλασο και την αλλη μιση με ροζ (δευτερο σοκ - φωτο θα ακολουθησουν το βραδυ ) και το σακουλακι του με το ρολοι κ την χοριακη....μαζι βεβαια κ μια καρτουλα για τα χρονια μας πολλα!!!!ερχεται κ βλεπει την τουρτα κ με κοιταει τρομαγμενος κ με μια τρομερη απορια στο προσωπο του κολλαει στην αρχη με το ρολοι για κανενα 2λεπτο(εχει αδυναμια)και μετα ανοιγει τον φακελο της χοριακης νομιζοντας οτι ειναι καρτουλα με κοιταει κ τον πηραν τα ζουμιαααααα ε δεν ηθελα κ εγω πολυ για κλαμματα και δεν προλαβα να πω κουβεντα .......απο εκεινη την ωρα με κοιταει και χαζογελαει συνεχως
ευχομαι κοριτσια να πανε ολα καλα και να περασει αυτο το πρωτο τριμηνο γιατι με οσα εχω ακουσει κ ζησει απο κοντινα μου ατομα φοβαμαι παρα πολυ και δεν μπορω να χαρω τοσο.....
petalouda έγραψε:λοιπον ναι πηγα παγνη
ειμαι 5 εβδομαδων κ 5 ημερων
ο σακος αν καταλαβα καλα ειναι 15.4 mm
ε αποκλειεται να ειναι το μωρο τοσο
γενναω 8 φλεβαρη
θα ξαναπαω την παρασκευη να μου ανοιξουν καρτελα κ να ξεκινησουμε κ τον προγεννητικο ελεγχο
κ ναι ακουσαμε καρδουλαααααα
eva34 έγραψε:Ρε κορίτσια δε ξέρω τί γίνεται με μένα αλλά τις τελευαίες μέρες έχω πολύ έντονα όνειρα.΄Γκρινιάρα μου,θυμάσει το όνειρο με τα ιερά αμφια;;;
Σήμερα είδα πως ήμουν στο παιδικό μου δωμάτιο(σε αυτό που μεγάλωσα), ήμουν λίγο ερεθισμένη(άλλο και αυτό τις τελευταίες μέρες) και πως κάνοντας στην άκρη κάποια ρούχα έπιασα και μία εικόνα(ξέρετε αυτές τις μικρές τις πλαστικές που βάζουμε και στο ποστοφόλι μας).Από τη μία ήταν ο αγαπημένος μου Άγιος και από την άλλη ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου.Και ακριβώς δίπλα, ένα χαρτάκι ημερολογιου(από αυτά τα παλιά που είχαν και στιχάκια από πίσω) που έγραφε μια ημερομηνία.Δυστυχώς δε μπορώ να τη θυμηθώ.29 έγραφε;;; 27 εγραφε;;; Δε θυμάμαι...
Όποια έχει ευχαρίστηση, μου λέει.
xaftounaki έγραψε:Τονια μου τώρα τελευταία διάβασα "λευκή ορχιδέα" Καίτη Οικονομου,
Επίσης ένα ωραίο που διάβασα
"το σκίτσο" Γιώτα Γουβελη
Επίσης πολυ καλό "Σαν παραμύθι" Κειτ Μορτον
Και τέλος θα σου πρότεινα την Camilla Lackberg είναι Σουηδή και εχει γράψει τρία βιβλία τύπου αστυνομικά αλλα ελαφριά και ευχάριστα στο διάβασμα, "παγωμένη πριγκίπισσα" και "ιεροκυρηκας" πολυ ωραία, το τρίτο λέγεται "οικογενειακά μυστικά" αλλα δε το έχω διαβάσει ακομα
eirini7 έγραψε:καλησπέρα κορίτσια!!!
Αννα τι κάνεις;;ήθελα να σε πετύχω να σου πω ότι την προηγούμενη φορά έκανα λάθος που σου είπα ότι το φθινόπωρο της μάγισσας είναι η συνέχεια της λευκής ορχιδέας..το ερωτας πόλεμος εννοούσα!
Τόνια αν θες πάρε τη λευκή ορχιδέα της Οικονόμου!
toniach29 έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ??ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΑ ΡΕΣΕ!!!ΧΜΜΜΜΜ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΩ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ!!!
loulou_29 έγραψε:καλημεροκαλησπερα σε ολα τα κοριτσια.με ξαναπηρε ο υπνος απο το πρωι κ ξυπνησα πριν καμμια ωρα κ φυσικα τρεχω κ δεν φτανω για να προλαβω να μαγειρεψω κ να φτιαξω το γλυκο....θα μπω το απογευματακι να σας τα πω αναλυτικα!!!πολλα φιλια!
γκρινιαρα έγραψε:eva34 έγραψε:Ρε κορίτσια δε ξέρω τί γίνεται με μένα αλλά τις τελευαίες μέρες έχω πολύ έντονα όνειρα.΄Γκρινιάρα μου,θυμάσει το όνειρο με τα ιερά αμφια;;;
Σήμερα είδα πως ήμουν στο παιδικό μου δωμάτιο(σε αυτό που μεγάλωσα), ήμουν λίγο ερεθισμένη(άλλο και αυτό τις τελευταίες μέρες) και πως κάνοντας στην άκρη κάποια ρούχα έπιασα και μία εικόνα(ξέρετε αυτές τις μικρές τις πλαστικές που βάζουμε και στο ποστοφόλι μας).Από τη μία ήταν ο αγαπημένος μου Άγιος και από την άλλη ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου.Και ακριβώς δίπλα, ένα χαρτάκι ημερολογιου(από αυτά τα παλιά που είχαν και στιχάκια από πίσω) που έγραφε μια ημερομηνία.Δυστυχώς δε μπορώ να τη θυμηθώ.29 έγραφε;;; 27 εγραφε;;; Δε θυμάμαι...
Όποια έχει ευχαρίστηση, μου λέει.
τα ονειρα που βλεπεις δεν ειναι κακα...εγω λεω να πας να αναψεις ενα κερακι στους αγιους που βλεπεις γιατι μαλλον σε προστατευουν...εγω και στις 2 εγκυμοσυνες μου ενα μηνα πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος εβλεπα ολο αγιους στον υπνο μου....μακαρι να παθεις κι εσυ το ιδιο!!!!
eirini7 έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ??ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΑ ΡΕΣΕ!!!ΧΜΜΜΜΜ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΩ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ!!!
http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=1000190
δες εδώ..
τέτοιου στυλ ωραίο είναι και το έρωτας σαν βροχή της Μαντά
Αννα τώρα διαβάζω το έρωτας πόλεμος.να το πάρεις οπωσδήποτε!
eva34 έγραψε:Α!Τώρα που είπες στήθος...Αλήθεια το στήθιος πότε αρχίζει να πρήζετε και να πονάει μετά την"υποτιθέμενη" σύλληψη;;;;(άσχετο αλλά και σχετικό ταυτόχρονα)
eva34 έγραψε:Α!Τώρα που είπες στήθος...Αλήθεια το στήθιος πότε αρχίζει να πρήζετε και να πονάει μετά την"υποτιθέμενη" σύλληψη;;;;(άσχετο αλλά και σχετικό ταυτόχρονα)
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης