476 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Δευ Σεπ 10, 2012 12:47 pm
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Αααα σοβαρα?Πρωτη φορα ακουω να σταματανε το φολικο...Εξαλλου το φολικο ειναι κυριως για να βοηθαει την απορροφηση του σιδηρου...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Mirantzela! έγραψε:Ρε κοριτσια πειτε μου, εχετε κι εσεις προβλημα με τον υπνο? Εμενα εχει αλλαξει το ωραριο μου εντελως παντως, βρικολακιαζω ή ξυπναω με τις κοτες. Μεση λυση δεν υπαρχει
Sofki έγραψε:Σκεφτομαι να παρω το πιο μεγαλο να χωραει και το πατουσακι και το χερακι!!!!!!
thequeen86 έγραψε:Mirantzela! έγραψε:Ρε κοριτσια πειτε μου, εχετε κι εσεις προβλημα με τον υπνο? Εμενα εχει αλλαξει το ωραριο μου εντελως παντως, βρικολακιαζω ή ξυπναω με τις κοτες. Μεση λυση δεν υπαρχει
εγω αυτο το ειχα στην αρχη κοιμομουν 5-7 κ ξυπναγα 10-11 γτ εχω κ τον μικρο.τωρα εχω ισιωσει καπως αλλα υπαρχουν μερες που με πιανει κ κοιμαμαι αργαμιση
Sofki έγραψε:Καλα οχι τοοοοοοοσο μεγαλο...Δηλαδη το ποδι του αντρουλη μου που ειναι νουμερο 48 μαλλον τοιχο φρεσκοσοβαντισμενο θελει παρα κορνιζα
discordia έγραψε:thequeen86 έγραψε:Mirantzela! έγραψε:Ρε κοριτσια πειτε μου, εχετε κι εσεις προβλημα με τον υπνο? Εμενα εχει αλλαξει το ωραριο μου εντελως παντως, βρικολακιαζω ή ξυπναω με τις κοτες. Μεση λυση δεν υπαρχει
εγω αυτο το ειχα στην αρχη κοιμομουν 5-7 κ ξυπναγα 10-11 γτ εχω κ τον μικρο.τωρα εχω ισιωσει καπως αλλα υπαρχουν μερες που με πιανει κ κοιμαμαι αργαμιση
Δηλαδή να ελπίζω οτι κάποια στιγμή θα ισιώσω κι εγώ? Μην είναι μετά τον γάμο της κόρης μου φοβάμαι...χαχαχα
Ούτε σήμερα νυστάζω αλλά λέω να παώ να δοκιμάσω. Όχι τίποτα άλλο, παραπονιέται το παλικάρι μου που το αφήνω να κοιμάται μόνο του και στο μεταξύ τυλίγεται με τα σεντόνια και κλέβει τα μαξιλάρια μου και από την τσατίλα μου, ακόμη πιο πολύ δεν μπορώ να κοιμηθώ!!!
Από νεύρα σκίζω πάντως! Εσείς πως πάτε?
Sofki έγραψε:Μπραβο σας πραγματικα!!!!Πολυ καλο αυτο!!!
Mirantzela! έγραψε:Τελειο αυτο με το αποτυπωμα, και το αλμπουμ με υπερηχογραφηματα κλπ!! Εγω δεν εχω κανει τιποτα απο αυτα, αλλα τωρα που το ειπατε, ψηθηκα, θα το βαλω μπρος!!!
Εγω νευρα δεν εχω τωρα που βγαινω εξω, εχω ομως απιστευτη- πραγματικα εκνευριστικη ομως- κυκλοθυμια. Την μια χαιρομαι και ενθουσιαζομαι, την αλλη γκρινιαζω, μετα συγκινουμε με τα παντα ή βριζω ολον τον κοσμο χωρις λογο.... Ορμονες, τι να πεις????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης