Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
278 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 278 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ωωωωωχ μες στην ζεστη μαλλια και μακιγιαζ ειναι ο,τι χειροτερο, σε νοιώθω.... Ευτυχως στο δημαρχειο μπορεις να ντυθεις και λιγοτερο επισημα, οποτε μαλλον δεν θα εχεις προβλημα!

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Η ώρα η καλή Sofki. Δε το είχα προσέξει καθόλου. Να στε πάντα γεροί κ ευτυχισμένοι.

Εγώ θα γεννήσω στο ΡΕΑ. Εκεί είναι ο γιατρός μου.
Καλά να πάνε όλα σε όλες μας.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ενα φορεμα μακρυ θα βαλω απο αυτα τα ωραια τα δροσερα...Αλλα θα βαλω και τακουνια γιατι ειναι υπερβολικαααααααα μακρυ...

Mirantzela!

Mirantzela!
Μια χαρα μου φαινεται,τελειο! Αντε και παλι η ωρα η καλη, και στα δικα μου τωρα!!!!
Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 10 654316 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 10 654316 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 10 654316

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και στα δικα σου και οτι καλυτερο ευχομαι!!!!Αληθεια ως τωρα εχετε βαλει καθολου κιλα?

Mirantzela!

Mirantzela!
Εχω βαλει 4,5 κιλα περιπου, και ο γιατρος μου εδωσε περιθωρια να βαλω μεχρι 14. Αρα μου μενουν αλλα 10. Χλωμο το καβω να τα καταφερω με αυτα που τρωω, αλλα βλεπουμε Wink

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ ανακουφιστηκα γιατι εγω εχω βαλει 2!!!!!!Αλλα εμενα μου εδωσε περιοθωριο ως τα 8 αλλα αντε βαρυα βαρυα στα 10.....

Mirantzela!

Mirantzela!
Μονο 2??? Μπραβο μπραβο,τι να πω!!!! Εγω φαντασου πως εχω βαλει 4 με συνεχεις εμετους τους δυομισι πρωτους μηνες. Φαντασου ποσα θα ειχα βαλει αν δεν ειχα και τους εμετους... χαχαχαχα

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω δεν εχω κανει δοξα τω Θεω ουτε μια φορα!!!!!!Η διατροφη που κανω ειναι ακριβως οπως πριν δεν εχω ορεξη να φαω κατι παραπανω!!!Ευτυχως να λεω!!!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας μανούλες!Εγώ είχα χάσει 3 το πρώτο τρίμηνο με τους εμετούς. Τα πήρα αμέσως μόλις σταμάτησαν κ έβαλα κ άλλα 4!Υπερβολικά πολλά μου φαίνονται.Και να φανταστείτε δεν ήμουν ποτέ αδύνατη. Ο γιατρός μου πάντως δεν με περιορίζει. Το μωρό δεν θα έχει πρόβλημα όσα κ αν πάρω. Το θέμα είναι πως χάνονται μετά!
Όσο για το θέμα του γάμου που ανοίξατε, έχω κ εγώ εμπειρία από πολιτικό κ σας συμβουλεύω να πάτε όσο πιο χαλαρές γίνεται. Τελειώνει πριν το καταλάβεις. Ούτε 5 λεπτά η όλη διαδικασία. Έγω στεναχωριόμουν γιατί λόγω βροχής κ υγρασίας το μαλλί κομμωτηρίου φαινόταν σαν αχτένιστο. Άδικα! Ούτε που προλαβαίνει να φανεί αν είναι χτενισμένο ή οχι.Α!Κ για τα χαρτιά εμάς στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης δεν μας πέδεψαν ιδιαίτερα. Με το καλό κ εσείς. Υπάρχει κ ενδεχόμενο θρησκευτικού γάμου μετά; Μαζι με βάφτηση ίσως;

Mirantzela!

Mirantzela!
Γεια σου doritaki! Η αληθεια ειναι πως εγω εναν καημο να βαλω νυφικο τον εχω. Απο μικρη το ηθελα σαν τρελη.Ο συντροφος μου βεβαια εχει τα θεματα του με τον θρησκευτικο γαμο. Αν τον καταφέρω, θα ηθελα πολυ καποια στιγμη να γινει...
Εσυ εχεις κανει και θρησκευτικο?

lenaki1982

Sofki έγραψε:Ναι την δευτερα!!!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 10 654316 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 10 654316
Τον δεσαμε τον γαιδαρο Razz Razz (πλακα κανω φυσικα)
άντε με το καλό!!!!

lenaki1982

Mirantzela! έγραψε:Εχω βαλει 4,5 κιλα περιπου, και ο γιατρος μου εδωσε περιθωρια να βαλω μεχρι 14. Αρα μου μενουν αλλα 10. Χλωμο το καβω να τα καταφερω με αυτα που τρωω, αλλα βλεπουμε Wink
μη νομίζεις...
εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη 4 μηνών όσο περίπου είσαι εσύ είχα βάλει 4 κιλά και μέχρι το τέλος πήρα΄άλλα 6 μόνο.
οπότε ποτέ δεν ξέρεις Wink Wink

τώρα είμαι στην 21η εβδομάδα και έχω πάρει 2,5 κιλά.

Mirantzela!

Mirantzela!
lenaki1982 έγραψε:τώρα είμαι στην 21η εβδομάδα και έχω πάρει 2,5 κιλά.

Αχ μπραβο σου κι εσενα!!! Πως το κανετε αυτο το πραγμα ρε κοριτσια ειλικρινα??? Εγω πραγματικα τρωω σχεδον ολη την ωρα. Και επειδη πριν μεινω εγκυος ημουν πολυ λεπτη τους εχω τρομαξει ολους με την ορεξη μου!!!! Πραγματικα σε ζηλευω Very Happy Very Happy

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Miranzela μου κ εγώ έχω ένα κάτι με τα νυφικά κ τους παραμυθένιους γάμους. Εμείς σταθήκαμε τυχεροί κ θα κάνουμε θρησκευτικό μαζί με τη βάφτηση. Στην αρχή το σκεφτόμασταν αν θα κάνουμε ή όχι για οικονομικούς λόγους αλλά τελικά πήρε κάτι λεφτά που περίμενε η μανούλα μου κ θα μας βοηθήσει. Δεν είμαστε όμως για τρελά έξοδα. Θα γίνει επαρχία για να κοστίσει λιγότερο, αλλά κ επείδη είμαι γενικά των παραδόσεων σε τέτοια θέματα. Μακάρι να πείσεις κ εσύ τον καλό σου. Όπως προείπα με τον πολιτικό δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
Καληνύχτα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Mirantzela!

Mirantzela!
Καληνυχτα και σε σενα doritaki!!!

goldangel1990

goldangel1990
καλημέρα κοριτσια μου!!εγω εχω ΠΗΤ 2/3/13!!!Αλλα δεν το βλέπω να πηγαίνω μεχρι εκεί,μαλλον μεσα στον Φεβράρη το βλέπω.!Για όσες δεν με ξέρουν ειμαι η Εβελιν,παντρεμένη 1 χρόνο,απο Κύπρο,φοιτήτρια!Ειναι το πρώτο μου παιδάκι μετα αποβολή,η αυχενική μας βγήκε άψογη.Οσο για το φύλο ο γιατρός μου λεει 70-80% Αγοράκι και η γιατρός που μου έκανε την αυχενική λέει μαλλον κοριτσάκι...! Τι να πω??

Mirja

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα!ειμαι στην 14η εβδομαδα και μεχρι στιγμης εχω χασει 1,5 κιλο απο τους εμετους και εκτος απο αυτο δεν εχω ορεξη να φαω.Κανω κακο στο μωρο η οπως και να εχει αυτο παιρνει οσα χρειαζετε?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mirja μου εγώ το 1ο τρίμηνο είχα χάσει 3! Τα ξαναπήρα αμέσως μόλις σταμάτησαν οι εμετοί. Η αλήθεια είναι ότι σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης πρώτα απορροφά θρεπτικά στοιχεία το παιδί (άρα δεν κινδυνεύει!) κ μετά εσύ. Αν περισσεύει τίποτα για σένα δηλαδή! Γιαυτό ακριβώς το λόγο θα πρέπει να προσπαθήσεις να τρέφεσαι σωστά. Αν δεν το κάνεις θα καταβάλεις τον εαυτό σου πρώτα απόλα. Τι αιματοκρίτη έχεις? Σίδηρο παίρνεις? Ο αιματοκρίτης γενικά πέφτει στην εγκυμοσύνη αλλά θα πρέπει να διατηρηθεί σε ορισμένα επίπεδα για να είσαι ασφαλής κ εσύ κ το μωρό σου. Εγώ με αιματοκρίτη 29 (είναι πολύ χαμηλός!) αναγκαστηκά παίρνω σίδηρο (όσο κ αν μου προκαλεί ναυτίες κ πόνους στο στομάχι) 2 φορές την ημέρα. Κ πιέζομαι να τρώω κ μοσχάρι 3 φορές την εβδομάδα. Το έχω σιχαθεί! Ελπίζω να σε καθησύχασα κ να μη σε τρόμαξα με τα περί αιματοκρίτη. Απλά λόγω επαγγέλματος έχω κάποιες παραπάνω γνώσεις που θεώρισα καλό να τις μεταφέρω κ σε σένα κ σε όσες κοπέλες διαβάζουν το θέμα. Α!Κ κάτι τελεύταιο...Το παιδί έχει ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες για θρεπτικά συστατικά από τον 6ο μήνα κ μετά. Οπότε προς το παρόν δεν χρειάζεται να ανησυχείς!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολυ χαιρομαι που μαζευομαστε!!!!!Εμεις θελουμε πολυ να κανουμε θρησκευτικο αλλα σιγουρα οχι με την βαφτιση...Οτι και να λενε παππουδες και λοιποι εγω ειμαι καθετη...Θα μαζεψουμε λεφτα και θα κανουμε εναν γαμο που θα τον χαρουμε αργοτερα!!!!!!!
Εγω παλι που ειχα αιματοκριτη 36,5 και μου ξεκινησε σιδηρο υπερβολικο μου φανηκε αλλα τι να πω,δεν πειραζει...

discordia

discordia
Κορίτσια με γάμο προ των πυλών σας εύχομαι η ώρα η καλή και όλα να πάνε κατ'ευχήν!

Χτες πήρα τα αποτελέσματα με τις εξετάσεις του μήνα και έχω αιματοκρίτη 34, ο γιατρός λέει ότι είναι καλός για δεύτερο τρίμηνο εγκυμοσύνης, η αλήθεια όμως είναι πως μπορώ και καλύτερα. Βλέπετε δεν τρώω σχεδόν καθόλου κόκκινο κρέας. Μάλλον όμως πρέπει να αρχίσω για να μην πέσει κι άλλο.
Όσο για κιλά, έχω πάρει 2 μέχρι τώρα χωρίς να προσέχω ιδιαίτερα αλλά είχα βάλει αρκετά κιλά πριν μείνω έγκυος, οπότε λέω μήπως οφείλεται εκεί.

Mirja

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εκανα εξετασεις πριν 2 εβδομαδες κ ολα ηταν τελεια μου ειπε (δεν τις ειδα γιατι ειμαι απο μικρο νησι κ πρεπει να πηγαινω στην ροδο για εξετασεις και ετσι πηρε αυτη τα αποτελεσματα μου) οσο για το σιδηρο ειπε θα ξεκινησω την αλλη εβδομαδα.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α τεστ κανετε στον δικο σας γιατρο?Ο δικος μου κανει σε ολες και θα το κανω σε μια βδομαδα απο σημερα..

Mirantzela!

Mirantzela!
Καλωσηρθατε ολες οι καινουριες μελλουσες μανουλες στην ομαδα μας!!!! εγω γενικα παντα ειχα πολυ χαμηλο σιδηρο και φεριτινη, ομως τωρα με το filicine και το tardyferon που περνω εχει εκτοξευθει στα υψη....

Mirantzela!

Mirantzela!
doritaki έγραψε: Απλά λόγω επαγγέλματος έχω κάποιες παραπάνω γνώσεις που θεώρισα καλό να τις μεταφέρω κ σε σένα κ σε όσες κοπέλες διαβάζουν το θέμα.

Ντοριτακι μου το επαγγελμα σου ειναι κατι σχετικο με ιατρικα η παραιατρικα θεματα? Γιατι αν ειναι θα ηθελα να σου στειλω ενα πμ να μου λυσεις καποιες αποριες αν μπορεις.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις