Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
136 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 136 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ καντε καμια προσευχη να ειναι κ εμενα κοριτσακι γτ 2 αντρες εχω κ καμια ωρα θα τους βαραω κεφαλι με κεφαλι αμα γινουν 3 καηκα η γυναικα!!!!!!!! για τα κιλα τι να πω αντι να περνω κιλα εχω χασει 5 μεχρι στιγμης.βεβαια στην δικη μου περιπτωση καλο ειναι γτ οταν εμεινα εγκυος ημουν ηδη 95 κιλα δωρακι απο τον γιοκα μου

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τα στατιστικά της ομάδας δείχνουν κοριτσομάζωξη! Νομίζω μέχρι στιγμής έχουμε 2 αγοράκια και ....πολλά κοριτσάκια. Να δούμε το δικό σου μικράκι θα ακολουθήσει το "ρεύμα" ή θα πάει με τους λίγους και ακριβοθώρητους άντρες? Very Happy Very Happy Very Happy
Χάνεις κιλά ε? Εγώ έχασα 2 στην αρχή από τους εμετούς και τις ημικρανίες. Τώρα μόνο ανεβαίνω, ευτυχώς αργά αργά...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:Τα στατιστικά της ομάδας δείχνουν κοριτσομάζωξη! Νομίζω μέχρι στιγμής έχουμε 2 αγοράκια και ....πολλά κοριτσάκια. Να δούμε το δικό σου μικράκι θα ακολουθήσει το "ρεύμα" ή θα πάει με τους λίγους και ακριβοθώρητους άντρες? Very Happy Very Happy Very Happy
Χάνεις κιλά ε? Εγώ έχασα 2 στην αρχή από τους εμετούς και τις ημικρανίες. Τώρα μόνο ανεβαίνω, ευτυχώς αργά αργά...

εγω ακομα τπτ απο κιλα ευτυχως δλδ.βεβαια δεν μπορω να φαω κιολας πινω πολυ νερο κ καμια φορα δν τρωω κ καθολου.αλλα κ οταν κατσω να φαω τρωω λιγο κ μετα παλι απο κανα 2ωρακι...ενω στο γιο μου ετρωγα ακαταπαυστα! γι'αυτο βεβαια κ ειχα παρει 19 κιλα Embarassed

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
discordia έγραψε:Τα στατιστικά της ομάδας δείχνουν κοριτσομάζωξη! Νομίζω μέχρι στιγμής έχουμε 2 αγοράκια και ....πολλά κοριτσάκια. Να δούμε το δικό σου μικράκι θα ακολουθήσει το "ρεύμα" ή θα πάει με τους λίγους και ακριβοθώρητους άντρες? Very Happy Very Happy Very Happy

εγω ακομα τπτ απο κιλα ευτυχως δλδ.βεβαια δεν μπορω να φαω κιολας πινω πολυ νερο κ καμια φορα δν τρωω κ καθολου.αλλα κ οταν κατσω να φαω τρωω λιγο κ μετα παλι απο κανα 2ωρακι...ενω στο γιο μου ετρωγα ακαταπαυστα! γι'αυτο βεβαια κ ειχα παρει 19 κιλα Embarassed

Ειναι καλο το να τρως συχνα κ απο λιγο. Τι κριμα που εγω δεν το κανω... Ειχα χασει 3 στην αρχη αλλα τα ξαναβαλα μολις σταματησαν οι εμετοι. Κ πηρα κ αλλα 4,5! Ευχομαι να εχεις κ εσυ κοριτσακι οπως οι περισσοτερες απο μας. Αγορακια του χρονου...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:
doritaki έγραψε:Κοριτσια εγω δεν μπορω να βαλω τικερ. Γιατι? Πως ακριβως γινεται?

για το τικερ:
πάτησα πάνω στο τικεράκι μιας άλλης κοπέλας, που μου άρεσε, εκεί έβαλα την δική μου ΠΗΤ και πάτησα GET CODE, είχα παράλληλα ανοιχτό και το προφιλ μου στο φόρουμ και πάτησα την καρτέλα "υπογραφη", έκανα αντιγραφη τον κωδικο σε html από την σελιδα του τικερ και επικόλληση στην καρτέλα υπογραφή του φορουμ. Μετα προεπισκοπηση για να το δω και τελος υποβολη!
και στο επομενο μηνυμα μου, εμφανιστηκε!
Ελπιζω να βοηθησα!!!

Κ εγω το εχω κανει αυτο αρκετες φορες αλλα δεν γινεται. Ισως επειδη τα νεα μελη δεν μπορουν να δημοσιευουν Html.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γυρισαμε απο το γιατρο,ολα πολυ καλα εχει μεγαλωσει πολυ και μας ειπε κοριτσακι με μια μικρη επιφυλαξη!!!!!!!!!!!!
Βεβαια εβαλα πολλα κιλα και με μαλωσε παρα πολυ Sad Sad

Παντως ολη την ωρα το χερι στο στομα το ειχε... Cool

Mirantzela!

Mirantzela!
Γεια σας, γεια σας!!!! Σας ηρθα κι εγω. Αααααχ ας μην μιλαμε για κιλα σας παρακαλω, θα βαλω τα κλαματα... +6 ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! Ετσι με μετρησε χθες ο γιατρος. Μεχρι να γεννησω θα γινω ενα κινητο ηφαιστειο. Τι να πω, πρεπει να το ραψω επιτελους, αλλα αδυνατον.....

Σοφια μου χαιρομαι που ολα ειναι τελεια!!!! Μεχρι το τελος ετσι να φτασεις,χωρις να ζοριστεις!!! Very Happy

Thequeen86 μια κορακλα σου ευχομαι, τοσο κουκλιτσα οσο και ο γιος σου!!! Ειναι τελειος,πολυ γλυκας! Να τον χαιρεσαι!!

Σημερα ο δικος μου ειναι πολυ κινητικος. Ολο τον νιωθω( εκτος κι αν ειναι παλι στο μυαλο μου) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

discordia

discordia
Μόλις γυρίσαμε σπίτι! Όλα βαινουν καλώς και ήμαστε μέσα στα όρια σε ο,τι αφορά στην αναπτυξη της μικρής. 480 γραμ. και όλα στην θέση τους κατά πως πρέπει. Το ένα χέρι το είχε στο σογόνι. Ποιος ξέρει τι σκεφτόταν. Ήταν πολύ αυνεργάσιμο κορίτσι και γυρνούσε κάθε φορά λες και άκουγε τι έλεγε ο γιατρός και το καταλάβαινε! Ο υπέρηχος κράτησε περίπου 35 λεπτά και ό,τι έβλεπε ο γιατρός μας έλεγε τι είναι και μας εξηγούσε. Βέβαια σε ό, τι αφορά εσωτερικά όργανα, εγώ μόνο μουτζουρες έβλεπα. Χεράκια, ποδαράκια, προσωπάκι, μπουτάκια, αυτά τα κατάλαβα. Μας έδωσε και dvd.

Mirantzela από εδώ και πέρα πρέπει να το νιώθουμε κάθε μέρα το μωράκι μας. Αυτό μου έχουν πει, αλλά διασταυρωσέ το και με τον γιατρό σου αν θέλεις.

Sofki κοράκλα κι εσύ εεε??? Αντε με το καλό. Να ανεβάζουμε τα στατιστικά να ζηλεψει και της thequeen86 να γίνει και εκείνο κοριτσάκι... Very Happy

doritaki δοκίμασε και σε bbcode και κο΄τα και στις ρυθμίσεις του προφιλ σου αν είναι ενεργο το html και το bbcode.

Συγνώμη για το πελωριο ποστ. Ξεχνιέμαι και οταν μιλαω και οταν γραφω. Και επειδη εχω και νευρα τωρα, παω να σιδερωσω να ηρεμησω!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πως ηρεμεις οταν σιδερωνεις? Εγω εκνευριζομαι περισσοτερο! Σιχαινομαι το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

discordia

discordia
doritaki έγραψε:Πως ηρεμεις οταν σιδερωνεις? Εγω εκνευριζομαι περισσοτερο! Σιχαινομαι το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Βασικά όταν νευριάζω έχω πολύ υπερένταση και θέλω να σπάσω ό,τι βλέπω μπροστά μου. Με τα χρόνια έμαθα πως πρέπει να κράταω και λίγη υπερένταση για το συμμάζεμα μετά...οπότε τώρα πια κάνω δουλειές όταν θυμώνω. Και ηρεμώ και τελειώνω τις δουλίτσες μου. Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 17 654316 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 17 654316 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 17 654316

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:
doritaki έγραψε:Πως ηρεμεις οταν σιδερωνεις? Εγω εκνευριζομαι περισσοτερο! Σιχαινομαι το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Βασικά όταν νευριάζω έχω πολύ υπερένταση και θέλω να σπάσω ό,τι βλέπω μπροστά μου. Με τα χρόνια έμαθα πως πρέπει να κράταω και λίγη υπερένταση για το συμμάζεμα μετά...οπότε τώρα πια κάνω δουλειές όταν θυμώνω. Και ηρεμώ και τελειώνω τις δουλίτσες μου. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

θα το δοκιμασω κ εγω καποια στιγμη...αν κ εγω τωρα τελευταια ειμαι πολυ ηρεμη...πραγμα περιεργο για μενα...

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιραντζελα και εγω τοσα εβαλα και δεν ξερω πως....Ασε ειμαι πολυ στεναχωρημενη γιατι πραγματικα δεν πρεπει να βαλω αλλα

Mirja

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα κοριτσια!Πηγα χθες στον γιατρο αλλα δεν ειναι ολα τοσο ροδινα οσο ηταν μεχρι στιγμης!ειχα τρομερες συσπασεις και το μωρο εχει γυρισει και ετοιμαζετε για τοκετο! Sad με σταματησε απο την δουλεια με γεμησε χαπια και μου ειπε να μεινω στο κρεβατι για 2 εβδομαδες και μετα βλεπουμε!Και τελικα εχω και εγω κοριτσακι! Very Happy

lenaki1982

εγώ τρελαίνομαι για το σίδερο!!!!!

discordia

discordia
Mirja έγραψε:Καλημερα κοριτσια!Πηγα χθες στον γιατρο αλλα δεν ειναι ολα τοσο ροδινα οσο ηταν μεχρι στιγμης!ειχα τρομερες συσπασεις και το μωρο εχει γυρισει και ετοιμαζετε για τοκετο! Sad με σταματησε απο την δουλεια με γεμησε χαπια και μου ειπε να μεινω στο κρεβατι για 2 εβδομαδες και μετα βλεπουμε!Και τελικα εχω και εγω κοριτσακι! Very Happy

Είπαμε πως τα κοριτσάκια είναι βιαστικά αλλά η δικιά σου παραβιάζεται μάλλον να βγει. Κάνε ο,τι σου λεει ο γιατρός και μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω. Μια στρεσαρισμένη και ανήσυχη μανούλα είναι το τελευταίο που χρειάζεται το κοριτσάκι σου. Μην χάνεις την πίστη σου και το κουράγιο, έχε θετική σκέψη και την παραμονή σου στο κρεβάτι δες την σαν ένα διάλειμμα και όχι σαν κάτι υποχρεωτικό. Ζήτα να σου φέρουν ένα ωραίο τετράδιο και χρωματιστά μολύβια και κορδέλες και φωτογραφίες και ο,τι άλλο φανταστείς και γράψε ένα γράμμα στην κόρη σου για την ζωή της μαμάς και του μπαμπά πριν να γεννηθεί.

Mirantzela!

Mirantzela!
Mirja έγραψε:Καλημερα κοριτσια!Πηγα χθες στον γιατρο αλλα δεν ειναι ολα τοσο ροδινα οσο ηταν μεχρι στιγμης!ειχα τρομερες συσπασεις και το μωρο εχει γυρισει και ετοιμαζετε για τοκετο! Sad με σταματησε απο την δουλεια με γεμησε χαπια και μου ειπε να μεινω στο κρεβατι για 2 εβδομαδες και μετα βλεπουμε!Και τελικα εχω και εγω κοριτσακι! Very Happy

Κοπελα μου μην αγχωνεσι και μην στενοχωριεσαι πανω απ'ολα. Ξερω οτι ειναι δυσκολο, αλλα πιστεψε με ειναι ο,τι καλυτερο εχεις να κανεις. Και συμβουλη δικη μου, απο το δικο μου παθημα που εγινε μαθημα, μην σκεφτεις να παρακουσεις τον γιατρο σου και να σηκωθεις εστω για λιγο. Κανε ο,τι ακριβως σου ειπε και όλα θα πανε καλα Very Happy

Mirantzela!

Mirantzela!
Sofki έγραψε:Μιραντζελα και εγω τοσα εβαλα και δεν ξερω πως....Ασε ειμαι πολυ στεναχωρημενη γιατι πραγματικα δεν πρεπει να βαλω αλλα

Σοφια καλημερα!!! Εμενα ο γιατρος με εστειλε σε διαιτολογο, και θα παω σημερα. Βασικα με εστειλε πιο πολυ γιατι εγω ανησυχουσα. Ξερω απο τον οργανισμο μου οτι κιλα χανω πολυ πολυ πολυ δυσκολα. Τα τελευταια 3 χρονια ειμαι σταθερα 55-58 κιλα, και προσεχω πολυ παντα γιατι ξερω οτι δεν μπορω να χασω ευκολα αν βαλω. Οποτε θα τα προλαβουμε απο τωρα τα πολλα τα κιλα, να μην μπουν τα ατιμα!!!

Mirantzela!

Mirantzela!
discordia έγραψε:Μόλις γυρίσαμε σπίτι! Όλα βαινουν καλώς και ήμαστε μέσα στα όρια σε ο,τι αφορά στην αναπτυξη της μικρής. 480 γραμ. και όλα στην θέση τους κατά πως πρέπει. Το ένα χέρι το είχε στο σογόνι. Ποιος ξέρει τι σκεφτόταν. Ήταν πολύ αυνεργάσιμο κορίτσι και γυρνούσε κάθε φορά λες και άκουγε τι έλεγε ο γιατρός και το καταλάβαινε! Ο υπέρηχος κράτησε περίπου 35 λεπτά και ό,τι έβλεπε ο γιατρός μας έλεγε τι είναι και μας εξηγούσε. Βέβαια σε ό, τι αφορά εσωτερικά όργανα, εγώ μόνο μουτζουρες έβλεπα. Χεράκια, ποδαράκια, προσωπάκι, μπουτάκια, αυτά τα κατάλαβα. Μας έδωσε και dvd.

Τελεια τελεια τελεια νεα!!! Μπραβο σας!! Discordia, θελεις να μας πεις και το ονομα σου???

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Πολυ βιαζεται η μπουμπου σου. Ακου το γιατρο σου κ ολα θα πανε καλα. Μη στεναχωριεσαι. Κ φροντησε αν γινεται να υπαρχει παντα καποιος στο σπιτι μαζι σου για να μην χρειαζεται να σηκωνεσαι αν χρειαζεσαι οτιδηποτε. Ας σε καλομαθουν λιγακι δεν πειραζει... Θα δεις οτι στο τελος θα κρατας το μωρακι σου αγκαλια κ δε θα θυμασαι τπτ απο αυτες τις μερες. Ευχομαι να πανε ολα καλα κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ ενα υγειεστατο μωρακι.

Mirja

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σας ευχαριστω πολυ για τα λογια σας!Προσπαθω να μην πανικοβαλλομαι οταν νοιωθω πονο γιατι ετσι δεν θα καταφερω τιποτα!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λογικα οσο αγχωνεσαι τοσο πιο εντονες θα ειναι οι συσπασεις,οποτε καλυτερα κατσε και χαλαρωσε και σκεψου πολυ πολυ θετικα!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Να ρωτησω κατι κοπελιες??? Απο χθες το βραδυ πονανε τα νεφρα μου και εχω απιστευτη συχνοουρια, χωρις να εχω πιει ιδιαιτερα πολλα υγρα, φυσιολογικα θα ελεγα. Υπαρχει περιπτωση να εχει να κανει με την εγκυμοσυνη, ή μπορει να ειναι και ασχετο?? Το εχει παθει καμια αλλη αυτο το διστημα της εγκυμοσυνης?

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα μανούλες!
Έχω καιρό να γράψω... Και εμείς κατά 90% έχουμε κοριτσάκι. Και στην αυχενική και στον μηνιαίο υπέρυχο δεν είδαν κάτι ανάμεσα στα ποδαράκια. Βέβαια ο γιατρός είπε ότι στη Β´ επιπέδου θα είμαστε σίγουροι.
Κατά τ' άλλα όλα είναι καλά.
Ανυπομονώ κι εγώ να κουνηθεί λίγο να το καταλάβω.
Είναι νωρίς; Εσείς τα έχετε νοίωσει τα μωράκια σας;

Mirantzela!

Mirantzela!
vicioami έγραψε:Καλησπέρα μανούλες!
Έχω καιρό να γράψω... Και εμείς κατά 90% έχουμε κοριτσάκι. Και στην αυχενική και στον μηνιαίο υπέρυχο δεν είδαν κάτι ανάμεσα στα ποδαράκια. Βέβαια ο γιατρός είπε ότι στη Β´ επιπέδου θα είμαστε σίγουροι.
Κατά τ' άλλα όλα είναι καλά.
Ανυπομονώ κι εγώ να κουνηθεί λίγο να το καταλάβω.
Είναι νωρίς; Εσείς τα έχετε νοίωσει τα μωράκια σας;

Γεια σου vicioami!! Χαιρομαι που εισαι κι εσυ καλα!!! Αντε κι αλλο κοριτσακι στην παρεα, τι θα γινει βρε παιδια??? χαχαχαχα
Απο οτι μου ειπε ο γιατρος κι εχω δια βασει και εδω, γυρω στην 20η εβδομαδα νιωθουν το μωρακι τους οι πρωτοτοκες. Το πρωτο σου δεν ειναι? Εγω παντως το ενιωσα στην 18η, κι ας ειναι το πρωτο μου. Κι απο τοτε και μετα σχεδον καθε μερα το νοιωθω να κουνιεται, μην φανταστεις τρελα πραγματα, μικρες κινησουλες.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα Μιραντζελα μου απλως αν για καποιο λογω κρατηθω λιγο παραπανω για να παω τουλαετα αν πχ ειμαι εξω απο το σπιτι οταν πηγαινω νιωθω εναν εντονο πονο χαμηλα για μερικα δευτερολεπτα,αλλα λογικα δεν ειναι το ιδιο..Παρε ενα τηλ τον γιατρο σου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις