Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
457 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 457 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:
dimitrav έγραψε:Αχ κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι...αν είμαι έγκυος(μακάρι)γιατί ενώ πάντα όταν περιμένω περίοδο εχω πόνους 3-4μέρες πιο μπροστα κ πρισμένο στήθος,ενώ τώρα που περιμένω την πέμπτη (εξακριβομένο γιατι ξερω ακριβως την ωορριξία μου)εχώ τραβήγματα κ ενοχλήσεις κάτω χαμηλά κ το στήθος μου μόνο σουβλιές κ γύρω γυρω με τραβάει....μήπως δεν είμαι...αλλά το σωμα μου ορωτη φορά το νιώθω έτσι....
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!ΚΑΛΕ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ??ΟΕΟ?
εδω κ 7 μήνες μετράω συστηματικά την θερμοκρασία μου κάθε πρωί πριν σηκωθω...την καταγράφω σε ημερολόγιο κ υπολογίζω 16 μέρες μετά κ έρχετε ακριβώς....στην ώρα της... Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Τονιααααααααααααααα  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 654316  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 654316  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 654316

Δημητρούλα ακομη και αχνη η γραμμη ειναι θετικο!! αν θες να ξανακανεις κανε αυριο που θα εχει διπλασιαστει η ορμόνη απο την πρωτη φορα!!! αφου τα έχεις ευκαιρα χιχιχιχ
μη φοβασαι τίποτα..το επομενο θα εχει πιο εντονη τη γραμμη  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 875502  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 875502  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 875502  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 875502

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:δν έχω γιατρό.... έχω διαλέξει γιατρό για ΑΝ καταφέρω να μείνω! και για να μου γράψει και να κάνουμε όλες τις εξετασεις που χρειάζεται για να ελεγξουμε την γονιμότητα, αλλά εχω παει μονο 2 φορές. δν τον έχω θαρρος να τον ρωτήσω κάτι!
και τον οδοντιατρο ντρεπομαι να του πω.. γιατι νιώθω ότι κοροιδευω και τον εαυτο μου πιστευοντας οτι ισως εγινε κατι! εδώ τόσο καιρο  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 215994 συστηματικά και δν καταφέραμε τίποτα.. τώρα θα γίνει???
μη με κοροιδεψετε... απλα ετσι νιώθω!! Rolling Eyes Rolling Eyes

καλως την Δημητρουλα!! ξέρεις ε? περιμένω την ανακοινωση να σε βάλω στην βιολετί λίστα!! Wink Wink Wink
μακάρι αγάπη μου να μπώ!!!!κ όλες μασ φυσικά,αυτόν τον μήνα που δεν εδωσες σημασια ελπίζω να πιάσατε το σποράκι!!!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 328109  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 328109

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrav έγραψε:
toniach29 έγραψε:
dimitrav έγραψε:Αχ κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι...αν είμαι έγκυος(μακάρι)γιατί ενώ πάντα όταν περιμένω περίοδο εχω πόνους 3-4μέρες πιο μπροστα κ πρισμένο στήθος,ενώ τώρα που περιμένω την πέμπτη (εξακριβομένο γιατι ξερω ακριβως την ωορριξία μου)εχώ τραβήγματα κ ενοχλήσεις κάτω χαμηλά κ το στήθος μου μόνο σουβλιές κ γύρω γυρω με τραβάει....μήπως δεν είμαι...αλλά το σωμα μου ορωτη φορά το νιώθω έτσι....
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!ΚΑΛΕ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ??ΟΕΟ?
εδω κ 7 μήνες μετράω συστηματικά την θερμοκρασία μου κάθε πρωί πριν σηκωθω...την καταγράφω σε ημερολόγιο κ υπολογίζω 16 μέρες μετά κ έρχετε ακριβώς....στην ώρα της... Wink
ΑΑΑΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!ΒΕΒΑΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΠΟΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 328109  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 328109

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
dimitrav έγραψε: φοβάμε ακόμη να ξανακάνω την πέμπτη θα το κάνω,πάντως το χθεσινό τεστ έχει ακόμη την πολύυυυυυ αχνή γραμμή,ίιισα που την βλέπω όμως βρε κορίτσια μηπως δεν μετράει σαν θετικό τοοσο αχνό??

Βρε Δημητρούλα! Είναι πιο πιθανό ένα τεστ να δείξει ότι δεν είσαι ενώ είσαι, παρά το αντίθετο! Χωρίς να θέλω να φέρω σε σύγκρουση τους φόβους σου με τις ελπίδες!
Πάντως για το στήθος, κι εγώ θυμάμαι παλιά που πρηζόταν πριν την περίοδο, ήταν διαφορετικό πρήξιμο από της εγκυμοσύνης.. το δεύτερο είναι περισσότερο εξωτερικά και όχι στη μέση.. άντε λίγη υπομονούλα ακόμα! 2 μέρες έμειναν!
Ερώτηση: Νεύρα και ένταση έχεις συνήθως πριν την περίοδο; Τώρα έχεις;

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:
dimitrav έγραψε:
toniach29 έγραψε:
ΑΑΑΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!ΒΕΒΑΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΠΟΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 328109  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 328109
εχω μιλήσει με γιατρό πάνω σαυτό το θέμα κ μου έχει πει ότι κάθε γυναίκα έχει διαφορετικα συμπτώματα αλλα κ στις μέρες παιζει ο κύκλος δηλδ σε μενα καθε 16 ερχεται σε αλλες καθε 14...σε αλλες καθε 15...το πολύ καθε 18...σε φυσιολογικο κυκλο...αν εχει καποιο προβλημα...η οτι δηποτε την ταράξει μπορει να αλλάξει εξου κ η καθυστερηση σε μερικες χωρις εγκυμ.

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζωάκι έγραψε:
dimitrav έγραψε: φοβάμε ακόμη να ξανακάνω την πέμπτη θα το κάνω,πάντως το χθεσινό τεστ έχει ακόμη την πολύυυυυυ αχνή γραμμή,ίιισα που την βλέπω όμως βρε κορίτσια μηπως δεν μετράει σαν θετικό τοοσο αχνό??

Βρε Δημητρούλα! Είναι πιο πιθανό ένα τεστ να δείξει ότι δεν είσαι ενώ είσαι, παρά το αντίθετο! Χωρίς να θέλω να φέρω σε σύγκρουση τους φόβους σου με τις ελπίδες!
Πάντως για το στήθος, κι εγώ θυμάμαι παλιά που πρηζόταν πριν την περίοδο, ήταν διαφορετικό πρήξιμο από της εγκυμοσύνης.. το δεύτερο είναι περισσότερο εξωτερικά και όχι στη μέση.. άντε λίγη υπομονούλα ακόμα! 2 μέρες έμειναν!
Ερώτηση: Νεύρα και ένταση έχεις συνήθως πριν την περίοδο; Τώρα έχεις;
χαααα θα γελάστε....παντα ειχα νεεεύρα κ τώρα ειμαι πολύυ ηρεμηηηη.....καλόοοο???

ζωάκι

ζωάκι
toniach29 έγραψε:

Κι εγώ έχω εκείνες τις μύξες που περιέγραψε κάποια χθες! Smile Α εσύ ήσουν Τώνια; Smile Και όλα τα συμπτώματα.. έντερα πρησμένα, νιώθω τις ωοθήκες μου και συνήθως καταλαβαίνω και ποια έδωσε ωάριο! SmileSmileSmile Δεν το εξακρίβωσα ποτέ βέβαια, αλλά πονάω απο κείνη την μεριά! (Το Τώνια είναι από το Αντωνία; Ρωτάω για την ορθογραφία! Smile )

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:
dimitrav έγραψε:
ζωάκι έγραψε:
dimitrav έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!Τι κάνετε??Έλλη μου,ζωακιι,maryz-iraklio kritis(μαράκι),πεταλουδίτσα τόνια  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 417472

Καλημέρα Δήμητρα!! Έχουμε κανένα νεότερο;; Wink
φοβάμε ακόμη να ξανακάνω την πέμπτη θα το κάνω,πάντως το χθεσινό τεστ έχει ακόμη την πολύυυυυυ αχνή γραμμή,ίιισα που την βλέπω όμως βρε κορίτσια μηπως δεν μετράει σαν θετικό τοοσο αχνό??

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ 4ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Κ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΗΤΑΝ 150....!!!!!
τι καλάαα  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 215994  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 215994  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 215994 μακάρι να έπιασα πόσο το λαχταράω βρε κορίτσιαα!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrav έγραψε:
toniach29 έγραψε:
dimitrav έγραψε:
toniach29 έγραψε:
εχω μιλήσει με γιατρό πάνω σαυτό το θέμα κ μου έχει πει ότι κάθε γυναίκα έχει διαφορετικα συμπτώματα αλλα κ στις μέρες παιζει ο κύκλος δηλδ σε μενα καθε 16 ερχεται σε αλλες καθε 14...σε αλλες καθε 15...το πολύ καθε 18...σε φυσιολογικο κυκλο...αν εχει καποιο προβλημα...η οτι δηποτε την ταράξει μπορει να αλλάξει εξου κ η καθυστερηση σε μερικες χωρις εγκυμ.
ΣΩΣΤΑ!!!ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΜΑ Κ ΗΡΘΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!ΑΥΤΗΤ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΠΛΕΟΝ!!!

ΖΩΑΚΙ ΕΤΣΙ Κ ΕΓΩ...ΠΑΝΤΑ ΝΙΩΘΩ....ΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΩΝΙΑ!!!ΧΙΧΙ

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θα πήγαινα για χοριακή αλλα δεν παίζει μία....θα περιμένω κ ότι γίνει....δεν αλλάζει κάτι...εκτός κ αν πάθω τα ίδια με πέρισυ που δεν κρατήθηκε το σποράκι μου... Sad

ζωάκι

ζωάκι
dimitrav έγραψε:
τι καλάαα  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 215994  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 215994  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 215994 μακάρι να έπιασα πόσο το λαχταράω βρε κορίτσιαα!!![/quote]

Αχ πόσο το λαχταράμε όλες εδώ μέσα κορίτσι μου! Smile
Χθες έβλεπα στον ύπνο μου ότι ήταν ένα μωράκι σ' ένα καροτσάκι και κοιμόταν! Ήταν ασπρούλικο, σχεδόν χωρίς μαλλάκια και ζουμερό! Προσπαθούσα να το σκεπάσω με ένα μαξιλάρι γιατί δεν είχε κουβερτούλα!
Πόσο τρομάζω με τα όνειρα! Δεν ξέρω τι πιστεύετε και αν τα πιστεύετε αλλά την περασμένη φορά με την ατυχία μας, είχα δει κάτι ανάλογο! Αλλά δε θα χαλάσω το ωραίο κλιμα που δημιουργήσαμε πρωί πρωί! Smile

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrav έγραψε:θα πήγαινα για χοριακή αλλα δεν παίζει μία....θα περιμένω κ ότι γίνει....δεν αλλάζει κάτι...εκτός κ αν πάθω τα ίδια με πέρισυ που δεν κρατήθηκε το σποράκι μου... Sad
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κουκλες μου!!!!

τι κανετε???

καλοριζικο το νεο θεματακι!!!ευχομαι με το καλο η οικοδεσποινα να κρατησει το μπεμπακι της στην αγκαλιτσα της!!!

σε οσες ειναι  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 990599 με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια τους και σε οσες προσπαθουμε με το καλο να ερθει το σπορακι μας!!!!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 544943  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 544943  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 544943  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 544943  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 544943

χαθηκα αυτες τις μερες....το σαββατο ημουν γιαννενα,την κυριακη για ενα 3ωρο εφορευτικη και απο το μεσημερι και μετα το περασα αγκαλιτσα στο κρεβατακι μου με τον ζουζουνο....ηταν υπεροχα....!!!!!
χθες δεν ειχα ορεξη να κανω τπτ ολη μερα κοιμομουν....

τωρα διαβασα τα νεα σας και μολις πιω το  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 438696 θα παω να κανω γεμιστα για αυριο και μεθαυριο...

αυριο θα παω στη θεσ/νικη στον αιματολογο....οποτε παλι δεν θα σας κανω παρεουλα...

φιλακια σε ολες σας....  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 334590  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 334590  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 334590  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 334590  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 334590  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 334590  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 334590  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 334590

Λιλιαν

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημερα!!! ειμαι κι εγω νεα στις προσπαθειες! μολις ενος μηνος!

εχω κανει ολες τις εξετασεις του προγεννητικου εκτος της κυστικης ινωσης και ηταν ολα ενταξει.

παμε δυνατα για τον δευτερο μηνα!

καλη επιτυχια σε ολες!

Λιλιαν

να ρωτησω κατι βρε κοριτσια..οσο δεν ξερατε αν ειστε γκαστρουλες, συνεχιζατε κανονικα τις δουλειες σας και το γυμναστηριο? ή προσεχατε, δεν σηκωνατε βαρη κλπ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ παλι εδω και πααααρα πολύ καιρο δν έχω κανένα σύμπτωμα όταν ειναι να ερθει η αλέκα!!... μονο λιιιιιγο πονο χαμηλα, όταν εχει ήδη έρθει, εκτος απο τον προηγουμενο μήνα, που πονεσα αρκετα για τα δικα μου δεδομενα την πρωτη μερα!!

αλλα τους τελευταιους 2 μηνες καταλαβαίνω ότι ειμαι σε φαση ωορρηξιας επειδη με ενοχλουν τα σουτιεν μου ποναει το στήθος,και τα παντελονια μου δν με χορανε.. πρήζομαι σαν μπαλόνι!! πφφφ και το κακο ειναι οτι ενω το στήθος πανω στην βδομάδα περνάει, το πρηξιμο περνάει μονο μετα τα μισα της περιοδου μεχρι την ωορρηξια, κι απο εκει και παλι..μπαλονι εγω!!! πφφφ .. τα εχει παιξει ο οργανισμος μου!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 911307  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 911307

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζωάκι έγραψε:
dimitrav έγραψε:
τι καλάαα  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 215994  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 215994  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 215994 μακάρι να έπιασα πόσο το λαχταράω βρε κορίτσιαα!!!

Αχ πόσο το λαχταράμε όλες εδώ μέσα κορίτσι μου! Smile
Χθες έβλεπα στον ύπνο μου ότι ήταν ένα μωράκι σ' ένα καροτσάκι και κοιμόταν! Ήταν ασπρούλικο, σχεδόν χωρίς μαλλάκια και ζουμερό! Προσπαθούσα να το σκεπάσω με ένα μαξιλάρι γιατί δεν είχε κουβερτούλα!
Πόσο τρομάζω με τα όνειρα! Δεν ξέρω τι πιστεύετε και αν τα πιστεύετε αλλά την περασμένη φορά με την ατυχία μας, είχα δει κάτι ανάλογο! Αλλά δε θα χαλάσω το ωραίο κλιμα που δημιουργήσαμε πρωί πρωί! Smile[/quote]
προχθές είδα ονειρο ότι γεννησα ενα κοριτσάκι....κ δεν πονούσα καθόλου σηκωνόμουν κ περπατούσα με το που γεννησα....δεν ξερω τι σημαίνει....κ πριν 3 μέρες ειδα οτι γινόταν γάμος αλλά δεν ηταν η νύφη με τον γαμπρό ακόμη στην εκκλησία εγω βρέθηκα τυχαία απλά περνουσα από εκει κ μπήκα μεσα σε μια αιθουσα μόλις γυρισα να φυγω ειδα 4 παπαδες με τα γιορτινα τους να με κοιτάνε κ εφυγα αρον αρον....τι να πω.....όνειρα!!!

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:
dimitrav έγραψε:θα πήγαινα για χοριακή αλλα δεν παίζει μία....θα περιμένω κ ότι γίνει....δεν αλλάζει κάτι...εκτός κ αν πάθω τα ίδια με πέρισυ που δεν κρατήθηκε το σποράκι μου... Sad
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
εχεις δικιο αγαπη μου!!!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 417472

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιλιαν έγραψε:να ρωτησω κατι βρε κοριτσια..οσο δεν ξερατε αν ειστε γκαστρουλες, συνεχιζατε κανονικα τις δουλειες σας και το γυμναστηριο? ή προσεχατε, δεν σηκωνατε βαρη κλπ?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΙΛΙΑΝ!!!ΕΓΩ Κ ΣΤΙΣ 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΜΕΧΡΙ Κ ΜΕΤΑΚΟΜΙΗΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ!!!ΑΠΟ ΓΥΜΑΝΣΤΙΚΗ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ Κ ΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ..

ζωάκι

ζωάκι

Επίσης, (και συγγνώμη για το πρήξιμο και τα πολλά μηνύματα) επειδή είχα κι εγώ την ίδια εμπειρία πέρσι, δεν καταφέρνουμε τίποτα με το να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να ξανασυμβεί.. η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πιθανότητα, αλλά οι περισσότερες είναι να μη συμβεί! Τώρα αν γίνει, τι να πω.. είναι αρκετών καλών αμιγές το κακό!
Σκεφτόμαστε μόνο θετικά! Απλά εγώ επειδή έχω άγχος (εννοείται!) κανονίζω κάθε βδομάδα να είμαι σε γιατρό και να το ακούω! Μία στον ιδιώτη μία στο νοσοκομείο! Επειδή τη περασμένη φορά έκανα ένα μήνα να πάω και στο ενδιάμεσο έγινε το κακό, δε θέλω να περάσει πάλι τόσος πολύς καιρός αν-μακρυά από 'δώ- συμβεί κάτι, συν του ότι με κρατάει πιο ήρεμη το να ξέρω ότι όλα πάνε καλά μια φορά την εβδομάδα! Smile Smile
όλα θα πάνε τέλεια!!!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrav έγραψε:
toniach29 έγραψε:
εχεις δικιο αγαπη μου!!!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 13 417472

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΑ...ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ..ΟΥΤΕ ΑΓΧΟΣ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΛΕΓΑ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΗΡΘΕ Κ ΕΕΕ ΤΟΤΕ ΕΡΧΟΤΑΝ..ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ!!!ΑΠΛΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ..ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ Κ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λιλιαν έγραψε:να ρωτησω κατι βρε κοριτσια..οσο δεν ξερατε αν ειστε γκαστρουλες, συνεχιζατε κανονικα τις δουλειες σας και το γυμναστηριο? ή προσεχατε, δεν σηκωνατε βαρη κλπ?
Καλημέρα Λίλιαν κ καλοσήρθες!!!κανονικότατα συνεχιζα όταν ειχα μείνει χωρίς να το ξέρω.....κ χαλιά ειχα πλύνει κ σιτάρι σακιασα....κ μετά πάει....αλλά δεν ξερω αν ηταν από αυτά!!τώρα προσέχω κ δεν κάνω πολλά πολλά όταν περιμένω...

Λιλιαν

καλημερα!! σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και για το καλωσορισμα! τα βαρη στο γυμναστηριο μπορω να τα ελαχιστοποιησω νομιζω....τρεξιμο κανω πολυ και ποδηλατο στατικο. Θα φροντισω να ειμαι λιγο πιο προσεχτικη!

ευχαριστω και παλι!

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζωάκι έγραψε:

Επίσης, (και συγγνώμη για το πρήξιμο και τα πολλά μηνύματα) επειδή είχα κι εγώ την ίδια εμπειρία πέρσι, δεν καταφέρνουμε τίποτα με το να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να ξανασυμβεί.. η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πιθανότητα, αλλά οι περισσότερες είναι να μη συμβεί! Τώρα αν γίνει, τι να πω.. είναι αρκετών καλών αμιγές το κακό!
Σκεφτόμαστε μόνο θετικά! Απλά εγώ επειδή έχω άγχος (εννοείται!) κανονίζω κάθε βδομάδα να είμαι σε γιατρό και να το ακούω! Μία στον ιδιώτη μία στο νοσοκομείο! Επειδή τη περασμένη φορά έκανα ένα μήνα να πάω και στο ενδιάμεσο έγινε το κακό, δε θέλω να περάσει πάλι τόσος πολύς καιρός αν-μακρυά από 'δώ- συμβεί κάτι, συν του ότι με κρατάει πιο ήρεμη το να ξέρω ότι όλα πάνε καλά μια φορά την εβδομάδα! Smile Smile
όλα θα πάνε τέλεια!!!!!!
καλά κανεις κοριτσάρα μου θελω να ενημερώνομαι κ σευχαριστώ που ασχολεισαι μαζί μου όπως κ όλα τα κορίτσια τα ευχαριστωω!!!!ξερεις κάτι??την προηγουμενη φορά πονούσα για πολλές μέρες μεχρι να αποβάλλω πονούσα πολύ κ δεν ήξερα...έλεγα απο μονη μου όλα καλα.....τώρα δεν νιώθω καθόλου πόνο...μόνο τραβηγματάκια καπου καπου....κ σαν να σφήγγω την κοιλιά μου κ μετά νιώθω το σφιξημο ενω δεν την σφίγγω.....αχ δεν ξερω....μακάρι να ειναι συμπτωμα....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις