Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
41 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 41 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
vicioami έγραψε:
doritaki έγραψε:
Mirantzela! έγραψε:By the way, πρεπει να δειτε τηνταινια "what to expect when you're expecting". Κωνωδια ειναι, εγω ομως κατασυγκινηθηκα μιλαμε!!!!

Την ειδα!Πολυ ωραια ειναι...Να τη δειτε μαζι με τους μπαμπαδες!

Αλήθειά και εγώ θέλω να τη δω.... Την βγάλαν στο βίντεο κλαμπ; Γιατί πριν δύο βδομάδες που είχα πάει και την έψαχνα δεν ήταν πουθενά! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 536304

Φανταζομαι πως εχει βγει και στα βιντεο κλαμπ. Εμεις την κατεβασαμε παντως απο το Ιντερνετ. Πολυ συγκινηθηκα ρε γαμωτο.... Την εχουμε δει και 2 φορες μεχρι στιγμας, και ακολουθουν και αλλες πολλες!!!!!!!!!!!!!!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaMous έγραψε:
Mirantzela! έγραψε:Οι ραγαδες απο οσο γνωριζω εχουν να κανουν και με τον τυπο του δερματος. Εγω δυσκολα κανω γενικα, και τωρα μ'αυτην την κρεμα εχω βγαλει μονο μια στην κοιλια.

Ωωωω κι αλλο αγορακι, δεν το πιστευω!!! Να ξερεις, στην ομαδα αυτην οι συντριπτικη πλεοψηφεια θα κανει κοριτσακια!! Χαιρομαι που βλεπω κι αλλη μανουλα με αγορακι!!! Απο που εισαι?

χαχα αλήθεια?? Εγώ είμαι από Λάρισα, εσύ? Γενικά και εγώ που ακούω από γνωστούς πολλά κορίτσια! Τυχερά τα αγόρια μας Razz

Αν τολμησουν τα 3 αγορακια της παρεας να εχουν 2-2 τα πολλα κοριτσακια της παρεας να βρειτε πετρα να κρυφτειτε βρεεεεεεεεε...χαχαχαχ καλως ορισες κοπελα μου και θα τα λεμε συχνα... Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 654316 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 654316

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Mirantzela! έγραψε:
vicioami έγραψε:
doritaki έγραψε:
Mirantzela! έγραψε:By the way, πρεπει να δειτε τηνταινια "what to expect when you're expecting". Κωνωδια ειναι, εγω ομως κατασυγκινηθηκα μιλαμε!!!!

Την ειδα!Πολυ ωραια ειναι...Να τη δειτε μαζι με τους μπαμπαδες!

Αλήθειά και εγώ θέλω να τη δω.... Την βγάλαν στο βίντεο κλαμπ; Γιατί πριν δύο βδομάδες που είχα πάει και την έψαχνα δεν ήταν πουθενά! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 536304

Φανταζομαι πως εχει βγει και στα βιντεο κλαμπ. Εμεις την κατεβασαμε παντως απο το Ιντερνετ. Πολυ συγκινηθηκα ρε γαμωτο.... Την εχουμε δει και 2 φορες μεχρι στιγμας, και ακολουθουν και αλλες πολλες!!!!!!!!!!!!!!!!

Την κατεβάζωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

Κορίτσια δεν ξέρω βέβαια αν έχετε δει και την ταινία "The Notebook". Πολύ κλάμα λέμε.... Αλλά το αξίζει!!!!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Ναιιιιι το εχω λιωσει το Notebook!!! Ταινιαρα, οποτε ειμαι χαλια την βλεπω και γινομαι ακομα πιο χαλια, πατωμα μιλαμε...

Mirantzela!

Mirantzela!
[quote="Sofki
Αν τολμησουν τα 3 αγορακια της παρεας να εχουν 2-2 τα πολλα κοριτσακια της παρεας να βρειτε πετρα να κρυφτειτε βρεεεεεεεεε...χαχαχαχ καλως ορισες κοπελα μου και θα τα λεμε συχνα... Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 654316 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 654316 [/quote]

Τι 2-2, με τετοια ποσοστα, για 5-5 το κοβω!!!! Χαχαχαχαχα Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 875502 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 875502

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα δεν μου πολυαρεσουν τοσο μελο ενταξει και εγ βουρκωνω αλλα μετα νιωθω χαζη :Ρ

Γενικοτερα βλεπω αλλου ειδους ταινιες

MariaMous

MariaMous
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Sofki έγραψε:
MariaMous έγραψε:
Mirantzela! έγραψε:Οι ραγαδες απο οσο γνωριζω εχουν να κανουν και με τον τυπο του δερματος. Εγω δυσκολα κανω γενικα, και τωρα μ'αυτην την κρεμα εχω βγαλει μονο μια στην κοιλια.

Ωωωω κι αλλο αγορακι, δεν το πιστευω!!! Να ξερεις, στην ομαδα αυτην οι συντριπτικη πλεοψηφεια θα κανει κοριτσακια!! Χαιρομαι που βλεπω κι αλλη μανουλα με αγορακι!!! Απο που εισαι?

χαχα αλήθεια?? Εγώ είμαι από Λάρισα, εσύ? Γενικά και εγώ που ακούω από γνωστούς πολλά κορίτσια! Τυχερά τα αγόρια μας Razz

Αν τολμησουν τα 3 αγορακια της παρεας να εχουν 2-2 τα πολλα κοριτσακια της παρεας να βρειτε πετρα να κρυφτειτε βρεεεεεεεεε...χαχαχαχ καλως ορισες κοπελα μου και θα τα λεμε συχνα... Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 654316 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 654316

χαχαχα καλως σας βρηκα κοριτσια! Κοριτσακι να φανταστω εσυ ε? Καλη εγκυμοσυνη να εχεις κ να περασει γρηγορα ο καιρος να τα κρατησουμε στην αγκαλιτσα μας!

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ έχω κολλήσει και ότι dvd με παιδικά της disney έχω τα βάζω κάθε μέρα σχεδόν και τα βλέπω.... Ξανά και ξανά.... Παλιμπαιδισμός λέμε. χαχαχα!

Mirantzela!

Mirantzela!
Σας αφηνω προς το παρον, παμε να δουμε καποια σπιτια. Ευχηθετε μου καλη τυχη, γιατι με εκνευριζει αυτη η διαδικασια του ψαξιματος.
Στελνω απο ενα μαγάλο φιλακι σε ολες τις κοιλιτσες, και τα λεμε αργοτερα Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 417472 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 417472 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 417472 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 417472 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 417472

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλη επιτυχιαααααα!!!!!

Ναι κοριτσακι και εγω με πανευκολη εγκυμοσυνη!!!Ευτυχως δηλαδη!!

Μολις εφαγα κατι πεντανοστιμες μπαμιες τελειες ηταν!!! Cool Cool

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaMous έγραψε:Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Είμαι καινούρια στο forum. ΠΗΤ 2/2/13 Καλή εγκυμοσύνη σε όλες μας Smile

Καλως ηρθες στην παρεα μας κ με το καλο να ερθει το μωρακι σου! Εγω ειμαι η Δωρα με πητ 9/1/13 κ περιμενω το πρωτο μου κοριτσακι...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mirantzela! έγραψε:Καλημερα κοπελα μου!!!
Εγω χρησιμοποιω την PREVENSTRIA της εταιρειας FREZYDERM, θα την βρεις νομιζω σε καθε φαρμακειο. Το πιο σημαντικο για τις ραγαδες ειναι ομως να ενυδατωνεσαι συνεχεια, οσο μπορεις.

Κ εγω αυτη ειχα παρει. Λενε οτι ειναι αν οχι η καλυτερη τοτε σιγουρα απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν. Βαριεμαι ομως να τη χρησιμοποιησω. Απογοητευτηκα γιατι η νυφη μου που εβαζε κρεμα καθε μερα (δεν ξερω ομως ποια) γεμισε κατακοκκινες μεγαλες ραγαδες. Αρα σκεφτηκα οτι ειναι αχρηστες οι κρεμες.
Αν ειναι να κανεις ραγαδες θα κανεις. Ειναι θεμα δερματος. Εγω στους γλουτους ειμαι γεματη (λογω μεγαλων αυξομειωσεων βαρους απο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εως κ τωρα). Η κοιλιτσα μου ομως δεν εχει καθολου μεχρι στιγμης. Ακουσα την Κυριακη οτι καλη δουλεια κανει κ η βαζελινη. Το εχει δοκιμασει καμια να μας πει τη γνωμη της?

Α! Η Frezyderm εχει κρεμα κ για την επιδιορθωση των ηδη υπαρχοντων ραγαδων αλλα δε θυμαμαι πως τη λενε κ δεν ξερω τι αποτελεσμα εχει. Σιγουρα ομως θα βελτιωνει καπως την εμφανηση τους.

Μιραντζελα μου καλο κουραγιο με το ψαξιμο. Εμενα παντως μαρεσει πολυ να βλεπω σπιτια. Ειμαι 9 χρονια στη Θεσ/νικη κ βρισκομαι ηδη στο 4ο σπιτι! Κ δεν ξερω κ ποσο θα μεινω. Παντα θελω κατι καλυτερο ή μεγαλυτερο. Ειχα την ελπιδα οτι καποια στιγμη θα μπορουσαμε να παρουμε δανειο κ να παρουμε δικο μας σπιτακι αλλα ειναι πανακριβα τα σκασμενα! Για καινουριο θες πανω απο 200.000!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

MariaMous

MariaMous
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σευχαριστω πολυ Δωρα κ σε σενα ευχομαι με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σου!!
Εγω απο κρεμα παντως ξεκινησα πριν λιγες μερες να χρησιμοποιω την Simulcium. Αν κ ακομα δεν εχω δει ραγαδες μου ειπαν να την ξεκινησω για να αρχιζει το δερμα να περνει ελαστικοτητα κ να μη δημιουργησει.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να διορθωνει τις ραγαδες δεν γινεται νομιζω αν ακοκτισεις μια φορα μονο με επεμβαση φευγουν...Ετσι ειχα διαβασει τουλαχιστον....Οσο για την βαζελινη δεν την βαζω εγω προσωπικα πουθενα πανω μου γιατι φτιαχνεται απο πετρελαιο....Γενικοτερα ασπαζομαι την βοτανοθεραπεια σε μεγαλο βαθμο και λεει μην βαζεις στο σωμα σου κατι που δεν θα ετρωγες...Επομενως τις κρεμες και τις μασκες τις φτιαχνω μονη μου ή αγοραζω αυτες που φτιαχνονται με βιολογικα υλικα...Μονο στις οζες και στα προιοντα μακιγιαζ κανω μια μικρη εξαιρεση γιατι και φαρμακευτικα να παρεις ολα εχουν καποια χημικα μεσα...Με λιγα λογια με αυτο το σεντονι θαλω να πω πως προτινω κεραλοιφη αντι για βαζελινη Razz

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Sofki έγραψε:Να διορθωνει τις ραγαδες δεν γινεται νομιζω αν ακοκτισεις μια φορα μονο με επεμβαση φευγουν...Ετσι ειχα διαβασει τουλαχιστον....Οσο για την βαζελινη δεν την βαζω εγω προσωπικα πουθενα πανω μου γιατι φτιαχνεται απο πετρελαιο....Γενικοτερα ασπαζομαι την βοτανοθεραπεια σε μεγαλο βαθμο και λεει μην βαζεις στο σωμα σου κατι που δεν θα ετρωγες...Επομενως τις κρεμες και τις μασκες τις φτιαχνω μονη μου ή αγοραζω αυτες που φτιαχνονται με βιολογικα υλικα...Μονο στις οζες και στα προιοντα μακιγιαζ κανω μια μικρη εξαιρεση γιατι και φαρμακευτικα να παρεις ολα εχουν καποια χημικα μεσα...Με λιγα λογια με αυτο το σεντονι θαλω να πω πως προτινω κεραλοιφη αντι για βαζελινη Razz

Νομιζω εχω ξαναδιαβασει καπου που εχεις γραψει για την κεραλοιφη παλι. Απο που την παιρνεις; Ειναι καλη; Εψαξα και για την κρεμα που ειπανε τα υπολοιπα κοριτσια και εχω μπει σε κλιμα ερευνας αγορας.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αμα ψαξεις στο ινερνετ mamalydia κεραλοιφη θα μπορεσεις να παραγγειλεις.Εχει και στα μαγαζια με τα βιολογικα προιοντα λογικα...Ασχετο αλλα και το lipbalm τηςapivita ειναι ουσιαστικα κεραλοιφη και κανει πολυ καλη δουλεια

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Θα τα ψαξω σιγουρα. Ευχαριστω πολυ. Να στε καλα.

mpoumpou16

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
kalhspera koritsia sas eyxomai na exete mia hremh kai teleiomhnh egkumosunh egw eimai 20 ebdomadwn exei kanei kamia β επιπεδου

discordia

discordia
mpoumpou16 έγραψε:kalhspera koritsia sas eyxomai na exete mia hremh kai teleiomhnh egkumosunh egw eimai 20 ebdomadwn exei kanei kamia β επιπεδου

Γεια σου και σενα και καλως ηρθες στην παρεα. Έκανα β επιπεδου την προηγούμενη βδομαδα. Θα ηθελες να ρωτησεις κατι?

mpoumpou16

και εμενα μου ειπε να κλεισω ραντεβου μεχρι τησ 27 του μηνα σε πιον την εκανεσ και ποσο κοστιζει

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια σημερα καναμε την β επιπεδου.. και τελικα εχουμε μια τελεια και υγιεστατη μπουμπουκα.... ειμαι πολυ χαρουμενη... Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 328109

discordia

discordia
mpoumpou16 έγραψε:και εμενα μου ειπε να κλεισω ραντεβου μεχρι τησ 27 του μηνα σε πιον την εκανεσ και ποσο κοστιζει

Εμένα μου πρότεινε ο γιατρός μου 2 γιατρούς που κάνουν την β επιπεδου. Αυτός που επελεξα να παω λεγεται Ασημακοπουλος και μου κοστισε 180 ευρω. Η αλλη γιατρος που μου προτεινε, δεν θυμαμαι το ονομα της, θα μου επαιρνε λιγοτερα χρηματα αλλα μην φανταστεις καμια τρομερη διαφορα.

Ο γιατρος σου δεν σου προτεινε στο αφησε ανοιχτο να την κανεις οπου θελεις εσυ? Θα την κανεις στην Θεσσαλονικη? Αν ναι, μπορεις να παρεις τηλεφωνο και στο Ιπποκρατειο και στο Παπαγεωργιου να δεις αν μπορεις να κλεισεις ραντεβου. Στο δευτερο κοστιζει περιπου 8 ευρω αλλα εχει λιστα αναμονης σχεδον 4 μηνων. Παρολ' αυτα δοκιμασε εσυ. Δεν χανεις τιποτα.
Ειναι το πρωτο σου παιδακι? Πψς εισαι μεχρι στιγμης με την εγκυμοσυνη?

discordia

discordia
listoudi έγραψε:κοριτσια σημερα καναμε την β επιπεδου.. και τελικα εχουμε μια τελεια και υγιεστατη μπουμπουκα.... ειμαι πολυ χαρουμενη... Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 22 328109

Αλλο ενα κοριτσακι στην παρεα!!! Αντε με το καλο και ευχομαι να ειναι ολα τελεια και να μην αλλαξει τιποτα!!!

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω θα κανω τον αλλο μηνα. Στο ρεα ειναι 120 ευρω αλλα αν κανεις κ τους τρεις υπερυχους εκει (δηλαδη αυχενικη, β επιπεδου και dopler) εχεις εκπτωση. Οποτε εκει καναμε την αυχενικη που ειναι κ ο γιατρος μας. Εκει θα κανουμε κ τα αλλα δυο. :-)

Sofki την παρηγγειλα ηδη. Μονο ολα οσα κανει μου κεντρισε πολυ το ενδιαφερον. Και ειναι κ κατα πολυ φθηνοτερη των κρεμων του εμποριου. Τελεια. Ευχαριστω.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις