126 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Παρ Ιουλ 27, 2012 2:36 am
tettamar
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Στην 11 εβδομαδα σταμάτησαν για μενα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sofki έγραψε:Δεν μπορεις να φανταστεις ποοοοσο την περιμενω αυτη την στιγμη....Μακαρι να ειμαι απο τις τυχερες που το νιωθουν πολυ νωρις!!!
Sofki έγραψε:Παντως ειναι πραγματικα θαυμα...Απο μια μικρη μικρη κουκιδουλα μεσα σε 3 βδομαδες να γινει κανονικο ανθρωπακι με χερακια και ποδαρακια...Παντως μεχρι να αρχισω να το νιωθω δεν αντεχω καθολου μεχρι να ξαναρθει το επομενο ραντεβου με τον γιατρο για να το δω...
Sofki έγραψε:Καθε βδομαδες?Εγω εχω υπερηχο καθε 3 βδομαδες...Ασε που ειχα παει σε μια αλλη γιατρο 22 ιουνιου και μου ειπε πως ο επομενος υπερηχος θα ηταν η αυχενικη και τελη αυγουστου μετα ξανα απλο υπερηχο...Εντωμεταξυ εμενα η αυχενικη μου ειναι αρχες αυγουστου...Δηλαδη 40 μερες χωρις να δω το νινι μου...Αποκλειεται ομως!!!Θα τρελαινομουν!!!
Sofki έγραψε:Τον προγεννητικο εννοεις?Ολα αψογα!!!!Λιγακι πεσμενος μονο ο αιματοκριτης.36,5 με ελαχιστο οριο 37.Ειχα παντα39-40 αιματοκριτη...Αυχενικη εχω στις 6 του μηνα!!
Sofki έγραψε:Τι ΠΗΤ εχεις ως τωρα?Δεν πιστευω παντως να εχω προβλημα γιατι γενικα εχω πολυ δυνατο οργανισμο και το νινι μου ειναι πολυ καλο και δεν μου δημιουργει συμπτωματα...Και ο γιατρος μου εδωσε ηδη σιδηρο οποτε δεν νομιζω να πεσουμε πολυ!!
Sofki έγραψε:Εγω παιρνω φιλυκο σιδηρο και ασβεστιο...Εμενα την πρωτη φορα μου ειπε 15-2 αλλα και εγω νομιζω οτι υπαρχει αποκλειση...αλλα πριν τις 10 δεν νομιζω να ειναι η τελικη Πητ
Sofki έγραψε:Και εγω θα παω αυριο για την αυχενικη,επιτελους θα ξαναδω το μωρακι μου...Ελπιζω να εχει μεγαλωσει πολυ πολυ...Εχω ενα αγχος παλι αλλο πραγμα....
Sofki έγραψε:Ολα τελεια απ'την αυχενικη διαφανεια...Φυσιολογικοτατα ολα!!!!Περιμενουμε βεβαια και τις εξετασεις αιματος....Το νινι μου εφτασε τα 7 εκατοστα.Συνεχεια κουνουσε τα ποδαρακια του και ειχε το χερακι στο στομα....Για δευτερολεπτο δεν σταματησε το δελφινακι μου!!!!!Και επιπλεον μααααααααααλλον ειναι κοριτσακι...Βεβαια ο γιατρος ελεγε στην αρχη οτι δεν ειναι σε καλη θεση και ειναι μικρο ακομα και τετοια αλλα τελευταια στιγμη γυρισε και φευγοντας λεει στην μαμα μου "Αντε με το καλο...Και τι λες,πιο πολυ κοριτσακι δεν τους ταιριαζει;;" Μαλλον κατι ειδε ο ατιμος ο γιατρουλης αλλα τιποτα δεν μας λεει...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης