Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
279 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 279 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω κοριτσια δν θα παρω καροτσι εντελει αποφασησαμε αυτα τα χρηματα να τα επενδυσουμε για να βαλουμε κατι σε σομπα για θερμανση γτ για πετρελαιο ουτε λογος.καροτσι πρακτικα καινουριο θα μας δωσει ενας φιλος κ θα εχει καθησματακι αυτοκινητου κ ισως παρω κ ενα πορτ μπεμπε καποια στιγμη.αστε μας ηρθε το ρευμα συν χαρατσι αλλα αυτο θα το πληρωσουν τα πεθερικα αλλα ρε κοριτσια παλι εναντι ειναι κ 250 ευρω.παλι δν θα εχουμε μια κ παλι ουτε κουρεμα ουτε τπτ.πφφφφφ φετος εχουμε φαει τρελο στριμωγμα βαλτε κ τις δοσεις τις εφοριας δλδ χεσε μεσα

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααααα ναι κ το θεικο σημερα.κατεβηκαμε να αφησουμε τον μικρο κατω στην πεθερα μου για να παρουμε λεωφορειο να παμε στο μηχανικο που εχουμε αφησει το μηχανακι να δουμε τι γινεται μιας κ ειμαστε κ φιλαρακια.ε λοιπον γυρναει κ μου λεει η πεθερα μου οτι ειδε στο ονειρο της πως αλλαζε ενα μωρο αγορι κ πως την κατουρησε στη μαπα.(το αγορι ειναι υποθετικο γτ δν ειδε ακριβως φυλο)καμια που να ξερει απο ονειρα????

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Νομίζω οτι το μικρό μας έχει μουσικό αυτί! Έψαχνα τώρα ένα τραγουδάκι Happy birthday να κατεβάσω και όσο άκουγα διάφορα, τρελάθηκε να κλωτσάει. Την κυριακή πήγαμε σε ένα γάμο, όλη μέρα δεν κουνήθηκε, μόλις άρχισαν το νταούλια, τα κλαρίνα και οι λύρες, να σου πάλι οι κλωτσιές, αλλά και γενικά μόλις βάζω μουσική αρχίζει! Τώρα να το πάρω οτι χαίρεται με την μουσικούλα 'η οτι ενοχλείται????!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λογικα χαιρεται!!!!!Και εγω την πηγαινω σε συναυλιες αλλα τιποτα ακομα..

discordia

discordia
Σε μένα κουνιέται συνήθως όταν είμαι ξάπλα ή κάθομαι και είμαι ήρεμη. Όταν είμαι στον δρόμο ή όρθια δεν πολυκουνιέται. Ούτε καν στο αυτοκίνητο, όταν οδηγώ που εκεί κάνουμε τα περισσότερα μαθήματα μουσικής, με το ράδιο στην διαπασών και να τραγουδάω κι εγώ, αν και τελείως παράφωνη, για να συνηθίζει από τώρα η μικρή, μην σηκωθεί και φύγει μετά, όπως κάνει ο σκύλος μου!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Κι εγώ παστίτσιο είχα σήμερα.... τρομερό!

Πόσο τυχερές που είστε κάποιες που έχετε να σας δώσουν κάτι οι φίλοι ή οι συγγενείς... Εμείς δεν έχουμε κανέναν.
Όλα θα πρέπει να τα πάρουμε μόνοι μας... Γι' αυτό το σκεφτόμαστε από Δεκέμβρη με Γενάρη για τις εκπτώσεις... Νοέμβρη θα ξεκινήσουμε την έρευνα αγοράς στα μαγαζιά.

Όσο για θέρμανση φέτος τζάκι... Δεν υπάρχουν λεφτά για πετρέλαιο ούτε για δείγμα... Τζάκι στη κουζίνα που έχουμε όλη μέρα και το βράδυ στο δωμάτιο τη σόμπα και το κάνει φούρνο.

discordia

discordia
Κεφτεδακια στον φουρνο σημερα!!!! Από το πρωί βέβαια κανω οτιδήποτε αλλό για να μην φτάσω να ζυμωσω τον κιμά, τώρα όμως φτάνει η ώρα!!!!

Κι εμείς πρέπει να αγοράσουμε πάρα πολλά. Μας έχουν δώσει κάποια πραγματάκια αλλά λίγα, βέβαια όποιος μπορεί, ό,τι μπορεί, είναι καλοδεχούμενο. Δεν παραπονιέμαι για τίποτα. Και λίγα να έχει το μωρό μας, θα έχει πολύ αγάπη.

Κι εμείς με το τζάκι θα ξεκινήσουμε κι εναν θερμοπομπό στο υπνοδωμάτιο και βλέπουμε. Όσο πιο αργά αναψουμε καλοριφέρ τόσο καλύτερα!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΙΤΕ ΣΟΜΠΑ ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ..

discordia

discordia
thequeen86 έγραψε:ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΙΤΕ ΣΟΜΠΑ ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ..

Κι εμείς λέγαμε να το κάνουμε ενεργειακό. Είχε όμως σε μάς αρκετα γκρεμίσματα και θα μας έβγαινε ένα καλό κοστούμι και προτιμήσαμε να ρίξουμε τα λεφτά στο υπόλοιπο σπίτι γιατί μόλις είχαμε μπει και ήθελε και θελει ποοολλά πράγματα ακόμη. Άσε ήταν και ο πρώτος μας χειμώνας και είπαμε να δούμε τι θα συναντήσουμε και μετά να κρίνουμε αναλόγως. Τώρα πάλι δεν κάνουμε καμιά κίνηση, γιατί περιμένουμε να γεννήσω να δούμε πως θα είμαστε οικονομικά και τι εξτρα θα βγει και βλέπουμε!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω την γεννα την εχω υπολογισμενη καλα τα 650 του γιατρου απο το δωρο των χριστουγεννων κ τα υπολοιπα να κανουμε κατι για την θερμανση...πφφφφφ χαλια μαυρα

discordia

discordia
Χάλια μαύρα δεν λες τίποτα!!!
Είμαι και αγχώδης τύπος γενικά και λίγο όλα μου φαίνονται βουνό! Θα βγει άκρη αλλά ελπίζω μέχρι τότε να μην τρελαθώ!!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:Χάλια μαύρα δεν λες τίποτα!!!
Είμαι και αγχώδης τύπος γενικά και λίγο όλα μου φαίνονται βουνό! Θα βγει άκρη αλλά ελπίζω μέχρι τότε να μην τρελαθώ!!!!

μια απο τα ιδια κ εγω κ ο αντρας μου τελευταια κανει κρισεις πανικου να ναι καλα η κωλοδουλεια του

discordia

discordia
Σε μένα το παίζει ψύχραιμος λόγω του ιστορικού μου. Κρίσεις ημικρανίας!!! Και κάθε μήνα πριν το ραντεβού με το γιατρό, εκτός από ημικρανίες, ανοιγει και η μύτη μου. οΠότε δε μου λέει τίποτα τώρα για να μην με ταράξει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν καταλαβαίνω οτι κι αυτός τρελαίνεται και αγχώνεται. Και μετά κάνω τον καραγκιόζη για να γελάσει πάλι και να νιώθει πως όλα θα πάνε καλά!
Γιατί θα πάνε καλά, ρε κορίτσια! Καλή θέληση και αισιοδοξία να υπάρχει!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:Σε μένα το παίζει ψύχραιμος λόγω του ιστορικού μου. Κρίσεις ημικρανίας!!! Και κάθε μήνα πριν το ραντεβού με το γιατρό, εκτός από ημικρανίες, ανοιγει και η μύτη μου. οΠότε δε μου λέει τίποτα τώρα για να μην με ταράξει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν καταλαβαίνω οτι κι αυτός τρελαίνεται και αγχώνεται. Και μετά κάνω τον καραγκιόζη για να γελάσει πάλι και να νιώθει πως όλα θα πάνε καλά!
Γιατί θα πάνε καλά, ρε κορίτσια! Καλή θέληση και αισιοδοξία να υπάρχει!

εγω εχω μονιμα τελευταια ημικρανιες οποτε σε νιωθω.εγω δν μιλαω τα κραταω κ τα συζηταω οταν πρεπει.κ εμενα το επαιζε κουλ αλλα τωρα τελευταια βγηκε βρωμα στην δουλεια του οτι θα φυγουν πολλα ατομα κ απο το τμημα του κ κινδυνευει αμεσα πλεον

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εμεις τζακι φετος.....
Εμεις φαγαμε φακες!!μιαμ μιαμ...
Ψυχραιμια κοριτσια και οοοολα θα γινουν!!

lenaki1982

τι κάνετε κορίτσια?????

έχω καιρό να μπω!!!

σήμερα πήγα για την καμπύλη ζαχάρου...πω πω τι ήταν αυτό που με έπιασε μετά....αφού τελειώσαμε με τις αιμοληψίες,πήγα με τον άντρα μου σε διάφορες δουλειες (ψώνια κλπ) και μου ήρθε να λιποθυμήσω....
δεν θυμάμαι στην πρώτη εγκυμοσύνη να ήμουν έτσι...
αλλά στην πρώτη μου είχαν δώσει στο ΙΚΑ κάτι σαν ζαχαρόνερο (που ούτε καν είχε διαλυθεί καλά) ενώ τώρα το έκανα σε ιδιωτικό ιατρείο και μου έδωσαν έναν χυμό με γλυκόζη...

εσείς την κάνατε την καμπύλη?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:τι κάνετε κορίτσια?????

έχω καιρό να μπω!!!

σήμερα πήγα για την καμπύλη ζαχάρου...πω πω τι ήταν αυτό που με έπιασε μετά....αφού τελειώσαμε με τις αιμοληψίες,πήγα με τον άντρα μου σε διάφορες δουλειες (ψώνια κλπ) και μου ήρθε να λιποθυμήσω....
αλλά στην πρώτη μου είχαν δώσει στο ΙΚΑ κάτι σαν ζαχαρόνερο (που ούτε καν είχε διαλυθεί καλά) ενώ τώρα το έκανα σε ιδιωτικό ιατρείο και μου έδωσαν έναν χυμό με γλυκόζη...

εγω εχω ακομα για να την κανω αλλα αυτο που επαθες το επαθα στο γιο μου την 2η φορα που εκανα την καμπυλη.επεσε παααρα πολυ το ζαχαρο μετα την τελευταια ληψη κ εφτασε 47 αν θυμαμαι καλα....εφαγα λιγο πριν ανεβω επανω ημουν κ μονη μου απορω πως δν επεσα μεσ τη μεση του δρομου τοτε.ολη μερα μετα κοιμομουν

discordia

discordia
Με τρομάζει η καμπύλη σακχάρου!!! Δεν μπορώ να με τρυπάνε!!! Εδώ πρώτη φορά που με έστειλε ο γιατρός για εξετάσεις αίματος του είπα οτι εγώ δεν κάνω, να κάνει ο άντρας μου! Όλα εγώ πρέπει να τα κάνω για να έρθει αυτό το μωρό???
Με κοιτούσε και γελούσε και δεν ήξερε τι να πει! Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις την έφαγα την βελόνα!
Και πριν πάω στην μικροβιολόγο την πήρα τηλέφωνο και την έλεγα οτι την θέλω χαλαρή και χαμογελαστή!
Ούτε ξέρω πότε πρέπει να κάνω την καμπύλη, πότε αλήθεια?

lenaki1982

discordia έγραψε:Με τρομάζει η καμπύλη σακχάρου!!! Δεν μπορώ να με τρυπάνε!!! Εδώ πρώτη φορά που με έστειλε ο γιατρός για εξετάσεις αίματος του είπα οτι εγώ δεν κάνω, να κάνει ο άντρας μου! Όλα εγώ πρέπει να τα κάνω για να έρθει αυτό το μωρό???
Με κοιτούσε και γελούσε και δεν ήξερε τι να πει! Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις την έφαγα την βελόνα!
Και πριν πάω στην μικροβιολόγο την πήρα τηλέφωνο και την έλεγα οτι την θέλω χαλαρή και χαμογελαστή!
Ούτε ξέρω πότε πρέπει να κάνω την καμπύλη, πότε αλήθεια?
κάπου τώρα πρέπει να την κάνεις. είσαι στην 25η εβδομάδα όπως λέει το τίκερ σου?

lenaki1982

thequeen86 έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:τι κάνετε κορίτσια?????

έχω καιρό να μπω!!!

εγω εχω ακομα για να την κανω αλλα αυτο που επαθες το επαθα στο γιο μου την 2η φορα που εκανα την καμπυλη.επεσε παααρα πολυ το ζαχαρο μετα την τελευταια ληψη κ εφτασε 47 αν θυμαμαι καλα....εφαγα λιγο πριν ανεβω επανω ημουν κ μονη μου απορω πως δν επεσα μεσ τη μεση του δρομου τοτε.ολη μερα μετα κοιμομουν

ε ναι κανένα μήνα ακόμα τουλάχιστον...

πω πω δεν το θυμάμαι αυτό στην πρώτη εγκυμοσύνη!!!!

ευτυχώς ήμουν με τον άντρα μου και ένοιωθα μια σιγουριά....

lenaki1982

κοπέλες δεν διάβασα τις προηγούμενες δημοσιεύσεις σας.....

για πείτε με τα κιλάκια της εγκυμοσύνης πως τα πάτε???

discordia

discordia
οοοο δηλαδή έρχεται και η καμπύλη! Φτου! Θα πω κι αυτό να το κάνει ο άντρας μου, λέτε θα πιάσει αυτήν την φορά?

Είμαι +4 κιλά. Αλλά τις τελευταίες μέρες τρώω όλο τον τόπο. Μέχρι να βγουν οι χειμωνιάτικες σαλάτες που τις αγαπώ θα έχω φάει όλα τα σάντουιτς και τις πίτσες του κόσμου, να πάρει!
Εσείς πως πάτε?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ειμαι μολις + 1.800 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 215994

discordia

discordia
thequeen86 έγραψε:εγω ειμαι μολις + 1.800 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 215994

Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 654316 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 654316 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 654316 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 654316
cheers cheers cheers cheers
Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 875502 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 875502 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 875502 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 875502

emoticon να υποκλίνεται δεν έχει???

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:
thequeen86 έγραψε:εγω ειμαι μολις + 1.800 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 215994

Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 654316 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 654316 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 654316 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 654316
cheers cheers cheers cheers
Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 875502 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 875502 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 875502 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 27 875502

emoticon να υποκλίνεται δεν έχει???

αχαχχαχα καλα ειναι γτ στον γιο μου ειχα παρει 7 κιλα μεχρι να μπω 5ο συνολο ειχα παρει 19 κιλα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις