Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
406 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 406 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Mόνο 14 λεπτά? Λίγο δεν είναι? Υποτίθεται πως σε αυτήν την εξέταση μετράνε όλα τα εσωτερικά όργανα του μωρού καθώς και δαχτυλάκια, ματάκια, αυτάκια και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:Mόνο 14 λεπτά? Λίγο δεν είναι? Υποτίθεται πως σε αυτήν την εξέταση μετράνε όλα τα εσωτερικά όργανα του μωρού καθώς και δαχτυλάκια, ματάκια, αυτάκια και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Κ εμενα λιγο μου φανηκε αλλα τα μετρησε ολα. Εγω περιμενα να κανει κανενα μισαωρο. Ειδε τα παντα κ μας τα εξηγουσε κ εμας. Μεχρι κ πλακουντα κ ομφαλιο λωρο εξεταζουν. 14 λεπτα ειναι το βιντεακι που μας εδωσε. τωρα αν κρατησε λιγο παραπανω κ δεν το εγραψε...αν κ δεν νομιζω.

discordia

discordia
Βασικά αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Να μετρηθούν όλα. Ο χρόνος είναι σχετικός. Και βιντεο ε; και φωτογραφίες; δεν βλέπω την ώρα!!! Και σε κανένα μηνα αρχίζουμε τα ψώνια για το μωρό μας... Άντε γιατί μου έχει λείψει και το shopping therapy!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φωτογραφιες εννοεις τρισδιαστατες?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ηταν 3δ. Ηταν οι απλες. Οπως το βλεπουμε το μωρο σε ενα υπερυχο ρουτινας. Η 3δ ληψη φαινεται στο βιντεακι. Εγω παντως περιμενα περισσοτερα για να ειμαι ειλικρινης. 140€ πληρωσα!!!

Κ εμεις δεν εχουμε κανει ψωνια. μονο λιγα φανελακια σε ουδετερο χρωμα γιατι δεν ξεραμε το φυλο κ 2 σετ σεντονακια. Θα μαζεψω σιγα σιγα απο συγγενεις οτι εχουν να μου δωσουν απο τα δικα τους παιδακια κ μετα θα ψωνισω οτι μου λειπει.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω θα τον ρωτησω αυριο τον γιατρουλη μου τι γινεται με την β επιπεδου..Ελπιζω να μου δωσει βιντεο

lenaki1982

γεια σας κορίτσια...

και εγώ κοριτσάκι έχω!!!!

τώρα σχετικά με το πότε νοιώθεις το μωρό, στην αρχή το καταλαβαίνεις μόλις ξαπλώσεις και χαλαρώσεις, γιατί όταν όταν περπατάς νανουρίζεται με την κίνηση...

την β' επιπέδου την πήρα σε dvd.

lenaki1982

ααα και το πρώτο μωράκι το νοιώθεις συνήθως κατά την 18η-19η εβδομάδα....

εγώ τη Νάντια την ένοιωσα την 18η και την μπέμπα στην 17η....

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Εγω θα τον ρωτησω αυριο τον γιατρουλη μου τι γινεται με την β επιπεδου..Ελπιζω να μου δωσει βιντεο
Στον ιδιο θα κανεις κ β επιπεδου? Αντε να μας πεις κ εσυ την εμπειρια σου κ αν θες κ ποσο κοστησε. Μου φαινεται παραλογο να ζητανε 140 κ 160 € για μια υποθεση 15 λεπτων!!! Τι νομιζουν οτι μας περισσευουν? Ασε που δεν τα καλυπτει κ το ταμειο.. Twisted Evil

lenaki1982

120 € εγώ. για 25-30 λεπτά. μου έκανε και κολπικό υπέρηχο να δούμε τον τράχηλο...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα μονο κοιλικο. 14 λεπτα ηταν το βιντεακι που μας εδωσε. Μιση ωρα η ολη διαδικασια απο την ωρα που πηγαμε μεχρι να φυγουμε κ την πιο πολλη ωρα μιλουσα με τη γραμματεα! Κ πηρε 140!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στον ιδιο θα κανω και δεν θα πληρωσω κατι..Οπως ειχα ξαναπει ειναι στο πακετο που θα πληρωσω στο τελος!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Εγω εκλεισα για β' επιπεδου στις 27 του μηνος, μολις θα εχω μπει στην 22η εβδομαδα. Πως περναει ρε κοριτσια τοσο γρηγορα ο καιρος... Σαν χθες μου φαινεται που εκανα το τεστ και ηταν θετικο κι εχασα την γη κατω απ'τα ποδια μου...
Την εξεταση θα την κανω στον γιατρο μου και θα πληρωσω 140 ευρω κι εγω. Πολλα λεφτα, αλλα τι να κανουμε? Μπορουμε να κανουμε κι αλλιως?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Στον ιδιο θα κανω και δεν θα πληρωσω κατι..Οπως ειχα ξαναπει ειναι στο πακετο που θα πληρωσω στο τελος!!

Ναι το ειχα ξεχασει! Αυτα βλεπεις μονο σε σενα συμβαινουν. Εμεις πληρωνουμε σαν τις χαζες. Αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mirantzela! έγραψε:Εγω εκλεισα για β' επιπεδου στις 27 του μηνος, μολις θα εχω μπει στην 22η εβδομαδα. Πως περναει ρε κοριτσια τοσο γρηγορα ο καιρος... Σαν χθες μου φαινεται που εκανα το τεστ και ηταν θετικο κι εχασα την γη κατω απ'τα ποδια μου...
Την εξεταση θα την κανω στον γιατρο μου και θα πληρωσω 140 ευρω κι εγω. Πολλα λεφτα, αλλα τι να κανουμε? Μπορουμε να κανουμε κι αλλιως?

Περναει... κ πριν το καταλαβεις θα εχεις στην αγκαλια σου ενα παιδαρο!

Mirantzela!

Mirantzela!
Κοιμαστε ολες???????????? Δεν εχω υπνο ρε γαμωτο, εφαγα πολυ, εσκασα και τωρα ειμαι φουσκωμενη και δεν μπορω να κοιμηθω....

Κοριτσια προτεινω, αν θελετε, να βαλετε κι οσες δεν εχετε ενα tickerακι, ετσι για να μας ειναι πιο ευκολο να θυμομαστε σε ποια φαση βρισκεται η καθε μια και τετοια. Συν του οτι ειναι πολυ ομορφα και γλυκουλικα Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 16 415870 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 16 531909 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 16 125586 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 16 377361

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμφωνω για το τικερακι!!!!!!
Ναι οντως ειμαι τυχερη με το οικονομικο,και ειναι και πολυ καλοι γιατροι...πολλαααααααααααα χρονια εμπειρια!!!!!!
Εγω χθες εφαγα σχεδον 2 λιτρα γαλα με δημητριακα συν οοολα τα αλλα...εχει ανοιξει για τα καλα αυτη η ορεξη!!!!

discordia

discordia
Μια φίλη μου έχει γιατρό ο οποίος κάνει και μεγάλο υπέρηχο και όλα αλλά η επίσκεψη του είναι 70 ευρώ. Ο δικός μου παίρνει είκοσι ευρώ επίσκεψη, έχει τύχει να μην μας πάρει και καθόλου και την αυχενική μου την έκανε αυτος χωρίς έξτρα χρέωση. Για τον μεγάλο υπέρηχο μου εδωσε δυο ονόματα, έναν γιατρό που παίρνει 180 ευρώ και μια άλλη που παιρνει λιγότερα, δε θυμάμαι ποσά. Όλες μου οι γνωστές που έχουμε τιν ιδιο γιατρό πήγαν σε αυτόν με τα 180 και ήταν πολύ ευχαριστημένες και επέλεξα κι εγώ αυτόν. Θα σας πω εντυπώσεις και διάρκεια εξέτασης το βράδυ.
Φάκελος φαγητό, δε μου γλιτώνει τίποτα. Ο,τι κυκλοφορεί, τρώγεται. Και μετά επειδή έχω καουρες, κυκλοφορώ με ενα μπουκάλι γάλα. Πήγαμε στο σούπερ χτες και επειδή πεινουσα αγόρασα ενα τόνο βλακειες. Κάποια στιγμη περπατούσα και είχα στι ενα χέρι μια νουτελα και στο άλλο ενα σαλάμι αερος.
Το τικερακι θα το κανω σημερα κορίτσια. Έχει τόσα ωραία που δεν ξέρω ποιο να διαλέξω.
Παω να κοιμηθώ λίγο ακομη αν μπορέσω...πριν πεινασω...

discordia

discordia
Αααα το κοριτσι μου κλωτσάει πολύ μετά το μπάνιο που ξαπλώνω να χαλαρωσω και να απορροφηθεί το λαδάκι από το δέρμα μου. Μαλλον της αρέσει το μπάνιο!!! Επίσης κλωτσάει και οταν διαβάζω Stephen king και τώρα το διαβάζω δυνατά να ακουει κι αυτή. ιδια με μένα θα την κανω!!! δεν είμαι σίγουρη ποτέ την ένιωσα πρώτη φορα γιατί δεν καταλάβαινα ότι είναι αυτή. Νόμιζα ότι ήταν κάτι άλλο, αλλά έχει σιγουρα αρκετό καιρο που σιγουρευτηκα.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι λαδακι βαζεις?Για τις ραγαδες ή ενυδατικη?Σκεφτομαι οτι αυτες οι κρεμες για τις ραγαδες δεν κανουν τιποτα γιατι το κολλαγονο ειναι πολυ βαθυα για να αποροφηθουν ως εκει οποτε σκεφτομαι να βαζω λιγη κεραλοιφη που παρηγγειλα και θα ερθει τις επομενες μερες για να ειναι μαλακαη η κοιλιτσα μου!!

discordia

discordia
Sofki έγραψε:Τι λαδακι βαζεις?Για τις ραγαδες ή ενυδατικη?Σκεφτομαι οτι αυτες οι κρεμες για τις ραγαδες δεν κανουν τιποτα γιατι το κολλαγονο ειναι πολυ βαθυα για να αποροφηθουν ως εκει οποτε σκεφτομαι να βαζω λιγη κεραλοιφη που παρηγγειλα και θα ερθει τις επομενες μερες για να ειναι μαλακαη η κοιλιτσα μου!!

Το λαδάκι της johnson's χρησιμοποιώ χρόνια τώρα, είτε το aloe vera, είτε το χαμομήλι. Και είπα να το συνεχίσω και στην εγκυμοσύνη. Τις ειδικές αλοιφές για τις ραγάδες δεν τις εμπιστεύομαι, αφού στην τελική εξαρτάται από την ελαστικότητα και την ποιότητα του κάθε δέρματος. Για την κεραλοιφή είχα ακούσει καλά λόγια. Περιμένω εντυπώσεις μόλις την λάβεις.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια εγω δεν μπορω να βαλω τικερ. Γιατι? Πως ακριβως γινεται?

Οσο για τις κρεμες ουτε εγω πιστευω οτι κανουν κατι. Εχω την Prevenstria της Frezyderm αλλά τη χρησιμοποιω στη χαση κ στη φεξη! Παντως ουτε ενυδατικες χρησιμοποιω. Ποτε δεν το εκανα. Τουλαχιστον οχι σε τακτικη βαση. Καποιες φορες μονο βαζω κρεμα στα ποδια μου μετα το ξυρισμα κ αυτο γιατι μαρεσει η μυρωδια της.

Οσο για το φαγητο, μεγαλο κεφάλαιο! Αρχησαν κ εμενα να με πιανουν οι λιγουρες. Πολυ μερεντα ρε κοριτσια... Κ δεν κανει... Ειχα ηδη βαλει πολλα κιλα πριν μεινω εγκυος κ δεν με παιρνει να βαλω πολλα ακομη. Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 16 534787

discordia

discordia
Για την Frezyderm έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και από τον φαρμακοποιό μου, που τον εμπιστευομαι πολύ και ξέρω πως τα ψάχνει πολύ τα πράματα, και από μανούλες που χρησιμοποιούν την βρεφική σειρά στα μωράκια τους αλλά κι εγω χρησιμοποιούσα χρόνια την κρέμα ημέρας και το σαπούνι για το πρόσωπο για την ακμή.

Κι εγώ είχα φουσκώσει αρκετά πριν την εγκυμοσύνη και αγχώνομαι για το που θα φτάσω αλλά πέφτω με τα μούτρα. Το καλό είναι οτι τρώω και πολλές σαλάτες γιατί είμαι γενικά της χορτοφαγίας και θέλω να πιστεύω οτι θα κρατήσω ένα επίπεδο!!

discordia

discordia
doritaki έγραψε:Κοριτσια εγω δεν μπορω να βαλω τικερ. Γιατι? Πως ακριβως γινεται?

για το τικερ:
πάτησα πάνω στο τικεράκι μιας άλλης κοπέλας, που μου άρεσε, εκεί έβαλα την δική μου ΠΗΤ και πάτησα GET CODE, είχα παράλληλα ανοιχτό και το προφιλ μου στο φόρουμ και πάτησα την καρτέλα "υπογραφη", έκανα αντιγραφη τον κωδικο σε html από την σελιδα του τικερ και επικόλληση στην καρτέλα υπογραφή του φορουμ. Μετα προεπισκοπηση για να το δω και τελος υποβολη!
και στο επομενο μηνυμα μου, εμφανιστηκε!
Ελπιζω να βοηθησα!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την discordia στις Πεμ Σεπ 06, 2012 3:26 am, 1 φορά

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια συν-εγκυουλες...ουφ ανυπομονω να παω 5ο μηνα μπας κ δω κ φυλο δλδ...κατα τα αλλα ολα καλα εξετασεις τελειες αυχενικη κ papp A πολυ κατω του οριου.αλλα μεχρι στιγμης δν ξερουμε φυλο μιας κ το σπορακι ειχε κλειστα τα ποδια...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις