Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
522 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 522 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Bonjours! Τι κάνετε κορτσούδια; Βλέπω όσο περνάνε οι μέρες πιο δύσκολα σηκωνόμαστε ε;
Εγώ ξύπνησα και πριν από λίγο πήγα για συγκομιδή ζαρζαβατικών!
Ένα σωρό τοματίνια, 6 αγγουράκια, 6 πιπεριές για γέμισμα και μία κέρατο και 1 τεράστια μελιτζάνα! Smile Λέω να φτιάξω γεμιστά σήμερα! Smile
 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 654316

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
ΖΕΣΤΗ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!

ζωάκι

ζωάκι
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
ΖΕΣΤΗ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!

Γεια σου Τόνια! Απ' ό,τι φαίνεται δεν είναι καμία εδώ! ΕΓώ χαλαρώνω παρέα με τον ανεμιστήρα! διαβάζω, χαζεύω στο ίντερνετ... Κι εδώ έχει ζέστη αλλά δεν το κουνάω απ' το σπίτι!
Τι ώρα ξυπνάει ο μικρός σου και θα ξανακοιμηθεί;

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κ απο μεναααα
εγω ρε κοριτσια εχω αυπνιες αλλα δεν με πειραζει
χαιρομαι την μερα ολοκληρη
εσεις πως πατε?

ζωάκι

ζωάκι
petalouda έγραψε:Καλημερα κ απο μεναααα
εσεις πως πατε?

Καλημέρα Ελένη!
Είπαμε, είναι από τον ενθουσιασμό! Smile Smile πόσων είσαι τώρα; Ούτε κι εγώ κοιμάμαι υπερβολικά την τελευταία βδομάδα.. ειδικά χθες και σήμερα που είμαι σπίτι είμαι εντελώς χαλαρή από τις 7 το πρωί!

ζωάκι

ζωάκι
ζωάκι έγραψε:
petalouda έγραψε:Καλημερα κ απο μεναααα
εσεις πως πατε?

Καλημέρα Ελένη!
Είπαμε, είναι από τον ενθουσιασμό! Smile Smile πόσων είσαι τώρα; Ούτε κι εγώ κοιμάμαι υπερβολικά την τελευταία βδομάδα.. ειδικά χθες και που είμαι σπίτι είμαι εντελώς χαλαρή από τις 7 το πρωί!

Α μόλις είδα το τικεράκι! Smile μπιζέλι!

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπιζελι το μωρο μου χαχαχα
τι να το κανω
ανυπομονω να ξαναπαω 13 ιουλη να το δω κ να δω ποσο μεγαλωσε
δεν κρατιεμαι αλλα κανω υπομονη
εγω χτες καλε ξυπνησα 5 το πρωι
δεν θυμαμαι να εχω ξαναξυπνησει τετοια ωρα

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα Τόνιαα, ζωάκιιιι,Πεταλούδααα!!! Πώς είστε κορίτσια?? Εγώ μια χαρά έχουμε μια μικρή δροσούλα μπορώ να πω!!

Λοιπόν η εφαρμογή του πειράματος "Κοιμήσου παιδί μου" όπως το λέω εγώ έληξε επιτυχώς χθες! Μετά πολλά 11.30 να σημειώσω ότι την έβαλα 10.30 γιατί είμασταν βόλτα! Μετα λοιπόν από μια ώρα κοιμήθηκε να πω ότι ανα τακτα διαστήματα πήγαινα κ την έβαζα να κάθεται να την χαϊδεύω! Δε ξύπνησε καθόλου όλο το υπόλοιπο βράδυ και ξύπνησε φυσιολογικά μπορώ να πω 8ηώρα! Απόψε θα το εφαρμόσω λίγο νωρίτερα που το πολύ 10-10.30 να κοιμάται!! Ευτυχώς η μάνα μου έφυγε πάλι στας εξοχάς κ έτσι δεν είχαμε περίεργες παρεμβολές!! φφφφ ούτε ο Pavlov να μουν!! Rolling Eyes Rolling Eyes

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κ εδω εχει αερακι αλλα λεω να παω για μπανιο
τωρα αν παμε σε καμια πισινα δεν θα μπω. θα πινω τον καφε μου απ'εξω κ θα κοιταω τους αλλους

ζωάκι

ζωάκι
maryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλημέρα Τόνιαα, ζωάκιιιι,Πεταλούδααα!!! Πώς είστε κορίτσια?? Εγώ μια χαρά έχουμε μια μικρή δροσούλα μπορώ να πω!!

Λοιπόν η εφαρμογή του πειράματος "Κοιμήσου παιδί μου" όπως το λέω εγώ έληξε επιτυχώς χθες! Μετά πολλά 11.30 να σημειώσω ότι την έβαλα 10.30 γιατί είμασταν βόλτα! Μετα λοιπόν από μια ώρα κοιμήθηκε να πω ότι ανα τακτα διαστήματα πήγαινα κ την έβαζα να κάθεται να την χαϊδεύω! Δε ξύπνησε καθόλου όλο το υπόλοιπο βράδυ και ξύπνησε φυσιολογικά μπορώ να πω 8ηώρα! Απόψε θα το εφαρμόσω λίγο νωρίτερα που το πολύ 10-10.30 να κοιμάται!! Ευτυχώς η μάνα μου έφυγε πάλι στας εξοχάς κ έτσι δεν είχαμε περίεργες παρεμβολές!! φφφφ ούτε ο Pavlov να μουν!! Rolling Eyes Rolling Eyes

ΧΑχαχαχα! Καλημέρα Μαρία!
Άντε απόψε εύχομαι να μειωθεί στο ελάχιστο ο χρόνος ύπνωσης! Very Happy Very Happy Very Happy
Δροσούλα εσείς ε; Εδώ από αύριο μεθαύριο ειπε θα πέσει! Άντε να δούμε!
Πωπω κορίτσια έκοψα εκείνες τις πιπεριές το πρωί και τώρα τρέχουν τα σάλια μου για γεμιστά! Βλέπω συνταγές στο ίντερνετ γιατί δεν τα φτιάχνω συχνά! Γιαμιιιιι!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
petalouda έγραψε:κ εδω εχει αερακι αλλα λεω να παω για μπανιο
τωρα αν παμε σε καμια πισινα δεν θα μπω. θα πινω τον καφε μου απ'εξω κ θα κοιταω τους αλλους

Σου πε ο γιατρός ναι στα μπάνια?? Τελικά τι έκανες ? βρήκες τον γιατρό που έψαχνες? πότε είναι το ΠΗΤ??

ζωάκι

ζωάκι

Λέω ν'αρχίσω κι εγώ λίγο κολύμπι.. αν και δε μ'αρεσουν καθόλου οι πισίνες, ωστόσο η θάλασσα δεν είναι πολύ κοντά και βαριέμαι να οδηγάω μες στη ζέστη, να στήνω πετσέτες, ομπρέλες κλπ.. Εγώ το θέλω για τη γυμναστική περισσότερο, γιατί ξεκινώ που ξεκινώ με παραπανίσια κιλά, μην το παραχ...με με το καθίσι από τώρα!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 125586

τι κάνετε κοριτσάκια?? οσο περνάει ο καιρός μου φαίνεται ότι λιγοστεύουμε ή ειναι ιδέα μου?? θέλω να πιστεύω ότι φταίει το καλοκαιράκι και οι βόλτες...
βλεπω ότι κι εγω δν μπαινω πολύ και γιατι δν προλαβαινω αλλα και γιατι πιανω πλεον τον εαυτο μου να κουραζεται να μιλαω για μωρά, να σκεφτομαι μωρα και ολα τα συναφή.. δν θελω να με παρεξηγήσετε, δν εννοώ τα δικά σας μωρα, αλλα το δικο μου που δν έρχεται!!

Εβελινάκι μου εμείς εδω θα ειμαστε όποτε νιωθεις ότι θέλεις να μας επισκεφτείς!!

αφήστε που σε μια βδομάδα ξεκινάω διαδικασίες για να βαλω θήκη σε ένα δόντι, και αγχώθηκα λίγο γιατι μπορει να μην το προσπαθήσαμε αλλα ελευθερες επαφες υπήρχαν, δν ξέρω αν ηταν βεβαια σε γόνιμες, ουτε που το εψαξα...αλλα αν μια στο 10000000000000000 εγινε κατι, δν θα το πειράξει η ενεση ε??

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:

Λέω ν'αρχίσω κι εγώ λίγο κολύμπι.. αν και δε μ'αρεσουν καθόλου οι πισίνες, ωστόσο η θάλασσα δεν είναι πολύ κοντά και βαριέμαι να οδηγάω μες στη ζέστη, να στήνω πετσέτες, ομπρέλες κλπ.. Εγώ το θέλω για τη γυμναστική περισσότερο, γιατί ξεκινώ που ξεκινώ με παραπανίσια κιλά, μην το παραχ...με με το καθίσι από τώρα!

Σου επιτρέπει ο γιατρός μπάνια? ξέρω ότι σε μεγάλους μήνες επιτρέπεται αλλά θέλει πολύ προσοχή!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:καλημέρα  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 125586

τι κάνετε κοριτσάκια?? οσο περνάει ο καιρός μου φαίνεται ότι λιγοστεύουμε ή ειναι ιδέα μου?? θέλω να πιστεύω ότι φταίει το καλοκαιράκι και οι βόλτες...
βλεπω ότι κι εγω δν μπαινω πολύ και γιατι δν προλαβαινω αλλα και γιατι πιανω πλεον τον εαυτο μου να κουραζεται να μιλαω για μωρά, να σκεφτομαι μωρα και ολα τα συναφή.. δν θελω να με παρεξηγήσετε, δν εννοώ τα δικά σας μωρα, αλλα το δικο μου που δν έρχεται!!

Εβελινάκι μου εμείς εδω θα ειμαστε όποτε νιωθεις ότι θέλεις να μας επισκεφτείς!!

αφήστε που σε μια βδομάδα ξεκινάω διαδικασίες για να βαλω θήκη σε ένα δόντι, και αγχώθηκα λίγο γιατι μπορει να μην το προσπαθήσαμε αλλα ελευθερες επαφες υπήρχαν, δν ξέρω αν ηταν βεβαια σε γόνιμες, ουτε που το εψαξα...αλλα αν μια στο 10000000000000000 εγινε κατι, δν θα το πειράξει η ενεση ε??

Καλημέρα!! ρώτα καλού κακού το γιατρό σου!

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!!Τι κάνετε??Έλλη μου,ζωακιι,maryz-iraklio kritis(μαράκι),πεταλουδίτσα τόνια  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrav στις Δευ Ιουν 18, 2012 11:19 pm, 1 φορά

ζωάκι

ζωάκι
maryz-iraklio kritis έγραψε:
Σου επιτρέπει ο γιατρός μπάνια? ξέρω ότι σε μεγάλους μήνες επιτρέπεται αλλά θέλει πολύ προσοχή!

Καλημέρα Έλλη! Κι εγώ θα έλεγα να ρωτήσεις και τους 2 (γυναικολόγο/οδοντίατρο)! Μία γνωστή μου έκανε εγχείριση σκωληκοειδίτη και μετά ανακάλυψε πως ήταν έγκυος! Γέννησε μια χαρά! Smile

Μαρία, ο γιατρός είπε ότι μπορώ να κάνω μπάνιο, μόνο να αποφεύγω τις ώρες με πολύ ήλιο και να αλλάζω μαγιό αμέσως.. εύκολο δηλαδή! Ούτως ή άλλως δεν τον μπορώ τον πολύ ήλιο! Είμαι και ανοιχτόχρωμη και καίγομαι εύκολα!

Ελένη, ένα μήνα μετά την πρώτη φορά θα ξαναπάς στο γιατρό;

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι με αφηνει να κανω μπανιο στην θαλασσα
αρκει να ειναι καθαρη κ να μην εχει πολυ κοσμο
ειχα παει την τεταρτη στην γιατρο κ την παρασκευη κ τωρα θα ξαναπαω στης 13/7

ζωάκι

ζωάκι
dimitrav έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!Τι κάνετε??Έλλη μου,ζωακιι,maryz-iraklio kritis(μαράκι),πεταλουδίτσα τόνια  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472

Καλημέρα Δήμητρα!! Έχουμε κανένα νεότερο;; Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δν έχω γιατρό.... έχω διαλέξει γιατρό για ΑΝ καταφέρω να μείνω! και για να μου γράψει και να κάνουμε όλες τις εξετασεις που χρειάζεται για να ελεγξουμε την γονιμότητα, αλλά εχω παει μονο 2 φορές. δν τον έχω θαρρος να τον ρωτήσω κάτι!
και τον οδοντιατρο ντρεπομαι να του πω.. γιατι νιώθω ότι κοροιδευω και τον εαυτο μου πιστευοντας οτι ισως εγινε κατι! εδώ τόσο καιρο  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 215994 συστηματικά και δν καταφέραμε τίποτα.. τώρα θα γίνει???
μη με κοροιδεψετε... απλα ετσι νιώθω!! Rolling Eyes Rolling Eyes

καλως την Δημητρουλα!! ξέρεις ε? περιμένω την ανακοινωση να σε βάλω στην βιολετί λίστα!! Wink Wink Wink

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΖΩΑΚΙ ΞΥΠΝΑΕΙ 7 ΠΑΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ Κ ΕΓΩ...
ΕΛΕΝΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ??

ΕΛΛΗΗΗΗΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι...αν είμαι έγκυος(μακάρι)γιατί ενώ πάντα όταν περιμένω περίοδο εχω πόνους 3-4μέρες πιο μπροστα κ πρισμένο στήθος,ενώ τώρα που περιμένω την πέμπτη (εξακριβομένο γιατι ξερω ακριβως την ωορριξία μου)εχώ τραβήγματα κ ενοχλήσεις κάτω χαμηλά κ το στήθος μου μόνο σουβλιές κ γύρω γυρω με τραβάει....μήπως δεν είμαι...αλλά το σωμα μου ορωτη φορά το νιώθω έτσι....

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrav έγραψε:Αχ κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι...αν είμαι έγκυος(μακάρι)γιατί ενώ πάντα όταν περιμένω περίοδο εχω πόνους 3-4μέρες πιο μπροστα κ πρισμένο στήθος,ενώ τώρα που περιμένω την πέμπτη (εξακριβομένο γιατι ξερω ακριβως την ωορριξία μου)εχώ τραβήγματα κ ενοχλήσεις κάτω χαμηλά κ το στήθος μου μόνο σουβλιές κ γύρω γυρω με τραβάει....μήπως δεν είμαι...αλλά το σωμα μου ορωτη φορά το νιώθω έτσι....
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!ΚΑΛΕ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ??ΟΕΟ?

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζωάκι έγραψε:
dimitrav έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!Τι κάνετε??Έλλη μου,ζωακιι,maryz-iraklio kritis(μαράκι),πεταλουδίτσα τόνια  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 12 417472

φοβάμε ακόμη να ξανακάνω την πέμπτη θα το κάνω,πάντως το χθεσινό τεστ έχει ακόμη την πολύυυυυυ αχνή γραμμή,ίιισα που την βλέπω όμως βρε κορίτσια μηπως δεν μετράει σαν θετικό τοοσο αχνό??

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrav έγραψε:
ζωάκι έγραψε:

φοβάμε ακόμη να ξανακάνω την πέμπτη θα το κάνω,πάντως το χθεσινό τεστ έχει ακόμη την πολύυυυυυ αχνή γραμμή,ίιισα που την βλέπω όμως βρε κορίτσια μηπως δεν μετράει σαν θετικό τοοσο αχνό??

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ 4ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Κ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΗΤΑΝ 150....!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις