Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
688 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 688 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
ααααααααααα μια φορα ειχαν κατι σκουφακια δωρο κατι με γευση σοκολατα, και οταν το ανοιξα μου ηρθε αηδια απο τη βρωμα!!!! δν θελω να σε απογοητευσω!!! Razz Razz Razz

Όχιιιι  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 M143 μου χάλασες το όνειρο!!! κ εμείς είχαμε πάρει παλιά κάποια με σοκολάτα αλλά με χάλασαν που ταν κατάμαυρα.

Τώρα τα πήρα για να διασκεδάσω τον πόνο μου Razz Κ γιατί μ αρέσει το αμαρέτο Razz

Βασικά αχρείαστα να μου 'ναι ...αλλά ποτέ δεν ξες Rolling Eyes

Σας αφήνω κ πάω να ετοιμαστώ για το Gym , καλή συνέχεια !!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 M118

Η Φιτ-άντα! Razz

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χχαχαχαχαχαχα ήθελα απλα να σε προετοιμασω μην ξενερώσεις την επιμαχη στιγμή Laughing Laughing Laughing Laughing

χτισε κορμί φιτ Αντα!!!!!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 215994  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 215994  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 215994  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 215994  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 215994 θελω κι εγω αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο εκει που μενω, οτι κανω μονη μου πλεον... αν δν ερθει το μπεμπε συντομα, θα αρχισω κι εγω μηπως και τουλαχιστον αν δν εχουμε μπεμπε, να εχουμε κορμι!!! Twisted Evil Twisted Evil

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα ένα μαυρο να σε κυνηγά ;
αχαχχαχααχα !!!!!!

όπως και να τα κάνεις Ελλη τα μαλλιά σου θα είσαι μια κουκλα και σίγουρα θα ξεχωρίζεις !!! εκείνη την μέρα θα κοιτούν όλοι εσένα !!!!
τα μαλλια είναι όλα δικά σου έτσι ;
θυμάμαι τα πλεξίδια που είχες..
θα σκάσουν κάποιες που θα βάλουν πρόσθετα χιχιχιχι !!
και εγώ μαζί... βήχω...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Αντα ένα μαυρο να σε κυνηγά ;
αχαχχαχααχα !!!!!!

όπως και να τα κάνεις Ελλη τα μαλλιά σου θα είσαι μια κουκλα και σίγουρα θα ξεχωρίζεις !!! εκείνη την μέρα θα κοιτούν όλοι εσένα !!!!
τα μαλλια είναι όλα δικά σου έτσι ;
θυμάμαι τα πλεξίδια που είχες..
θα σκάσουν κάποιες που θα βάλουν πρόσθετα χιχιχιχι !!
και εγώ μαζί... βήχω...

χαχαχαχα κλαιωωωωωωωωωωωω χαχαχαχαχα

ναι δικά μου ειναι και σκέψου με έχει κουρέψει πολύ απο τότε για να σταθούν καλύτερα οι μπουκλες γιατί ηταν πολύ βαριά τα μαλλιά μου!!!
αφου θυμαμαι και πολύ και μακρύ μαλλι ειχες, γιατι να βάλεις πρόσθετο???

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω ρε γμτ θα ξεκινουσα γυμναστηριο αυτο το μηνα κ διατροφη κ τωρα παει περιπατο,με προλαβε το φασολακι

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακριά είναι αλλά έχω πολύ λεπτή τρίχα και τα κάνει να φαινονται λίγα...
αλλά δεν θα βάλω τίποτα πρόσθετο, δεν βάζω εγω μαλλια πεθαμένης όπως λέει και ο αδελφός μου χιχιχι!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:μακριά είναι αλλά έχω πολύ λεπτή τρίχα και τα κάνει να φαινονται λίγα...
αλλά δεν θα βάλω τίποτα πρόσθετο, δεν βάζω εγω μαλλια πεθαμένης όπως λέει και ο αδελφός μου χιχιχι!!

αμα στα κρεπάρει θα πάρουν όγκο!! μη μασάς!! ξέρουν οι κομμωτριες κόλπα!! Wink Wink Wink Wink
καλά λέει ο αδερφός σου χαχαχαχα

Μαρια queen ας με προλάβαινε κι εμενα σπόρι και ας μην κατάφερνα να κανω γυμναστική!! τόσο καιρό γι αυτό το άφηνα και ήρθε το καλοκαιρι, και ουτε σπόρι ουτε σώμα έχω ..σιχτιρ Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing αρα πρεπει να την βάλω και την γυμναστική καποια στιγμή στο προγραμμα μου!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία θα συμφωνίσω με την
Ελλη, ας είχαμε σποράκι και ας μην κάναμε ποτέ κορμί....
τι να πούμε και εμείες δλδ που δεν έχουμε τίποτα απο αυτά ;

κούκλες σας αφήνω, θα φύγω για δουλειά..
θα τα πούμε μετά..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλή δουλειά Λεμονίσιους!!!

θα τα πουμε απο τον καλό σου υπολογιστή φαντάζομαι μετά ε? χιχιχιιχ

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε???

εγω καλα ειμαι...ειχα γενικη καθαριοτητα σημερα και ψιλοκουραστηκα...

χθες πηγα στο γιατρο κα τελικα μου εγραψε τις εξετασεις θρομβοφιλιας...ευτυχως ηταν και η βοηθος του εκει και μου πηρε αιμα οποτε αναμενουμε τα αποτελεσματα στις 18/07....

8 μπουκαλακια μου πηραν...και πληρωσα 300€ (λογω εοππυ γλιτωσα 100€) συν 60€ την επισκεψη στον γιατρο επειδη πηγα απογευμα...

εμαθα τα δυσαρεστα νεα της μαριας...την καταλαβαινω απολυτα...

ελλουκο τα μαλλια σου σουπερ!!!θα εισαι για ρουφιγμα εκεινη τη μερα!!!εισαι και λεπτοκαμωμενη και θα εισαι σαν πορσελανινη κουκλα!!!!!!

γεια σου αντα φιτ...δε σε προλαβα!!!οσο για τα σκουφακια που λεγατε πριν παρε αυτα που λαμπουν...εχουν πολυ πλακα!!!!

μαρια queen καλε ασε το γυμναστηριο...εχεις ολοκληρο φασολακι μεσα σου!!!του χρονου γυμναστηριο!!!

λεμονακι μου καλη αρχη στις διαδικασιες ευχομαι να πανε ολα σουπερ!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαράκι τι κανεις κουκλίτσα?? σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!μακάρι, γιατι ένα αγχος το έχω για το πως θα ειμαι!!Βασικα μόνο αυτό με νοιάζει απο ολο το γάμο χαχαχα στο νοσοκομείο τις εκανες και βγήκαν τοσο ??

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:γκρινιαράκι τι κανεις κουκλίτσα?? σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!μακάρι, γιατι ένα αγχος το έχω για το πως θα ειμαι!!Βασικα μόνο αυτό με νοιάζει απο ολο το γάμο χαχαχα στο νοσοκομείο τις εκανες και βγήκαν τοσο ??

να μην αγχωνεσαι καθολου θα εισαι κουκλα!!!εξαλλου εχεις ολο το πακετο... Wink Wink Wink Wink

ναι στο νοσοκομειο...ανεβηκα στα εργαστηρια τους και ηταν η βοηθος του εκει και μου πηρε αιμα...

η γιατρος μου μού ειχε πει να υπολογιζω γυρω στα 400€ συν τα 60€ του γιατρου...οταν ομως πηγα στο λογιστηριο πληρωσα 300€ γιατι καποιες τις καλυπτει ο εοππυ...

στις 18 που θα ξαναπαω δεν θα πληρωσω ουτε τον γιατρο...μονο θα παρω τα αποτελεσματα και θα μιλησω με τον αιματολογο...

να σου πω την αληθεια χαλαρωσα τωρα που τις εκανα...ξενοιασα...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εννοείται!!! κι εγώ δν παιζει να χαλαρώσω ποτέ 100% αν δν κανω ολες τις εξετάσεις ή αν δν με προλαβει το μπεμπε! .. ειμαι ήρεμη,αλλα στην ακρη του μυαλού μου υπαρχει ενα διαολακι που μου λεει συνέχεια ότι κατι δν παει καλα!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

καλα αποτελεσματα τωρα!!! ποσο καιρο κανουν να βγουν? σου ειπαν?

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:εννοείται!!! κι εγώ δν παιζει να χαλαρώσω ποτέ 100% αν δν κανω ολες τις εξετάσεις ή αν δν με προλαβει το μπεμπε! .. ειμαι ήρεμη,αλλα στην ακρη του μυαλού μου υπαρχει ενα διαολακι που μου λεει συνέχεια ότι κατι δν παει καλα!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

καλα αποτελεσματα τωρα!!! ποσο καιρο κανουν να βγουν? σου ειπαν?

ευχαριστω πολυ!!!μακαρι να βρουμε την αιτια να ηρεμισουμε και να δουμε πως μπορουμε να συνεχισουμε τις προσπαθειες για να κατακτησουμε το στοχο μας Wink Wink Wink Wink

στις 16/07 θα τον παρω τηλ να μου πει αν εχουν βγει και στις 18 θα παω απο κει να τις παρω...ουτε 1 μηνα δλδ...

παω να βαλω το φαι να γινεται για αυριο κι ερχομαι ζουζουνα μου...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εκπλήσσομαι ευχαριστα με το νοσοκομειο μπορω να πω!γιατι συνήθως τα αργουν τα αποτελεσματα και για μια τοσο σοβαρη εξεταση θα ειναι νορμαλ ο χρονος που την κανουν!! μπραβο!!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 215994  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 215994  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 215994  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 215994

τι καλο μαγειρεύεις??
πωπω πρεπει κι εγώ να μπω καποια στιγμή σε τετοιες διαδικασίες να μαγειρευω απο την προηγουμενη για την επομενη, γιατι με τη δουλεια και σήμερα παλι απο εξω πηρε ο αντρας μου, γιατι δν ξυπναω και νωρις και δν προλαβαινω να κανω κανονικο φαγητο! πφφφ.. να περασει και ο γαμος να φυγει κι αυτο απο το κεφάλι μας και θα προσπαθήσω να βαλω μια σειρά στο σπιτικο μου, γιατι με πρόγραμμα όλα γινονται καλύτερα Wink Wink Wink Wink

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σου πω την αληθεια κι εγω παραξενευτηκα που σε 1 μηνα θα ειναι ετοιμες γιατι υποτιθεται ειναι σουπερ ντουπερ αιματολογικο και γινεται χαμος...βεβαια με ρωτησε αν συνεχιζουμε τις προσπαθειες και του ειπα ναι οποτε μπορει γι'αυτο να τις βγαλει γρηγορα...

εβαλα μελιτζανες-κολοκυθακια και πιπεριες φλωρινης στην κατσαρολα (εμεις το λεμε τουρλού) κοκκινιστα...

παντα μαγειρευω και καθε μερα γιατι ο αντρας μου παιρνει το φαγητο του στη δουλεια και τρωει εκει...οποτε καταλαβαινεις...εχω βαλει προγραμμα...βεβαια αν βαρεθω τρωει στο εστιατοριο αλλα πρεπει να πληρωσει...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εχω και το πρόβλημα οτι αν ελεγα στον άντρα μου να κανω τετοιο φαι θα με κοιτουσε με μισο ματι Razz Razz Razz εδω την αλλη φορά σνομπαρε τα μακαρόνια!!! αλλα δν γίνεται δουλεια ετσι!!! θα καθομαι να βγαζω προγραμμα για ολη τη βδομαδα, Δευτερα θα παιρνουμε τα απαραιτητα και ετσι θα ειμαστε καλυτερα!! Wink Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα που ειναι ολα τα κοριτσια να μας κανουν λιγο παρειτσα μηπως περάσει γρηγορότερα το 8ωρο??  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 4872  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 4872

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Έλλη μου γλυκια
Τι κάνεις; Ετοιμάζεται η νυφούλα μας ε; Τα μαλλακια σου σούπερ θα είσαι μια κούκλα
Εγω περιμένω τον άντρα μου να φάμε
Με εχει πιάσει όμως ένας πονοκέφαλος, ξαπλωσα και λίγο αλλα δεν μου πέρασε, δεν θέλω να σκεφτω ότι είναι η σιχαμενη γιατι έχω ακόμα τέσσερις μερες

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βασικα κι εμεις ετσι κανουμε...καθε παρασκευη ή σαββατο καταστρωνουμε το μενου της επομενης εβδομαδας κι εγω μαγειρευω...

εμενα ειναι ευκολος στα φαγητα...εγω θελω να τρωω γκουρμεδιες τρομαρα μου...χαχαχαχα!!!

ελα ντε...εξαφανιστηκαν ολες...μαλλον βολταρουν ή κανουν μακροβουτια...

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου γλυκεια αννουλα τι κανεις???

μωρε απο τη ζεστη θα ειναι ο πονοκεφαλος...

τι καλο θα φατε???

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα και πάλι!Εκοψα λίγο καρπουζάκι και μπήκα να δω τα νέα σας!
Λεμονάκι καλή αρχή!Πότε θα κάνεις τις σπερματεγχύσεις;Στο νοσοκομείο κι αυτές;
Αννα μου εύχομαι ο πονοκέφαλος να προμνύει κάτι καλό! Wink
Ελλούκο χαλαρά στη δουλειά σήμερα;
Γκρινιαρούλα καλά αποτελέσματα!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννα μου τι καλή που εισαι??? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy απο την ζέστη θα ειναι!!η αλέκα δν θα ερθει μαλλον για αλλους 9 μήνες!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αχ βιουτιες, θαλασσιτσα!!!! τι καλαααααα!! εγω θα παω παλι το ΣΚ Θεου θέλοντος!!! Cool Cool Cool Cool
εσύ εκανες κανενα γκρινιαράκι?

Ευούλι πιο χαλαρά δν γίνεται..ουτε τα εξοδα του μου φαινεται δν θα βγαλει σημερα No

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λογικό δεν είναι όμως Ελλη μου;Εννοώ λόγω καλοκαιριού...Αλλες χρονιές πώς ήταν;

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου ευουλι..ευχαριστω πολυ!!!

ελλουκο ακομα δεν εκανα κανενα...αλλα ετσι οπως παει η δουλεια του ζουζουνου με βλεπω μια και καλη να κανω μακροβουτια τον αυγουστο που θα παω στα πατρια εδαφη...

μαλλον θα διακοπαρουμε απο 3/8 εως 19/8  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 328109  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 328109  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 328109  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 328109  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 328109  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 328109  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 34 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις