Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
446 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 446 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συμβαινει συχνα πυκνα να ειναι λαθος κ απλα το επιβαιβεωνεις πιο μετα.εγω οταν μου ειπαν τοτε στην αυχενικη οτι ηταν αγορι απλα το επιβεβαιωσα στον γιατρο μου 5 μηνων

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εμενα καθε φορα ο γιατρος μου λεει οτι ειναι αγορι, και εχω παει και πολλες φορες, λογω του οτι ειχα παθει αποκολληση. Τωρα δεν πιστευω να αλλαξει τπτ στην β επιπεδου, γιατι θα εχουμε προβλημα με ολα αυτα που εχω ψωνισει, σε χρωμα μπλε πρασινο κλπ.

Επισης, ειδα τωρα σε ενα αλλο θεμα για τον καφε και αν μας αφηνει ο γιατρος να πινουμε. Εμενα μου ειπε οτι ειναι οκ να πινω 1-2 κουπες. Εσεις πινετε?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμ κ εσυ τι ηθελες να ψωνησεις απο τωρα? εγω πεινω καφε εναν την ημερα το πολυ 2 κ αυτο οχι λογο της εγκυμοσυνης αλλα επειδη τοσο μπορω εγω.ο καθε γιατρος λεει τα δικα του

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω θα του πω παντως μην τολμησει και μας δωσει κανενα με τσουτσουνι γιατι πηρα ενα ροζ φορμακι Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 38 606100 χαχαχαχα
Καφε εγω πριν την εγκυμοσυνη επινα καφε μια φορα τον μηνα και αμα...Οποτε ουτε τωρα πινω...
Αυριο το πρωι θα ερθει και ο διαιτολογος αλλα θα ξεκινησω απο δευτερα γιατι το σκ θα ειμαστε θεσσαλονικη...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Εγω θα του πω παντως μην τολμησει και μας δωσει κανενα με τσουτσουνι γιατι πηρα ενα ροζ φορμακι Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 38 606100 χαχαχαχα
Καφε εγω πριν την εγκυμοσυνη επινα καφε μια φορα τον μηνα και αμα...Οποτε ουτε τωρα πινω...
Αυριο το πρωι θα ερθει και ο διαιτολογος αλλα θα ξεκινησω απο δευτερα γιατι το σκ θα ειμαστε θεσσαλονικη...

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια γυρησα!!!
Λοιπον, ειχε ενδιαφερον χωρις ομως να ειναι κατι ιδιαιτερο.Λιγα πραγματα για τη διατροφη στο 3ο τριμηνο, τι να εχει η βαλιτσα τοκετου, για το θηλασμο κ την αποστειρωση, πως το κανουμε μπανιο κ πως γινονται οι μετακινησεις με το αυτοκινητο.Α!Κ τα πρωτα σταδια τοκετου.Αυτο που δεν ηξερα κ μου εκανε εντυπωση ειναι οτι σε καποιες κλινικες δε σου δινουν νοσοκομιακη ρομπα στην αιθουσα τοκετου αλλα φορας δικο σου νυχτικο κ δικες σου παντοφλες. Shocked
Οσο για το Ιπποκρατειο τα μαθηματα ειναι καθημερινες απογευματα κ μπορει να σε συνοδευει κ ο συζυγος.Δεν βγαζουν προγραμμα κ αν δεν πας σε ενα μαθημα δε θα ξερεις ποτε ειναι το επομενο.Πρεπει να δηλωσεις συμμετοχη εγκαιρα.Εγω δηλωσα στην 21η βδομαδα.Δεν ξερω μεχρι ποτε δεχονται.Αρχιζουν οταν η εγκυος ειναι στην 27η εβδομαδα.(θα με ειδοποιησουν τηλεφωνικως) Λογικα μπορουν να δεχτουν συγκεκριμενο αριθμο ατομων σε καθε γκρουπακι οποτε οποιος προλαβει προλαβε.Οποια ενδιαφερεται το τηλ ειναι 2310-892617.

discordia

discordia
Καλησπέρα σε όλες!!!
Για μαθήματα ανώδυνου τοκετού λέω να μην πάω να σας πω την αλήθεια.
Όταν έμεινα έγκυος διάβασα ένα βιβλίο για την πορεία της εγκυμοσύνης, διάβασα και τα περί τοκετού, είδα και φωτογραφίες και από την τρομάρα μου είχα 2 μέρες ημικρανία. Έτσι προτίμησα να πάω στην κλινική με άγνοια "κινδύνου". Με τρόμαζει τόσο πολύ αυτή η μέρα. Και δεν είμαι της γνώμης οτι "ε, εντάξει φοβάμαι τον τοκετό, θα πω τον γιατρό να με κάνει καισαρική." Εγω δεν θέλω κανένα από τα δύο. Έχω απαγορέψει σε όλους να μου αναφέρουν αυτήν την μέρα. Πραγματικά δεν ξέρω πως θα το περάσω...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:Κοριτσια γυρησα!!!
Λοιπον, ειχε ενδιαφερον χωρις ομως να ειναι κατι ιδιαιτερο.Λιγα πραγματα για τη διατροφη στο 3ο τριμηνο, τι να εχει η βαλιτσα τοκετου, για το θηλασμο κ την αποστειρωση, πως το κανουμε μπανιο κ πως γινονται οι μετακινησεις με το αυτοκινητο.Α!Κ τα πρωτα σταδια τοκετου.Αυτο που δεν ηξερα κ μου εκανε εντυπωση ειναι οτι σε καποιες κλινικες δε σου δινουν νοσοκομιακη ρομπα στην αιθουσα τοκετου αλλα φορας δικο σου νυχτικο κ δικες σου παντοφλες. Shocked
Οσο για το Ιπποκρατειο τα μαθηματα ειναι καθημερινες απογευματα κ μπορει να σε συνοδευει κ ο συζυγος.Δεν βγαζουν προγραμμα κ αν δεν πας σε ενα μαθημα δε θα ξερεις ποτε ειναι το επομενο.Πρεπει να δηλωσεις συμμετοχη εγκαιρα.Εγω δηλωσα στην 21η βδομαδα.Δεν ξερω μεχρι ποτε δεχονται.Αρχιζουν οταν η εγκυος ειναι στην 27η εβδομαδα.(θα με ειδοποιησουν τηλεφωνικως) Λογικα μπορουν να δεχτουν συγκεκριμενο αριθμο ατομων σε καθε γκρουπακι οποτε οποιος προλαβει προλαβε.Οποια ενδιαφερεται το τηλ ειναι 2310-892617.

ναι κ εγω στο θριασιο με δικα μου ρουχα ημουν οπως κ ολα τα αλλα δλδ μπεμπιλινα πανες λοχειας κτλ

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ειναι τοσο τραγικο κουκλα μου αλλα αν εσενα σε φοβιζει αστο απλα να ερθει οταν θα ειναι η ωρα.Παντως λενε οτι ειναι καλο να εχεις κανεις καποιες ασκησεις κ αναπνοες πιο πριν για να μη δυσκολευτεις πολυ.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πραγματικα δεν ειναι καθολου τραγικο κοριτσια

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://forum.eimaimama.gr/t5449-topic

η γεννα μου οπως την εγραψα στις ιστοριες τοκετου

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα καλα 5 φορες τη μερα!?!?!
Εγω 1 στις 3 μερες με το ζορι!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:Μα καλα 5 φορες τη μερα!?!?!
Εγω 1 στις 3 μερες με το ζορι!

κ 5 κ 6 φορες τη μερα.κ σκεψου οτι καποτε ημουν κ δυσκοιλια

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ πως το καταφερες ρε κοπελια να το κανουμε κ εμεις?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:
Κ πως το καταφερες ρε κοπελια να το κανουμε κ εμεις?

αχαχχαχα δν ξερω φταινε τα χορταρικα που ετρωγα καποτε.τωρα ετσι κ φαω μαρουλακι του θεου δν ξαναβγαινω απο τη τουαλετα Shocked

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:κορη.ειχα εμμετους αναγουλες ναυτιες κ ολα αυτα τα χαριτομενα που δν τα ειχα στον γιο μου.2ον στο γιο μου ηξερα απο την αυχενικη οτι ηταν αγορι.3ον στον γιο μ.η χαριστικη βολη ηταν της πεθερας μου που ειδε ονειρο οτι ενα μωρο την κατουραγε στη μαπα κ το εδεσε οτι ειναι αγορι(γτ κατι τετοια της τα εχει κανει ο μικρος)
μην αγχεσαι και εμενα η δικια μου ειδα ροζ αμυγδαλιες!κατ΄'αυτην αυτο θα πει κοριτσι!!τη πατησε!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:
thequeen86 έγραψε:κορη.ειχα εμμετους αναγουλες ναυτιες κ ολα αυτα τα χαριτομενα που δν τα ειχα στον γιο μου.2ον στο γιο μου ηξερα απο την αυχενικη οτι ηταν αγορι.3ον στον γιο μ.η χαριστικη βολη ηταν της πεθερας μου που ειδε ονειρο οτι ενα μωρο την κατουραγε στη μαπα κ το εδεσε οτι ειναι αγορι(γτ κατι τετοια της τα εχει κανει ο μικρος)
μην αγχεσαι και εμενα η δικια μου ειδα ροζ αμυγδαλιες!κατ΄'αυτην αυτο θα πει κοριτσι!!τη πατησε!

axaxxaxaxxax γερο να ναι αλλα αμα ειναι κοριτσακι δν θα με χαλαγε καθολου Embarassed

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!πανω απο ολα ΓΕΡΟ μωρακι αλλα αν τα εχεις και ενα ενα ειναι πολυ ωραια!βλεπεις διαφορες....τα κοριτσια ειναι πιο τσαχπινικα!που ειστε τελωςπανυων?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα,εγω περιμενω τον διαιτολογο τωρα...Μας ειπε οτι αυτο το καιρο εχει αναλαβει πολλες εγκυους..κοιτα να δεις και ελεγα θα ειμαι η μονη!!!!!!!!!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ειμαι παλι πτωμα! μαλλον θα εκτωπισω το στεφανι μου στον καναπε δεν παλευεται αλλο! μαλλον λογο του αγχους με την δουλεια κανει τρελα ανησυχο υπνο με αποτελεσμα να την πληρωνω εγω με κλωτσιες αγκωνιες και αλλα τετοια.εντομεταξυ 4-5 το πρωι ξυπνησε ο μικρος γιατι εψαχνε πιπιλα ε μολις ξαπλωσα με επιασε ενα κοψιμο ενα πραμα....

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια!

Φιλιτσα πολυ πρωινη εισαι κουκλα μου που να μας πετυχεις?Εγω 8 η ωρα βλεπω ονειρα ακομα...Ασε κ ηταν τραγικο το σημερινο.Με κυνηγουσαν να με σκοτωσουν.Ξυπναγα κ μολις ξανακοιμομουν το ονειρο συνεχιζοταν!Λες κ ειχα βαλει ταινια να παιζει κ επρεπε να τη δω ολη!

Σοφκι περιμενουμε να μας πεις νεα απτο διαιτολογο.Ελπιζω να μην ειναι πολυ αυστηρο το προγραμμα.

Κουιν μου κ εγω σκεφτομαι να αλλαξω κρεβατι γιατι τωρα κοιμαμαι αγκαλια με ενα τεραστιο μαξιλαρι που πιανει το μισο κρεβατι.Αρχισαμε να μη χωραμε.Ο καλος μου βεβαια ειναι πολυ ησυχος...Σε μια γωνιτσα κ δεν κουνιεται κ πολυ πολυ.Οτι θελουν οι γυναικες της ζωης του για να ειναι ανετες...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:Καλημερα κοριτσια!

Φιλιτσα πολυ πρωινη εισαι κουκλα μου που να μας πετυχεις?Εγω 8 η ωρα βλεπω ονειρα ακομα...Ασε κ ηταν τραγικο το σημερινο.Με κυνηγουσαν να με σκοτωσουν.Ξυπναγα κ μολις ξανακοιμομουν το ονειρο συνεχιζοταν!Λες κ ειχα βαλει ταινια να παιζει κ επρεπε να τη δω ολη!

Σοφκι περιμενουμε να μας πεις νεα απτο διαιτολογο.Ελπιζω να μην ειναι πολυ αυστηρο το προγραμμα.

Κουιν μου κ εγω σκεφτομαι να αλλαξω κρεβατι γιατι τωρα κοιμαμαι αγκαλια με ενα τεραστιο μαξιλαρι που πιανει το μισο κρεβατι.Αρχισαμε να μη χωραμε.Ο καλος μου βεβαια ειναι πολυ ησυχος...Σε μια γωνιτσα κ δεν κουνιεται κ πολυ πολυ.Οτι θελουν οι γυναικες της ζωης του για να ειναι ανετες...

κ εμενα κανονικα ησυχος ειναι ο καημανεος αλλα ας οψετε η ριμαδο δουλεια του

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Υπομονη...Θα περασει κ αυτο...Ποτε περιμενετε τα μαντατα?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο μερα σε μερα γτ εχει ακουστει πολυ το ονομα του...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για να καταλαβω εχουν πολλους υπαλληλους κ καθε τρεις κ λιγο διωχνουν καποιους?Γιατι δεν τους διωχνουν ολους μαζι να τελειωνει η ταλαιπωρια?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις