Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
607 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 607 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrav έγραψε:
Ada έγραψε:

Δήμητρα θα συμφωνήσω με την Ιωάννα. Λογικό είναι να νιώθεις κουρασμένη , με τα νεύρα σου παίζουν τα τεστ. Γι αυτό κάνε μια χοριακή να ησυχάσεις Wink
Γειά σου Άντα μου,δύσκολα να κανω χοριακή λογο οικονπομικών...θα περιμενουμε τώρα...άλλωστε καθυστέρυση βαση "των περισσοτέρον κύκλων μου" δεν έχω....υπομονή....  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 334590

Αχ αυτά τα οικονομικά Mad
Περίμενε τότε ως τον μεγαλύτερο κύκλο αλλά άμα αργήσει κι άλλο είμαι της άποψης να το ξανακοιτάξεις  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 M177

Όπως έχουμε ξαναπεί να ναι εννιάμηνη καθυστέρηση!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 417472

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χααχαχαχχα καιρο τωρα ελεγα τι καλα που ημουν 9 μηνες χωρις περιοδο γτ μετα την γεννα υπεφερα.τωρα παλι 9 μηνες χωρις μου φανταζουν παραδεισος!!!!!!!

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
toniach29 έγραψε:ΖΩΗ ΣΟΤ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΗΤ?ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΣΠΟΡΙΔΙΟΝ!!!

Τόνια ναι, 28/1/2013, αλλά μου φαντάζει πολύ μακρυνό και ούτε θέλω να το σκέφτομαι.. έχουμε πολλά ακόμα μέχρι τότε! αλλά λόγω του διαβήτη, αν το μεγεθος του μωρού είναι καλό κλπ, στις διαβητικές προκαλούν τοκετό μετά την 37η, άρα πάει πιο νωρίς!
Αχ μακάρι να μας κάνει τη χάρη το σκατούλι αυτήν τη φορά και ας είναι υγιές και ας έρθει όποτε θέλει.. προτιμώ τον φυσιολογικό βέβαια, αλλά αν χρειαστεί και καισαρική, κανένα πρόβλημα!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο φυσιολογικος ειναι παραδεισος σε σχεση με την καισαρικη...

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κορίτσια λέτε να θέλω να σας κρατώ σε αγωνία ;

πρώτα πρώτα να σας πω πως ο υπολογιστής μου είχε και έχει πρόβλημα...
και έχω αρκετή δουλεια.

τα νέα μου είναι αυτό που περίμενα και είχα πει... εμένα μου έδωσε μια σελίδα
Α4 με εξετάσεις που πρέπει να κάνω
και κάποιες στον μπιμπίκο.
Τώρα θα πάω ξανά όταν τις κάνουμε όλες αυτές να τις δει και να συνεχίσουμε.
Υπάρχει μεγάλη σειρά, δλδ για να κάνω εξωσωμ. πρέπει να περιμένω ως τον Οκτώμβριο αλλά μου πρότεινε ως τότε να κάνουμε 1-2 σπερματεγχύσεις μήπως και γίνει κάτι, μαλακίες...
θα τις κάνω έτσι για το γαμώτο και μόνο..
έχω καιρό να φάω και ορμόνες...

εδώ έχουμε κανέαν νέο ;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα ! δν άργησα ε?

Μαρια queen παραδεισος θα ειναι ουτως η αλλως η φαση που εισαι! στα πεθερικα ποτε εχετε σκοπο να το ανακοινώσετε??

Λεμονάκι κανε ενα κουραγιο ακομη να γινουν ολα τα διαδικαστικα και ελπιζω να μην αργήσει να γινει το θαυμα σας εκει που δν το περιμένεις!!!!

Αυτα τα οικονιμικα μας τρωνε ολους Δημητρα μου!
Αφου σκεψου ολο κανουμε ονειρα, με τα λεφτα απο το γαμο θα κανουμε αυτο,εκεινο.... πρεπει να βγαλουμε 200000€ για να πραγματοποιήσουμε αυτα που τοσο καιρο λεμε δν τα κανουμε τωρα, θα τα κανουμε οταν παντρευτουμε χαχαχα

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη απο κουράγιο έχω αρκετό, ού ού να φαν και οι κότες...

εσύ τι κάνεις ; με το γάμο όλα εντάξει ;

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ηρθα ! δν άργησα ε?

Μαρια queen παραδεισος θα ειναι ουτως η αλλως η φαση που εισαι! στα πεθερικα ποτε εχετε σκοπο να το ανακοινώσετε??

Λεμονάκι κανε ενα κουραγιο ακομη να γινουν ολα τα διαδικαστικα και ελπιζω να μην αργήσει να γινει το θαυμα σας εκει που δν το περιμένεις!!!!

Αυτα τα οικονιμικα μας τρωνε ολους Δημητρα μου!
Αφου σκεψου ολο κανουμε ονειρα, με τα λεφτα απο το γαμο θα κανουμε αυτο,εκεινο.... πρεπει να βγαλουμε 200000€ για να πραγματοποιήσουμε αυτα που τοσο καιρο λεμε δν τα κανουμε τωρα, θα τα κανουμε οταν παντρευτουμε χαχαχα

μαλλον οταν παμε στο εξοχικο.δεν θα το ελεγα μεχρι κ τον 4ο αλλα δεν γινεται πρεπει να πηγαινω στο γιατρο μου κ δν εχω αλλον να με πηγαινει εκτως του πεθερου μου κ δν εχω κ κανεναν να μου κραταει το παιδι

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι καλα θα κανεις να το πεις τοτε, για να σε βοηθουν κιολας!Δν πειραζει , ας γκρινιάξουν...στην τελική δν μπορουν να κανουν κατι, τους φέρνετε προ τετελεσμένου γεγονότος!! Laughing Laughing Laughing

Λεμονακι χαιρομαι που εχεις το βασικοτερο που χρειαζεται, και τα αλλα με τη βοήθεια της επιστήμης θα γινουν!!! Wink Wink Wink με το γαμο σχεδον ετοιμη κι εμειναν 2 βδομαδες!! θελω να παω να κανονισω για ανθοδεσμη και να παμε τα χαρτια για την αδεια γαμου στην μητροπολη, να μας δωσουν κατι αλλα,να τα παμε στην εκκλησια!! και τελειωσαμε!!

Αυτο το δευτερο ξερει καμια κοπελα αν μπορω να τους βρω και απογευμα? Rolling Eyes Rolling Eyes

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε: μου πρότεινε ως τότε να κάνουμε 1-2 σπερματεγχύσεις μήπως και γίνει κάτι, μαλακίες...

Ποτέ μη λες ποτέ! Ποτέ δεν ξέρεις!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 M177

Με το καλό κ καλή αρχή με τις εξετάσεις!!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 417472

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη ποιους να βρεις απόγευμα ;
στο δημαρχείο ή μητρόπολη ;
έκανες δημοσίευση σε εφημερίδα ;

έβαλες και φωτό απο τα μαλλιά σου ;
πες μου σελίδα να τα δω !!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Μαράκι καλα θα κανεις να το πεις τοτε, για να σε βοηθουν κιολας!Δν πειραζει , ας γκρινιάξουν...στην τελική δν μπορουν να κανουν κατι, τους φέρνετε προ τετελεσμένου γεγονότος!! Laughing Laughing Laughing

Λεμονακι χαιρομαι που εχεις το βασικοτερο που χρειαζεται, και τα αλλα με τη βοήθεια της επιστήμης θα γινουν!!! Wink Wink Wink με το γαμο σχεδον ετοιμη κι εμειναν 2 βδομαδες!! θελω να παω να κανονισω για ανθοδεσμη και να παμε τα χαρτια για την αδεια γαμου στην μητροπολη, να μας δωσουν κατι αλλα,να τα παμε στην εκκλησια!! και τελειωσαμε!!

Αυτο το δευτερο ξερει καμια κοπελα αν μπορω να τους βρω και απογευμα? Rolling Eyes Rolling Eyes

ε ναι κ επειδη το καλο το παλικαρι ξερει κ αλλο μονοπατι εχω ηδη βρι κοπελα να μου φτιαξει φανελακι νεογεννητου με τα ονοματα τους σε ροζ κ ασπρο!!! Wink Wink Wink

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε: μου πρότεινε ως τότε να κάνουμε 1-2 σπερματεγχύσεις μήπως και γίνει κάτι, μαλακίες...

Ποτέ μη λες ποτέ! Ποτέ δεν ξέρεις!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 M177

Με το καλό κ καλή αρχή με τις εξετάσεις!!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 417472  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 417472

ευχαριστώ !!
σου στέλνω μαιμούδι με φιλάκια !!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:

ωπ! το τσάκωσα κ το στέλνω πίσω!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 M120

χιχιχιχι

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:

ωπ! το τσάκωσα κ το στέλνω πίσω!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 M120

χιχιχιχι
χιχιχιχιχι μες στο μυαλό μου είσαι!!
αύτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ

ο υ/π έχει φάει μεγάλο ζόρι απο ιούς και τώρα ώσπου να τον καθαρίσω τελείως, όχι εγώ ένας φίλος τεχνικός δεν μου ανοίγει τίποτα σε μπαμπαδάκια εικόνες και όλα αυτά....
άσε που έχασα και πόσα πράγματα κλαψ κλαψ...

εσύ τι κάνεις ; επιτέλους σπίτι ε ;
κανένα νέο απο τον ντούπερ γιατρό ;
κάτι που μου ξέφυγε ;

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
ο υ/π έχει φάει μεγάλο ζόρι απο ιούς και τώρα ώσπου να τον καθαρίσω τελείως, όχι εγώ ένας φίλος τεχνικός δεν μου ανοίγει τίποτα σε μπαμπαδάκια εικόνες και όλα αυτά....

κάτι που μου ξέφυγε ;

Ο υπολογιστής είναι ιερό πράγμα , πρέπει να τον φιλάμε σαν κόρη οφθαλμού! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 M197 καλά κάνεις κ τον καθαρίζεις.

Επιτέλους σπίτι!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 328109

Όχι δεν έχασες τίποτα, είμαι στα ίδια τους τελευταίους μήνες. Συνέχεια κολπικές εξετάσεις κ θεραπείες μπας κ καθαρίσω καμιά φορά  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 M020

Ε το φιλοσόφησα πλέον κ άσχημες να ξαναβγούν έχω πάρει σκουφάκια με γεύσεις σοκολάτας, αμαρέτο κ καραμέλα  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 M054 χιχιχιχι (αφού δεν έχει με γύρο... Razz )

Μόλις βγουν τα αποτελέσματα θα ξαναπάω στον ντακ τωρα που μαι εδώ.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονακι η διαδικασια που ακολουθεις για τις αδειες ειναι η εξής!
βαζεις αναγγελια στην εφημεριδα, παιρνεις παραβολα γαμου απο την εκκλησια! ο δικος μας παππας ζητησε 1 παραβολο μονο, αλλου διαβαζω 1 για τον καθενα!!!!
τα πας στον παππα μαζι με 2 μαρτυρες και υπογραφεις ενα σκασμο χαρτια για να δηλωσεις οτι δν εισαι ξαναπαντρεμενος κλπ....στο τελος ο παππας μου ζητησε και να του δωσω οτι εχω ευχαρίστηση! Razz Razz Razz

μετά τα πας τα χαρτια αυτα στην μητρόπολη, και σου δινουν κατι αλλα και τα ξαναπας στην εκκλησια και εισαι ετοιμη!! Wink

στην σελιδα 32 ειναι τα μαλλια μου... αλλα ειναι πολυ προχειρα,και η φατσα μου σαν κουρασμενη μανιά χαχαχα οποτε μη το δωσεις πολυ βάση!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα αυτά που κάνουν φώς όμως δεν πήρες !!
πάρε και πες μου χαχαχαχαχα!!
εμείς είχαμε πάρει τελευταία κάτι με φράουλα και ανανά αν θυμάμαι καλά, δεν μου άρεσαν όμως...
με γύρο ε ; δεν το έχουν σκεφτεί ακόμα γιατί αν το χαν κάνει θα είχαν χεστεί στο τάλιρο
θα είναι και διαίτης…
θα τρως θα τρως και θα χάνεις !!
ασε που θα σφίξει και το κορμί !!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:

κάτι που μου ξέφυγε ;

Ο υπολογιστής είναι ιερό πράγμα , πρέπει να τον φιλάμε σαν κόρη οφθαλμού! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 M197 καλά κάνεις κ τον καθαρίζεις.

Επιτέλους σπίτι!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 328109

Όχι δεν έχασες τίποτα, είμαι στα ίδια τους τελευταίους μήνες. Συνέχεια κολπικές εξετάσεις κ θεραπείες μπας κ καθαρίσω καμιά φορά  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 M020

Ε το φιλοσόφησα πλέον κ άσχημες να ξαναβγούν έχω πάρει σκουφάκια με γεύσεις σοκολάτας, αμαρέτο κ καραμέλα  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 M054 χιχιχιχι (αφού δεν έχει με γύρο... Razz )

Μόλις βγουν τα αποτελέσματα θα ξαναπάω στον ντακ τωρα που μαι εδώ.

αχαχαχαχαχαχαχα εισαι ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
βαζεις αναγγελια στην εφημεριδα, παιρνεις παραβολα γαμου απο την εκκλησια! ο δικος μας παππας ζητησε 1 παραβολο μονο, αλλου διαβαζω 1 για τον καθενα!!!!
τα πας στον παππα μαζι με 2 μαρτυρες και υπογραφεις ενα σκασμο χαρτια για να δηλωσεις οτι δν εισαι ξαναπαντρεμενος κλπ....στο τελος ο παππας μου ζητησε και να του δωσω οτι εχει ευχαρίστηση! Razz Razz Razz

Την αγάπη σου! Razz Ελπίζω να είναι αρκετή κ ταιριαστή στα πλαίσια του Χριστιανισμού Razz

Όσο για την αναγγελία κάπου εδώ στο φόρουμ είχα διαβάσει ότι χρειάζεται μόνο για γάμους σε μέρη με πολλούς κατοίκους. Δυστυχώς δε συγκράτησα αριθμό Rolling Eyes

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νομιζω πανω απο 10000 κατοικους χρειάζεται!!
καλυτερα να πατε στον παππα που θα σας παντρεψει και θα σας πει αυτος τι χρειαζεται και τι οχι!!

εγω παντως εδωσα 5€ γιατι ντράπηκα Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
εκει βασιζονται αυτοι βεβαια Razz Razz Razz

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Αντα αυτά που κάνουν φώς όμως δεν πήρες !!
πάρε και πες μου χαχαχαχαχα!!
εμείς είχαμε πάρει τελευταία κάτι με φράουλα και ανανά αν θυμάμαι καλά, δεν μου άρεσαν όμως...
με γύρο ε ; δεν το έχουν σκεφτεί ακόμα γιατί αν το χαν κάνει θα είχαν χεστεί στο τάλιρο
θα είναι και διαίτης…
θα τρως θα τρως και θα χάνεις !!
ασε που θα σφίξει και το κορμί !!

Λες να τον χάνω στα σκοτάδια? Χαχαχαχαχα Laughing

Μου χει κόψει τα γλυκά τώρα που γινόμαστε φιτ τουλάχιστον κάτι να... βάζω κι εγώ στο στόμα μου...  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 M054  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 M131

Υ.Γ μαζέψτε με!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 33 M129

Υ.Γ2 κ πολλά του ήταν Έλλη! Twisted Evil

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχαχαχαχα λυπηθείτε με ειμαι και στο μαγαζι!!ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

εμεις παντως ποτέ δν πηραμε με γευση!!! αφου δν επαιζε να εβαζα στο στομα μου τετοιο πραγμα ...μπλιαχ!!! ..εξαλλου δν μενεις εγκυος ετσι .. αρα μπορεις και χωρις χαχαχα

ειχαμε παρει ομως κατι χρωματιστα και μολις τον ειδα με το πρασινο..με πιασαν κατι γελια...και τον ξενερωσα τον ανθρωπο χαχαχαχαχαχαχα

ααααααααααα μια φορα ειχαν κατι σκουφακια δωρο κατι με γευση σοκολατα, και οταν το ανοιξα μου ηρθε αηδια απο τη βρωμα!!!! δν θελω να σε απογοητευσω!!! Razz Razz Razz

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη το καλό για εμάς είναι οτι με τον παπούλι εδώ έχω πολύ καλή σχέση, είμαι πάαααρα πολύ συχνά στο σπίτι τους!!!
και χθες πέρασα όλο το βράδυ με την παπαδιά...
Εχω τα μεγάλα μέσα χιχιχιχιχιχι!!

Όσο για τα μαλλιά ψηφίζω δαγκωτό στο πλάι !!!!!
Σε γλυκαίνει το πρόσωπο και σου πάει ποιο πολύ έτσι !!!
Και εγώ κάτι στο πλάι μάλλον θα κάνω, έτσι απλό αλλά όλο, όχι μισό μισό σκέφτομαι…

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο ελεγα και στα κοριτσια!! φαινεται πιο γλυκο γιατι ετυχε ετσι η φωτο!! με ειχε πιασει αδυναμια χθες και δν μπορουσα να κρατησω την φωτογραφική καλα να βγαλω φωτο και μου τα χαλασε η κομμωτρια πριν φυγει και δν μπορεσα να βγαλω μετα με την ησυχία μου μπας και βγαλω καμια της προκοπης!! δν θα κανω στο πλαι, γιατι οι μισες μεσα στην εκκλησια θα εχουν μαλλι στο πλαι Razz Razz Razz Razz χιλιες φορες να τα αφησω ολα κατω χαχα
επειδη ειναι πιο πολυ διαδικαστικο το θεμα παντως με τις αδειες, ρωτα τους να ξερεις τι θα χρειαστει μην τρεχεις τελευταια στιγμη σαν κι εμενα χαχαχα Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις