Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
410 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 410 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:
thequeen86 έγραψε:γειας σας κοριτσια.πφφφφ σημερα ξυπνησα με ενα κεφαλι κουδουνι παλι.ελεος αυτοι οι πονοκεφαλοι
αντε που εισαι?παρε κανενα ντεπονακι!

ντεπον δν με πιανει πλεον ουτε με σφαιρες κ ετσι εχω παει στα βαρια για να μην πινω 6 ντεπον την ημερα πεινω ενα ποσταν κ καθαριζω.βεβαια εχει ενα μειων με πιανουν τα νεφρα κ γι'αυτο εδω κ χρονια δν το επαιρνα κ επαιρνα μεζουλιντ.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:
thequeen86 έγραψε:γειας σας κοριτσια.πφφφφ σημερα ξυπνησα με ενα κεφαλι κουδουνι παλι.ελεος αυτοι οι πονοκεφαλοι

Παλι πονοκεφαλος??Μηπως φταιει το μαξιλαρι?

μαξιλαρια θες να πεις χρησημοποιω 4 μαξιλαρια ειδαλλως δν μπορω να κοιμηθω(το 5ο αναμεσα στα ποδια)

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ακου εκει φοβαται...Αμα ειχε και ο δικος μου τετοια θα το εκανα μονη μου την ωρα που κοιμαται...|Αφου του εδενα τα χερια πρωτα για να μην ξυπνησει Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 587529 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 587529
Φυσικα αν υπαρχει καποιο προβλημα προεχει το μωρακι!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα μεσουλιτ ειναι πολυ δυνατα πραγματι.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Ακου εκει φοβαται...Αμα ειχε και ο δικος μου τετοια θα το εκανα μονη μου την ωρα που κοιμαται...|Αφου του εδενα τα χερια πρωτα για να μην ξυπνησει Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 587529 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 587529

καλε γιατι πραγμα λετε??? Shocked Shocked Shocked

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 215994 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 215994 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 215994

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααα για ζουζουνιες κ εγκυμοσυνη ε?χμμμ ξερω πολλοι αλλα κ πολλες φοβουντε.εμεις παντως μια χαρα παμε κ στο γιο μου καναμε μεχρι κ που γεννησα.κ τωρα κανονικα κανουμε.συγκεκριμενα χτες βραδυ Embarassed Embarassed λετε γι'αυτο να με επιασε πονοκεφαλος???

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπα με τιποτα....Ειμαι της αποψης οτι ειναι το καλυτερο φαρμακο για ολα!!!!!!ΩΩωωω ναι..ολα περνανε!!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 328109 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 328109

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Μπα με τιποτα....Ειμαι της αποψης οτι ειναι το καλυτερο φαρμακο για ολα!!!!!!ΩΩωωω ναι..ολα περνανε!!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 328109 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 328109

οτι παιρνανε παιρνανε Wink Wink

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να πεταχτω πρεπει να γραψω και φολικο σημερα το απογευμα...Να πω και ενα γεια τον γιατρουλη..

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Να πεταχτω πρεπει να γραψω και φολικο σημερα το απογευμα...Να πω και ενα γεια τον γιατρουλη..

αχαχχαχ

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
Sofki έγραψε:Ακου εκει φοβαται...Αμα ειχε και ο δικος μου τετοια θα το εκανα μονη μου την ωρα που κοιμαται...|Αφου του εδενα τα χερια πρωτα για να μην ξυπνησει Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 536304 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 587529 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 36 587529

δεν καταλαβενεις?εισαι μικρουλα!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

δεν καταλαβενεις?εισαι μικρουλα!

αχαχχαχα αστο φιλιτσα εχασες επεισοδια καλε.ξερω κ ειπα πιο πανω εγω βαζω τον δικο μου κατω κ του αλλαζω τα φωτα......αχαχχαχαχχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχχαχχαχ

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε τι μικρουλα εσυ εισαι πολυ αγριο θυληκο!κοριτσια με το μαλακο!!!!!!!!!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τωρα ειδικα με τις ορμονες της εγκυμοσυνης το ματακι γυαλιζει

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ αυτες οι ορμονες.....εμενα μου βγενουν πιο πολυ σε νευρα παρα στα αλλα Mad Mad Mad

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και για τα νευρα το καλυτερο φαρμακο ειναι το σεξ!!!!!!
Εγω του λεω οτι η μπεμπα πρεπει να νιωθει οτι οι γονεις της αγαπιουνται..χαχχα

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σωστο και αυτο! Wink

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η αληθεια ειναι οτι κ εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη εχω πολλα νευρα κ φουντωνω με το παραμικρο.σημερα π.χ δεν αντεξα κ τα εχωσα στην πεθερα μου

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελα ρε συ τι σου εκανε?[ξερεις δεδομενοαυτη κατι εκανε χιχι]

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις κοριτσια τελευταια εχουμε καποια θεματα.περιμενουμε απο μερα σε μερα να παρει ποδι ο αντρας μου απο την δουλεια του.δεν τον ενοιαζει ιδιαιτερα μιας κ στον τομεα του υπαρχουν ακομα ευτυχως δουλειες.αλλα οταν βλεπεις ολη την εταιρια να κλαει κ να οδηρετε οσο να ναι εππηρεαζεσαι.ετσι λοιπον απο το πουθενα εμφανισε κρισεις πανικου κ τωρα περνει 3 φορες τη μερα βαλεριανα.καπως ετσι ειναι δυστηχως ολοι οι εργαζομενοι κ ενας μαλιστα παιρνει βαρια φαρμακα οπως ζαναξ,κ σημειωτεον μια κοπελα πλεον 28 ετων σημερα στα 21 της επαθε εγκεφαλικο λογο της δουλειας.κ οκ αγχωνομαι που θα χασει τη δουλεια του αλλα απο το να αρρωστησει εκει μεσα καλυτερα να φυγει.τωρα αυτες τις μερε εχουμε δωσει ενα 50αρι που εχουμε το μοναδικο μας μεσο για αναβαθμηση κ φτιαξιμο γενικα κ για καποιες μερε ειχε παρει αδεια ο αντρας μου.τωρα παει στη δουλεια με το τρενο κ ταξι μετα κ γυρναει κ μου λεει σημερα η πεθερα μου να πηγαινει στη δουλεια να μην τον διωξουν κτλ.κ παιρνω κ εγω αναποδες κ της λεω γτ νομιζεις οτι θελει να τον διωξουν οχι μου λεει κ μα μου.της λεω κ εγω οτι ειναι να γινει θα γινει αν θελουν να τον διωξουν θα το κανουν οτι κ να κανουμε.της λεω στο κατω κατω εσυ θες να ειναι το παιδι σου καλα? μα τι θα κανετε εσεις.λεω για ολους εχει ο θεος αρκει να μην τα παρατας ποτε.εσυ της λεω θες να ειναι καλα ο γιος σου η να αρρωστησει κ να παθει κανα εγκεφαλικο???κ συνεχηζε τα ιδια ελεος δλδ

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επεστρεψα...Μιλουσα στο τηλ τοση ωρα...
Δεν εχουμε καποιο προβλημα απλα φοβαται.Μονο αν του υπεγραφε χαρτι ο γιατρος οτι δεν προκειται να παθει κατι το παιδι θα καναμε. (Εχουμε περιπου ενα μηνα να...ισως κ παραπανω) Ειναι κ λιγο προικισμενο το μωρο μου Embarassed κ φοβαται μην με πονεσει ή μην ταραξει το παιδι. "Πως να πεσω 100 κιλα ανθρωπος πανω σου ρε αγαπη μου?" μου λεει. "Κριμα δεν ειναι αυτη η ζωουλα να ζοριζεται?" κ μου χαιδευει την κοιλιτσα...Με θελει κ αυτος αλλα προτιμα να περιμενει γιατι αν 1 στο δισεκατομμυριο συμβει κατι θα πεθανει απο τυψεις.Αρκειται στο να με παιρνει αγκαλια κ να μιλαει στην κορη του. Τι να κανω κ εγω, κανω υπομονη...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:εμεις κοριτσια τελευταια εχουμε καποια θεματα.περιμενουμε απο μερα σε μερα να παρει ποδι ο αντρας μου απο την δουλεια του.δεν τον ενοιαζει ιδιαιτερα μιας κ στον τομεα του υπαρχουν ακομα ευτυχως δουλειες.αλλα οταν βλεπεις ολη την εταιρια να κλαει κ να οδηρετε οσο να ναι εππηρεαζεσαι.ετσι λοιπον απο το πουθενα εμφανισε κρισεις πανικου κ τωρα περνει 3 φορες τη μερα βαλεριανα.καπως ετσι ειναι δυστηχως ολοι οι εργαζομενοι κ ενας μαλιστα παιρνει βαρια φαρμακα οπως ζαναξ,κ σημειωτεον μια κοπελα πλεον 28 ετων σημερα στα 21 της επαθε εγκεφαλικο λογο της δουλειας.κ οκ αγχωνομαι που θα χασει τη δουλεια του αλλα απο το να αρρωστησει εκει μεσα καλυτερα να φυγει.τωρα αυτες τις μερε εχουμε δωσει ενα 50αρι που εχουμε το μοναδικο μας μεσο για αναβαθμηση κ φτιαξιμο γενικα κ για καποιες μερε ειχε παρει αδεια ο αντρας μου.τωρα παει στη δουλεια με το τρενο κ ταξι μετα κ γυρναει κ μου λεει σημερα η πεθερα μου να πηγαινει στη δουλεια να μην τον διωξουν κτλ.κ παιρνω κ εγω αναποδες κ της λεω γτ νομιζεις οτι θελει να τον διωξουν οχι μου λεει κ μα μου.της λεω κ εγω οτι ειναι να γινει θα γινει αν θελουν να τον διωξουν θα το κανουν οτι κ να κανουμε.της λεω στο κατω κατω εσυ θες να ειναι το παιδι σου καλα? μα τι θα κανετε εσεις.λεω για ολους εχει ο θεος αρκει να μην τα παρατας ποτε.εσυ της λεω θες να ειναι καλα ο γιος σου η να αρρωστησει κ να παθει κανα εγκεφαλικο???κ συνεχηζε τα ιδια ελεος δλδ

Σιγουρα προεχει η υγεια του καλου σου!Ναι ειναι σημαντικη η δουλεια αλλα πιο σημαντικο ειναι να εχεις τον ανθρωπο σου διπλα σου κ οχι να σου μεινει στους δρομους!Ασε την πεθερα να λεει.Κ η μανουλα μου ελεγε οτι θα επρεπε ισως να επιστρεψω στη δουλεια γιατι φοβαται μη με απολυσουν αλλα ξερω οτι αν παρουν τετοια αποφαση δε θα ειναι επειδη πηρα αναρρωτικη αλλα επειδη απλα ετσι γουσταρουν.Ψυχραιμια χρειαζεται κ να κοιταμε κ λιγο τον εαυτο μας.Ολα θα πανε καλα κουκλα μου αρκει να προσπαθεις να τον ηρεμησεις.Τα νευρα σου να μην εκδηλωνονται μπροστα του κ η πεθερα να το κλεισει λιγο το στοματακι.Αν βλεπει οτι εσυ εισαι δυνατη θα συνελθει συντομα.Ευχομαι να πανε ολα καλα!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετσι ειναι. α στο αλλο θεμα υπαρχει σταση κουταλι ψαξτε το στο ιντερνετ κ μπορεις εσυ να ανεβαινεις επανω του αφου λεει για τα κιλα του...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το ξερει κ το κουταλι αλλα δε θελει με τπτ!Ουτε εγω απο πανω γιατι θα ταρακουνιεμαι.Με προσεχει τοσο πολυ απο την αρχη της εγκυμοσυνης...Δεν κανω καμια δουλεια στο σπιτι, δεν τεντονομαι, δε σηκωνω βαρη, οταν οδηγει παει αργα για να μην τρανταζομαι στις λακουβες...Τι να σας πω...Το μονο που κανω ειναι να κοιμαμαι κ να κολλαω με τις ωρες στο πισι.Μονο για περπατημα μπορουμε να πηγαινουμε χωρις να φοβαται.Με εχει κακομαθει κ να δω πως θα συνηθισω μετα που θα πρεπει να τρεχω μερα νυχτα!Τελος παντων...Τον αφηνω να του περασει...Καποιο βραδυ μπορει να σταθω τυχερη κ να παραβλεψει τις φοβιες του...Οπως κ να'χει ολα απο αγαπη κ απο υπερβολικο ενδιαφερον τα κανει οποτε δε μπορω να του θυμωσω...

Θα ερχεται μαζι μου κ στα μαθηματα ανωδινου τοκετου κ φροντιδας του παιδιου.Αληθεια εσεις το εχετε ψαξει καθολου?Θα κανετε μαθηματα?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις