Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
408 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 408 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω τελικα με την β επιπεδου εχω ενα "θεματακι" ας πουμε...Ο γιατρος μου μου ειπε αν θελω να παω να κανω αλλα δεν εχει καμια διαφορα με αυτο που κανει ο ιδιος στο ιατρειο του,Δηλαδη το μηχανημα ειναι ιδιο εχει και κεφαλη 3D και ολα.Οτι βλαβες εντοπιζει ο υπερηχολογος τις εντοπιζει και ο ιδιος (και ξαναλεω για να μην νομιζετε πως το κανει για λεφτα εμενα δεν μου παιρνει λεφτ για τις εξετασεις οποτε το κινητρο δεν ειναι τετοιο).Οποτε σκεφτομαι αφου ηδη ελεγχονται ολα και αφου δεν προκειται ποτε μα ποτε να προχωρησω σε διακοπη κυησης σκεφτομαι να μην παω σε δευτερο γιατρο...Δεν ειναι και μικρο το ποσο...Βεβαια τα χρηματα ειναι το τελευταιο που υπολογιζω μπροστα στην υγεια της κορης μου.Το θεμα ειναι κυριως οτι εμπιστευομαι τον γιατρο και δεν πιστευω πως θα μου προσφερει κατι επιπλεον..

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαλλον δεν ειναι καμια μεσα,και τετοια ωρα λογικο ειναι εδω που τα λεμε... Εγω παρ'ολα αυτα θα σας γραψω εν ταχει τα νεα μου απο σημερα.

Λοιπον, ειδαμε 6 σπιτια, και δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα κιολας. Μερικα ηταν μικρα, αλλα πολυ παλια, και επισης τα περισσοτερα ηταν πανακριβο το ενοικιο. Μεχρι 650 ευρω ακουσα, για ενα σπιτι 60 τμ, κακοδιατηρημενο που ουτε 300 ευρω δε αξιζε. Μειναμε λιγο Shocked Shocked, μερικοι ανθρωποι δεν εχουν τον θεο τους...
Αρα, το ψαξιμο συνεχιζεται, σε πιο χαλαρους ρυθμους απο σημερα βεβαια, γιατι δεν με βλεπω και πολυ καλα αν συνεχισω ετσι....

Σοφακι, εμενα δεν μου ακουγεται ασχημο να την κανεις στον γιατρο σου, αφου διαθετει τον εξοπλισμο. Καλυτερο ειναι μην σου πω, γιατι γνωριζει και αναλυτικα την περιπτωση σου. Εγω θα την κανω στο ΙΑΣΩ, οπου εκανα και την αυχενικη, απλα γιατι ο γιατρος μου ειναι εκει και εχει υψηλη θεση, οποτε δεν πληρωνω μεμονωμενα, αλλα συνολικα στη τελικη τιμη.

Mirantzela!

Mirantzela!
mpoumpou16 έγραψε:kalhspera koritsia sas eyxomai na exete mia hremh kai teleiomhnh egkumosunh egw eimai 20 ebdomadwn exei kanei kamia β επιπεδου

Γεια σου mpoumpou16 καλως μας ηρθες στην ομαδουλα μας!!! Και σε σενα να πανε ολα καλα και ομαλα στην εγκυμοσυνη ευχομαι και ελπιζω να τα λεμε συχνα!!! Very Happy

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpoumpou16 έγραψε:kalhspera koritsia sas eyxomai na exete mia hremh kai teleiomhnh egkumosunh egw eimai 20 ebdomadwn exei kanei kamia β επιπεδου

Γεια σου κ απο μενα μπουμπου. Μηπως αργησε λιγακι ο γιατρος να σου πει για τον β επιπεδου? Συνηθως κλεινουν ραντεβου ενα μηνα νωριτερα... Εγω τον εκανα στην Ψαρρα με 140€. Πολυ καλος στη Θεσ/νικη ειναι κ ο Αθανασιαδης που παιρνει 160 αλλα δεν ξερω αν μπορει να σε βολεψει καπου κ εχει γενικα κ πολλη ωρα αναμονη. Στην κοζανη δεν ξερω τι παιζει. Καλυτερα να βιαστεις λιγακι παντως. Ευχομαι να πανε ολα καλα με το μωρακι σου. Φυλο ξερεις?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mirantzela! έγραψε:Μαλλον δεν ειναι καμια μεσα,και τετοια ωρα λογικο ειναι εδω που τα λεμε... Εγω παρ'ολα αυτα θα σας γραψω εν ταχει τα νεα μου απο σημερα.

Λοιπον, ειδαμε 6 σπιτια, και δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα κιολας. Μερικα ηταν μικρα, αλλα πολυ παλια, και επισης τα περισσοτερα ηταν πανακριβο το ενοικιο. Μεχρι 650 ευρω ακουσα, για ενα σπιτι 60 τμ, κακοδιατηρημενο που ουτε 300 ευρω δε αξιζε. Μειναμε λιγο Shocked Shocked, μερικοι ανθρωποι δεν εχουν τον θεο τους...
Αρα, το ψαξιμο συνεχιζεται, σε πιο χαλαρους ρυθμους απο σημερα βεβαια, γιατι δεν με βλεπω και πολυ καλα αν συνεχισω ετσι....

Κουκλιτσα θελει υπομονη κ γερα νευρα για να βρεις σπιτι κατοικισιμο σε μια λογικη τιμη. Εγω αψαχνα 6 μηνες στο σπιτογατο πριν αποφασισω να δω καποια απο κοντα κ τελικα πηγα σε μεσητη γιατι ολα ηταν οπως τα λες. Μικρα, παλια ή πανακριβα. Κ μη νομιζεις οτι ειμαι ικανοποιημενη απο αυτο που μενω. Εχει καποιες φθορες κ πολυ μικρα υπνοδωματια. Δεν ξερω που θα βολεψω τα πραγματα της μπουμπους. Γιατι δεν πας κ εσυ σε μεσητη? Να πεις τι ακριβως θες κ αν εχει κατι να το δεις πρωτα σε φωτο πριν αρχισει να σε σερνει απο δω κ απο κει. Θα πληρωσεις κατι παραπανω (μισο ενοικιο+ΦΠΑ) αλλα δεν θα ταλαιπωρηθεις στην κατασταση που εισαι.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Εγω τελικα με την β επιπεδου εχω ενα "θεματακι" ας πουμε...Ο γιατρος μου μου ειπε αν θελω να παω να κανω αλλα δεν εχει καμια διαφορα με αυτο που κανει ο ιδιος στο ιατρειο του,Δηλαδη το μηχανημα ειναι ιδιο εχει και κεφαλη 3D και ολα.Οτι βλαβες εντοπιζει ο υπερηχολογος τις εντοπιζει και ο ιδιος (και ξαναλεω για να μην νομιζετε πως το κανει για λεφτα εμενα δεν μου παιρνει λεφτ για τις εξετασεις οποτε το κινητρο δεν ειναι τετοιο).Οποτε σκεφτομαι αφου ηδη ελεγχονται ολα και αφου δεν προκειται ποτε μα ποτε να προχωρησω σε διακοπη κυησης σκεφτομαι να μην παω σε δευτερο γιατρο...Δεν ειναι και μικρο το ποσο...Βεβαια τα χρηματα ειναι το τελευταιο που υπολογιζω μπροστα στην υγεια της κορης μου.Το θεμα ειναι κυριως οτι εμπιστευομαι τον γιατρο και δεν πιστευω πως θα μου προσφερει κατι επιπλεον..

Αν μπορει ο γιατρος σου να κανει τις μετρησεις που χρειαζεται δεν υπαρχει λογος να πας εξω. Λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν στην εποχη μας. Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αυτος ο υπερηχος αποτι καταλαβα. Απλα μαλλον το εχουν κανει συστημα να σε στελνουν αλλου για να εχουν ολοι δουλεια. Ενα καλοστημενο κυκλωμα μου φαινεται. Καποιοι γιατροι δεν αναλαμβανουν ουτε την αυχενικη να κανουν.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυριο δινω το τελευταιο μου μαθημα και δεν προκειται να περασω και ολη μερα να κλαιω θελω Sad Sad Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 23 534787

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Sofki έγραψε:Αυριο δινω το τελευταιο μου μαθημα και δεν προκειται να περασω και ολη μερα να κλαιω θελω Sad Sad Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 23 534787

Με το καλό. Μην απελπίζεσαι... Μπορει να γράψεις καλά...!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπα δεν παιζει τετοια πιθανοτητα....

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Έλα.... όλα καλά θα πάνε και θα έχεις πτυχίο σύντομα....!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το θεμα ειναι οτι γενναω φλεβαρη και θα εχω προβλημα με την επομενη εξεταστικη..Πρεπει να πιασω τον προισταμενο αν δεν το περασω...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακι ηρεμια... Αν δεν εχεις διαβασει καθολου μαλλον δεν ειναι καλα τα πραγματα για σενα. Να ξερεις παντως οτι αν σε κοψουν οριακα ισως σε βοηθησουν αν μαθουν οτι εισαι εγκυος. Αν κ παλι ειναι στην κριση καθε ανθρωπου. Μπορει να πεσεις σε καποιον που αδιαφορει για την κατασταση σου κ να σου πει χεστηκα ελα τον ιουνιο! Αν γραψεις πολυ χαλια δεν εχεις ελπιδες... Να εισαι προετοιμασμενη για να μην συγχιστεις κ ταραξεις το μωρακι σου. Δες το χαλαρα κ οτι ειναι να γινει θα γινει. Αφου σου μενει ενα μονο μαθημα θα το παρεις το πτυχιο ευκολα! Αληθεια τι σχολη?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φυσικοθεραπεια.Δεν ειναι και ο πιο ευκολος ανθρωπος του κοσμου ο συγκεκριμενος...Αντε να δουμε τι θα γινει

discordia

discordia
Κορίτσια δεν ξέρω τι μουσική ακούτε αλλά έχω να σας προτείνω κάτι.
Λέγεται www.stereomood.com και είναι ενα σαιτ γεμάτο μουσική χωρισμένο σε κατηγορίες, όχι ανά είδος, αλλά με βάση το πως αισθάνεσαι, τι κάνεις, τι θέλεις να νοιώσεις... Τις νύχτες που μένω άυπνη μπροστά στο pc το βάζω να παίζει συνήθως σε κάποια ήρεμη συλλογή όπως το calm ή to romantic για να ακούει το κορίτσι μου και να χαλαρώνει γιατί όλη μέρα την έχω με ροκ και μεταλ... δοκιμάστε το αν σας ηρεμεί και σας ακόμη καλύτερα για το μπεμπε!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω με θαναση παπακωνσταντινου και με χαινηδες την νανουριζω
Laughing Laughing

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω δεν της βαζω μουσικη κ η αληθεια ειναι οτι ουτε της μιλαω. Ειναι κακο? Μονο ο μπαμπας της της μιλαει κ τι ρωταει τι κανει κ της λεει πως την αγαπαει. Εγω απλα το σκεφτομαι. Πρεπει να της το λεω η το νιωθει?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ξερω αν πρεπει αλλα ειναι ομορφο..Εμενα που την λεει μην φοβασαι ειναι ο μπαμπας εδω λες και ειμαι μπαμπουλας νιωθω... Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 23 966307 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 23 966307 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 23 4872

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια.. πως ειστε σημερα.. να σας ρωτησω εδω και 2 μερες ποναει πολυ η πλατη μου δεν βολευομαι ουτε ανασκελα ουτε στο πλαι ουτε καθιστη.. αντιμετωπιζει καμια αλλη το ιδιο προβλημα...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εχω πονους στην ουριτσα...δεν μπορω να κατσω...κ στις καρεκλες βαζω μαξιλαρια κ παλι δεν την παλευω.γενικα συμβαινει οσο προχωρα η εγκυμοσυνη.αλλες εχουν προβλημα με τα ποδια αλλες με την μεση ή την πλατη.Ψαξε μια σταση που να σε ξεκουραζει καπως κ υπομονη...

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
doritaki σε ευχαριστω εχεις δικιο αυτο με την ουριτσα το παθαινω και εγω οταν καθομαι πολυ ωρα στην καρεκλα.. τι να κανουμε υπομονη...

mpoumpou16

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
εκλεισα ραντεβου στον αθανασιαδη για τησ 27 του μηνα . ειναι το δευτερο παιδακι μου η κορη μου τωρα ειναι 3 χρονων . δεν ξερω ακομα το φυλο του παιδιου αλλα μαλων κοριτσι μου ειπε ο γιατροσ στην αυχενικη διαφανια λετε να εχει δικιο δεν ξερω σε λθγιεσ μερεσ 8α ξερουμε . στον δευτερο μηνα ειχα αποκολιση πλακουντα και μεχρι τον 3 μηνα ειμουν ξαπλα πριν 2 εβδομαδεσ ημουν παλι στο νοσοκομειο με γασρεντεριτιδα που κολισα απο την κορη μου ειχα παθει αφυδατοση τωρα δοξα τον θεο ειμαι καλα.ποσα κιλα εχετε παρει μεχρι τωρα εγω πηρα 4 καλα ειναι

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ βρε κοριτσι...εσυ περασες πολλα... Ελπιζω απο δω κ περα να πανε ολα καλα. Εγω εχω βαλει σιγουρα 5 κιλα κ μαλλον πηγαν 6 αλλα φοβαμαι να ζυγιστω! Τρωω πολυ για τα δικα μου δεδομενα κ δεν κινουμαι καθολου...

Mirantzela!

Mirantzela!
mpoumpou16 έγραψε:εκλεισα ραντεβου στον αθανασιαδη για τησ 27 του μηνα . ειναι το δευτερο παιδακι μου η κορη μου τωρα ειναι 3 χρονων . δεν ξερω ακομα το φυλο του παιδιου αλλα μαλων κοριτσι μου ειπε ο γιατροσ στην αυχενικη διαφανια λετε να εχει δικιο δεν ξερω σε λθγιεσ μερεσ 8α ξερουμε . στον δευτερο μηνα ειχα αποκολιση πλακουντα και μεχρι τον 3 μηνα ειμουν ξαπλα πριν 2 εβδομαδεσ ημουν παλι στο νοσοκομειο με γασρεντεριτιδα που κολισα απο την κορη μου ειχα παθει αφυδατοση τωρα δοξα τον θεο ειμαι καλα.ποσα κιλα εχετε παρει μεχρι τωρα εγω πηρα 4 καλα ειναι

Να την χαιρεσαι την κορουλα σου κοπελα μου!!!!Τι ωραια που εχεις ηδη ενα παιδακι!!! Αντε, ωραια, τωρα θα εχει και παρεουλα σε λιγους μηνες!! Αποκολληση ειχα κι εγω κ εμεινα μεσα πολυυυυυυυυυυ καιρο, αλλα τωρα αλωνιζω! Τα 4 κιλα τα βρισκω τελεια, εγω ειχα βαλει 6 στην προηγουμενη μου μετρηση και τωρα κανω διατροφη για να μην συνεχισω ετσι και μετα κλαιγομαι συνεχεια..

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εδωσα και εγω!!Υπαρχουν πιθανοτητες να το περασα το μαθηματακι!!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Sofki έγραψε:Εδωσα και εγω!!Υπαρχουν πιθανοτητες να το περασα το μαθηματακι!!!

Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 23 50580 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 23 50580 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 23 50580 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 23 50580 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 23 50580 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 23 50580 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 23 50580 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 23 50580 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 23 50580 Τι ομορφα νεα!!!! Πτυχιουχος μανουλα θα γινεις, αντε τυχερη τελειωσες και μ'αυτο!!! Αλιμονο σε μενα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις