Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
438 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 438 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:Για να καταλαβω εχουν πολλους υπαλληλους κ καθε τρεις κ λιγο διωχνουν καποιους?Γιατι δεν τους διωχνουν ολους μαζι να τελειωνει η ταλαιπωρια?

γενικα εχουν διωξει πολλους αλλα υψιλομισθους διευθυνταδες δλδ κ τετοια.τωρα τι στον κορακα θελουν να κανουν ουδεις δν μπορει ν καταλαβει
εγω λεω αντε να τον διωξουν να ησυχασουμε πια

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχει μπει στην διαδικασια να ψαχνει κατι καινουριο για να ηρεμησει??

Ο διαιτολογος μια χαρα το προγραμμα δεν μου δημιουργει προβληματα και ειναι αρκετα βατο!!!Το προβλημα ειναι αυριο και μεθαυριο που θα κατεβω θεσσ και θα παω να μεινω σε μια φιλη που δεν πιστευω να εχει αυτα που χρειαζομαι και θα πρεπει να κουβαλησω προμηθειες :Ρ

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Εχει μπει στην διαδικασια να ψαχνει κατι καινουριο για να ηρεμησει??

Ο διαιτολογος μια χαρα το προγραμμα δεν μου δημιουργει προβληματα και ειναι αρκετα βατο!!!Το προβλημα ειναι αυριο και μεθαυριο που θα κατεβω θεσσ και θα παω να μεινω σε μια φιλη που δεν πιστευω να εχει αυτα που χρειαζομαι και θα πρεπει να κουβαλησω προμηθειες :Ρ
αντε καλη αρχη!!!! ντοριτακι στελνω το μικρο προνηπια γι'αυτο ξυπναω χαραμαΤΑ.ΑΣΕ ΠΟΛΥ ΒΑΡΒΑΡΟΟΟΟΟΟ!!!! Sleep Sleep ΚΟΙΝ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ Ας ΓΙΝΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω θα το ετοιμαζω, θα το στελνω με το μπαμπα του κ θα συνεχιζω τον υπνο μου!!!Ειμαι πολυ υπναρου κοριτσια κ δεν ξερω πως θα την παλεψω με μωρο παιδι κ να δουλευω κιολας!!!

Καλη αρχη Σοφκι κ να μας λες κ αν την τηρεις στην πορεια ή αν ξεφευγεις.Εγω που τρωω καθε μερα γλυκα τι θα κανω???Εχω να κανω κ καμπυλη την Τριτη.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ο καλοσ μου φευγει 6 η ωρα..το στελνω με τη μητερα μου που παει και της αδερφης μου αλλα για υπνο μετα δε το συζητω!ξυπναει η μικρη μου...!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το μονο δυσκολο που μου φαινεται ειναι οι ωρες των γευματων...ειπε πρωινο να τρωω 8-9 το πρωι...και αν δεν εχω ξυπνισει δλδ? Razz Razz
Το πιστευετε πως σκεφτομουν ποσο θα μου λειπει η μπεμπα οταν θα παει στον παιδικο πρωτη φορα...Δεν ειμαι καλα...
Οταν καθομαι και κλοτσαει η μικρη νιωθω σαν να χορευω χορο της κοιλιας και πραγματικα γαργαλιεμαι....ωρες ωρες γελαω μοναχη μου... Laughing Laughing

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα οταν ειναι πρωι ξυπναει στις 4μιση ο καλος μου οποτε ειναι δυσκολο να ξυπνησω γα να τον ετοιμασω...Οταν το κανω δεν με πιανει ο υπνος...και οχι μονο αυτο με πιανει πεινα και γουργουριζει η κοιλια μου και αντε να κοιμηθω μετα...απλα ξυπναω για να τον ξυπνησω και ξανακοιμαμαι...

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Το μονο δυσκολο που μου φαινεται ειναι οι ωρες των γευματων...ειπε πρωινο να τρωω 8-9 το πρωι...και αν δεν εχω ξυπνισει δλδ? Razz Razz
Το πιστευετε πως σκεφτομουν ποσο θα μου λειπει η μπεμπα οταν θα παει στον παιδικο πρωτη φορα...Δεν ειμαι καλα...
Οταν καθομαι και κλοτσαει η μικρη νιωθω σαν να χορευω χορο της κοιλιας και πραγματικα γαργαλιεμαι....ωρες ωρες γελαω μοναχη μου... Laughing Laughing
εγω ουτε ηθελα να ακουσω για νηπια.πιστεψε με αξιζει να παει.ειδικα αν θα εχεις αλλο ενα η και δυο!για πες τι σου εδωσε ο διαιτολογος?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χμμ ας πουμε να σας πω το αυριανο προγραμμα?εχω για πρωι 1 ποτηρι γαλα,3 κρακερς και 30 γρ τυρι με χαμηλα λιπαρα,εχω και ενα φρουτο που μπορω να το φαω για δεκατιανο.μεσημερι εχω μια τονοσαλατα και για βραδυ 1 αυγο 2 φετες γαλοπουλα,σαλατα και μια φετα ψωμι..για απογευματινο ενα 2 φρουτα ή ενα γιαουρτι και πριν τον υπνο ενα ποτηρι γαλα...και νομιζω πως ειναι η πιο "αυστηρη" μερα της βδομαδας επειδη ας πουμε το μεσημεριανο ειναι σαλατα...

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α!η πιο αυστηρη..γιατι η τονοσαλατα δεν σε χορτενει!καταρχην ειναι φρουτο!!!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Χμμ ας πουμε να σας πω το αυριανο προγραμμα?εχω για πρωι 1 ποτηρι γαλα,3 κρακερς και 30 γρ τυρι με χαμηλα λιπαρα,εχω και ενα φρουτο που μπορω να το φαω για δεκατιανο.μεσημερι εχω μια τονοσαλατα και για βραδυ 1 αυγο 2 φετες γαλοπουλα,σαλατα και μια φετα ψωμι..για απογευματινο ενα 2 φρουτα ή ενα γιαουρτι και πριν τον υπνο ενα ποτηρι γαλα...και νομιζω πως ειναι η πιο "αυστηρη" μερα της βδομαδας επειδη ας πουμε το μεσημεριανο ειναι σαλατα...

Shocked Αυτο ειναι διαιτα πεινας κ οχι διατροφη εγκυμνοσυνης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παθαινω κριση κ μονο στην ιδεα οτι θα τρωω μονο τοσο λιγο!Ασε που δεν τα παω καλα με τα φρουτα.Κ δεν μπορω να ζυγιζω το φαγητο μου.Καλυτερα χοντρη παρα νυστικη! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 328109

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραιο προγραμμα κ ευκολο.εγω π.χ τρελαινομαι για σαλατες κ με χορταινουν.μεχρι τωρα πιο πολυ σαλατες τρωω παρα φαγητο...τα φρουτα παντως δν την παλευω μια...

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[.Καλυτερα χοντρη παρα νυστικη! ω ναι σιγουρα! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 334589 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 525820 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 9664 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 912791 και να πω οτι μπορω να φαω ? λογο ζαχαρου .παρολα αυτα τρωω πιο πολυ απο αυτο το προγραμμα!τουλαχιστον θα ειναι κορμαρα οταν γεννησει! Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την filitsaki στις Παρ Σεπ 21, 2012 3:59 am, 1 φορά

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:
Sofki έγραψε:Το μονο δυσκολο που μου φαινεται ειναι οι ωρες των γευματων...ειπε πρωινο να τρωω 8-9 το πρωι...και αν δεν εχω ξυπνισει δλδ? Razz Razz
εγω ουτε ηθελα να ακουσω για νηπια.πιστεψε με αξιζει να παει.ειδικα αν θα εχεις αλλο ενα η και δυο!για πες τι σου εδωσε ο διαιτολογος?

Αν δεν ξυπνας νωρις παραλειπεις ενα γευμα.Το πρωινο ή το δεκατιανο. Οσο για τον παιδικο δεν με ανησυχει εμενα..Θα εχω συνηθησει γιατι ουτως ή αλλως θα εχει παει σε βρεφικο!!Δυστυχως δεν μπορω να λειψω πολυ απο τη δουλεια μου κ τα ωραρια ειναι εντελως αβολα.Θα βλεπω το/α παιδι/α μου μονο αργα το βραδυ! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 534787

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μην το λετε κοριτσια εγω πηρα 20 κιλα στο γιο μου κ δν τα εχασα κ μου εχει κακοφανει τρελα.μολις ερθει κ το 2ο θα παω γυμναστηριο κ διαιτολογο γτ σιχαινομαι τον εαυτο μου ετσι οπως ειμαι

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μη στεναχωριεσαι εκει μας φτασανε.να δουλευουμε για να τα δινουμε στους λογαριασμους!αι στο καλο συγχηστηκα παλι.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:[.Καλυτερα χοντρη παρα νυστικη! ω ναι σιγουρα! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 334589 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 525820 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 9664 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 912791 και να πω οτι μπορω να φαω ? λογο ζαχαρου .παρολα αυτα τρωω πιο πολυ απο αυτο το προγραμμα!τουλαχιστον θα ειναι κορμαρα οταν γεννησει! Wink

Ε..μα...δικιο δεν εχω?Ακομη κα αν δεν φαω κανονικο γλυκο θα φαω μαρμελαδα ή μερεντα.Κ χθες που δεν εφαγα τπτ απο αυτα, εφαγα Goody's!Μη χασουμε κ τις θερμιδες...!!!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 654316 Ασε που εχω αρχισει να τρωω κ πολυ ψωμι!Φαλαινα θα γινω... Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 13953

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

Ε..μα...δικιο δεν εχω?Ακομη κα αν δεν φαω κανονικο γλυκο θα φαω μαρμελαδα ή μερεντα.Κ χθες που δεν εφαγα τπτ απο αυτα, εφαγα Goody's!Μη χασουμε κ τις θερμιδες...!!!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 654316 Ασε που εχω αρχισει να τρωω κ πολυ ψωμι!Φαλαινα θα γινω... Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 13953 [/quote] ααααα Goody's ε? Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:μην το λετε κοριτσια εγω πηρα 20 κιλα στο γιο μου κ δν τα εχασα κ μου εχει κακοφανει τρελα.μολις ερθει κ το 2ο θα παω γυμναστηριο κ διαιτολογο γτ σιχαινομαι τον εαυτο μου ετσι οπως ειμαι

Α!Κ εμενα μου κακοφαινεται ηδη που ειμαι 80! cyclops Καποτε ημουν 65... Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 534787 Απλα δεν εχω τη διαθεση να προσεξω τωρα.Οταν ερθει με το καλο το μωρο που θα τρεχω ολη μερα, θα πηγαινω κ δουλεια κ δε θα προλαβαινω να φαω ελπιζω πως θα τα χασω...Γιατι αλλιως θα παθω καταθλιψη!Απλα τωρα ειμαι ολη μερα στο σπιτι οποτε ολο κ θα επισκευτω το ντουλαπι ή το ψυγειο...Να τωρα ας πουμε μου φωναζει ενα κομματι τουρτα που ειναι στο ψυγειο!Τι φωναζει δλδ τον κοσμο χαλαει... Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 215994 Να μην παω να το δω...???

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:[

Ε..μα...δικιο δεν εχω?Ακομη κα αν δεν φαω κανονικο γλυκο θα φαω μαρμελαδα ή μερεντα.Κ χθες που δεν εφαγα τπτ απο αυτα, εφαγα Goody's!Μη χασουμε κ τις θερμιδες...!!!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 654316 Ασε που εχω αρχισει να τρωω κ πολυ ψωμι!Φαλαινα θα γινω... Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 13953
ααααα Goody's ε? Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad [/quote]

Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 667478 Εχω ξεφυγει κ εσυ δεν κανει να φας ε???

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 39 667478 Εχω ξεφυγει κ εσυ δεν κανει να φας ε???[/quote]μη στεναχωριεσαι τις παρασπονδιες μου τισ κανω! Embarassed ο καλος μου δε μου περνει γιατι δεν ειναι καλα λεει!οταν τα τσακιζε ακεινος δεν πειραζανε...

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μόνο που διάβασα το αυριανό σου πρόγραμμα Σοφκι, πείνασα!!! Και πρέπει λίγο να σταματήσω κορίτσια!!! Ήμουν για πόσο καιρό +3 και μέσα σε δυομιση βδομάδες περίπου, μπορεί και λιγότερο πήρα άλλα δύο. Αλλά δε μπορώ να σταματήσω να τρώω. Την Δευτέρα έχω και ραντεβού στον γιατρό, θα με πει να κάνω την καμπύλη...ωχου!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την Δευτέρα έχω και ραντεβού στον γιατρό, θα με πει να κάνω την καμπύλη...ωχου![/quote] 2 μερες πριν πας για καμπυλη κανε κρατει!της ξαδερφης μου της βγηκε παθολογικη η καμπυλη γιατι εφαγε σταφυλια το προηγουμενο βραδυ.α!και νηστικη για10 ωρες!μπας και το ξεγελασεις το σκασμενο. Mad

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:Μόνο που διάβασα το αυριανό σου πρόγραμμα Σοφκι, πείνασα!!! Και πρέπει λίγο να σταματήσω κορίτσια!!! Ήμουν για πόσο καιρό +3 και μέσα σε δυομιση βδομάδες περίπου, μπορεί και λιγότερο πήρα άλλα δύο. Αλλά δε μπορώ να σταματήσω να τρώω. Την Δευτέρα έχω και ραντεβού στον γιατρό, θα με πει να κάνω την καμπύλη...ωχου!

εγω το βλεπω αλλιως...ας φαω οτι προλαβω γιατι αν η καμπυλη δεν ειναι καλη θα πεσει μεγαλη πεινα!κ το αποτελεσμα?7 τα κιλα ως τωρα.Κ 10 πριν την εγκυμοσυνη?Συνολο 17 κ εχω μελλον ακομα...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε: Την Δευτέρα έχω και ραντεβού στον γιατρό, θα με πει να κάνω την καμπύλη...ωχου!
2 μερες πριν πας για καμπυλη κανε κρατει!της ξαδερφης μου της βγηκε παθολογικη η καμπυλη γιατι εφαγε σταφυλια το προηγουμενο βραδυ.α!και νηστικη για10 ωρες!μπας και το ξεγελασεις το σκασμενο. Mad [/quote]

Μετα τις 9 το βραδυ μονο νερο επιτρεπεται!Κ εννοειται το τελευταιο γευμα ειναι ελαφρυ.Κ οταν ξυπνησεις πας κατευθειαν μικροβιολογο χωρις να πιεις ουτε νερο!Ειναι πολυ σημαντικο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις