Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
457 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 457 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
matinaki83 έγραψε:
ΠΑΡΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Κ ΧΡΗΜΑΤΩΝ..Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΝΤΕΛΟΡ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ...ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ Κ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ....ΑΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ Κ ΑΝΧΟΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ...ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ...ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Γεια σου Ματίνα! Καλές δουλειές! Και αν θέλεις να γλυτώσεις λίγα λεφτά κόψε το ρημαδοτσιγάρο! Razz αν θυμάμαι καλα καπνίζεις ε; Smile Με όλο τον σεβασμό!
Μαρία καλά θυμάσαι, Ζωή με λένε. Μια χαρά την βρίσκω την Αννούλα! που θα πάει, λίγες μερες ακόμα! Smile και εννοείται πως σε δικαιολογώ για το ζούληγμα! Smile Κάπως έτσι με φαντάζομαι κι εμένα.. με το καλό! Smile

ζωάκι

ζωάκι
Κορίτσια μόλις μου έστειλε το www.pamediakopes.gr" alt=""/> ότι έχει προσφορές για εισιτήρια εσωτερικού και εξωτερικού.. για μετά το καλοκαίρι βέβαια, αλλά μπορεί να σας ενδιαφέρει.. πρέπει να κλείσετε ως τις 27/6.

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζωάκι έγραψε:
matinaki83 έγραψε:
ΠΑΡΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Κ ΧΡΗΜΑΤΩΝ..Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΝΤΕΛΟΡ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ...ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ Κ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ....ΑΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ Κ ΑΝΧΟΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ...ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ...ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Γεια σου Ματίνα! Καλές δουλειές! Και αν θέλεις να γλυτώσεις λίγα λεφτά κόψε το ρημαδοτσιγάρο! Razz αν θυμάμαι καλα καπνίζεις ε; Smile Με όλο τον σεβασμό!
Μαρία καλά θυμάσαι, Ζωή με λένε. Μια χαρά την βρίσκω την Αννούλα! που θα πάει, λίγες μερες ακόμα! Smile και εννοείται πως σε δικαιολογώ για το ζούληγμα! Smile Κάπως έτσι με φαντάζομαι κι εμένα.. με το καλό! Smile

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ!!!!!ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!!!!!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 328109
ΣΕ ΕΥΧΑΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΙΑ...(ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ)ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ Κ ΚΑΝΑ 3ΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΕΛΛΑΤΩΣΕΙ ΠΑΑΑΡΡΡΑΑΑ ΠΟΛΥ 5-6 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ(ΜΕΧΡΙ 7 ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Razz Razz )...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΚΟΝΟΜΗΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΩ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΩ Κ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ....ΦΙΛΟΥΡΕΣΣΣ!!!!1

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμένα μου χε κάτσει άσχημα το excel!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Very Happy ή μάλλον καλησπέρα! Very Happy

κερνάω  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 Kernawkafe

Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 M155

Είναι καμιά εδώ? Wink  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 M086

ζωάκι

ζωάκι
Ada έγραψε:Καλημέρα! Very Happy ή μάλλον καλησπέρα! Very Happy

κερνάω  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 Kernawkafe

Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 M155

Είναι καμιά εδώ? Wink  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 M086
Γεια σου Αντα! Ζωη εδω. Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να δω αυτο που εστειλες!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:

Καλημέρα Ζωή , τι κάνεις? Very Happy

Έστειλα φωτό από τον ωραίο φρέντο που κανα ...γιατί όμως δε φαίνεται?  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 M147

ζωάκι

ζωάκι
Ada έγραψε:
ζωάκι έγραψε:

Καλημέρα Ζωή , τι κάνεις? Very Happy

Έστειλα φωτό από τον ωραίο φρέντο που κανα ...γιατί όμως δε φαίνεται?  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 M147

Δεν ξέρω! δε μου βγάζει χεράκι πάνω, σα να μην είναι λινκ! Δεν πειράζει! δε θα με δελέαζες ούτως ή άλλως γιατί δεν πίνω καφέ! Smile Αν ήταν καμία κρύα σοκολάτα όμως....! Smile μμμμ τώρα που το είπα... ! Smile
Είμαι καλά.. ψιλοβαριέμαι εδώ μόνη και είμαι μία στο ίντερνετ μία στο βιβλίο! Εσύ;

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά θα κάνω κρύα σοκολάτα γιατί από τον καφέ έμειναν μόνο τα παγάκια Laughing Laughing

'Εχω κ μπισκότα μιράντα παπαδοπούλου που τα πήρα για ένα γλυκό κ από χθες έχω φάει το μισό πακέτο! Mad

Κι εγώ διάβαζα κ επειδή κουρκούτιασα είπα να φτιάξω τον 2ο καφέ κ να χαζέψω στο ..."χαζοκούτι νούμερο 2" που το λέει κ ο άνδρας μου.

Τι καλό διαβάζεις?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κορίτσια
Τι γίνετε;

Εγω μόλις καθησα, απο το πρωι κάνω δουλειές, έβαλα και το φαγητο μου, έκανα και ένα κεικ και είπα να αράξω λίγο!
Αντα μου θα το έπινα ευχαρίστως το καφεδάκι σου! Τι κάνεις; Όλα καλα; Διακοπάρεις;

Ζωάκια τι κάνεις; Ετοιμαζεσαι και εσυ για γιατρο αύριο ε; Άντε με το καλο!

Φιλια σε ολες

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια μου τη κανετε???? ποιες ειστε εδω???

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Μαρινάκι τι κάνεις;

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς την Αννούλα! Πώς είσαι εσύ? Very Happy καιρό έχω να σε πετύχω.

Διακοπάρω κ είπα σήμερα να μην κάνω σχεδόν τίποτα οπότε χαλλλλλαρά. Razz Γλυκά, σίδερο κτλ από αύριο Cool
Άμα μου μείνουν μπισκότα κ δεν τα φάω...  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 4872

Αγάπη!!! Πού είσαι βρε ψυχή ,εσένα κι αν έχω πολύ καιρό να σε πετύχω!! Very Happy

Τι κάνεις, έχω χάσει επεισόδια.
Τι κάνει ο Εκτοράκος? Όλα καλά με τον... πρώην του ή θα κατεβούμε για ξύλο?  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 M119 Razz

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Γεια σου Μαρινάκι τι κάνεις;

καλα ειμαι κοριτσακι μου εσυ??? τη ζεστη και αυτη σημερα δεν την παλευωωωω

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα κι εγώ για λίγο!!! γιατι σε λίγο θα ερθει η κομμώτρια για το δοκιμαστικό!! εγώ Αντα πάντως τον ζήλεψα τον καφέ σου!!Δν έχω πιει ακόμη ...και θελω και το πακετάκι με τα μπισκότα που έμειναν παρακαλω Razz Razz Laughing Laughing Laughing
Αννα μου σε βρίσκω έτοιμη στο φουλ ,με το φαγάκι σου και το γλυκάκι σου, μιαμ μιαμ!!
Ζωή μου  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 417472
Ευα σου στέλνω όλη τη θετική ενέργεια να ειναι το σποράκι που σου αναστατώνει τη ζωή  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 893968
Αγαπη τι κανεις? ο Εκτοράκος?  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 417472

ζωάκι

ζωάκι
Ada έγραψε:Καλά θα κάνω κρύα σοκολάτα γιατί από τον καφέ έμειναν μόνο τα παγάκια Laughing Laughing

'Εχω κ μπισκότα μιράντα παπαδοπούλου που τα πήρα για ένα γλυκό κ από χθες έχω φάει το μισό πακέτο! Mad

Κι εγώ διάβαζα κ επειδή κουρκούτιασα είπα να φτιάξω τον 2ο καφέ κ να χαζέψω στο ..."χαζοκούτι νούμερο 2" που το λέει κ ο άνδρας μου.

Τι καλό διαβάζεις?

Ααχ! Μιράντα παπαδοπούλου! έχει πολυυυυυυυυ καιρο να φάω!! γιαμμιιιι!
Κι εσύ βρε Άννα με το κέικ!! Αχ... έχει 2 μέρες να φάω γλυκό! Smile λέω να φτιάξω κρέπες σήμερα! Smile Ναι αύριο πάω κι εγώ στο γιατρό! Περιμένω με ανυπομονησία τη Μαρία να γυρίσει!
Άντα δε διαβάζω λογοτεχνία, αλλά ένα βιβλιο που λέγεται Balancing pregnancy with pre-existing diabetes, λόγω του ότι είμαι διαβητική. Το είχα ξεκινήσει και περσι και είνα πολύ βοηθητικό γιατί είναι γραμμένο από διαβητική κοπέλα που γέννησε η ίδια και μετά μάζεψε εμεπιρίες άλλων γυναικών με διαβήτη, εγκύων, από ένα φορούμ που ειχε και έχει πάρει και γνώμες ειδικών και τις παραθέτει!
Αλλά το τελευταίο λογοτεχνίας που διάβασα ήταν το τελευταίο βιβλίο του Ιρβιν Γιάλομ! Είναι από τους αγαπημένους μου! "Το πρόβλημα Σπινόζα". Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τη κανεις γλυκια μου τρελοαντα??? οντως εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε ειχα παει και μια βδομαδουλα διακοπες και χαθηκα γιατι δεν ειχα ιντερνετ θελω να με κερασεις και μενα φρεντο απο τα χερακια σου ειδα την φωτο και ζηλεψααα

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελλη μου καλα ειναι ο εκτορακος μου  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 228222 και εγω μια χαρα ειμαι ξεθεωμενη

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγαπη στις Τετ Ιουν 20, 2012 2:18 am, 1 φορά

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλλη άμα μου δώσεις για λίγο την κομμώτρια σε δίνω το υπόλοιπο πακέτο  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 M155 Razz

Αχ το χω ξαναπεί πόσο μ αρέσουν αυτές οι ετοιμασίες!!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 654316  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 654316

Ζωή πολύ καλά κάνεις κ ενημερώνεσαι!!
Εμένα μου είχαν πάρει το "What to expect when you re expecting" αλλά τώρα βρίσκεται στο πατάρι μέσα σε μια μαύρη σακούλα Laughing Laughing
Εύχομαι όλα καλά να πάνε με το γιατρό. Καρδούλα ακούσατε?

Κ πολύ καλά έκανες Αγάπη!!Κι εμένα μου λειψε το τρελοπαρεάκι  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 893968  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 875502  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 875502

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινάκι και Αντα καλα είμαι, είχα ανεβεί Αθήνα το σαββατο για τις εκλογές και γυρησα εχθές το απόγευμα. Είδα και τους γονείς μου και ψωνησα ένα φόρεμα και ένα ζευγάρι παπούτσια γιατι τέλη Ιούλη γίνομαι κουμπαρα

Ζωακι πρωινο για τον άντρα μου το κεικ, εγω προσπαθω να μην τρώω!! Προσπαθω όχι ότι πετυχαίνει κιόλας !! Το μόνο του Γιαλομ που έχω διαβάσει είναι "στο ντιβανι" είναι καλο αυτο; Εγω τώρα τελειωνω του Νταν Μπραουν τον "Αρκτικό Κύκλο"! Μου αρέσει!!
Αντα πρέπει να ξεκινήσω τα "Οικογενειακά Μυστικά"

Έλλη  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 334590

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:

Ακόμα να τα ξεκινήσεις???  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 M143

Εγώ είπα λόγω καλοκαιριού να στραφώ στη λογοτεχνία φαντασίας να χαθεί λίγο το μυαλό μου. Μια χαρά τα καταφέρνω μέχρι τώρα! Razz

Παντάξια να σαι !!Καλά έκανες κ βρήκες ρούχα μην τρέχεις τελευταία στιγμή.

Εμένα που ο άνδρας έγινε φιτ κ δεν έχει φάει ούτε ένα μπισκότο??? Shocked Shocked Κ την Κυριακή που πήρα ένα μεγάλο παγωτό κρέμα , ούτε να το γλύψει!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 M154

Λίγο ακόμα έτσι να συνεχίσει κ θα τον στείλω Πάτρα στην Ιωάννα... Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 M177

ζωάκι

ζωάκι
xaftounaki έγραψε:

Ζωακι πρωινο για τον άντρα μου το κεικ, εγω προσπαθω να μην τρώω!! Προσπαθω όχι ότι πετυχαίνει κιόλας !! Το μόνο του Γιαλομ που έχω διαβάσει είναι "στο ντιβανι" είναι καλο αυτο; Εγω τώρα τελειωνω του Νταν Μπραουν τον "Αρκτικό Κύκλο"! Μου αρέσει!!

Έλλη  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 334590

Άντα ναι, ακούσαμε πριν 2 βδομάδες σχεδόν! Εγώ πέρσι αγόρασα την Βίβλο της εγκυμοσύνης αλλά είναι πιο χρησιμη για πιο μετά στην εγκυμοσύνη! Αλλά ο διαβήτης στην εγκυμοσύνη είναι άλλη φάση.. έχω 10.5 χρόνια διαβήτη και νιώθω ότι τον ξέρω πολύ καλά, αλλά τώρα έιναι διαφορετικά, οπότε ΠΡΕΠΕΙ!

Αννα, είχα διαβάσει και το Ντιβάνι και άλλα δικά του.. Γενικά μ'αρεσεί πολύ το στυλ του και η γραφή του. Το τελευταίο του μιλάει για τη ζωή των Σπινόζα και Ροζενμπεργκ (συνεργάτη του Χίτλερ).. ένα κεφάλαιο από τη ζωή του ενός και ένα από του άλλου! Έχει πολλή αγωνία και μαθαίνεις πολλά πράγματα και για τους 2! Ο Σπινόζα ήταν πολύ προχώ για την εποχή του και βρήκα ότι ταυτίζομαι σε κάποια σημεία μαζί του. Με τον άλλο δε, καθόλου.. τα αρνητικά μου συναισθήματα απέναντι σε ναζιστές οξύνθηκαν!
Γράφει τοσο τέλεια που θες να το ρουφήξεις το βιβλίο! και είναι τεράστιο!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Ζωή κ εγώ σ έλεγα για μπισκότα κ γλυκά  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 667478

Βέβαια πάντα λέω για γλυκά κ λιχουδιές η αλήθεια είναι ... Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 M136

Καλώς κ τη Γειτόνισσα! Very Happy Τι νέα? Τι κάνει η μικρή σου?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
xaftounaki έγραψε:

Ακόμα να τα ξεκινήσεις???  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 M143

Εγώ είπα λόγω καλοκαιριού να στραφώ στη λογοτεχνία φαντασίας να χαθεί λίγο το μυαλό μου. Μια χαρά τα καταφέρνω μέχρι τώρα! Razz

Παντάξια να σαι !!Καλά έκανες κ βρήκες ρούχα μην τρέχεις τελευταία στιγμή.

Εμένα που ο άνδρας έγινε φιτ κ δεν έχει φάει ούτε ένα μπισκότο??? Shocked Shocked Κ την Κυριακή που πήρα ένα μεγάλο παγωτό κρέμα , ούτε να το γλύψει!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 M154

Λίγο ακόμα έτσι να συνεχίσει κ θα τον στείλω Πάτρα στην Ιωάννα... Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 23 M177

Αν έχω καταλάβει καλα αυτα τα βιβλία είναι φούλ στα βιβλιοπωλεία. Εμένα μου έχουν δανείσει ένα σωρό βιβλία και έχω παραμελησει τα δικα μου! Χιχι
Λόγω καλοκαιριού ο άντρας σου εγινε φιτ; Θα πάρεις ιδέες απο την Ιωάννα , και αν σε πρήξει στείλε τον στην Πάτρα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις