Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
40 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 40 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Πλέον μόνο στο πλάι γιατί η κοιλίτσα φούσκωσε αρκετά. Τον ύπνο τον απολαμβάνω 9-11 το πρωί κ το απόγευμα κάπου μεταξύ 5-8. Πίκρα! Κ μετά που δε θα υπάρχει κοιλίτσα θα υπάρχει το ζουζούνι που θα κλαίει κάθε τρεις κ λίγο... Σε κανένα χρόνο μάλλον θα κοιμηθώ σαν άνθρωπος.

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Sofki έγραψε:Το αλλο που το πατε...Που μπορω να κοιμηθω μονο μπρουμητα,δηλαδη οχι ακριβως μπρουμητα, "πλαγιομπλουμητα" και σιγα σιγα νιωθω να δυσκολευομαι..Αχ δεν με βλεπω να κοιμαμαι για 4μιση μηνες...

κι εγώ με τον ίδιο τρόπο κοιμάμαι, για να μην πιέζεται η κοιλιά μου αγκαλιάζω ένα μαξιλάρι που είναι σκληρό, οχι και πέτρα δηλαδή αλλά αρκετά σκληρό για να κρατάει το σχήμα του, και ενώ είμαι στο πλάι ουσιαστικά, νιώθω σαν να είμαι και μπρουμυτα γιατί έχω τ μαξιλάρι από μπροστά. Δεν ξέρω αν στο εξήγησα καλά.... ελπίζω να κατάλαβες και να βοηθήσει...

discordia

discordia
Όσο για φουσκωμένη κοιλίτσα...την προηγούμενη βδομάδα στο ικα, με το που μπήκα στον χώρο αναμονής σηκώθηκαν ένας κύριος και μια λυρία για να καθήσω και μετά ένας άλλος κύριος έκανε φασαρία για να περάσω εγώ πρώτη μέσα. Πρώτη φορά με "είδαν" σαν έγκυο και πολύ χάρηκα!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 12 654316

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:Όσο για φουσκωμένη κοιλίτσα...την προηγούμενη βδομάδα στο ικα, με το που μπήκα στον χώρο αναμονής σηκώθηκαν ένας κύριος και μια λυρία για να καθήσω και μετά ένας άλλος κύριος έκανε φασαρία για να περάσω εγώ πρώτη μέσα. Πρώτη φορά με "είδαν" σαν έγκυο και πολύ χάρηκα!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 12 654316

Κ εμένα μια κυρία μου παραχώρησε τη σειρά της σε ασανσέρ που είχε κόσμο. Είναι ωραίο να σε προσέχουν κ να φροντίζουν να μην κουραστείς. Όσο για το ΙΚΑ εννοείται ότι έχουμε προτεραιότητα. Όπως κ σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες κ τράπεζες! Κανονικά θα έπρεπε παντού αλλά μόνο εκεί το τηρούν. Πρέπει να είναι αυτονόητο για όλους κ όχι να κάνει κάποιος άλλος ή εσείς φασαρία για να το δεχτούν. Να το διεκδυκείται αυτό κορίτσια. Πάντα μου φαινόταν αδιανόητο να στέκεται η άλλη με την κοιλιά τούρλα όρθια (ειδικά πατικομένη σε αστικό) κ κανείς να μη δίνει σημασία. Πάντα παραχωρούσα τη θέση μου ή τη σειρά μου κ τώρα θέλω να το κάνουν κ οι άλλοι για μένα.

discordia

discordia
[/quote]Κ εμένα μια κυρία μου παραχώρησε τη σειρά της σε ασανσέρ που είχε κόσμο. Είναι ωραίο να σε προσέχουν κ να φροντίζουν να μην κουραστείς. Όσο για το ΙΚΑ εννοείται ότι έχουμε προτεραιότητα. Όπως κ σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες κ τράπεζες! Κανονικά θα έπρεπε παντού αλλά μόνο εκεί το τηρούν. Πρέπει να είναι αυτονόητο για όλους κ όχι να κάνει κάποιος άλλος ή εσείς φασαρία για να το δεχτούν. Να το διεκδυκείται αυτό κορίτσια. Πάντα μου φαινόταν αδιανόητο να στέκεται η άλλη με την κοιλιά τούρλα όρθια (ειδικά πατικομένη σε αστικό) κ κανείς να μη δίνει σημασία. Πάντα παραχωρούσα τη θέση μου ή τη σειρά μου κ τώρα θέλω να το κάνουν κ οι άλλοι για μένα.[/quote]

Το να μπορείς να δεις οτι ο διπλανός σου έχει ανάγκη να εξυπηρετηθεί πριν από σένα και να κάνεις λίγο πίσω είναι δείγμα παιδείας για μένα. Το έκανα και συνεχίζω να το κάνω. Όλο το καλοκαίρι που έτρεχα στο ικα για να τακτοποιήσω θέματα, δεν χρησιμοποίησα την εγκυμοσύνη μου για να πάρω προτεραιότητα. Ήταν δικαίωμα μου να έχω προτεραιότητα και επιλογή μου να μην το ζητήσω γιατί λόγω διακοπών δεν είχε πολύ κόσμο αλλά αυτό που με στεναχωρεί είναι πως έκαναν όλοι πως δεν με βλέπουν ακριβώς για να μην χρειαστεί να μου δώσουν την σειρά τους. Μάλιστα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας κινητής τηλεφωνίας με κόκκινο φόντο και λευκά γράμματα ο υπάλληλος, ενώ με εξυπηρετούσε, έδωσε από μόνος του την σειρά μου σε έναν αλλο κύριο ο οποίος είχε να πληρώσει ένα λογαριασμό μόνο, ενώ το δικό μου θέμα θα ήταν χρονοβόρο. Ο λογαριασμός τελικά δεν ήταν μόνο ένας. Μετανιώνω που δεν μίλησα εκείνη την στιγμή αλλά από πελάτισσα τους με έχουν χάσει.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό είναι απαράδεκτο αλλά δεν με εκπλήσει. Η έλλειψη παιδείας αλλά κ ανθρωπιάς είναι γνωστή στη χώρα μας χρόνια τώρα. Πάνε οι εποχές που σεβόντουσαν αυτόν που είχε ανάγκη είτε ήταν εγκυμονούσα ή ηλικιωμένος ή οποιοσδήποτε άλλος. Γιαυτό ακριβώς το λόγο εκνευρίζομαι κ διεκδυκώ επίτηδες την προτεραιότητα ακόμη κ αν δεν νιώθω ιδιαίτερα ταλαιπωριμένη. Πάντα βέβαια με ευγένια αλλά το κάνω.

Mirantzela!

Mirantzela!
Εγω δεν εχω βιωσει κατι αντιστοιχο, γιατι δεν βγαινω και σχεδον καθολου απο το σπιτι, αλλα δεν μου κανει και εντυπωση... Μου εχει τυχει πολλες φορες σε λεωφορειο να στεκεται ορθια εγκυος γυναικα και να μην κανει κανεις την κινιση να σηκωθει... Πραγματικα σφιγγεται η καρδια μου, σεβασμος μηδεν... Ειναι τραγικο το πως οι ανθρωποι μπορουν να σκεφτονται μονο τον εαυτο τους και την δικη τους βολεψη..

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ εγώ για τα απολύτως απαραίτητα βγαίνω. Να πάω στο γιατρό, να περάσω επιτροπή για αναρρωτική, να καταθέσω μετά τα χαρτιά στο ΙΚΑ κ τέτοια.

Mirantzela!

Mirantzela!
Α καταλαβα, μας εχει φαει ολες η κλεισουρα ε??? Και δεν παλευεται καθολου ολη μερα ξαπλα... Εχω γινει ενα με τον καναπε πια και τα ματια μου τετραγωνα απο την τηλεοραση και τον υπολογιστη Crying or Very sad

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγω καπως ετσι με το μαξιλαρι ρποσπαθω να κοιμηθω...Κατι γινεται...

Παντως εμενα ακομα σιερα δεν μ εδωσαν γιατι εγκυος καθολου δεν φαινομαι..Εδω καμια φορα και η μαμα μου το ξεχναει γιατι ουτε φαινομαι,ουτε αναγουλες και τετοια εχω :ρ
Η χωρα μας ειναι σε πολλαααααα θεματα πισω απο θεμα παιδειας...Αυτο ειναι δεδομενο....

discordia

discordia
Χαχαχα!!! Όλες βλέπω στο ίδιο μαγαζί συχνάζουμε αλλά σε διαφορετικές περιοχές! ΙΚΑ! Αφήστε πάω μόνο εκεί και τόσο συχνά που νομίζω πως καμιά μέρα θα μου ξεφύγει και θα καλέσω τον προιστάμενο για καφέ! Κατά τα άλλα σπίτι και να παρακαλάω κάποιος να θέλει να έρθει για καφέ και κουβέντα! Ευτυχώς η δίχρονη κόρη της κουμπάρας μου με θυμάται συχνά και έρχονται...και μετά εγώ παίζω με την μικρή μου φιλενάδα και η μαμά της πίνει ένα καφεδάκι με ηρεμία!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Καλα, καλα, ας μου πει εμενα ο γιατρος οτι ειμαι πλεον οκ και μπορω να βγαινω,και δεν θα με βλεπει το σπιτι μου!!! Εχω σιχαθει πια να βλεπω τα ιδια πραγματα, νισαφι δλδ Mad Mad Mad
Ασε που εχουμε και ενα σωρο αγορες κι ετοιμασιες να κανουμε, οποτε ενταξει, επιβαλλεται να βγεις εξω, μονο απο το ιντερνετ δεν γινεται πιστευω...

discordia

discordia
Εγώ ευτυχώς είμαι καλά, εκτός από τις ημικρανίες που με ταλαιπωρούν, αλλά αυτό το είχα και παλιά. Στο σπίτι μέσα μένω επειδή με ενοχλεί πάααααρα πολύ η ζέστη. Στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πήγα σε μια θεατρική παράσταση, για την οποία είχα κλείσει εισιτήριο πριν καν μείνω έγκυος και από την ζέστη λιποθύμησα. Το ένα τέταρτο της παράστασης το έχασα. ΑΑΑ και στις διακοπές μας κοιμόμουν επί μια βδομάδα στο μπαλκόνι πάνω σε ένα στρώμα θαλάσσης. Οπότε αν δεν είναι να πάω σε κάποιο σπίτι που να έχουν κλιματισμο και να το δουλευουν, δεν πάω! Που θα πάει όμως, θα έρθει το κρύο και τότε θα βγω κι εγώ από το σπίτι!!! Mirantzela, ελπίζω ο γιατρός να σου δώσει το οκ γρήγορα και να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη!

Mirantzela!

Mirantzela!
Αχ πραγματικα να χειμωνιασει λιγο γιατι ψηθηκαμε αυτο το καλοκαιρι.. Και ευτυχως να λεμε που ειμασταν σε αρχικο σταδιο της εγκυμοσυνης το καλοκαιρι, και δεν ειμασταν με καμια κοιλια τουρλα, γιατι τοτε θα ηταν 1000 φορες χειροτερα.. Τυχερες ειμαστε Very Happy

discordia

discordia
Mirantzela! έγραψε:Αχ πραγματικα να χειμωνιασει λιγο γιατι ψηθηκαμε αυτο το καλοκαιρι.. Και ευτυχως να λεμε που ειμασταν σε αρχικο σταδιο της εγκυμοσυνης το καλοκαιρι, και δεν ειμασταν με καμια κοιλια τουρλα, γιατι τοτε θα ηταν 1000 φορες χειροτερα.. Τυχερες ειμαστε Very Happy

cheers cheers cheers

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να πω κ εγώ που δεν έχω ερκοντίσιον? Με τον ανεμηστήρα πόσο να την παλέψεις?? Αν κ αυτή τη βδομάδα είναι καλύτερα τα πράγματα νομίζω. Σιγά σιγά θα αρχίσει να δροσίζει. Μιας κ αναφέρατε τα ψώνια έχετε κάνει καθόλου έρευνα αγοράς? Ξέρετε τι θέλετε να πάρετε κ πόσο θα κοστίσει?

discordia

discordia
doritaki έγραψε:Τι να πω κ εγώ που δεν έχω ερκοντίσιον? Με τον ανεμηστήρα πόσο να την παλέψεις?? Αν κ αυτή τη βδομάδα είναι καλύτερα τα πράγματα νομίζω. Σιγά σιγά θα αρχίσει να δροσίζει. Μιας κ αναφέρατε τα ψώνια έχετε κάνει καθόλου έρευνα αγοράς? Ξέρετε τι θέλετε να πάρετε κ πόσο θα κοστίσει?

Ούτε κι εμείς έχουμε κλιματισμό, αλλά έχουμε δροσερό σπίτι. Γι'αυτό δεν το αφήνω καθόλου!

Ψώνια!!! Μεγάλη κουβέντα!!! Είμαι στην προσπάθεια να ξεδιαλύνω τι όντως χρειάζεται από τις λίστες που έχω κάνει και να βρω τις τιμές. Πάντως για τα πρώτα του ρουχάκια έχω ξετρελαθεί με αυτό το site: www-next-co-uk (όπου παύλα, βάλτε τελεία) και έχω υπολογίσει στο περίπου πως θα χρειαστώ γύρω στα 200-250 ευρω για να φτιάξουμε μια αξιοπρεπή πρώτη γκαρνταρόμπα, χωρίς υπερβολές όμως γιατί θα έρθουν και δωράκια πολλά.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:
doritaki έγραψε:Τι να πω κ εγώ που δεν έχω ερκοντίσιον? Με τον ανεμηστήρα πόσο να την παλέψεις?? Αν κ αυτή τη βδομάδα είναι καλύτερα τα πράγματα νομίζω. Σιγά σιγά θα αρχίσει να δροσίζει. Μιας κ αναφέρατε τα ψώνια έχετε κάνει καθόλου έρευνα αγοράς? Ξέρετε τι θέλετε να πάρετε κ πόσο θα κοστίσει?

Ούτε κι εμείς έχουμε κλιματισμό, αλλά έχουμε δροσερό σπίτι. Γι'αυτό δεν το αφήνω καθόλου!

Ψώνια!!! Μεγάλη κουβέντα!!! Είμαι στην προσπάθεια να ξεδιαλύνω τι όντως χρειάζεται από τις λίστες που έχω κάνει και να βρω τις τιμές. Πάντως για τα πρώτα του ρουχάκια έχω ξετρελαθεί με αυτό το site: www-next-co-uk (όπου παύλα, βάλτε τελεία) και έχω υπολογίσει στο περίπου πως θα χρειαστώ γύρω στα 200-250 ευρω για να φτιάξουμε μια αξιοπρεπή πρώτη γκαρνταρόμπα, χωρίς υπερβολές όμως γιατί θα έρθουν και δωράκια πολλά.

Εγώ δεν έχω δει πολλά από ρουχαλάκια γιατί δεν ξέρω ακόμη το φύλο. Την Τρίτη θα μάθω κ αν είναι κοριτσάκι θα αποκτήσει την ίδια κιόλας μέρα το πρώτο του φορεματάκι. Έχω τρέλα με τα κοριτσάκια. Προς το παρόν έχω πάρει καμια 10ρια φανελάκια κ 2 φορμάκια σε ουδέτερο χρώμα (δεν θα πάρω άλλα εννοείται γιατί τα περισσότερα δωράκια συνήθως είναι τέτοια), 2 σετ σεντονάκια κ μια κουβέρτα. Τα υπόλοιπα φαντάζομαι θα τα πάρω μετά. Αφού μάθω πόσο μεγάλο θα είναι το μωρό μου. Επίσεις πιπίλες κ μπιμπερό λέω να μην πάρω καθόλου πριν βγω από την κλινική. Θέλω αν τα καταφέρω να θηλάσω αποκλειστηκά.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παλι βολταρω πολυ να πω την αληθεια μου,παραπονο δεν εχω!!!!
Αααααα και νομιζα οτι μονο εγω ειμαι χαζομαμα που αγορασα ενα φανελακι!!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 12 215994 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 12 215994 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 12 215994

discordia

discordia
Εγώ δεν έχω αγοράσει ούτε ένα ρουχαλακι ακομη. Το σκέφτομαι, διαλέγω και μετά το μετανιώνω. Έχω τρομερή ανασφάλεια για το πως θα πανε τα πράγματα και νομίζω πως πρέπει ακομη να περιμένω. καθε μηνα, πριν παμε στον γιατρό ανοίγει και η μύτη μου από το άγχος. Τώρα που νιώθω την μικρή μου κάθε μέρα ηρέμησα κάπως, αλλά ποτέ θα αποφασίσω να αγοράσω κιόλας δεν ξέρω. Ίσως την Πέμπτη μετά την β επιπέδου.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παντως ψηθηκα αν μας πει κοριτσι να παω να αγορασω ενα φρουφρουδενιο φορεματακι Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 12 875502

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Παντως ψηθηκα αν μας πει κοριτσι να παω να αγορασω ενα φρουφρουδενιο φορεματακι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Κ εγώ αυτό θέλω να κάνω! Laughing
Είμαι χαζομαμά σίγουρα. Μη νομίζετε όμως, αν δεν είχα παέι στη μαμά μου στο χωριό ούτε εγώ θα είχα ψωνίσει τπτ. Απλά ήθελε η γιαγιά να κάνει δώρο στο εγγόνι της. Ίσως κ να ζήλεψε που την πρόλαβε ο αδερφός μου. (Μπήκε μια μέρα στο σπίτι με ένα πραγματικά τεράστιο αρκούδο κ ένα ζευγάρι σταράκια μπλε για 6 μηνών μωράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!)

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα αρχισε η μανα μου ειναι γρουσουζια και ειναι γρουσουζια...Πφφφ

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ εμένα γενικά πίστευε ότι δεν κάνει να ψωνίζουμε νωρίτερα. Κ ειδικά κρεβατάκια κ καροτσάκια κ τέτοια πράγματα. Καλό είναι να ξέρουμε τι θέλουμε κ να τα παραγγείλουμε να έρθουν σπίτι αφού γεννηθεί το μωρό. Αλλά μάλλον το λένε γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να τα βλέπει κάποιος αυτά στο σπίτι σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη. Εγώ πάντως στον 7ο θα αρχίσω να οργανώνομαι. Κάποια πράγματα θα τα πάρω από την κουνιάδα μου οπότε καλό είναι να τα έχω τακτοποιήσει στο δωμάτιο γιατί αν έρθει το μωρό σιγά μην προλαβαίνω!

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Mirantzela! έγραψε:Αχ πραγματικα να χειμωνιασει λιγο γιατι ψηθηκαμε αυτο το καλοκαιρι.. Και ευτυχως να λεμε που ειμασταν σε αρχικο σταδιο της εγκυμοσυνης το καλοκαιρι, και δεν ειμασταν με καμια κοιλια τουρλα, γιατι τοτε θα ηταν 1000 φορες χειροτερα.. Τυχερες ειμαστε Very Happy

Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 12 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 12 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 12 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 12 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 12 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 12 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 12 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 12 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 12 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 12 536304

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις