Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
34 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 34 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Mirantzela! έγραψε:
vicioami έγραψε:Καλησπέρα μανούλες!
Έχω καιρό να γράψω... Και εμείς κατά 90% έχουμε κοριτσάκι. Και στην αυχενική και στον μηνιαίο υπέρυχο δεν είδαν κάτι ανάμεσα στα ποδαράκια. Βέβαια ο γιατρός είπε ότι στη Β´ επιπέδου θα είμαστε σίγουροι.
Κατά τ' άλλα όλα είναι καλά.
Ανυπομονώ κι εγώ να κουνηθεί λίγο να το καταλάβω.
Είναι νωρίς; Εσείς τα έχετε νοίωσει τα μωράκια σας;

Γεια σου vicioami!! Χαιρομαι που εισαι κι εσυ καλα!!! Αντε κι αλλο κοριτσακι στην παρεα, τι θα γινει βρε παιδια??? χαχαχαχα
Απο οτι μου ειπε ο γιατρος κι εχω δια βασει και εδω, γυρω στην 20η εβδομαδα νιωθουν το μωρακι τους οι πρωτοτοκες. Το πρωτο σου δεν ειναι? Εγω παντως το ενιωσα στην 18η, κι ας ειναι το πρωτο μου. Κι απο τοτε και μετα σχεδον καθε μερα το νοιωθω να κουνιεται, μην φανταστεις τρελα πραγματα, μικρες κινησουλες.

Ναι το πρωτο μου ειναι. Αντε μακαρι να το ακουσω! Οποτε εχω μελλον ακομη. Χιχι! Σημερα κλεισαμε κ το τεταρτο μηνα μας! Μεγαλωσαμεεεεεε!

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω κοριτσια ενω ειναι το πρωτο μου παιδακι το ενιωσα στην 16 εβδομαδα και οχι μονο εγω αλλα και ο αντρας μου και τωρα στην 20 εβδομαδα κλωτσαει και κουνιετε η κοιλια μου.. εχει πολυ πλακα δηλαδη αργοτερα θα τις τρωω πολυ γερα μαλλον... χαχαχαχα...

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
listoudi έγραψε:εγω κοριτσια ενω ειναι το πρωτο μου παιδακι το ενιωσα στην 16 εβδομαδα και οχι μονο εγω αλλα και ο αντρας μου και τωρα στην 20 εβδομαδα κλωτσαει και κουνιετε η κοιλια μου.. εχει πολυ πλακα δηλαδη αργοτερα θα τις τρωω πολυ γερα μαλλον... χαχαχαχα...

Χαχαχα οντως, φαντασου τι εχει να γινει μετα δηλαδη, αν απο τωρα κανουν ετσι. Κι εγω μια απο τα ιδια!!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Sofki έγραψε:Εμενα Μιραντζελα μου απλως αν για καποιο λογω κρατηθω λιγο παραπανω για να παω τουλαετα αν πχ ειμαι εξω απο το σπιτι οταν πηγαινω νιωθω εναν εντονο πονο χαμηλα για μερικα δευτερολεπτα,αλλα λογικα δεν ειναι το ιδιο..Παρε ενα τηλ τον γιατρο σου!!!

Σοφακι κι εγω ποναω πολυ αν τα κρατησω παραπανω. Τον πηρα σημερα τον γιατρο κ μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και συμβαινει λιγο-πολυ σε ολες τις εγκυους.
Αλλαζω θεμα, πηγαμε σημερα για ψωνια και πηραμε φορμακια, φανελακια και σεντονακια κουβερτουλες κλπ. Παραγγειλαμε κρεβατι, συρταριερα, αλλαξιερα και τα σχετικα για το δωματιο, ξετρελαθηκα μιλαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μας εφθγαν βεβαια και ενα καρο λεφτα μαζεμενα, αλλα το καταευχαριστηθηκα. Επισης πηρα και τα πρωταμου ρουχα εγκυμοσυνης, 2 τζιν με λαστιχο και κατι φορεματακια και κατι φορμες. Εσεις φορατε εγκυμοσυνης ή απλα μεγαλυτερο νουμερο?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα μου κανουν ακομα ολα μου τα ρουχα....Δεν φοραω βεβαια τζιν γιατι και απο πριν που ειχα παρει κιλα ηταν καπως στενα και δεν ηθελα να πιεζεται η κοιλιτσα μου......Αγορασα μια φορμα μονο εγκυμοσυνης απο το λιντλ που την ειχε 7 ευρω την προηγουμενη βδομαδα αλλα την πηρα παααααρα πολυ μεγαλη και ειναι για το τελευταιο διμηνο....και αμα μου κανει και τοτε :Ρ
Σκεφτομαι σε κανα μηνα να παω να παρω ενα παντελονι για να εχω και βλεπουμε...Απλως πρεπει να βρω κατι φτηνο γιατι τα λεφτα που ακουσα για τα ρουχα εγκυμοσυνης ειναι υπερβολικα!!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Η αληθεια ειναι πως τις βαρανε τις τιμες στα καταστηματα εγκυμοσυνης. Εγω μαλλον θα βολευτω περισσοτερο με φορεματακια και φορμες και τον χειμωνα, οχι εγκυμοσυνης, απλα μεγαλυτερο νουμερο.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια καλησπερα...

εγω για οσες δεν θυμούνται δεν ειμαι μαμα ιαν-φεβρ 2013...(ημουνα το 2010)..

αλλά θα είμαι νονα στο μωρακι της κολλητης μου που θα γεννηθει μαλλον φλεβαρη..!

Για ρουχαλακια εγκυμοσύνης που θα μπορείτε όμως να τα βάλετε και μετα, μπορείτε να πάτε H&M η ZARA , έχουν πολύ καλές τιμες, και ειναι πραγματάκια, ειδικα τα φουστανάκια η πουκαμισα κλπ..που τα βαζει ανετα ξανα....σε πιο φαρδια γραμμή, αλλά τα χρειάζεσαι , ειδικά αμα θηλάζεις...και τους πρώτους μήνες μεχρι να επανέρθει το σώμα...

Εγω΄το τζινακι εγκυμοσύνης το φοραγα 4 μηνες μετα....ισως και παραπανω..

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κ απο μενα κοριτσια.
Μιραντζελα κ εγω θελω να παω για ψωνια αλλα μαλλον θα το καθυστερησουμε εμεις... Θες να μας πεις απο που πηρες κρεβατακι κτλ, τιμες κ μαρκα? Όσο για τα ρουχα εγω σπανια φοραω παντελονια. Με βολευουν τα κολαν με μπλουζοφορεμα απο πανω. Αναλογως το μεγεθος κ το σχεδιο μπορεις να βρεις σχεδον σε ολα τα μαγαζια κατι που θα σου κανει κ θα φορεθει κ μετα την εγκυμοσυνη. Εγω παροτι ειμαι αυτη τη στιγμη 15 κιλα περισσοτερα απο περυσι το καλοκαιρι (τα 10 τα ειχα παρει προ εγκυμοσυνης), χωραω σχεδον σε ολα τα ρουχα μου εκτος απο 2 καπρι παντελονια κ 2-3 τζιν φουστιτσες που ηταν ηδη θεοστενες. Πηρα βεβαια ενα τζιν με λαστιχο φετος αλλα οχι απο μαγαζι με ρουχα εγκυμοσυνης. Τα " ριχτα" φουστανακια ειναι στη μοδα τα τελευταια χρονια. Κ αν το παρεις σε ενα μεγεθος που να βολευει θα το φορας κ τωρα κ μετα.

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μανούλεεεεεεες! Το έννιωσαααααααα! Κανει σα φουσκαλιτσες η κοιλιτσα μου καθε που αναπνεω!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ μπραβο Βικυ!!!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 18 654316 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 18 654316

Και εγω ολο νομιζω οτι το νιωθω αλλα στο μυαλο μου ειναι...Προχθες πηγα σε μια συναυλια και ο χαζομπαμπας μας ειχε το κεφαλι του στην κοιλια μου (ρεζιλι μες τον κοσμο Razz ) και μου ελεγε αααααα το νιωθω κλοτσαει...Αλλος και αυτος...εδω εγω δεν το ενιωσα το ενιωσε αυτος..χοχοο

Μιραντζελα πες μας την γνωμη σου απο τιμες κτλ

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Sofki έγραψε:Αχ μπραβο Βικυ!!!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 18 654316 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 18 654316

Και εγω ολο νομιζω οτι το νιωθω αλλα στο μυαλο μου ειναι...Προχθες πηγα σε μια συναυλια και ο χαζομπαμπας μας ειχε το κεφαλι του στην κοιλια μου (ρεζιλι μες τον κοσμο Razz ) και μου ελεγε αααααα το νιωθω κλοτσαει...Αλλος και αυτος...εδω εγω δεν το ενιωσα το ενιωσε αυτος..χοχοο

Μια από τα ίδια... Εμένα όλο του μιλάει. Και τώρα έχουμε τρελαθεί και οι δύο. Απίστευτο!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααααα ναι και εμενα του μιλουσε σιγουρα και ελεγε ειναι ο μπαμπας εδω και σ'αγαπαει....../τι να τους πεις..αντρες Razz

discordia

discordia
Από την ημέρα που μάθαμε πως είναι κοριτσάκι μόνο ένα πράγμα λέει το παλικάρι μου: "η γυναίκα της ζωής μου". Εμένα με έχει "υποβιβάσει" απλώς σε "γυναίκα" του και η μικρή που περιμένουμε είναι το νούμερο ένα.
Σήμερα ήταν λίγο κουρασμένο, μάλλον, το κοριτσάκι μας γιατί δεν την ένιωθα και πολύ. Βέβαια είχα και γεμάτη μέρα και τριγυρνούσα, αλλά τώρα που κάθομαι δίνει ρεσιτάλ κλωτσιάς. Για ύπνο εγώ ούτε που το σκέφτομαι.

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
discordia έγραψε:Από την ημέρα που μάθαμε πως είναι κοριτσάκι μόνο ένα πράγμα λέει το παλικάρι μου: "η γυναίκα της ζωής μου". Εμένα με έχει "υποβιβάσει" απλώς σε "γυναίκα" του και η μικρή που περιμένουμε είναι το νούμερο ένα.
Σήμερα ήταν λίγο κουρασμένο, μάλλον, το κοριτσάκι μας γιατί δεν την ένιωθα και πολύ. Βέβαια είχα και γεμάτη μέρα και τριγυρνούσα, αλλά τώρα που κάθομαι δίνει ρεσιτάλ κλωτσιάς. Για ύπνο εγώ ούτε που το σκέφτομαι.

χαχαχα! εμενα λεει οι γυναικες της ζωης του, και μωρα μου γιατι γκρινιαζω εγω μετα...!

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααααα ολα και ολα και εγω γκρινιαζω..Εμενα λεει τα μωρα μου ή οι πριγκιπισσες μου..Βεβαια λεει οτι τωρα με αγαπαει πολυ αλλα οταν γεννηθει η μικρη θα την αγαπαει πιο πολυ απο εμενα...... Mad Mad
Δεν θα κανω εγω γιο?Στο γραψιμο θα τον εχω Razz Razz Razz χοχοχο

Mirantzela!

Mirantzela!
Κουκλιτσες καλημερα!!!! Εμενα εχει παθει την πλακα του ο Χρηστος και μου λεει συνεχεια ποσο πολυ μου παει η κοιλια, η εγκυμοσυνη και πως ειμαι πολυ σεξυ τωρα που ειμαι εγκυος κλπ κλπ κλπ. Ξερει βεβαια τι κανει... Αν δεν μ τσ ελεγε αυτα θα του γκρινιαζα απ το πρωι μεχρι το βραδυ, non stop Mad Mad Κι εμενα ολη την ωρα με το αυτι κολλημενο στην κοιλια μου ειναι, βημα δεν μπορω να κανω...

Λοιπον, σχετικα με τα επιπλακια που πηραμε, για να ειναιστε πιο οργανωμενοι παραγγειλαμε ενα ολοκληρο δωματιο βρεφικο της Pierre Cardin, σε χρωμα καφε μπεζ, για να ειναι ουδετερο οσο γινεται. Λοιπον εχει μεσα κρεβατακι, αλλαξιερα, καλαθουνα, παπλωμα, κουβερτουλες σεντονακια παντα κουνουπιερα, μπουρνουζι, πετσετουλα και ολα τα συναγη, και η τιμη βγηκε γυρω στα 1300-1400 ευρω, και θα παρουμε δωρο το λικνο. Εγω λικνο δεν ειχα σκοπο να παρω, αλλα αφου ειναι δωρο, γιατι οχι?? Να δω που θα πρωτοκοιμαται το μωρο με τοσα μερη για υπνο που θα εχουμε.... Εσεις πως πατε απο ετοιμασιες??

Mirantzela!

Mirantzela!
Αααααα να το , το βρηκα και να σας το δειξω. Δεν το πηραμε απο εκει, αλλα απο ενα καταστημα στην Πετρουπολη. Παντως, απ οτι κταλαβα, επιπλα της συγκεκριμενης μαρκας δυσκολα βρισκει κανεις στην Ελλαδα, αφου καταστημα Pierre Cardin εχει μονο στην Κρητη(κουλο?) Αυτο ειναι λοιπον, ελπιζω να σας αρεσει, εγω το λατρεψα. http://mommysbaby.gr/pierre_cardin_vrefika_eidi_des_74.el.aspx

Θα το εχουμε σε 2-3 εβδομαδες περιπου, γιατο το καναμε παραγγελια

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειναι πολυ πολυ ομορφο!!!!!!Ωραια επιλογη!!!!!!!!!Εχει μεσα στην τιμη ολα αυτα που εχει το λινκ που εστειλες?

Mirantzela!

Mirantzela!
Τα περισσοτερα ναι, ειναι μεσα στην τιμη. Παντως εμας μας εκαναν και εκπτωση, λογω του οτι πηραμε απο το ιδιο καταστημα και κρεβατοκαμαρα και συνθετο για το σαλονι. Ασε εχουμε μπει για τα καλα στα μεγαλα εξοδα. Αποφασισαμε να μεινουμε σε δικο μας σπιτι αμεσως μολις γεννησω, οποτε τωρα τρεχουμε και δεν φτανουμε..... Σε τρελους ρυθμους βρισκομαστε

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζηλευω..αλλα εμεις δυστυχως δεν εχουμε την δυνατοτητα να μεινουμε κατευθειαν μονοι απο οικονομκης αποψεως...

Mirantzela!

Mirantzela!
Sofki έγραψε:Ζηλευω..αλλα εμεις δυστυχως δεν εχουμε την δυνατοτητα να μεινουμε κατευθειαν μονοι απο οικονομκης αποψεως...

Σε καταλαβαινω μωρε Σοφια, να ηξερες ποσο. Ολες τις μερες που καθομουν σπιτι, σκεφτομουν πως αν δεν ειχα την οικονομικη( και ψυχολογικη βεβαια) υποστηριξη της μητερας μου και των πεθερικων μου, δεν ξερω τι θα εκανα, αλλα σιγουρα δεν θα μπορουσα να προχωρησω και να ειμαι σημερα 5 μηνων σχεδον. Δεν δουλευω, δεν εχω ακομα πτυχιο, χρηματα στην ακρη ελαχιστα... Ευτυχως που η μητερα μου εχει καλη δουλεια, και σιγουρη, αλλιωςειλικρινα, δεν ξερω.....Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο Θεος μεγαλος ειναι κατι θα γινει..Στο κατω κατω δεν ειμαστε μονοι...Ολοι σε αυτη την κατασταση ειναι....Μεχρι ποτε θα ειναι εκει ο αντρουλης σου?

Mirantzela!

Mirantzela!
Δεν θα ξαναφυγει!!!! Ηρθε για να μεινει για τα καλα! Ελειπε απλα για να δουλεψει το καλοκαιρι στην οικογενειακη επιχειρηση του θειου του, ετσι για να βγαλει τιποτα κι αυτος. Τωρα θα εγκατασταθει Αθηνα μαζι μου για 2 χρονια περιπου, και μετα σχεδιαζουμε να γυρισουμε στην Κερκυρα με το μωρο, να συνεχισω την σχολη μου. Αυτο θα ηταν το ιδανικο, τωρα παιζει απλα να μεινουμε Αθηνα και να πηγαινοερχομαι εγω, αλλα ξερω πως ο Χρηστος δεν την αφηνει την Κερκυρα ευκολα οριστικα.
Θα δειξει.
( Τι φλυαρια ειναι αυτη που με επιασε, μια ερωτησουλα εκανες, κοιτα τι απαντησα χαχαχαχαχαχαχαχαχ)

Επιστρεφω σε λιγακι, παω να φαω κι να κανω ενα μπανακι, και τα λεμε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλε μια χαρα τα λες Smile
Εγω μολις εφαγα!!!Μοσχαρι φιλετο...Ας οψεται ο πεσμενος αιματοκριτης Twisted Evil Twisted Evil

Mirantzela!

Mirantzela!
I'm back!!!
Εγω εφαγα την σαλατα μου σαν καλο κοριτσι που κανει διαιτα, και μετα εφαγα και κατι συροπιαστα με παγωτο στο καπακι. Πολυ διαιτης, τι να πω...
Πηγα για εναν καφε με την κολλητη μου, της προτεινα να γινει κουμπαρα μου και δεχτηκε, οποτε δηλωνω πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!

Κοριτσια, να ρωτησω, βαφει καμια τα μαλλια της τωρα στη διαρκεια της εγκυμοσυνης? Εχω διαβασει εδω στο φορουμ διαφορες- διαφορετικες αποψεις για το θεμα. Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν μου το απαγορευει, να πραξω οπως θελω. Λετε να υπαρξει κανενα προβλημα?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις