Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
408 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 408 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Sofki έγραψε:Δεν σας ειπα κοριτσια...Χθες στην κλινικη πετυχαμε και γεννα!!!!!!!!!!!Καλα ηταν απιστευτα οταν ακουστηκε μεχρι το σαλονι το πρωτο κλαμα του μωρου..Επιπλεον καποια στιγμη το εφερε ο μπαμπας μεχρι εκει που καθομασταν να το δουν οι παππουδες και το ειδαμε και εμεις...Πρωτη φορα εβλεπα τοοοοσο νεογεννητο μωρακι!!!!Ηταν πανεομορφο και ακομα δεν το ειχαν καθαρισει...Ο καημενος μου ο εντρουλης πολυ συγκινηθηκε...Καλα να μην πω εγω πως κρατιομουν να μην με πιασουν τα ζουμια...

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες..

εγώ ειμαι μανούλα Φεβρουαρίου 2011 ,αλλά θα ηθελα να ευχηθώ σε όλες σας καλές εγκυμοσύνες και υγιή μωράκια.

επίσης περιμένει η κολλητη μου μωρακι με τελικη 4 φλεβάρη και είμαι πολύ χαρούμενη..

εχετ δει φύλλο κορίτσια? λένε πως αναλογα με τους μήνες , ειναι εποχες που γεννιούνται αγόρια και άλλες κορίτσια..πως το βλέπετε για την ωρα ?? τι περιοδος θα ειναι όταν γεννησετε??

ανυπομονω να μαθω για την κολλητη μου ,να δω αν θα το βαφτίσω...

επίσης βρε κορίτσια της ειπαν οτι απο τους σφυγμούς (155) πρεπει να ειναι κοριτσι...τι λέτε??

εγώ έχω 3 παιδάκια και ποτέ δεν μου έχουν πει για σφυγμούς...

ελπιζω όλες να εισατε καλά...τα υδροχοάκια ,που ειναι και ο μικρός μου ειναι φοβερα παιδάκια..!!πολύ σπιρτόζικα!!!

φιλια[b]

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εμενα ειχε πολλους παλμους και μαααααααααααααλλον ειναι κοριτσι....ακομα φυλλο δεν ειδαμε...η νεα μου Πητ μετα την αυχενικη ειναι 11/2!!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Και εμενα ειχε πολλους παλμους και μαααααααααααααλλον ειναι κοριτσι....ακομα φυλλο δεν ειδαμε...η νεα μου Πητ μετα την αυχενικη ειναι 11/2!!!

Κοριτσάκι η ΠΗΤ ειναι μια ...δεν αλλάζει ..βασει της τελευταίας περιόδου,,,,

τωρα σε κάθε υπεριχο σου βγαζει και μια αλλη υπερηχογραφική με βάσει την ανάπτυξη του μωρού...άλλα δεν παει να πει πως ισχύει...

απλα αν π.χ. στο βγάζει πιο μεγάλο υπερηχογραφικα ,πιθανόν να γεννήσεις μεγάλο μωρό...

και ειναι συχνο γιατι αυτα ειναι φτιαγμένα με στατιστικά για μωρα που θεωρητικά γεννιούνται γυρω στα 3200 νομιζω..

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επειδη ο κυκλος μου ειναι ανωμαλος ηταν πιο δυσκολο να βγει ημερομηνια οωρηξιας....Παντως ενω στην αρχη μου ειχε δωσει Πητ 15-2 εγω πιστευα ετσι οπως τα υπολογιζα οτι ηταν 11-2 (οχι και τοσο τραγικη διαφορα) και τελικα τοσο ειναι ο νεος υπολογισμος.Σχεση απ' οτι καταλαβα δν εχει μονο η τελευταια περιοδος αλλα και η σταθεροτητα τοπυ κυκλου....

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Επειδη ο κυκλος μου ειναι ανωμαλος ηταν πιο δυσκολο να βγει ημερομηνια οωρηξιας....Παντως ενω στην αρχη μου ειχε δωσει Πητ 15-2 εγω πιστευα ετσι οπως τα υπολογιζα οτι ηταν 11-2 (οχι και τοσο τραγικη διαφορα) και τελικα τοσο ειναι ο νεος υπολογισμος.Σχεση απ' οτι καταλαβα δν εχει μονο η τελευταια περιοδος αλλα και η σταθεροτητα τοπυ κυκλου....

ναι σε αυτό έχεις δίκιο..αν δεν είναι σταθερός ο κύκλος δεν είσαι σίγουρος..

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
bou-boukitsa έγραψε:Kαλημερα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες..

εγώ ειμαι μανούλα Φεβρουαρίου 2011 ,αλλά θα ηθελα να ευχηθώ σε όλες σας καλές εγκυμοσύνες και υγιή μωράκια.

επίσης περιμένει η κολλητη μου μωρακι με τελικη 4 φλεβάρη και είμαι πολύ χαρούμενη..

εχετ δει φύλλο κορίτσια? λένε πως αναλογα με τους μήνες , ειναι εποχες που γεννιούνται αγόρια και άλλες κορίτσια..πως το βλέπετε για την ωρα ?? τι περιοδος θα ειναι όταν γεννησετε??

ανυπομονω να μαθω για την κολλητη μου ,να δω αν θα το βαφτίσω...

επίσης βρε κορίτσια της ειπαν οτι απο τους σφυγμούς (155) πρεπει να ειναι κοριτσι...τι λέτε??

εγώ έχω 3 παιδάκια και ποτέ δεν μου έχουν πει για σφυγμούς...

ελπιζω όλες να εισατε καλά...τα υδροχοάκια ,που ειναι και ο μικρός μου ειναι φοβερα παιδάκια..!!πολύ σπιρτόζικα!!!

φιλια[b]
αυτό που λες μπουμπουκίτσα σε όλες τις γνωστές μου ισχύει Smile
όσες φίλες μου είναι έγκυος τώρα και θα γεννήσουν Οκτώβρη θα κάνουν αγοράκι και όσες έχουν ΠΗΤ τον Ιανουάριο θα κάνουν κοριτσάκι (συμπεριλαμβανομένης και μένα) Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 7 215994

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
αυτό που λες μπουμπουκίτσα σε όλες τις γνωστές μου ισχύει Smile
όσες φίλες μου είναι έγκυος τώρα και θα γεννήσουν Οκτώβρη θα κάνουν αγοράκι και όσες έχουν ΠΗΤ τον Ιανουάριο θα κάνουν κοριτσάκι (συμπεριλαμβανομένης και μένα) Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 7 215994

Με το καλό το μωράκι σου!!!!

μακάρι να είναι ετσι και να κανει κοριτσάκι, γιατι θελω πολύ να γίνω νονά..

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βγηκανε σημερα και τα αποτελεσματα των αιματολογικων μετα την αυχενικη... 1/3727!!!!Τελεια αποτελεσματα!!!!!!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 7 328109 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 7 328109

tettamar

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γεια σας κοριτσάκια!
Γυρισα Πέμπτη από διακοπές,και ακομα προσπαθώ να συμμαζέψω... κατι μπουγάδες ουρανομήκεις....αχ, ωραία ήταν,αλλά πέρασε τόσο γρήγορα...νιώθω σαν να μην έφυγα...

Είχαμε και μια περιπετειούλα...την δεύτερη μέρα των διακοπών ειδα αιμα,τρεχαμε να γυρίσουμε πίσω για υπέρηχο, ευτυχως ο μπεμπούλης μια χαρά ήταν, ειναι και μεγάλος για την ηλικία του και ζωηρούλης. Το αιμα δεν βρήκαμε από πού ήταν,μάλλον κάποιο αγγειάκι στον τράχηλο. Τέλος καλό όλα καλά!

Σήμερα πάμε στο γιατρό να δούμε πάλι το νίνί,δε βλέπω την ώρα!

Και ως μαμά κουκουβάγια δε κρατιέμαι να μην σας παινευτώ για το κοριτσάκι μου, που στις διακοπές ήταν μια ΚΥΡΙΑ, καλόβολη, υπομονετική, δε μας κούρασε καθόλου, και που στα δυο της χρονια μιλάει πολύ και συνέχεια (εγινε η μασκωτ του ξενοδοχείου,μας ειπαν φευγοντας). Κουκουβάααααααααααααα!!!!
Φιλάκια σε μαμάδες, παιδάκια και κοιλίτσες!

path_83

Καλημέρα μέλλουσες μανούλες!!!
Τι κάνετε???

Εγώ είμαι λιγάκι αγχωμένη και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.
Αύριο πάω για λήψη τροφοβλάστης, μιας και στον υπέρηχο της αυχενικής (τον οποίο έκανα 3 φορές για σιγουριά) είδαμε ότι λείπει το ρινικό οστό...

Το παρήγορο είναι ότι τα αποτελέσματά μου είναι πάρα πολύ καλά (χονδρικά 1:13000) αλλά δεν παύει να είναι ανησυχητική ένδειξη η απουσία του οστού. Προκειμένου λοιπόν να τρελαθούμε στην αγωνία μέχρι τη β' επιπέδου και αν και εκεί λείπει τότε να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση, αποφασίσαμε με τον άντρα μου να το ξεκαθαρίσουμε από νωρίς, κατά πόσον το παιδάκι μας είναι σε καλή κατάσταση.

Έχει καμία σας ανάλογη εμπειρία?

tettamar

path_83 έγραψε:Καλημέρα μέλλουσες μανούλες!!!
Τι κάνετε???

Αύριο πάω για λήψη τροφοβλάστης, μιας και στον υπέρηχο της αυχενικής (τον οποίο έκανα 3 φορές για σιγουριά) είδαμε ότι λείπει το ρινικό οστό...

Το παρήγορο είναι ότι τα αποτελέσματά μου είναι πάρα πολύ καλά (χονδρικά 1:13000) αλλά δεν παύει να είναι ανησυχητική ένδειξη η απουσία του οστού. Προκειμένου λοιπόν να τρελαθούμε στην αγωνία μέχρι τη β' επιπέδου και αν και εκεί λείπει τότε να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση, αποφασίσαμε με τον άντρα μου να το ξεκαθαρίσουμε από νωρίς, κατά πόσον το παιδάκι μας είναι σε καλή κατάσταση.

Καλημέρα! Δεν έχω ανάλογη εμπειρία, αλλά ηθελα να σου ευχηθώ καλή επιτυχία, κι ολα να ειναι καλά με το μπεμπάκι σου!!! Να σκέφτεστε θετικά! Περιμένουμε νέα!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μακαρι να πανε ολα καλα κοπελα μου και να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα!!!!!!!!Σου στελνουμε ολη μας την καλη ενεργεια!!

path_83

Ευχαριστώ... όσο και αν το πήρα απόφαση πως ό,τι κι αν γίνει θα το αντιμετωπίσουμε και καλό είναι να το ξέρουμε νωρίς, είναι μια κατάσταση που πραγματικά είναι πολύ κρίμα να περνάει μια έγκυος.
Εντάξει, κάθε εγκυμοσύνη έχει τις δυσκολίες της οπότε κι εγώ εύχομαι και σε όποια αντιμετωπίσει (χτύπα ξύλο) κάτι αντίστοιχο, να έχει αίσιο τέλος και να είναι το μοναδικό συννεφάκι...

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
path_83 έγραψε:Καλημέρα μέλλουσες μανούλες!!!
Τι κάνετε???

Και εγω σου εύχομαι να πάνε όλα καλα! πρωτη φορα ακουω να μην βρισκει οστο, δεν ξερω να σε βοηθησω...
η αυχενικη σου πόσο ηταν??

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχω εδώ την κολλητη μου που ειναι εγκυουλα του φλεβαρη...

μολις μου είπε πως στο πρωτο της παιδάκι το ειδαν μετα τις 14 εβδομάδες το ρινικό, αλλα επειδή η αυχενική δεν ηταν παθολογική , δεν ανησύχησαν για σύνδρομα κλπ

άπλα βλεπαν το μωρακι πιο συχνά μεχρι να το εντοπίσουν, και δεν χρειάστηκε ουτε αμνιο.

οποτε όλα καλά θα είναι!!!!
ποσων εβδομαδων εκανες αυχενικη?
μηπως ηταν πολυ νωρις?

path_83

Αυτό που λες, μου δίνει πολύ θάρρος γιατί μέσα μου αυτό σκέφτομαι, μήπως απλά έχει αργήσει να σχηματιστεί.
Αρχικά πήγα στις 11 εβδομάδες και 3 ημερών και μου είπαν να ξαναπάω σε μια εβδομάδα. Ξαναπήγα λοιπόν 12 εβδομάδων και 3 ημερών, δεν ήταν σίγουροι ότι το έβλεπαν. Συγκεκριμένα εκείνος ο γιατρός στην αρχή έλεγε ότι δεν το έβλεπε, μετά ότι το είδε και αφού έφυγα πήρε το γιατρό μου και του είπε ότι δεν το είδε σίγουρα.
Ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε, που λέει και το άσμα και πήγα και έκλεισα σε άλλο μαιευτήριο την ίδια εξέταση και την ξανάκανα στις 13 εβδομάδες περίπου και πάλι δεν το είδαν.
Αύριο που θα πάω για τροφοβλάστη (σαν αμνιοπαρακέντηση είναι αυτό) θα έχω κλείσει τις 14 εβδομάδες. Εχω μια ελπίδα ότι θα φανεί... έστω και στο τσακ...
Βασικώς αυτό που με κάνει να είμαι αισιόδοξη είναι ότι και ο γιατρός μου και η τελευταία γιατρός που έκανε την αυχενική μου είπαν ότι δε χρειάζεται να βιαστώ και μπορώ να περιμένω μέχρι τη β' επιπέδου. Αυτό το μεταφραζω ώς ότι πιστεύουν ότι αργα ή γρήγορα θα εμφανιστεί το οστο...
Μετά από πολλή σκέψη και αρκετό κλάμα κατέληξα ότι δε γίνεται να περιμένω 2 μήνες με αγωνία για το τι συμβαίνει. Αν μη τι άλλο δεν κάνω καλό στο μωρό. Θα μου πείτε, με το να το εκθέτω στον κίνδυνο της τροφοβλαστης του κάνω καλό? Ειναι πολύ μικρό το ποσοστό κινδύνου και πολύ μεγάλο το όφελος του να εξακριβώσω ότι δεν έχουμε φόβο για σύνδρομο Down...

path_83

Προς το παρόν πάντως έχω φάει τον κόσμο να βρω την ένεση για το ρέζους και είναι σε έλλειψη... σαν να μη μου έφτανε το άγχος μου...

Και οι φαρμακοβιομηχανίες πώς την έχουν δει??? Πεθάνετε, σκασίλα μας???

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
path_83 έγραψε:Προς το παρόν πάντως έχω φάει τον κόσμο να βρω την ένεση για το ρέζους και είναι σε έλλειψη... σαν να μη μου έφτανε το άγχος μου...

μηπως μπορεις να τη βρεις στο εξωτερικο? στα φαρμακεια την πουλανε? γιατι υπαρχουν καποια ξενα site για online φαρμακεια ...μηπωσ να δεις εκει??

path_83

bou-boukitsa έγραψε:
path_83 έγραψε:Προς το παρόν πάντως έχω φάει τον κόσμο να βρω την ένεση για το ρέζους και είναι σε έλλειψη... σαν να μη μου έφτανε το άγχος μου...

μηπως μπορεις να τη βρεις στο εξωτερικο? στα φαρμακεια την πουλανε? γιατι υπαρχουν καποια ξενα site για online φαρμακεια ...μηπωσ να δεις εκει??

Τη βρήκα τελικά στο μαιευτήριο. Απλά εκεί θα την πληρώσω κανονικά και όχι με συμμετοχή όπως θα γινόταν στο φαρμακείο. Τουλάχιστον τη βρήκα, αυτό με νοιάζει, αλλά πώς τα έχουν κάνει τα πράγματα, να μη χάνουν από πουθενα ρε παιδί μου!

path_83

Κορίτσια, καλημέρα!!
Την έκανα την εξέταση και δόξα το Θεό, αποδείχτηκε ότι το μωράκι είναι υγιέστατο. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι!!!
Τελικά η εξέταση δεν ήταν τόσο επώδυνη όσο ακούγεται, ειδικά τώρα που τα αποτελέσματα ήταν τόσο ευχάριστα, όλα τα βλέπω αλλιώς!!!! Laughing

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
path_83 έγραψε:Κορίτσια, καλημέρα!!
Την έκανα την εξέταση και δόξα το Θεό, αποδείχτηκε ότι το μωράκι είναι υγιέστατο. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι!!!
Τελικά η εξέταση δεν ήταν τόσο επώδυνη όσο ακούγεται, ειδικά τώρα που τα αποτελέσματα ήταν τόσο ευχάριστα, όλα τα βλέπω αλλιώς!!!! Laughing

Μπράβο!!! αντε με το καλό τώρα να έρθει το μωράκι!!!

Αληθεια κορίτσια που είσαστε όλες????

εγω είμαι νονά ιανουαριου -φεβρουαριου 2013 και γραφω πιο συχνα από τις μαμάδες...χαχα

path_83

Φαινεται μας ταλαιπωρουν τα μπεμπακια μας ακομα δεν τα νιώσαμε καλα καλα!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ συγχαρητηρια και ευχομαι να μην σε ταλαιπωρησει αλλο το μικρο αγγελουδι!!!!!!!!

discordia

discordia
Καλώς σας βρίσκω κυρίες με τις κοιλίτσες που φουσκώνουν! Συνήθως από τα φόρουμ ενημερώνομαι...ελπίζω εδώ να βρω παρέα στις αυπνίες μου γιατί τελικά είναι βαρετό να είσαι μόνη σου με την τηλεόραση κάθε βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί. Έχω ΠΗΤ 3/1/13 και αρχές Σεπτέμβρη τον μεγάλο υπέρηχο...το άγχος, οι αυπνίες και από προχτές και οι καούρες είναι οι νέοι μου φίλοι! Η ζέστη, κολλητή μου... αλλά με αυτήν, την παλεύω...με τους υπόλοιπους φίλους μου ζορίζομαι...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις