Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
251 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 251 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

despoinaki_k

despoinaki_k
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσακια να μαι και εγω τ παρασκευη καναμε αυχενικη ολα καλα Smile και απο φυλο δν ξερουμε ακομη μας ειπε οτι δν βλεπει πουλακι αλλα δεν ηταν σιγουρη γτ ειχε κλειστα τα ποδαρακια του γερο να ναι και οτι να ναι το μικρο μου Smile εσεις τι κανετε;; εμενα το μπεμπινι μου ειναι πολυ καλο καθολου εμετοι ζαλαδες κτλ ποτε θα αρχισω να το νιωθω να με κλωτσαει ειμαι τωρα 12 εβδ και 1 μερα και ποτε θα μαθουμε φυλο σιγουρα;;;

tettamar

despoinaki_k έγραψε:κοριτσακια να μαι και εγω τ παρασκευη καναμε αυχενικη ολα καλα Smile και απο φυλο δν ξερουμε ακομη μας ειπε οτι δν βλεπει πουλακι αλλα δεν ηταν σιγουρη γτ ειχε κλειστα τα ποδαρακια του γερο να ναι και οτι να ναι το μικρο μου Smile εσεις τι κανετε;; εμενα το μπεμπινι μου ειναι πολυ καλο καθολου εμετοι ζαλαδες κτλ ποτε θα αρχισω να το νιωθω να με κλωτσαει ειμαι τωρα 12 εβδ και 1 μερα και ποτε θα μαθουμε φυλο σιγουρα;;;

Μάλλον το νινί σου θα το αποφασίσει αυτο. Εμείς στην κόρη μου το μαθαμε στον πεμπτο μήνα, γιατί δε μας αφηνε να δούμε, ειχε τον πλακούντα ανάμεσα στα ποδαράκια! Razz

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
despoinaki_k έγραψε:κοριτσακια να μαι και εγω τ παρασκευη καναμε αυχενικη ολα καλα Smile και απο φυλο δν ξερουμε ακομη μας ειπε οτι δν βλεπει πουλακι αλλα δεν ηταν σιγουρη γτ ειχε κλειστα τα ποδαρακια του γερο να ναι και οτι να ναι το μικρο μου Smile εσεις τι κανετε;; εμενα το μπεμπινι μου ειναι πολυ καλο καθολου εμετοι ζαλαδες κτλ ποτε θα αρχισω να το νιωθω να με κλωτσαει ειμαι τωρα 12 εβδ και 1 μερα και ποτε θα μαθουμε φυλο σιγουρα;;;

Εγω έμαθα το φύλο του γιου μου στην β´επιπεδου...Όσο για την κοιλιά;Είμαι κ αδύναμη αλλα πέταξα αργά κοιλιά.Ήμουν σίγουρα 6 μηνών για να μου πει κάποιος ότι μάλλον είμαι έγκυος,χαχαχαχ...όσο για το ποτε θα το νιώσεις;λένε για τις πρώτες εγκυμοσυνες ότι σίγουρα νιώθεις στο μωρο μεταξύ 18 με 20 βδομαδων.Εγω τον ένιωσα στην 15.

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γειά σας κοριτσια μου! Τι κανετε? ελπιζω να ειστε όλες καλα και να έχετε μια ομαλή εγκυμοσύνη. Τι πράγμα είναι αυτό δεν παλεύεται αυτή η ζέστη με τίποτα!!! όλη την ημέρα ανοιχτο κλιματιστικό και νερό παγωμένο, δηλαδή άλλο πράγμα... Ευτυχώς τουλάχιστον που δεν είμαστε και σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη για να έχουμε και την κοιλιά τούρλα και να υποφέρουμε ακόμη περισσότερο. Εγώ ναυτίες και ζαλάδες έχω σχεδόν όλη την ώρα, μόνο σήμερα είμαι κάπως καλύτερα. Χθές κιόλας κατατρομάξαμε γιατί είχα μια μικρή αιμορραγία και πήγε το μυαλό μου στο χειρότερο, αλλα τελικά ευτυχώς δεν ήταν κάτι ανησυχητικό, ήταν φυσιολογικό μου είπε ο γιατρός. Απλά επειδή εγώ δεν τα ξέρω αυτά τρομάζω με το παραμικρό. Πραγματικά ανυπομονώ κάθε φορά να μπω στο φόρουμ για να μαθαίνω νά και απο άλλες εγκυες κοπέλες, για να έχω λίγη συμπαράσταση και παρέα...Οι υπόλοιπες πως είστε?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω μια χαρα....Ουτε η υπνηλια μου δεν ειναι και τοοοοοοσο εντονη...Πηγε και για πλατσουρισμα η εγκυουλα το σουκου!!!Τελεια περασαμε!!!

tettamar

Οι ναυτιες δεν ειναι τοσο εντονες, ζαλάδα κόπωση και υπνηλία ομως καλά κρατούν. Τώρα πακετάτω σιγά σιγα, Παρασκευή πάμε Κωνσταντινούπολη 5 μέρες. Ο γιατρος ειπε ΟΚ για το αεροπλάνο, ελπίζω να με αφησουν τα συμπτώματα να περάσω λίγο καλά...
Η ζέστη δεν παλεύεται πάντως,εγώ δεν την αντέχω. Στο πρώτο μου ξεκαλοκαίριασα με την κοιλιά τουρλα...γεννησα Αυγουστο,μεσα σε καυσωνα (με 42 βαθμους βγηκαμε απο το μαιευτήριο.Απαράμιλλη εμπειρία! Razz

Mirantzela!

Mirantzela!
Tettamar καλά να περάσεις!!!! Αααααχ ζηλεύω Κωνσταντινούπολη είναι υπέροχα!!!! Τέλεια θα περάσεις! Εγώ το μόνο που θα κάνω είναι λίγες μερούλες στην Κέρκυρα ακόμη, και μετά θα γυρίσω Αθήνα, στον καύσωνα και την ταλαιπωρία... ουφφφφφφ Crying or Very sad

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιραντζελα,τελικα το ειπες στους δικους σου? (Αν θυμαμαι καλα σκεφτοσουν πως θα το πεις,σωστα?)

Mirantzela!

Mirantzela!
Sofki έγραψε:Μιραντζελα,τελικα το ειπες στους δικους σου? (Αν θυμαμαι καλα σκεφτοσουν πως θα το πεις,σωστα?)

Sofki μου γειά σου! Μάλλον με μπερδεύεις με κάποια άλλη κοπέλα. Η μητέρα μου γνωρίζει για την εγκυμοσύνη μου αποπ την πρώτη στιγμή, και μάλιστα ήξερε ακόμη και για τις υποψίες μου όταν πήρα να κάνω το τέστ. Βασικά δεν θα μπορούσα με τίπότα να το κάνω χωρλις την στήριξη της και την γνώμη της. Ο πατέρας μου το έμαθε από την μητέρα μου οπότε ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μπω εγώ σ'αυτην την διαδικασία, γιατί θα μου ήταν πολύ δυσκολο. Οι δικοι σου το ξέρουν ε??

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ναι!!!Ετοιμαζομαστε να μετακομισουμε και στο σπιτι των δικων μου για ενα διαστημα μεχρι να μαζεψουμε καποια λεφτα....

Mirantzela!

Mirantzela!
Sofki έγραψε:Ναι ναι!!!Ετοιμαζομαστε να μετακομισουμε και στο σπιτι των δικων μου για ενα διαστημα μεχρι να μαζεψουμε καποια λεφτα....

Κι εγώ στους δικούς μου θα μείνω όσο θα είμαι εγκυος και μάλλον θα μείνει μαζί μου και ο φίλος μου, ο πατέρας του bebe εννοώ...

Κορίτσια, ήθελα να ρωτήσω, έχετε κάνει αυχενική? εγώ έχω κλείσει ραντεβού για αυριο και αγχώνομαι. Βασικά με τα πάντα αγχώνομαι και φοβάμαι, επειδή δεν ξέρω τίποτα, ειμαι πολύ ασχετη στο θέμα...

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω την τριτη εχω ενα απλο υπερηχο και μετα απο 3 βδομαδες μας ειπε η αυχενικη.....

tettamar

Αυχενική εχω κλεισει για 23/7.
Mirantzela στην πρωτη εγκυμοσύνη λογικό ειναι να εχεις αγχος...αλλα κοιτα να το χαρεις οσο μπορείς οσο εχεις μέσα σου το πλασματάκι σου. Δε συγκρίνεται η εμπειρία!

Mirantzela!

Mirantzela!
tettamar έγραψε:Αυχενική εχω κλεισει για 23/7.
Mirantzela στην πρωτη εγκυμοσύνη λογικό ειναι να εχεις αγχος...αλλα κοιτα να το χαρεις οσο μπορείς οσο εχεις μέσα σου το πλασματάκι σου. Δε συγκρίνεται η εμπειρία!

Απλα Tettamar ξέρεις τι μου συμβαίνει? επειδή ακριβώς δεν ξέρω τιποτα για εγκυμοσύνες, μωρά και τα λοιπά έχω αρχίσει να διαβάζω διάφορα σχετικά πράγματα, και αυτό μάλλον δεν με βοηθάει, αλλά με αγχώνει περισσότερο.

Ηθελα να ρωτήσω εσάς που ξέρετε, δεν είναι λίγο νωρίς στην 10η εβδομάδα για να κάνω την αυχενική? Ο γιατρός βεβαια μου είπε οτι θεωρεί καλύτερο να την κάνω όσο πιο νωρίς γίνεται, αλλά ρωτάω γιατί εσείς ας πούμε θα την κάνετε λίγο πιο μετά απο μένα.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μετα την 12η δεν πρεπει για να εχει και μια καποια αναπτυξη το εμβρυο?

Mirantzela!

Mirantzela!
Δεν ξέρω Sofki, ο γιατρός μας είπε να κλείσουμε όσο πιο νωρίς μπορούμε για να μην υπαρξει κα΄ποιο πρόβλημα. Μου είπε πως φυσιολογικά μπορώ να την κάνω από την 10η ως την 13η εβδομαδα, και μου σύστησε να την κάνω στην 10η. Ουσιαστικά εγω ξέρω πως δεν είμαι στην 10η εβδομάδα, αλλα στην 11η, γιατί ξερω σιγουρα ποτε ακριβώς έγινε η σύλληψη.Οποτε υποθέτω πως κα΄τι θα μπορέσει να δει... Θα δειξει Very Happy

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παντως εμενα μου ειχε πει απο την 12η εως την 14η βδομαδα...Αχ καλα αποτελεσματα να εχεις!!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Τι να σου πω, φαντάζομαι απο γιατρό σε γιατρό υπάρχουν μικρές αποκλείσεις... ααααχ σ'ευχαριστώ παρα πολυ γλυκιά μου!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντε να γινουν πολλα νινακια...Αυτα ειναι τα ευχαριστα!!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Κοριτσια μου γειά σας!!! Λοιπόν, να σας πω εν ταχει τα νεα μου απο την αυχενική μου: όλα καλα πήγαν ευτυχώς μέχρι στιγμής, μεθαύριο που θα πάρω και τα αποτελεσματα του papp-A θα ξέρω και με απόλυτη βεβαιότητα. Τελικά σήμερα καταλήξαμε πως είμαι πιο έγκυος απόσο υπολογίζαμε, αρχές 11ης εβδομάδας και η νεα μου ΠΗΤ είναι 30/01. Το μωράκι μου είναι λίγο μικρότερο απο 3 εκατοστά και υπερκινητικό θα έλεγα... 50 λεπτά με παίδευε ο γιατρός για την διαφάνεια. Άξιζε όμως, είδαμε δαχτυλάκια, ακούσαμε ξανά την καρδούλα του... Αυταααα Smile Smile

eleni2013

eleni2013
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια στην ομορφη παρεα,εγω εχω ΠΗΤ 06/01 καναμε και την αυχενικη και ολα καλα.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια!!!!!Εγω αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο και ελπιζω να μην μουτα χωσει πολυυυυυ αγρια για τα κιλα....Αν και δεν νομιζω να εχω βαλει απλα δεν εκανα πολυ πολυ σωστη διατροφη τελευταια...Απο χθες εχω κατι πονακια αλλα πολυ με αγχωνουν...Πφφφ
Με την ζεστη πως τα πατε???? Mad

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το φασολακι μου δεν ειναι πια φασολακι,ειναι ενα οοοομορφο ανθρωπακι!!!!!!!!!!!Ειδαμε τα χερακια του τα ποδαρακια του το κεφαλακι του ολααα!!!!!!!!!Και μας εδειξε και το πατουσακι του και ειναι το πιο οοοομορφο μικροσκοπικοοοοο πατουσακι του κοσμου!!!!!!!!!Η καρδουλα μας βαρουσε με 165 παλμους και ειμαστε 3 ολοκληρα εκατοστα!!!!!!!!!!!!!!!!!Αχ κοριτσια οταν το ειδα ετσι σχηματισμενο πραγματικα τι να πω!!!Ειναι πανεμορφο!!!!!!!!!

lenaki1982

εγώ έκανα την αυχενική διαφάνεια στις 4/7.
όλα πήγαν καλά, μας είπε ότι 99,9% θα είναι κοριτσάκι και τώρα περιμένουμε και τα αποτελέσματα του PAPP-A.
την έκανα στις 12+5 w

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εμενα ουσιαστικα στην 13 βδοαμαδα θα ειναι η αυχενικη!!!!!!Ξεχασα να σας πω οτι μου εγραψε εκτος απο το φολικο,σιδηρο και ασβεστιο...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις