901 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Πεμ Σεπ 20, 2012 4:47 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
axaxaxxaxa αυτος ειναι χειροτερος απο τον δικο μου.παναγιααααα μου.αχαχχχα εγω οχι δν εκανα ουτε στο γιο μου ουτε τωρα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μιλαμε γι'αυτον που προκαλει εγκεφαλικα στον κοσμο?thequeen86 έγραψε:για την ωρα ολα παιζονται.τωρα ηρθε κ μου ειπε οτι εφυγε ο διευθυντης του τμηματος του
filitsaki έγραψε:μιλαμε γι'αυτον που προκαλει εγκεφαλικα στον κοσμο?thequeen86 έγραψε:για την ωρα ολα παιζονται.τωρα ηρθε κ μου ειπε οτι εφυγε ο διευθυντης του τμηματος του
listoudi έγραψε:thegueen μην αγχωνεσε και μην στεναχωριεσε για τη δουλεια ουτε εσυ ουτε ο αντρας σου... εμεις οταν μαθαμε οτι ημουν εγκυος ο αντρας μου ηταν ηδη 3 μηνες απληρωτος απο την δουλεια του και στο τελος σταματησε και τωρα ειμαστε στα δικαστηρια... εμεινε 2 μηνες χωρις δουλεια ναι ζοριστηκαμε δεν ηταν ευκολο αλλα τωρα εχει βρει σε αλλη εταιρια με πολυ καλυτερες συνθηκες και τα πραγματα και η ψυχολογια του εχουν φτιαξει πολυ.. υπομονη θελει και αισιοδοξια για ολους εχει ο θεος τους καλους ανθρωπους δεν τους αφηνει...
filitsaki έγραψε:υπομονη εχει ο θεος!παντως ειναι ασχημες καταστασεις...
εχεις κανει β επιπεδου?εγω θα παω τη τριτη!!!thequeen86 έγραψε:αντε να περασουν οι μερες να δω κιολας τι ειναι το 2ο νινι μας με εχει φαει η περιεργεια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης