751 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Τετ Σεπ 19, 2012 2:59 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
παω να πιω κ θα δειξει.θεεεενκς(σημειωση δν ειχα καθολου καουρες στο γιο μου)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
thequeen86 έγραψε:παω να πιω κ θα δειξει.θεεεενκς(σημειωση δν ειχα καθολου καουρες στο γιο μου)
discordia έγραψε:thequeen86 έγραψε:παω να πιω κ θα δειξει.θεεεενκς(σημειωση δν ειχα καθολου καουρες στο γιο μου)
Λες οι καούρες αυτής της εγκυμοσύνης να είναι ένδειξη μακρυμαλλούσας κοπελιάς???
filitsaki έγραψε: το ποσο καιρο σας διαβαζω και προσπαθω να συμετεχω και εγω δεν λεγετε!γεια σας κοριτσια με λενε φιλη και ειμαι εγκυος στο 3 μου παιδακι.πητ εχω 26/1/13 αλλα θα παω 10 μερες νωριτερα λογο καισαρικης!εσεις τι κανετε?
filitsaki έγραψε: το ποσο καιρο σας διαβαζω και προσπαθω να συμετεχω και εγω δεν λεγετε!γεια σας κοριτσια με λενε φιλη και ειμαι εγκυος στο 3 μου παιδακι.πητ εχω 26/1/13 αλλα θα παω 10 μερες νωριτερα λογο καισαρικης!εσεις τι κανετε?
filitsaki έγραψε:Να σας ρωτησω κατι,μιλουσατε για φαγητα πριν και μου ανοιξατε την ορεξη!!!!!το κακο ειναι οτι δεν μπορω να ευχαριστηθω τα φαγητα που θελω λογο διαβητη κυησης! ειμαι η μονη?εχει καμια αλλη ζαχαρο?
σου ευχομαι να μη κανεις!δεν ειναι βεβαια και κατι φοβερο απλα εισαι με το ρολοι στο χερι!thequeen86 έγραψε:ουτε εγω ζαχαρο στο γιο μου τουλαχιστων δλδ.βεβαια την εκανα 2 φορες τοτε αλλα τπτ.τωρα δν ξερω ακομα ειμαι μικιο ακομα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την filitsaki στις Τετ Σεπ 19, 2012 5:07 am, 1 φορά
κουκλος ο γιος!!!!!!!!filitsaki έγραψε:σου ευχομαι να μη κανεις!δεν ειναι βεβαια και κατι φοβερο απλα εισαι με το ρολοι στο χερι!thequeen86 έγραψε:ουτε εγω ζαχαρο στο γιο μου τουλαχιστων δλδ.βεβαια την εκανα 2 φορες τοτε αλλα τπτ.τωρα δν ξερω ακομα ειμαι μικιο ακομα
filitsaki έγραψε:κουκλος ο γιος!!!!!!!!filitsaki έγραψε:σου ευχομαι να μη κανεις!δεν ειναι βεβαια και κατι φοβερο απλα εισαι με το ρολοι στο χερι!thequeen86 έγραψε:ουτε εγω ζαχαρο στο γιο μου τουλαχιστων δλδ.βεβαια την εκανα 2 φορες τοτε αλλα τπτ.τωρα δν ξερω ακομα ειμαι μικιο ακομα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης