801 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Τετ Σεπ 19, 2012 11:37 am
ΕΛΠΙΔΑA
Σιωπηλή δύναμη
Καλώς σας βρήκα... Δεν περνάν οι μέρες μέχρι τη Δευτέρα...Περαστικά σου sofki...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
δεν φανταζεσαι τι γλυτωνεις!το πιο βαρετο πραγμα που υπαρχει!αν κανω 4ο τη θελω και εγω αυτη τη φικη σου!doritaki έγραψε:Καλως ηρθες Ελπιδα στην παρεα μας. Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις. Με το καλο να ερθει το μωρακι σου. Το πρωτο ειναι?
Σοφκι μηπως το γαλα εκτος απο καουρες σωζει κ απο στομαχοπονο? Δεν το δοκιμαζεις?
Απο κλωτσιες κ η δικη μου αλλο τπτ!Τον ταραξε το γιατρο το απογευμα!
Φιλη εγω την καμπυλη θα την κανω σπιτακι μου. Θα ερθει μια συναδελφος να μου παρει αιμα κ θα το παει μετα στο εργαστηριο για τις αναλυσεις. Θα πιουμε κ το καφεδακι μας να τα πουμε λιγο. Ετσι θα ειναι πιο ευκολο..
ποσο εβδομαδων εισαι?εμενα κουνιεται μονο οταν ειμαι ξαπλωμενη.μην ανυσηχεις!discordia έγραψε:Σήμερα είμαι όλη μέρα πέσμενη, κομμένη, άκεφη και με αρχή πονοκεφάλου. Καλά ως εδώ. Με ανησυχεί όμως το ότι ένιωσα λίγες φορές την μικρή. Σαν να είναι και αυτη πεσμένη και κομμένη. Να ανησυχω?
Προσπαθώ να είμαι ψυχραιμή αλλά όσο περνάει η ώρα αγχώνομαι. Πείτε την γνώμη σας....
filitsaki έγραψε:δεν φανταζεσαι τι γλυτωνεις!το πιο βαρετο πραγμα που υπαρχει!αν κανω 4ο τη θελω και εγω αυτη τη φικη σου!doritaki έγραψε:Καλως ηρθες Ελπιδα στην παρεα μας. Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις. Με το καλο να ερθει το μωρακι σου. Το πρωτο ειναι?
Σοφκι μηπως το γαλα εκτος απο καουρες σωζει κ απο στομαχοπονο? Δεν το δοκιμαζεις?
Φιλη εγω την καμπυλη θα την κανω σπιτακι μου. Θα ερθει μια συναδελφος να μου παρει αιμα κ θα το παει μετα στο εργαστηριο για τις αναλυσεις. Θα πιουμε κ το καφεδακι μας να τα πουμε λιγο. Ετσι θα ειναι πιο ευκολο..
discordia έγραψε:Σήμερα είμαι όλη μέρα πέσμενη, κομμένη, άκεφη και με αρχή πονοκεφάλου. Καλά ως εδώ. Με ανησυχεί όμως το ότι ένιωσα λίγες φορές την μικρή. Σαν να είναι και αυτη πεσμένη και κομμένη. Να ανησυχω?
Προσπαθώ να είμαι ψυχραιμή αλλά όσο περνάει η ώρα αγχώνομαι. Πείτε την γνώμη σας....
ποτε δε ξερεις!τι αμα ερθει?doritaki έγραψε:filitsaki έγραψε:δεν φανταζεσαι τι γλυτωνεις!το πιο βαρετο πραγμα που υπαρχει!αν κανω 4ο τη θελω και εγω αυτη τη φικη σου!doritaki έγραψε:Καλως ηρθες Ελπιδα στην παρεα μας. Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις. Με το καλο να ερθει το μωρακι σου. Το πρωτο ειναι?
Κ 4ο εχεις στο προγραμμα βρε θηριο?Μακαρι να ερθει...Εγω λεω να κανω 3. Θα ερχομουν εγω στο 4ο αλλα μου πεφτεις λιγο μακρυα...
ειναι και αυτα με τις ωρες τους μωρε1ασε που καταλαβαινει τη διαθεση της μανουλας και δεν της παει κοντρα!discordia έγραψε:Κλείνω τις 25 εβδομαδες αυριο μεθαυριο.
Εγώ την νιώθω πιο πολυ ξαπλωμένη αλλά τυχαίνει και καθιστή και όρθια. Σήμερα οι κλωτσιες με το σταγονομετρο. Σχεδόν δεν ξέρω αν όντως με κλωτσησε ή αν νομίζω οτι με κλωτσησε.
filitsaki έγραψε:ποτε δε ξερεις!τι αμα ερθει?doritaki έγραψε:filitsaki έγραψε:δεν φανταζεσαι τι γλυτωνεις!το πιο βαρετο πραγμα που υπαρχει!αν κανω 4ο τη θελω και εγω αυτη τη φικη σου!doritaki έγραψε:Καλως ηρθες Ελπιδα στην παρεα μας. Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις. Με το καλο να ερθει το μωρακι σου. Το πρωτο ειναι?
Κ 4ο εχεις στο προγραμμα βρε θηριο?Μακαρι να ερθει...Εγω λεω να κανω 3. Θα ερχομουν εγω στο 4ο αλλα μου πεφτεις λιγο μακρυα...
filitsaki έγραψε:αμα ερθει και τεταρτο!βεβαια λογω καισαρικης ειναι περιορισμενες οι γεννες μου!
συμφωνω απολυτα δικαιολογιες ψαχνω! απλα οταν βλεπω νεογεννητο κατι με πιανει!ειναι τοσο χαριτωμενα!doritaki έγραψε:filitsaki έγραψε:αμα ερθει και τεταρτο!βεβαια λογω καισαρικης ειναι περιορισμενες οι γεννες μου!
Αν θελεις ερχεται...Αν δε θελεις φροντιζεις να μην ερθει...Σωστα?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης