Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
560 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 560 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααα σοβαρα?Πρωτη φορα ακουω να σταματανε το φολικο...Εξαλλου το φολικο ειναι κυριως για να βοηθαει την απορροφηση του σιδηρου...

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χαχα, εγώ πάλι πρώτη φορά ακούω να το συνεχίζουν και μετά. Αλλά και τα μόνα άτομα με τα οποία το έχω συζητήσει είναι κοντινές μου φίλες που έγιναν μανούλες και τυχαίνει να έχουμε τον ίδιο γιατρό! Ίσως να είναι τέτοιο το σκεύασμα του σιδήρου που μας δίνει που να μην χρειάζεται έξτρα φολικό. Παντώς καμία δεν είχε πρόβλημα με το μωρό ή τις εξετάσεις του μήνα και είχε και περιπτώσεις δύσκολης κύησης.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παλι εχω ακουσει να το συνεχιζουν μεχρι και για λιγο μετα την γεννα...Οπως και να χει κακο δεν κανει..Και αφου δεν εχετε προβλημα τοτε ολα καλα!!!!

discordia

discordia
Ε, ναι, οι γιατροί αυτοί ακολουθούν την ίδια διαδρομή αλλά με αποκλίσεις και διαφορές στην φαρμακευτική αγωγή. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα, ένα υγιές μωράκι. Κι αφού πάνε όλα καλά, είμαστε όλοι χαρούμενοι.
Άρχισα να φτιάχνω και ένα λεύκωμα για να κολλήσω φωτογραφίες και υπερηχογραφήματα της μικρής και τα πρωώα της παιχνίδια και ρούχα. Μόλις τελείωσα με το εξωτερικό μέρος. Έκανα ένα κολάζ με τους χαρακτήρες των βιβλίων της Μπεατριξ Ποτερ. Μόλις βρω τον τρόπο θα σας ανεβάσω φωτογραφίες!

discordia

discordia
Νομίζω το είχα δει αυτό όταν έψαχνα να αγοράσω κι εγώ ένα τέτοιο. Μετά λόγω της άδειας από την δουλειά που πήρα, αποφάσισα να κάνω κάτι αντίστοιχο μόνη μου για να μην τρελαθώ από την απραξία μέσα στο σπίτι. Τελικά τώρα το ξεκινάω...βασικά είναι ωραίο να το δώσουμε στα παιδάκια μας σαν ενθύμιο είτε είναι χειροποίητο είτε αγορασμένο. Γι'αυτα θα έχει αξία απλά και μόνο επειδή θα είναι από την μαμά τους πιστεύω!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι σιγουρα ωραιο ειναι!!!Εγω σκεφτομαι να παρω και μια κορνιζουλα που ειδα στο τζαμπο που εχει ενα κομματι πηλο για να φτιαξεις το πρωτο αποτυπωμα του!!

discordia

discordia
Κι εγώ θέλω τέτοιο!!! Δεν ήξερα πως έχει στα τζάμπο! Να'σαι καλά που το είπες!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σκεφτομαι να παρω το πιο μεγαλο να χωραει και το πατουσακι και το χερακι!!!!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mirantzela! έγραψε:Ρε κοριτσια πειτε μου, εχετε κι εσεις προβλημα με τον υπνο? Εμενα εχει αλλαξει το ωραριο μου εντελως παντως, βρικολακιαζω ή ξυπναω με τις κοτες. Μεση λυση δεν υπαρχει

εγω αυτο το ειχα στην αρχη Shocked κοιμομουν 5-7 κ ξυπναγα 10-11 γτ εχω κ τον μικρο.τωρα εχω ισιωσει καπως αλλα υπαρχουν μερες που με πιανει κ κοιμαμαι αργαμιση

discordia

discordia
Sofki έγραψε:Σκεφτομαι να παρω το πιο μεγαλο να χωραει και το πατουσακι και το χερακι!!!!!!

οοοοοο έχει και μεγάλο!!! Μου έφτιαξες την μέρα!! Μη σου πω οτι θα πάρω για όλη την οικογένεια!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα οχι τοοοοοοοσο μεγαλο...Δηλαδη το ποδι του αντρουλη μου που ειναι νουμερο 48 μαλλον τοιχο φρεσκοσοβαντισμενο θελει παρα κορνιζα Razz Razz Razz

discordia

discordia
thequeen86 έγραψε:
Mirantzela! έγραψε:Ρε κοριτσια πειτε μου, εχετε κι εσεις προβλημα με τον υπνο? Εμενα εχει αλλαξει το ωραριο μου εντελως παντως, βρικολακιαζω ή ξυπναω με τις κοτες. Μεση λυση δεν υπαρχει

εγω αυτο το ειχα στην αρχη Shocked κοιμομουν 5-7 κ ξυπναγα 10-11 γτ εχω κ τον μικρο.τωρα εχω ισιωσει καπως αλλα υπαρχουν μερες που με πιανει κ κοιμαμαι αργαμιση

Δηλαδή να ελπίζω οτι κάποια στιγμή θα ισιώσω κι εγώ? Μην είναι μετά τον γάμο της κόρης μου φοβάμαι...χαχαχα
Ούτε σήμερα νυστάζω αλλά λέω να παώ να δοκιμάσω. Όχι τίποτα άλλο, παραπονιέται το παλικάρι μου που το αφήνω να κοιμάται μόνο του και στο μεταξύ τυλίγεται με τα σεντόνια και κλέβει τα μαξιλάρια μου και από την τσατίλα μου, ακόμη πιο πολύ δεν μπορώ να κοιμηθώ!!!
Από νεύρα σκίζω πάντως! Εσείς πως πάτε?

discordia

discordia
Sofki έγραψε:Καλα οχι τοοοοοοοσο μεγαλο...Δηλαδη το ποδι του αντρουλη μου που ειναι νουμερο 48 μαλλον τοιχο φρεσκοσοβαντισμενο θελει παρα κορνιζα Razz Razz Razz

χαχαχα!!Κι εμένα 46-47 φοράει. κι άμα δεν το βάλουμε στον τοίχο το αποτυπωμα της πατούσας τους αλλά το βάλουμε στο πάτωμα, έχουμε και μινι τζακουζι για τα μωρά μας????!!!!χαχαχ

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χααχαχα αααααανετα ομως!!!!!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

Δηλαδή να ελπίζω οτι κάποια στιγμή θα ισιώσω κι εγώ? Μην είναι μετά τον γάμο της κόρης μου φοβάμαι...χαχαχα
Ούτε σήμερα νυστάζω αλλά λέω να παώ να δοκιμάσω. Όχι τίποτα άλλο, παραπονιέται το παλικάρι μου που το αφήνω να κοιμάται μόνο του και στο μεταξύ τυλίγεται με τα σεντόνια και κλέβει τα μαξιλάρια μου και από την τσατίλα μου, ακόμη πιο πολύ δεν μπορώ να κοιμηθώ!!!
Από νεύρα σκίζω πάντως! Εσείς πως πάτε?

κ εγω απο νευρα φουλ προχτες πάτησα εναν καυγα με τον δικο μου κ ηρθαμε κ φτιαξαμε επιδερμιδα

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω οχι περισσοτερο απ τα συνηθησμενα παντως

discordia

discordia
εγώ είμαι συνέχεια έτοιμη για καυγά. Ευτυχώς το παλικάρι μου όχι. Και όταν βλέπουμε οτι πλησιάζει καυγάς άδικος και χωρίς βάση ακολουθούμε την ίδια τακτική που είχαμε πριν τον γάμο μας:
Καθόμαστε αγκαλιά χωρίς να μιλιόμαστε. Έπρεπε να μας δείτε ειδικά πριν τον γάμο. Από το σπίτι δεν ακουγόταν τίποτα. Σαν άδειο ήταν. Αλλά τα καταφέραμε ως το τέλος με αξιοπρέπεια και εγωισμό άθιχτα και χωρίς άδικες κουβέντες. Οπότε κάνουμε το ίδιο και τώρα.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπραβο σας πραγματικα!!!!Πολυ καλο αυτο!!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Τελειο αυτο με το αποτυπωμα, και το αλμπουμ με υπερηχογραφηματα κλπ!! Εγω δεν εχω κανει τιποτα απο αυτα, αλλα τωρα που το ειπατε, ψηθηκα, θα το βαλω μπρος!!!

Εγω νευρα δεν εχω τωρα που βγαινω εξω, εχω ομως απιστευτη- πραγματικα εκνευριστικη ομως- κυκλοθυμια. Την μια χαιρομαι και ενθουσιαζομαι, την αλλη γκρινιαζω, μετα συγκινουμε με τα παντα ή βριζω ολον τον κοσμο χωρις λογο.... Ορμονες, τι να πεις????

discordia

discordia
Sofki έγραψε:Μπραβο σας πραγματικα!!!!Πολυ καλο αυτο!!!

Καλά μην φανταστείς οτι δεν μαλώνουμε και ποτέ....αυτό είναι για τις περιπτώσεις που ψυλλιαζόμαστε άδικο ξέσπασμα. Πάντως γενικά η συζήτηση βοηθάει... εμείς είχαμε και ένα άλλο σύστημα. Από την αρχή της σχέσης μας "γιορτάζαμε" κάθε μήνα. Πηγαίναμε για φαγητό και εκεί κάναμε ανασκόπηση του μήνα που πέρασε και αν είχαμε κάποιο παράπονο ο ένας από τον άλλο, το λέγαμε , το συζητούσαμε, το λύναμε. Βοήθησε πολύ αυτό να μείνουμε μαζί και να βάλουμε γερές βάσεις. Τώρα πια δεν το κάνουμε αλλά πάντα ξεκινάμε με συζήτηση...άσχετα που καταλήγει μερικές φορές....

discordia

discordia
Mirantzela! έγραψε:Τελειο αυτο με το αποτυπωμα, και το αλμπουμ με υπερηχογραφηματα κλπ!! Εγω δεν εχω κανει τιποτα απο αυτα, αλλα τωρα που το ειπατε, ψηθηκα, θα το βαλω μπρος!!!

Εγω νευρα δεν εχω τωρα που βγαινω εξω, εχω ομως απιστευτη- πραγματικα εκνευριστικη ομως- κυκλοθυμια. Την μια χαιρομαι και ενθουσιαζομαι, την αλλη γκρινιαζω, μετα συγκινουμε με τα παντα ή βριζω ολον τον κοσμο χωρις λογο.... Ορμονες, τι να πεις????

αααααα συγκίνηση!!!! Βλέπω μόνο θρίλερ γιατί με οτιδήποτε άλλο κλαίω.
Σήμερα πήγαινα να πιω καφέ με την παλιά μου γειτόνισσα και στον δρόμο έκλαιγα γιατί μου είχε λείψει η θέα της συγκεκριμένης διαδρομής και να οδηγώ με ανοιχτά παράθυρα, δυνατή μουσική και τον αέρα να μου ανακατεύει τα μαλλιά. Μιλάμε η βλακεία σε όλο της το μεγαλειο!!!!

Mirantzela!

Mirantzela!
χαχαχαχαχ ασε κι εγω με το παραμικρο τα βαζω τα κλαματα. Και δεν ειμαι και ο πιο ευαισθητος ανθρωπος γενικα, ψιλοαναισθητη θα με ελεγα......

Mirantzela!

Mirantzela!
By the way, πρεπει να δειτε τηνταινια "what to expect when you're expecting". Κωνωδια ειναι, εγω ομως κατασυγκινηθηκα μιλαμε!!!!

discordia

discordia
Εμένα με είχε πιάσει αναισθησία στην αρχή της εγκυμοσύνης. Να φανταστείς παραιτήθηκε μια συνάδελφος και φίλη από την δουλειά και όοολες οι υπόλοιπες, μαζί κι αυτή έκλαιγαν κι εγώ ούτε για δείγμα. Ούτε για τα μάτια του κόσμου που λένε! Τώρα??? Πιο εύκολα κλαίω, παρά τρώω!(που κι αυτό πανευκολο το έχω!!!)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις