301 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Σαβ Σεπ 01, 2012 4:42 am
bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Εμενα αρχισε η μανα μου ειναι γρουσουζια και ειναι γρουσουζια...Πφφφ
doritaki έγραψε:Κ εμένα γενικά πίστευε ότι δεν κάνει να ψωνίζουμε νωρίτερα. Κ ειδικά κρεβατάκια κ καροτσάκια κ τέτοια πράγματα. Καλό είναι να ξέρουμε τι θέλουμε κ να τα παραγγείλουμε να έρθουν σπίτι αφού γεννηθεί το μωρό. Αλλά μάλλον το λένε γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να τα βλέπει κάποιος αυτά στο σπίτι σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη. Εγώ πάντως στον 7ο θα αρχίσω να οργανώνομαι. Κάποια πράγματα θα τα πάρω από την κουνιάδα μου οπότε καλό είναι να τα έχω τακτοποιήσει στο δωμάτιο γιατί αν έρθει το μωρό σιγά μην προλαβαίνω!
κορίτσια κάτι ξέρουν οι παλιες..
οχι οτι είναι γρουσουζια...δεν το πιστευω αυτο...αλλα 1 στο εκκατομυριο να παει κατι στραβα, μετα αισθανεσαι 10 φορες χειροτερα...
εισατε ολες καινουριες εδω , αλλα μια κοπελα παλιοτερα , εχασε το μωρακι στις 39 εβδομαδες...απλα γεννηθηκε ΄΄κοιμισμένο΄΄ και ολα ηταν τελεια μεχρι και 2 μερες πριν...
και εγώ λεω να μην αγοραζεται πολλά..
ασε που στο 1 παιδι τελικα μαζευεις τοσα πολλά που δεν τα φοραει ποτε!!!!
και μονο στα δωρα να βασιστειτε , παλι πολλά θα έχετε...μην ξοδευεστε αδικως!!
επισης αυτα τα πρωτα νουμερακια σπανιως τα φοραει πανω απο 10 φορες, καλυτερα να παρεις για μεγαλύτερες ηλικιες, 2-3 κλπ..τα μουρουδιακα πανε παντα αχρηστα..
α ..και μην περνετε ΄΄καλα΄΄ ρουχαλακια..αυτα και αν πανε άχρηστα,,,,που να πας ενα βρεφος και να ντυθει επίσημα...??