501 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Δευ Σεπ 10, 2012 2:59 pm
discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Το έχω ακουστά αλλά δεν τολμάω να το δω! Εδώ χτες συγκινήθηκα με το τέλος του Death proof που το είχα ξαναδεί κιόλας!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sofki έγραψε:Παρανοια μιλαμε...Το ξεζουμιζω τον καημενο καθε μερα σε και αν μια μερα δεν μπορει γιατι κουραζεται με την δουλεια με πιανουν θρηνοι και οδυρμοι οτι δεν με θελει και δεν με βρισκει ελκυστικη και θα βρει αλλη και θα με παρατησει και θα μου παρει και το παιδι...Και ο καημενος ολο γελαει
Mirantzela! έγραψε:Κοριτσαρες μου σας καληνυχτιζω. οχι δεν παω για υπνο, αλλα ο Χρηστος κανει ζηλιες και παραπονακια, θελει να παω να μιλησουμε με το μωρακι μας και να ζουζουνιασουμε.
Ονειρα γλυκα
Sofki έγραψε:Ααααααα Μιραντζελα και εμενα 10 Οκτωβρη εχει
Κοιτα τα δικα μου τα χαρτια βγηκαν γρηγορα,τα δικα του ομως επειδη περιμεναμε ληξιαρχικη πραξη γεννησης απο Αθηνα αργησαν...Αμα εχει φερει το αγορι σου μαζι του τα απαραιτητα χαρτια δεν ειναι δυσκολο
Discordia και εμενα το αγορι μου Φιλυρο εμενε μεχρι να τον φερω Γιαννιτσα!!!!Ειμαι πολυ συχνα εκει πανω!!!
Παω και εγω γιατι θελω να αγκαλιασω το αγορακι μου που κοιμαται
MariaMous έγραψε:Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Είμαι καινούρια στο forum. ΠΗΤ 2/2/13 Καλή εγκυμοσύνη σε όλες μας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mirantzela! στις Τρι Σεπ 11, 2012 1:42 am, 1 φορά
Mirantzela! έγραψε:By the way, πρεπει να δειτε τηνταινια "what to expect when you're expecting". Κωνωδια ειναι, εγω ομως κατασυγκινηθηκα μιλαμε!!!!
Mirantzela! έγραψε:Οι ραγαδες απο οσο γνωριζω εχουν να κανουν και με τον τυπο του δερματος. Εγω δυσκολα κανω γενικα, και τωρα μ'αυτην την κρεμα εχω βγαλει μονο μια στην κοιλια.
Ωωωω κι αλλο αγορακι, δεν το πιστευω!!! Να ξερεις, στην ομαδα αυτην οι συντριπτικη πλεοψηφεια θα κανει κοριτσακια!! Χαιρομαι που βλεπω κι αλλη μανουλα με αγορακι!!! Απο που εισαι?
doritaki έγραψε:Mirantzela! έγραψε:By the way, πρεπει να δειτε τηνταινια "what to expect when you're expecting". Κωνωδια ειναι, εγω ομως κατασυγκινηθηκα μιλαμε!!!!
Την ειδα!Πολυ ωραια ειναι...Να τη δειτε μαζι με τους μπαμπαδες!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης