Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
242 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 242 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλως μας ηρθες κοπελα μου!!!!!Εδω σιγουρα θα βρεις παρεα!!!!!Πως ειναι η εγκυμοσυνη σου ως τωρα?Ειδες το φυλο του μωρου σου?

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Sofki έγραψε:Καλως μας ηρθες κοπελα μου!!!!!Εδω σιγουρα θα βρεις παρεα!!!!!Πως ειναι η εγκυμοσυνη σου ως τωρα?Ειδες το φυλο του μωρου σου?

Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!
Μέχρι τώρα, ευτυχώς όλα είναι πολύ καλά, εκτός από τους νέους φίλους που προανέφερα, δεν έχω άλλα προβλήματα. Πρώτο παιδί για μας, πρώτο εγγόνι και για τις 2 οικογένειες, έχουν πέσει όλοι πάνω μου και με προσέχουν. Εγώ απλά το απολαμβάνω γιατί από τον Γενάρη και μετά όλοι θα ασχολούνται με το μπεμπάκι μας, υποψιάζομαι.... Το φύλο δεν μας το έχει πει ακόμη ο γιατρός, τον προηγούμενο μήνα προσπάθησε να δει αλλά δεν φάνηκε κάτι. Την Δευτέρα που έχω ραντεβού ελπίζω να μπορέσει κάτι να μας πει γιατί έχω και μια αγωνία....βασικά ελπίζω πρώτα να μας πει πως όλα συνεχίζουν κανονικά και με υγεία...το φύλο είναι δευτερεύων θέμα...

Για πείτε όμως συν-εγκυούλες, έχετε κάνει προετοιμασίες στο σπίτι? Εμείς βάψαμε το παιδικό και μέσα στο φθινόπωρο λέμε να αρχίσουμε τα ψώνια. Προς το παρόν το σαλόνι έχει μετατραπεί σε "αρχηγείο προίκας μωρού" και κάνω ολοήμερες (και ολονύχτιες) έρευνες στο διαδίκτυο να βρω τα ιδανικά έπιπλα, καρότσια, ρούχα, μπιμπερά, πάρκα κτλ. κτλ. κτλ.Έχω βρει και λίστες για τα πρώτα απαραίτητα πράγματα που χρειάζεται να έχω και τις έχω μοιράσει στις φίλες μου που γέννησαν χειμωνιάτικα και μη, μωράκια να τις συμπληρώσουν 'η να διαγράψουν ό,τι είναι υπερβολή. Μόλις τα έχω έτοιμα θα τα ανεβάσω κι εδώ να τα συζητήσουμε...πολυλογία με έπιασε...σταματώ εδώ....

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εμας το ιδιο, πρωτο απο παντου!!!!!!!

Εμας οπως ειναι η κατασταση θα μενει στο δικο μας δωματιο και το εχουμε βαψει ηδη με χρωματα που θα ηρεμουν το νινακι μας,κατα τ'αλλα ειναι νωρις ακομα να ψωνησουμε...Απο Οκτωβρη και μετα!!!!!Παντως καλη ιδεα να συζητουμε εδω το τι χρειαζεται να ψωνησουμε!!!!

lenaki1982

path_83 έγραψε:Κορίτσια, καλημέρα!!
Την έκανα την εξέταση και δόξα το Θεό, αποδείχτηκε ότι το μωράκι είναι υγιέστατο. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι!!!
Τελικά η εξέταση δεν ήταν τόσο επώδυνη όσο ακούγεται, ειδικά τώρα που τα αποτελέσματα ήταν τόσο ευχάριστα, όλα τα βλέπω αλλιώς!!!! Laughing

Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 8 328109 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 8 328109 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 8 328109

lenaki1982

εγώ κορίτσια έχω τη β' επιπέδου την Τρίτη...

path_83

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
lenaki1982 έγραψε:εγώ κορίτσια έχω τη β' επιπέδου την Τρίτη...

Εύχομαι να πάνε ΟΟΟΟΟΟΛΑ καλά!!!!

discordia

discordia
lenaki1982 έγραψε:εγώ κορίτσια έχω τη β' επιπέδου την Τρίτη...

Ελπίζω να έχεις τέλεια αποτελέσματα και να πάνε όλα πάρα πολύ καλά!

Εμείς σήμερα έχουμε το ραντεβού του μήνα στον γιατρό επιτέλους! Αυτός ο μήνας μου φαίνεται σαν τρίμηνο σε διάρκεια κάθε φορά! Μέχρι που είμαι έτοιμη να ζητήσω από τον γιατρό το δεύτερο μηχάνημα υπερήχων που έχει, να το πάρω σπίτι και να βλέπω κάθε μέρα το μωρό! Λέτε να μου το δώσει???!!!! Very Happy
Και μετά λίιιιιγη υπομονή ακόμη μέχρι την άλλη βδομάδα...

Να σας ρωτήσω τις παλιότερες...μπορώ να αναφέρω site για αγορές στα post μου? Ή να λέω τι είναι αυτό που βρήκα και όποιος ενδιαφέρεται να μου ζητάει την διεύθυνση σε πμ?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για να μην θεωρηθει διαφημιση?Οχι μωρε νομιζω δεν θα υπαρχει προβλημα,...Θα κανουμ και ερευνα αγορας ολες μας ετσι....Τι λετε κοριτσια?

discordia

discordia
Sofki έγραψε:Για να μην θεωρηθει διαφημιση?Οχι μωρε νομιζω δεν θα υπαρχει προβλημα,...Θα κανουμ και ερευνα αγορας ολες μας ετσι....Τι λετε κοριτσια?

Κι εγώ έτσι το σκέφτηκα, για να βοηθήσει στην έρευνα αγοράς. Χτες για παράδειγμα πήρα δίπλα μου την λίστα με τα πρώτα ρούχα που έχω σημειώσει οτι θα μας χρειαστούν και μπήκα σε 3 sites που εμένα προσωπικά μου αρέσουν για να δω από που με συμφέρει να πάρω τι αλλά να μου αρέσει κιόλας. Το ίδιο έχω κάνει για καρότσι, για παρκοκρέβατο, για ρηλάξ, για τα έπιπλα του δωματίου. Και μετά να ανταλλάξουμε και ιδέες και νομίζω οτι όλα θα είναι πολύ τέλεια να είμαστε στην ίδια φάση και να κάνουμε μαζί πράματα, έστω και ηλεκτρονικά. ( Σόρρυ αν ακούγομαι πολύ χαζοχαρούμενη αλλά πριν λιγο καθόμουν και παρατηρούσα την κοιλιά μου και για πρώτη φορά την είδα να ανασηκώνεται για ένα δευτερόλεπτο από την κλωτσίτσα που έφαγα και από εκείνη την ώρα έχω τον ασυμμάζευτο....!!!)

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα ακομα δεν κλοτσαει Sad Sad
Αλλα εδω και 4-5 μερες αρχισε να φουσκωνει η κοιλιτσα μ λιγο λιγο...Ημουν ηδη χοντρουλα απο πριν οποτε φαινεται λιγακι πιο δυσκολα λογικα αυτο το πρωτο φουσκωματακι...
Απο καροτσακι τι ειδες?Εγω θελω να παρω απο αυτα τα 3 σε 1 με το καθισματακι αυτοκινητου και το πορτ μπεμπε...Θα μ χρειαστει τετοιο...Οσο για τα ρουχα ειναι νωρις γιατι ακομα δεν κυκλοφορουν τα χειμωνιατικα...Ασε που αμα ειναι κοριτσι εχω τις ξαδερφουλες μου που θα μου δωσουν οτι χρειαζομαι απο ρουχα γιατι τωρα ειναι 2 χρονων...

discordia

discordia
Άντε με το καλό να αρχίσεις να το αισθάνεσαι κι εσύ το μωράκι σου!!!

Το καρότσι είναι ένα θέμα που με παίδεψε και ακόμη με παιδεύει! Αρχικά έλεγα να πάρουμε της Maclaren που είναι από νεογέννητο μέχρι όσο πάει. Το χρυσοπληρώνεις αλλά το αγοράζεις μια φορά. Επίσης είναι ελαφρύ, είναι μικροκαμωμένο για να μπορείς να ελίσσεσαι ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και στα "πελώρια" πεζοδρόμια της πόλης μας, κλείνει εύκολα και χωράει και σε μικρό προτμπαγκαζ. Το έχει και μια φίλη μου και είναι πολύ ευχαριστημένη. Μετά βρήκα ίδιο με αυτό αλλά από την peg perego με τα μισά λεφτά και κατά ένα κιλό ελαφρύτερο αλλά σε κανενα site δεν βρήκα πληροφορίες αν είναι για νεογέννητο ή αν είναι από τον 6ο μήνα και μετά. Λίγο αργότερα άλλαξα γνώμη και σκέφτηκα να πάρω αυτό που λες κι εσύ, το 3 σε 1. Σε αυτό βρήκα τιμές από 250 ευρώ μέχρι και όσο ψηλά θες, σε διάφορες μάρκες, σε διάφορα site. Στο 3 σε 1 τα πλεονεκτήματα είναι το ότι αγοράζεις με την μια και το πορτ-μπεμπε και την καλαθούνα, τα οποία χρησιμοποιείς για λίγο αλλά σίγουρα χρειάζονται στην αρχή. Και το γεγονός οτι γεννάμε χειμώνα λέει οτι θα τα χρειαστούμε ακόμη λιγότερο αφού μέχρι να ανοίξει ο καιρός θα έχουν ξεπεταχτεί και τα μικρά μας...περίπου...Ακόμη σε μαγαζί δεν έχω πάει να ακούσω και την άποψη του πωλητή βέβαια, άρα έχω δρόμο μπροστά μου ακόμη.
Όλα αυτά είναι μέσα στο κεφάλι μου και προσπαθώ να βγάλω άκρη. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα κι εσένα!!! Βασικά άμα βγάλεις άκρη πες το και σε μένα!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δυστυχως εμας τα οικονομικα μας δεν ειναι καθολου καλα για να κοιταξουμε πολυ πολυ ακριβο καροτσι...Εμεις επειδη θα πηγαινουμε συχνα στην πεθερα μου που δεν εχει χωρο για κουνια ή παρκοκρεβατο θα χρειαστουμε σιγουρα πορτ μπεμπε...Ειχα δει ενα καροτσι με πολυ μεγαλο χωρο στο πορτ μπεμπε που χωραει σιγουρα μεχρι τον 8-9 μηνα ισως και παραπανω...Απο την αλλη επειδη μενουμε με τους γονεις μου στην αρχη επειδη και ο αντρας μου δουλευει με δυσκολο ωραριο ειναι διατεθιμενη η μαμα μου να το περνει το νινακι μου κανενα βραδυ αραια και που (σιγα που θα την αφηνω δηλαδη :Ρ) στο δικο της δωματιο για να ηρεμει λιγο κια ο αντρουλης μου...Και επειδη ακριβως θα γεννηθουν χειμωνα σκεφτομαι οτι τους πρωτους 2-3 μηνες αν χρειαστει για καποιον λογο να το βγαλουμε με καροτσι το πορτ μπεμπε του καροτσιου ειναι πολυ πιο ζεστο και ανετο για τοσο μικρο μωρακι!!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσαι το 3 σε 1 βολέυει πολύ!!

στο πορτ μπεμπε κοιμαται ανετα μεχρι 6 μηνων η και παραπανω αναλογα με το μεγεθος του παιδιου και του πορτ μπεμπε...

δεν χρειαζεται να το βαλεις σε καροτσι για να το βγαλεις εξω..ουτε να το ξυπνησεισ...τιποτα...

οπως ειναι με την κουβερτουλα του βγαινεις εξω κανονικα!!

τα μωρακια ταλαιπωρουνται απο την μεταφορα δεω και εκει!!

εγω ειχα παρει την CICCO..ΠΡΙΝ 6 χρονια σχεδον...και αντεξε 3 παιδια!!!

ουτε καλαθουνα θες στην αρχη που ειναι αλλα εξοδα...
οπως ειναι με τισ ροδες το βαζεις διπλα στο μκρεβατι σου , η οπου αλλου και κοιμαται ηρεμα...ειναι και πιο μικρο σαν αγκαλια...

γιατι κατω απο 6 μηνων ειναι λιγο χαος για αυτα η κουνια!!

φιλια σε ολες σας

υ.γ. τελικα μονο κοριτσακια εχουμε για την ωρα...την αλλη εβδομαδα θα το δει και η κολλητη μου!!..ελπιζω να ειναι κοριτσακι για να το βαφτισω!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ? ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΑΓΧΟΘΕΙ........ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΛΞΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝ ΕΚΕΙ ...........ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΗΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...... ΜΗΠΩΣ ΕΣΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ? ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ !!!!!!! Mad

ΚΑΤΑΤΑΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΙΩΘΟ ΛΙΓΟ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΛΙΓΟ ΦΟΥΣΚΟΜΑ,ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΕ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΟΡΕΙ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 10 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια μου...Απο πρωτη του μηνα τα φαρμακεια δεν δινουν φαρμακα με συνταγες,μονο μετρητεις..Οποτε αν μπορεσετε να κανετε αποθεμα απο αυτο τον μηνα κανενα κουτι παραπανω ειστε τυερες...αλλιως..Τα πληρωνουμε ολα οπως ειναι

discordia

discordia
Κορίτσια πήγαμε στον γιατρό!!! Όλα καλά ευτυχώς! Και μας είπε ότι περιμένουμε κοριτσάκι!!!

Bou-boukitsa λες δηλαδή καλύτερα το 3 σε 1 το καρότσι ε; Θετικά τα διαβάζω τα σχόλια και στρέφομαι προς τα εκεί. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!

Sofki και για μας δεν είναι πιο εύκολα τα πράματα δυστυχώς. Πάντως εδώ στην Θεσσαλονίκη βρήκα κάποια μαγαζιά με προσιτές τιμές και ανατολικά και δυτικά. Αν θες να σου τα πω. Αλήθεια που κοντά μένεις;

zoyzoynitsa δεν ξέρω τι ισχύει για παρακολούθηση εγκύου στο παπαγεωργίου αλλά μπορώ να σου πω να κλείσεις από τώρα για β επιπέδου. Πληρώνεις ένα συμβολικό ποσό και έχει τεράστια ουρά αναμονής. Εγώ δεν πρόλαβα, το έμαθα αργά και θα την κάνω έξω και θα πληρώσω κανονικά.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κεντρο εμενα αλλα τωρα μετακομισαμε στο πατρικο μου στα Γιαννιτσα...Οποτε δεν με απασχολει και τοσο που θα ειναι το μαγαζι που θα κοιταξουμε..Παντου θα παμε!!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 8 328109
Απλα λεμε να τ αφησουμε κανα 2μηνο ακομα...Ειναι νωρις μαλλον

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ γεννάω τέλος Φεβρουαρίου. Οπότε θεωρώ πως η καλύτερη περίοδος είναι τα Χριστούγεννα και μετά οι εκπτώσεις του Ιανουαρίου. Γιατί με την κρίση θα μπουν τρελές προσφορές πιστεύω.... Παρ' όλα αυτά κάνουμε και την ερευνά μας συνέχεια μέσω internet.

santa santa

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι και εγω τοτε υπολογιζω..Βασικα ουσιαστικα χρειαζομαστε μονο το καροτσι γιατι ολα τα υπολοιπα υπαρχουν..Ισως και κανενα κρεβατακι να παρουμε αλλα μπορει και οχι!! (Ευτυχως δηλαδη αλλιως δεν εβγαινε με τιποτα!!!!)

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Εμείς υπολογίζουμε και στους παππούδες. χιχιχι! Κάτι θα κάνουν.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εντωμεταξυ δεν ξερω καν τι πρεπει να αγορασω...Τα εχω χαμενα εντελως σε αυτο το θεμα!!

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ τα έχω όλα αφήσει στον άντρα μου. Έχει ψάξει τα πάντα. Έχει κάνει λίστες, τιμές, μαγαζιά και μου τα δείχνει αν μου αρέσουν ή όχι. Χαζομπαμπάς από τώρα. Που να γεννηθεί και το μωράκι μας!!!! Ό,τι θες ρώτα με. Μπορεί να το έχουμε ψάξει. Κ ό,τι βρίσκω προσφορές κ διάφορα θα τα αναρτώ εδώ πια....

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σας πω την αληθεια,μολις πηραμε τα αποτελεσματα της αυχενικης που σχεδον (για 2-3 μερες) ειχαμε κλεισει και τον τριτο πηγαμε με την μαμα μου και αγορασαμε ενα φανελακι μικροσκοπικουλι...Εεεε δεν αντεξα και εγω η καημενη ηθελα να αγορασω κατι!!!Το πηραμε και σε λαχανι γιατι δεν ειμαστε ακομα σιγουροι για το φυλο!!

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κι εμείς αυτό κάναμε... Σε μπεζάκι το πήραμε με γαντάκια μαζί.... Πολύ ωραίο συναίσθημα...

discordia

discordia
Εμείς δεν έχουμε πάρει τίποτα. Το πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής που αγοράσαμε είναι τα αυτοκόλλητα για το δωμάτιο του. Προς το παρόν μόνο κοιτάμε.
Εκπτώσεις εμείς δεν προλαβαίνουμε. Ο Αύγουστος, τώρα δηλαδή, είναι νωρίς και τον Ιανουάριο θα γεννήσω. Ό,τι χρειάζεται στην αρχή θα αγοραστεί μέσα στο φθινόπωρο και τα μετέπειτα την άνοιξη γιατί με νεογέννητο μωρο δεν τρέχεις στα μαγαζιά!!! Λίστες κάνουμε για να ξέρουμε τι θα πάρουμε και τι θα ζητήσουμε κι εμείς από τους παππούδες.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις