726 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Τρι Σεπ 18, 2012 1:14 pm
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Ειναι απιστευτο συναισθημα τελικα να το νιωθεις!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sofki έγραψε:Τελειο ειναι,το ενιωσε και ο αντρουλης μου!!
Ντοριτάκι έχουμε μια μέρα διαφορά ε?doritaki έγραψε:
Κ εγω στην 19η εβδομαδα το ενιωσα.Ο καλος μου την 22η μολις γυρησαμε απο το β επιπεδου κ εκανε σαν τρελος!Απο δω κ περα θα σε ταραξει!Τωρα που μιλαμε κ η δικια μου κανει τουμπες!Ειναι η ωρα της...[/b]
εγώ θυμάμαι ότι τις πρώτες μέρες τις ένοιωθα από 1-2φορές τη μέρα μόνο. όταν ξεκίνησα να τις νοιώθω πιο συχνά ήταν κάθε μέρα.Sofki έγραψε:Αχ ας με ταραξει καθολου δεν με ενοχλει!!Να σας ρωτησω,αν αυτες τις πρωτες μερες δεν το νιωθω καθε μερ να ανησυχω ή ειναι ακομα νωρις οποτε εχω περιθωριο?
lenaki1982 έγραψε:Ντοριτάκι έχουμε μια μέρα διαφορά ε?doritaki έγραψε:
Κ εγω στην 19η εβδομαδα το ενιωσα.Ο καλος μου την 22η μολις γυρησαμε απο το β επιπεδου κ εκανε σαν τρελος!Απο δω κ περα θα σε ταραξει!Τωρα που μιλαμε κ η δικια μου κανει τουμπες!Ειναι η ωρα της...[/b]
doritaki έγραψε:lenaki1982 έγραψε:Ντοριτάκι έχουμε μια μέρα διαφορά ε?doritaki έγραψε:
Ναι...Δεν το ειχα προσεξει...Αντε να εχω συμπαρασταση γιατι οι υπολοιπες εχουν μελλον!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την lenaki1982 στις Τρι Σεπ 18, 2012 1:40 pm, 1 φορά
Sofki έγραψε:Αχ ας με ταραξει καθολου δεν με ενοχλει!!Να σας ρωτησω,αν αυτες τις πρωτες μερες δεν το νιωθω καθε μερ να ανησυχω ή ειναι ακομα νωρις οποτε εχω περιθωριο?
lenaki1982 έγραψε:doritaki έγραψε:lenaki1982 έγραψε:Ντοριτάκι έχουμε μια μέρα διαφορά ε?doritaki έγραψε:
Ναι...Δεν το ειχα προσεξει...Αντε να εχω συμπαρασταση γιατι οι υπολοιπες εχουν μελλον!
αλλά θα γεννήσω νωρίτερα λόγω καισαρικής!!!
κορίτσια δεν οργανωνόμαστε να φτιάξουμε μια λίστα με ΠΗΤ και φύλο παιδιού για να ξέρουμε που βρισκόμαστε?
εγώ έχω ΠΗΤ 11/1/13 και έχω κοριτσάκι.
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΕΤΕ?ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?
ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.... ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΑΛΛΟΝ 10ΤΙΣ 100 ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΩΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 2 ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΝΑΖΑΚΙΑ ΤΙΣ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ
ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΙΘΗΖΩ ΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΙΧ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΝΙΩΘΟ ΠΟΛΥ ΑΜΙΔΡΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ??????????
ΚΑΤΑΤΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!!!!!
Sofki έγραψε:Κοριτσια μου οντως το τζακι δεν κανει τοοοοοσο καλο λογω του αερα του μωρου αλλα αν εχεις ενα αραθυρακι ανοιχτο και βαλεις εναν ιονιστη στον χωρο δεν υπαρχει προβλημα
Εκτος πια και αν το τζακι ειναι τοσο χαλια που κανει ολο το σπιτι μαυρο
Sofki έγραψε:Κοριτσιααααααααααααααααααααα κοριτσιααααααααααααααααααααααααα κλοτσησε η μπεμπουλα μας!!!!!!!!!!Δηλαδη τι κλοτσησε το ενιωσα πανω απο 10 φορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
thequeen86 έγραψε:εγω εχω καουρα γμτ κ δν εχω φαει κ τπτ δλδ
discordia έγραψε:thequeen86 έγραψε:εγω εχω καουρα γμτ κ δν εχω φαει κ τπτ δλδ
μια εβδομάδα τώρα, με τάραξε! Σηκωνόμουν στις 4 από το κάψιμο και έπινα γάλα. Χτες μέχρι το μεσημέρι τα ίδια. Σήμερα ακόμη δεν έχω, ελπίζζω να μην με πιάσει πάλι!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης