Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
409 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 409 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Εμενα αρχισε η μανα μου ειναι γρουσουζια και ειναι γρουσουζια...Πφφφ

doritaki έγραψε:Κ εμένα γενικά πίστευε ότι δεν κάνει να ψωνίζουμε νωρίτερα. Κ ειδικά κρεβατάκια κ καροτσάκια κ τέτοια πράγματα. Καλό είναι να ξέρουμε τι θέλουμε κ να τα παραγγείλουμε να έρθουν σπίτι αφού γεννηθεί το μωρό. Αλλά μάλλον το λένε γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να τα βλέπει κάποιος αυτά στο σπίτι σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη. Εγώ πάντως στον 7ο θα αρχίσω να οργανώνομαι. Κάποια πράγματα θα τα πάρω από την κουνιάδα μου οπότε καλό είναι να τα έχω τακτοποιήσει στο δωμάτιο γιατί αν έρθει το μωρό σιγά μην προλαβαίνω!

κορίτσια κάτι ξέρουν οι παλιες..

οχι οτι είναι γρουσουζια...δεν το πιστευω αυτο...αλλα 1 στο εκκατομυριο να παει κατι στραβα, μετα αισθανεσαι 10 φορες χειροτερα...

εισατε ολες καινουριες εδω , αλλα μια κοπελα παλιοτερα , εχασε το μωρακι στις 39 εβδομαδες...απλα γεννηθηκε ΄΄κοιμισμένο΄΄ και ολα ηταν τελεια μεχρι και 2 μερες πριν...

και εγώ λεω να μην αγοραζεται πολλά..

ασε που στο 1 παιδι τελικα μαζευεις τοσα πολλά που δεν τα φοραει ποτε!!!!

και μονο στα δωρα να βασιστειτε , παλι πολλά θα έχετε...μην ξοδευεστε αδικως!!

επισης αυτα τα πρωτα νουμερακια σπανιως τα φοραει πανω απο 10 φορες, καλυτερα να παρεις για μεγαλύτερες ηλικιες, 2-3 κλπ..τα μουρουδιακα πανε παντα αχρηστα..

α ..και μην περνετε ΄΄καλα΄΄ ρουχαλακια..αυτα και αν πανε άχρηστα,,,,που να πας ενα βρεφος και να ντυθει επίσημα...??

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω ευτυχώς που δεν βασίστηκα στα δώρα....Ειδικά απο την πλευρα του συντρόφου μου.Όσο για τα ρουχακια κ όλα αυτα μ
Κατα τον 7ο και πέρα καλα είναι να πάρετε κάποια.Λίγα πράγματα.Ούτε τα μισά δε θα τους βάλετε..

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χαιρετω την παρεουλα μας!!!

Καλα εγω εχω ξεκαθαρισει σε συγγενεις και τετοια να μην μου κανουν δωρο ρουχα, φανελακια κλπ, για να μην μαζεψουμε ενα καρο πραγματα, που θα μεινουν και αφορετα... Προτιμω να παρουν κατι αλλο, σε παιχνιδι η ο,τι να ναι τεσπα, αλλα τα ρουχαλακια θελω να τα παρω εγω.

Κι εγω την β επιπεδου περιμενω για να αρχισω ετοιμασιες, γιατι φοβαμαστε για τ μπομπιρακι μου ακομη...

Mirantzela!

Mirantzela!
bou-boukitsa έγραψε:
εισατε ολες καινουριες εδω , αλλα μια κοπελα παλιοτερα , εχασε το μωρακι στις 39 εβδομαδες...απλα γεννηθηκε ΄΄κοιμισμένο΄΄ και ολα ηταν τελεια μεχρι και 2 μερες πριν...

Τι εννοεις ακριβως??????

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ φανελάκια πήρα σε διαφορετικά μεγέθη. 3 6 κ 12. Τα υπόλοιπα σίγουρα θα καλυφθούν από τα δώρα. Κ αν όχι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις έχουμε περιθώριο να ψωνίσουμε κ μετά. Θα ήθελα όμως να κάνω βόλτα στα μαγαζιά. Να χαζέψω λιγάκι. Να χαρώ...

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mirantzela! έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

Τι εννοεις ακριβως??????

πήγα να το πω μαλακά, για να μην τρομάξω καμία...εννοώ δεν γεννήθηκε ζωντανό..
Ξαφνικά κατάλαβε πως δεν κλοτσάει..πηγε στο γιατρό..και.....

και έκλαιγε όλο το φορουμ ΄όταν το μάθαμε!!

ευτυχώς εμεινε αμέσως παλι έγκυος και τώρα εχει ενα κοριτσάκι!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομίζω ότι αν όχι όλες τότε σίγουρα αρκετές μανούλες έχουν αυτή τη φοβία σε μια άκρη του μυαλού τους. Ακούμε κ διαβάζουμε τόσα πολλά... Μακάρι να μη συνέβαιναν ποτέ!

Mirantzela!

Mirantzela!
Ειναι πολυ κριμα ρε γαμωτο να συμβαινουν αυτα τα πραγματα.... Δεν αξιζει σε καμια γυναικα να το βιωσει αυτο το πραγμα...
Η αληθεια ειναι πως κι εγω στην αρχη συνεχεια ετσι σκεφτομουν, και ολο διαβαζα παρομοιες ιστοριες και περιπτωσεις, αλλα καποια στιγμη αποφασισα πως δεν παει αλλο, πρεπει να σκεφτομαι θετικα και αισιοδοξα και να σταματησω να φοβαμαι. Αλλιως δεν γινεται να περασουν τοσοι μηνες...

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να τετοια λετε και με πιανουν οι φοβιες μου Sad Sad
Αντε θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα.. Very Happy Very Happy

Mirantzela!

Mirantzela!
Καλημερα στις κοιλιτσες σας!!!! Τι κανετε? Κοριτσια νομιζω, δεν ειμαι καθολου σιγουρη ομως, οτι ενιωσα το μωρακι μου να κουνιεται πριν απο λιγη ωρα.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Και λεω νομιζω, γιατι γενικα ειμαι και λιγο φαντασιοπληκτη μ'αυτο το θεμα... Αλλα δεν ξερω, ηταν διαφορετικα τωρα!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 13 328109 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 13 328109

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααααααααααααααααα τι ωραιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 13 875502 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 13 875502 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 13 875502 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 13 875502 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 13 875502 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 13 875502

Και εγω θελωωωωωωωωωωωωωωω...Καθομαι ολη μερα ξαπλωμενη μπας και νιωσω τιποτα αλλα ακομα δεν λεει να με κουτουλησει....

Εμεις εχουμε φασινα Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 13 517142 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 13 93981
Ας οψεται ο αυριανος γαμος

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki μου δεν χρειάζεται να είσαι ξαπλωμένη για να το νιώσεις... Εγώ ήμουν καθιστή. Ίσως κ να το πίεζα λιγάκι το καημένο. Πάντως είναι ωραία αίσθηση κορίτσια. Mirantzela αν ήταν όντως το μωράκι θα το ξανανιώσιες σύντομα κ τότε θα σιγουρευτείς. Εγώ μετά από 2 μέρες ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι ήταν το ζουζούνι μου...

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααα γιατι διαβασα πολλες το ενιωσαν ξαπλωμενες με τα ποδια ισια....Αν και φανταζομαι ειναι καπως νωρις για εμενα....

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Αααα γιατι διαβασα πολλες το ενιωσαν ξαπλωμενες με τα ποδια ισια....Αν και φανταζομαι ειναι καπως νωρις για εμενα....

Ισχύει αλλά δεν είναι κ κανόνας! Απλά όταν είσαι ξαπλωμένη είναι η ώρα που χαλαρώνεις κ ηρεμείς κ άρα μπορείς πιο εύκολα να νιώσεις την παραμικρή κίνηση. Μόνο που το δικό μωράκι ηρεμεί κ εκείνο τις ίδιες ώρες άρα το να ξαπλώνω δεν βοήθησε. Εμένα είναι υπερδραστήριο όταν βλέπω Sila! Γιατί άραγε? Δεν του αρέσουν τα τούρκικα ή επηρεάζεται επειδή είναι έγκυος η Sila κ το παρακολουθώ με αγωνία?

Mirantzela!

Mirantzela!
Αααχ δεν μπορειτε να φανταστειτε την χαρα που εχω παρει σημερα!!! Ουτε να γεννουσα ετσι δεν θα εκανα!!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 13 328109 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 13 328109
Παντως εγω ημουν ξαπλωμενη οταν το ενιωσα, για την ακριβεια μολις ειχα ξυπνησει και χουζουρευα.
Εχω ενημερωσει το απαν συμπαν για το κλωτσιματακι, ολοι για τρελη θα με περνανε..

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όλες οι μανούλες έτσι κάνουν! Η πρώτη κίνηση του μωρού μας είναι κ η πρώτη μας επιβεβαίωση ότι όλα πάνε καλά. Γιατί άλλο να σου το λένε κ άλλο να το νιώθεις!Εεε???

Mirantzela!

Mirantzela!
doritaki έγραψε:Όλες οι μανούλες έτσι κάνουν! Η πρώτη κίνηση του μωρού μας είναι κ η πρώτη μας επιβεβαίωση ότι όλα πάνε καλά. Γιατί άλλο να σου το λένε κ άλλο να το νιώθεις!Εεε???

Βεβαια, αλλη αισθηση, τελειως!!!Και δεν ξερω γιατι, αλλα σημερα ολη μερα που μιλαω στο μωρακι μου νιωθω οτι με καταλαβαινει, με ακουει, ενω τοσον καιρο ενιωθα μερικες φορες λιγο καπως να μιλαω στην κοιλια μου!!!
Αααααχ θελω κι αλλη κλωτσιτσα τωρα, πιο δυνατη... Αυτη η εγκυμοσυνη στα ορια του μαζοχισμου μας φτανει πια... χχαχαχαχα

Mirantzela!

Mirantzela!
Αληθεια Doritaki, εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι και ποτε σου εδωσε ΠΗΤ ο γιατρος?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
21 εβδομάδων κ 4 ημερών! ΠΗΤ 9/1/13. Έχω φτάσει στη μέση δηλαδή κ μάλλον όταν τελειώσει θα θέλω κ άλλο... Είναι πολύ όμορφα όλα αυτή την περίοδο.

Mirantzela!

Mirantzela!
Θα εισαι δηλαδη απο τις πρωτες μανουλες του 2013!!!!
Μπαααα, δεν νομιζω να θελεις κι αλλο, μετα θα εχεις το παιδακι σου που θα σου παρει τα μυαλα και δεν θα μπορεις να το χορτασεις Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 13 567772 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 13 567772
Αγορακι η κοριτσακι??

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rolling Eyes Δεν ξέρω ακόμη... 30/7 που πήγα τελευταία φορά στο γιατρό δεν ήθελε με τίποτα να ανοίξει τα ποδαράκια του. Την Τρίτη θα πάω για τον β επιπέδου. Φαντάζομαι εκεί θα πας αποκαλύψει τι είναι. Βαρέθηκα να αγωνιώ! θέλω να μάθω. Να ξέρω τι θα ψωνίσω πως θα φτιάξω το δωμάτιό του... Όλες ξέρετε μόνο εγώ περιμένω ακόμα... Sad

Mirantzela!

Mirantzela!
Εχει την γλυκα της ομως και η αναμονη αυτη, ετσι δεν ειναι;; Παντως οι περισσοτερες κοπελες στην ομαδα εχουν κοριτσακια αν θυμαμαι καλα.

Ααα επισης, σου εχω στειλει ενα προσωπικο μηνυμα με την αποριουλα που σου ειπα οτι εχω να σου κανω. Το εχεις δει?
Σορρυ που σε ξαναρωταω, αλλα δεν εχω στειλει πμ ξανα και δεν ξερω καν αν το εχεις λαβει.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λετε να με κλοτσησει και εμενα αυριο στον γαμο για να μας δειξει την παρουσια του????????

Παντως εγω που θα κανω θρησκευτικο πιο μετα θα το κανω και παρανυφακι (ασχετο αλλα ειπα να το πω Razz )

Mirantzela!

Mirantzela!
Sofki έγραψε:Λετε να με κλοτσησει και εμενα αυριο στον γαμο για να μας δειξει την παρουσια του????????

Παντως εγω που θα κανω θρησκευτικο πιο μετα θα το κανω και παρανυφακι (ασχετο αλλα ειπα να το πω Razz )

Ε ενταξει, αν σε κλωτσησει αυριο, δεν θα παιζεται το timing που εχετε!!! Μακαρι, μακαρι, τι να πω! I love you

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααααααααα σε βλεπω που εισαι μεσα στην τρελη χαρα και ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις