Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
444 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 444 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Το έχω ακουστά αλλά δεν τολμάω να το δω! Εδώ χτες συγκινήθηκα με το τέλος του Death proof που το είχα ξαναδεί κιόλας!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγω πολυ κλαμα...Ολο μου λεει πως ελπιζει να μην μ μοιασει σε αυτο το μωρο Razz Razz

Mirantzela!

Mirantzela!
Αχ παλι με κοβω να το ξενυχταω σημερα, και αυριο εχω τρεξιμο με τις διαδικασιες για τον πολιτικο και επισης ραντεβου σε μεσιτη για να βρουμε σπιτακι.... Νοσταλγω τις μερες που ημουν ενα με τον καναπε...
Discordia σ'αφηνει να οδηγας ακομα απο οτι καταλαβα? Εμενα ουτε κααααν, μου ειπε να το αποφυγω οσο μπορω, γιατι το θεωρει επικινδυνο. Κουλο μου φαινεται, γιατι και ως συνοδηγος παλι τα νιωθω τα τρανταγματα του αυτοκιμητου, οποτε παλι επικινδυνο ειναι, αν το παμε ετσι. Αλλα γιατρος ειναι, ο,τι πει κανουμε...

discordia

discordia
Sofki, αυτό που έχουν άποψη για όλα, ώρες ώρες πολύ μου την δίνει! Very Happy Very Happy Very Happy Εσύ απτόητη! Θές να κλαίς, να κλαις! Δε θα καταπιεζόμαστε!

Mirantzela μας βλέπω και τις 3 εδώ μέχρι το πρωί!!!Πότε παντρεύεσαι? Η ώρα η καλή! Και καλό κυνήγι σπιτιού. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η διαδικασία. Να έχεις ένα στο μυαλό σου στα σπίτια που βλέπετε. Βλέπεις την οικογένειά σου εκεί μέσα? Είμαι πολύ συναισθηματική και το σπίτι που πήραμε ήταν σαν να το ήθελε η μοίρα να γίνει δικό μας. Να φαντάστείτε από ολόκληρη εφημερίδα κολλήσαμε στην ίδια αγγελία χωρίς να το ξέρουμε.
Οδηγώ αλλά από την αρχή είχα ομαλή εγκυμοσύνη οπότε δεν τέθηκε σαν θέμα. Σκέφτομαι να σταματήσω όταν θα μπορώ να στρίψω το τιμόνι μόνο με την κοιλιά. Αλλιώς δε με βγάζεις από το αμάξι μου!!!Εσύ να προσέχεις. Κοίτα να κάνεις ό,τι λέει ο γιατρός και θα πηγαίνεις μετά τον μικρούλι σου όσες βόλτες θες!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παρανοια μιλαμε...Το ξεζουμιζω τον καημενο καθε μερα σε Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 21 215994 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 21 215994 και αν μια μερα δεν μπορει γιατι κουραζεται με την δουλεια με πιανουν θρηνοι και οδυρμοι οτι δεν με θελει και δεν με βρισκει ελκυστικη και θα βρει αλλη και θα με παρατησει και θα μου παρει και το παιδι...Και ο καημενος ολο γελαει

Mirantzela!

Mirantzela!
Δεν εχουμε αποφασισει ακομη ποτε θα παντρευτουμε ακριβως. Θελω αυριο να δω τι χρειαζεται απο χαρτια και τετοια, και αναλογως θα κινηθουμε. Στις 10 Οκτωμβριου εχει γενεθλια ο καλος μου, οποτε εγω θα ηθελα πολυ να γινει τοτε. Δεν ξερω ομως αν προλαβαινω. Σοφια, εσυ που το περασες, τι λες, προλαβαινω?
Discordia που μενετε στην Θεσσαλονικη? Εγω εζησα εσσαλονικη μεχρι τα 12 στην Πυλαια και την αγαπω!!! Υπεροχη πολη, υπεροχοι ανθρωποι.

Ασε τελικα ολες τα ιδια λεμε! Εγω του λεω οτι προλαβαινει να φυγει αν θελει μεχρι να γεννησω, αν γεννησω και μετα την εβαψε, δεν υπαρχει επιστροφη. Και του δειχνω και συνεχεια κατι γκομενες τελειες και του λεω δες αυτα ειναι, οχι σαν κι εμενα κλο κλπ πολυ τραγελαφικα. Η μανα μου που μας ακουει η καημενη εχει πεθανει στο γελιο...

Mirantzela!

Mirantzela!
Κοριτσαρες μου σας καληνυχτιζω. οχι δεν παω για υπνο, αλλα ο Χρηστος κανει ζηλιες και παραπονακια, θελει να παω να μιλησουμε με το μωρακι μας και να ζουζουνιασουμε.
Ονειρα γλυκα Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 21 417472 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 21 417472

discordia

discordia
Sofki έγραψε:Παρανοια μιλαμε...Το ξεζουμιζω τον καημενο καθε μερα σε Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 21 215994 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 21 215994 και αν μια μερα δεν μπορει γιατι κουραζεται με την δουλεια με πιανουν θρηνοι και οδυρμοι οτι δεν με θελει και δεν με βρισκει ελκυστικη και θα βρει αλλη και θα με παρατησει και θα μου παρει και το παιδι...Και ο καημενος ολο γελαει

χαχα καλά τον κάνεις!Είσαι απίστευτη!
Εμένα το παλικάρι μου όλοι οι φίλοι μου το αποκαλούν Ήρωα! και τώρα λένε με αυτά που τον κάνω, θα του στήσουν και άγαλμα! Οι δικοί μου φίλοι! Ούτε καν οι δικοί του! Και άγαλμα κιόλας!
Ε, μετά εγώ να μην υπερβάλλω λίγο....

Στο Φίλυρο μένουμε εδώ και λίγο καιρό, και είμαι ερωτευμένη με την τοποθεσία. Από μένα δεν μπορεί να φύγει, ούτε εγώ να τον δώσω πίσω. Βλέπετε, κλείσαμε τον πρώτο χρόνο γάμου και έληξε η εγγυήση και η δυνατότητα επιστροφής!!!

discordia

discordia
Mirantzela! έγραψε:Κοριτσαρες μου σας καληνυχτιζω. οχι δεν παω για υπνο, αλλα ο Χρηστος κανει ζηλιες και παραπονακια, θελει να παω να μιλησουμε με το μωρακι μας και να ζουζουνιασουμε.
Ονειρα γλυκα Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 21 417472 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 21 417472

Καληνύχτα και καλές ζουζουνιές!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααααααα Μιραντζελα και εμενα 10 Οκτωβρη εχει Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 21 875502 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 21 875502

Κοιτα τα δικα μου τα χαρτια βγηκαν γρηγορα,τα δικα του ομως επειδη περιμεναμε ληξιαρχικη πραξη γεννησης απο Αθηνα αργησαν...Αμα εχει φερει το αγορι σου μαζι του τα απαραιτητα χαρτια δεν ειναι δυσκολο
Discordia και εμενα το αγορι μου Φιλυρο εμενε μεχρι να τον φερω Γιαννιτσα!!!!Ειμαι πολυ συχνα εκει πανω!!!

Παω και εγω γιατι θελω να αγκαλιασω το αγορακι μου που κοιμαται Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 21 850933

discordia

discordia
Sofki έγραψε:Ααααααα Μιραντζελα και εμενα 10 Οκτωβρη εχει Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 21 875502 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 21 875502

Κοιτα τα δικα μου τα χαρτια βγηκαν γρηγορα,τα δικα του ομως επειδη περιμεναμε ληξιαρχικη πραξη γεννησης απο Αθηνα αργησαν...Αμα εχει φερει το αγορι σου μαζι του τα απαραιτητα χαρτια δεν ειναι δυσκολο
Discordia και εμενα το αγορι μου Φιλυρο εμενε μεχρι να τον φερω Γιαννιτσα!!!!Ειμαι πολυ συχνα εκει πανω!!!

Παω και εγω γιατι θελω να αγκαλιασω το αγορακι μου που κοιμαται Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 21 850933

Καληνύχτα και σε σένα και όποτε έρθεις ξανά προς τα εδώ, αν θες, άσε μου ένα μήνυμα να βρεθούμε!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι να το κανονισουμε αν ειναι!!!!!!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Καλημερα κοπελαρες!! Πως κοιμηθηκατε? Εγω τελεια, μαλλον επρεπε να το συζητησουμε εδω πρωτα για να μου περασει η αυπνια Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα όμορφες εγκυούλες!
Είστε όλες καλά;

Κι εγώ έχω τρομερό πρόβλημα με τον ύπνο. Εκεί που νυστάζω όλη μέρα αλλά κρατιέμαι για να μπορέσω να κοιμηθώ σερί το βράδυ, πέφτω κατά τις 10.30 ξερή και νυσταγμένη και..... στη 1.00 το μάτι γαρίδα. Άσε το άλλο που με αυτά που ακούω με τις διαρρήξεις, έτσι και ξυπνήσω ακούω συνέχεια θορύβους και ΠΟΥ να κοιμηθώ πάλι. Δράμα κατάσταση. Και από τις 8.00 το πρωί το μάτι πάλι γαρίδα.

Τη κορνιζούλα με το αποτύπωμα μου την πήρε η κουμπάρα μου δωράκι για την "τοσοδούλα" μας και μαζί και μία άλλη κορνιζούλα για το υπερηχογράφημα. Τρομερά και τα δύο.

Να σας κάνω και μια ερώτηση τώρα που με προβληματίζει πολύ; Έχω σχεδόν σε όλο μου το κορμί ραγάδες. Και ειδικά στη κοιλιά μου πάρα πολύ έχει σπάσει. Ξέρετε τι να πάρω να βάλω; Είναι μεγάλες και κόκκινες. Αυτά θα φύγουν μετά τη γέννα; Άσε το στήθος μου και τα μπράτσα μου. Άντε να έρθει ο Χειμώνας να τα κρύβω. Παρήγγειλα και την belly belt για τη κοιλιά μου για να μη φαίνονται. Να σκάσω είμαι.

Αυτά.... Σας ζάλισα πρωί πρωί...

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοιτα η κρεμες για τις ραγαδες δε κανουν τπτ...Βασικα το κολλαγονο ειναι πολυ βαθια για να απορροφηθει ως εκει η κρεμουλα...Η φαρμακοποιος μου μου ειπε οτι μπορω να βαζω μια απλη ενυδατικη απλα να την βαλω 2-3 φορες την ημερα...Οι ραγαδες αυτες δεν φευγουν ποτε εντελως απλα μετα την γεννα θα γινουν λευκες..Εγω επειδη ηδη ειχα ραγαδες αλλα το δερμα μου ειναι καταλευκο δεν φαινονται καθολου οι λευκες ραγαδες!!

MariaMous

MariaMous
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Είμαι καινούρια στο forum. ΠΗΤ 2/2/13 Καλή εγκυμοσύνη σε όλες μας Smile

Mirantzela!

Mirantzela!
Καλημερα κοπελα μου!!!
Εγω χρησιμοποιω την PREVENSTRIA της εταιρειας FREZYDERM, θα την βρεις νομιζω σε καθε φαρμακειο. Το πιο σημαντικο για τις ραγαδες ειναι ομως να ενυδατωνεσαι συνεχεια, οσο μπορεις.

Mirantzela!

Mirantzela!
MariaMous έγραψε:Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Είμαι καινούρια στο forum. ΠΗΤ 2/2/13 Καλή εγκυμοσύνη σε όλες μας Smile

Καλως ηρθες στην παρεα μας κουκλα μου!!! Ειμαι η Μιραντζελα και ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδακι. Αγορακι εχουμε με ΠΗΤ 30/01. Κοντα ειμαστε δηλαδη.
για πες, ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου? Το φυλο το ξερετε?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mirantzela! στις Τρι Σεπ 11, 2012 1:42 am, 1 φορά

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευχαριστώ κορίτσια... Βλέπω το σώμα μου να σπάει και στενοχωριέμαι. Πάντα ήμουν γεματούλα αλλά τώρα.... παραγέμισα. Αν και έχω πάρει μόνο 2,5 κιλά. Φουσκώνω πολύ.

MariaMous

MariaMous
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Και εγώ στο πρώτο μου παιδάκι είμαι κ ευτυχώς μέχρι τώρα διανύω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη! Αγοράκι μας είπε κ εμάς ο γιατρός. Το είχε δει ήδη από την 1ου επιπέδου και πριν λίγες μέρες μας το επιβεβαιωσε!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Οι ραγαδες απο οσο γνωριζω εχουν να κανουν και με τον τυπο του δερματος. Εγω δυσκολα κανω γενικα, και τωρα μ'αυτην την κρεμα εχω βγαλει μονο μια στην κοιλια.

Ωωωω κι αλλο αγορακι, δεν το πιστευω!!! Να ξερεις, στην ομαδα αυτην οι συντριπτικη πλεοψηφεια θα κανει κοριτσακια!! Χαιρομαι που βλεπω κι αλλη μανουλα με αγορακι!!! Απο που εισαι?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mirantzela! έγραψε:By the way, πρεπει να δειτε τηνταινια "what to expect when you're expecting". Κωνωδια ειναι, εγω ομως κατασυγκινηθηκα μιλαμε!!!!

Την ειδα!Πολυ ωραια ειναι...Να τη δειτε μαζι με τους μπαμπαδες!

MariaMous

MariaMous
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Mirantzela! έγραψε:Οι ραγαδες απο οσο γνωριζω εχουν να κανουν και με τον τυπο του δερματος. Εγω δυσκολα κανω γενικα, και τωρα μ'αυτην την κρεμα εχω βγαλει μονο μια στην κοιλια.

Ωωωω κι αλλο αγορακι, δεν το πιστευω!!! Να ξερεις, στην ομαδα αυτην οι συντριπτικη πλεοψηφεια θα κανει κοριτσακια!! Χαιρομαι που βλεπω κι αλλη μανουλα με αγορακι!!! Απο που εισαι?

χαχα αλήθεια?? Εγώ είμαι από Λάρισα, εσύ? Γενικά και εγώ που ακούω από γνωστούς πολλά κορίτσια! Τυχερά τα αγόρια μας Razz

Mirantzela!

Mirantzela!
Εγω ειμαι απο Αθηνα, Πευκη συγκεκριμενα.

Doritaki μου καλημερα!!!! Τι γινεται, πως πας? Ολα καλα???

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
doritaki έγραψε:
Mirantzela! έγραψε:By the way, πρεπει να δειτε τηνταινια "what to expect when you're expecting". Κωνωδια ειναι, εγω ομως κατασυγκινηθηκα μιλαμε!!!!

Την ειδα!Πολυ ωραια ειναι...Να τη δειτε μαζι με τους μπαμπαδες!

Αλήθειά και εγώ θέλω να τη δω.... Την βγάλαν στο βίντεο κλαμπ; Γιατί πριν δύο βδομάδες που είχα πάει και την έψαχνα δεν ήταν πουθενά! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 21 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 21 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 21 536304

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις