Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
40 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 40 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
axaxaxxaxa αυτος ειναι χειροτερος απο τον δικο μου.παναγιααααα μου.αχαχχχα εγω οχι δν εκανα ουτε στο γιο μου ουτε τωρα...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω σημερα θα παω στα Prenatal.Ειναι δωρεαν,μια φορα το μηνα κ κερνανε κ χυμο κ σαντουιτσακι μου ειπαν. Very Happy Ετσι για τις λιγουρες...Κανουν κ τα Mothercare αποτι ξερω. Πρωτη φορα θα παω σημερα. Θα σας πω το βραδυ πως ηταν. Εχω δηλωσει σημετοχη κ στο Ιπποκρατειο. Εκει ειναι 10 μαθηματα με μαιες του νοσοκομειου κ ξεκινανε την 27η εβδομαδα.Αντε να δουμε τι θα μας πουνε...Θα μαθουμε τπτ ή οταν ερθει η ωρα θα πελαγωσουμε?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οι πιο πολλες εκεινη την ωρα τα χανουν η αληθεια ειναι αλλα αμα εχεις καλη μαια σε βοηθαει να τα θυμιθεις κ να εισαι ηρεμη

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν δεν εχεις δικη σου μαια (που δε σκοπευω να πληρωσω) δεν ξερεις σε τι θα πεσεις. Η ξαδερφη μου απο την ωρα που μπηκε στην αιθουσα μεχρι να γεννησει ειδε κ τις 3 αλλαγες βαρδιας στις μαιες!Κ μια συναδελφος μου ειπε πως τα μαθηματα ειναι σημαντικα. Αυτη δεν ειχε κανει κ ειχε εξαντληθει κ δεν ηξερε πως να σπρωξει κ ανεβηκε η μαια πανω της κ εσπρωχνε την κοιλια της για να βγει το μωρο!Σε λιγες ωρες θα ξερουμε τι λενε κ αυτα τα μαθηματα...Παω να ετοιμαστω.Θα τα πουμε το βραδυ!
Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 37 531909 [b]

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω ειδα ολες τις αλλαγες μεχρι να γεννησω υπηρχε μια η οποια ηταν αυτο που λενε μαυρο σκυλι.ομως την πηρε χαμπαρι η προισταμενη κ της εβαλε ενα βρωμοχερο που ηταν ολο δικο της κ φωναζε κ ακουγοταν σε ολο τον οροφο.απο τοτε ειναι η συμπαθια μου.τωρα που παω να με βλεπει ο γιατρος με ειδε μια μερα στο διαδρομο κ μου λεει επ τι κανεις εσυ εδω λεω εχουμε το 2ο σπορακι...η μαια που γεννησα ηταν νεαρη κ πολυ καλη αλλα δν ειχα μονο αυτη ηταν μεσα κ η μαμα μου κ με βοηθησαν πολυ κ οι 2.τωρα στο 2ο κ μονη μου να παω δν θα μου φανει καποια διαφορα

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μολις ξυπνησα!thegueen86 ασε το κοσμο να λεει.σου λεει ενα παιδι και εγκυος η γυναικα σου πολλα εξοδα.αν τον διωξουν πως θα τα βγαλετε περα? εγω παλι αυτα τα μαθηματα δεν τα χρειαζομαι!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για την ωρα ολα παιζονται.τωρα ηρθε κ μου ειπε οτι εφυγε ο διευθυντης του τμηματος του

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγω θελω μαθημα ανωδυνου αλλα στα Γιαννιτσα δεν εχει....Δωρα στο ιπποκρατειο ποιες μερες ειναι;;;;αν ειναι Σαββατα ισως και να μπορω να ερχομαι

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:για την ωρα ολα παιζονται.τωρα ηρθε κ μου ειπε οτι εφυγε ο διευθυντης του τμηματος του
μιλαμε γι'αυτον που προκαλει εγκεφαλικα στον κοσμο?

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια πως ειστε σημερα?? εγω μολις ξυπνησα.. doritaki σε ποια περιοχη μενεις θεσσαλονικη?? και εγω δηλωσα στα prenatal συμμετοχη αλλα για τον οκτωμβριο.. αντε πανε να μας πεις πως ειναι.. στο ιπποκρατειο πως δηλωνεις συμμετοχη?? γιατι με ενδιαφερει..

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:
thequeen86 έγραψε:για την ωρα ολα παιζονται.τωρα ηρθε κ μου ειπε οτι εφυγε ο διευθυντης του τμηματος του
μιλαμε γι'αυτον που προκαλει εγκεφαλικα στον κοσμο?

οχι οχι αυτος ο ανθρωπος ηταν πολυ καλος κ δν ηθελε να διωχνει κοσμο κ μαλλον γι'αυτο πηρε ποδι.μια φορα εδιωξε ανθρωπο κ επαθε καταθληψη.ολοι οι αλλοι προκαλουν πανικο.στην εταιρια υπαρχει ενα κλιμα τρομοκρατιας.ολοι φοβουνται για ολους.παλι γυρισε χαλια ο δικος μου γτ σημερα ολοι εκλαιγαν

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
thegueen μην αγχωνεσε και μην στεναχωριεσε για τη δουλεια ουτε εσυ ουτε ο αντρας σου... εμεις οταν μαθαμε οτι ημουν εγκυος ο αντρας μου ηταν ηδη 3 μηνες απληρωτος απο την δουλεια του και στο τελος σταματησε και τωρα ειμαστε στα δικαστηρια... εμεινε 2 μηνες χωρις δουλεια ναι ζοριστηκαμε δεν ηταν ευκολο αλλα τωρα εχει βρει σε αλλη εταιρια με πολυ καλυτερες συνθηκες και τα πραγματα και η ψυχολογια του εχουν φτιαξει πολυ.. υπομονη θελει και αισιοδοξια για ολους εχει ο θεος τους καλους ανθρωπους δεν τους αφηνει...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
listoudi έγραψε:thegueen μην αγχωνεσε και μην στεναχωριεσε για τη δουλεια ουτε εσυ ουτε ο αντρας σου... εμεις οταν μαθαμε οτι ημουν εγκυος ο αντρας μου ηταν ηδη 3 μηνες απληρωτος απο την δουλεια του και στο τελος σταματησε και τωρα ειμαστε στα δικαστηρια... εμεινε 2 μηνες χωρις δουλεια ναι ζοριστηκαμε δεν ηταν ευκολο αλλα τωρα εχει βρει σε αλλη εταιρια με πολυ καλυτερες συνθηκες και τα πραγματα και η ψυχολογια του εχουν φτιαξει πολυ.. υπομονη θελει και αισιοδοξια για ολους εχει ο θεος τους καλους ανθρωπους δεν τους αφηνει...

ετσι ακριβως ειναι.στην αρχη ομολογω οτι τρελαθηκα αλλα τωρα πλεον το εχω σιγουρο οτι θα φυγει κ καλυτερα γτ εκει μεσα αρρωστησε.καλυτερα να φυγει να ηρεμησει κ οχι να μεινει κ να ειναι κ αυτος με ηρεμηστικα

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εμενα ετσι ητανε σαν τον αντρα σου κοντεψε να μου παθει εγκεφαλικο στο τελος αλλα τελος καλο ολα καλα.. και σε εσας το ιδιο ευχομαι.. οτι ειναι να γινει θα γινει δε θα πεθανουμε κιολας εγω ετσι λεω...

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω.τι να πω ρε κοριτσι μου προσπαθησε να ηρεμησεις τον καλο σου.και μην στεναχωριεσαι.συμφωνω με την προλαλησασα!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οτι κ να κανω εγω οταν βλεπει στην δουλεια του να κλαινε καθε μερα δν μπορει να μην εππηρεαζεται.ετσι αρχησαν οι κρισεις πανικου.πιστευω οτι τα μαζευε καιρο τωρα κ τωρα με την οριστικοτητα που πηρε η ολη υποθεση του βγηκε

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
υπομονη εχει ο θεος!παντως ειναι ασχημες καταστασεις...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:υπομονη εχει ο θεος!παντως ειναι ασχημες καταστασεις...

πιο ασχημες δν γινεται.γι'αυτο λεω οτι χιλιες φορες καλυτερα να φυγει απο κει μεσα γτ ειναι μια αρρωστημενη κατασταση

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετσι ειναι συμφωνω.πανω απο ολα η ψυχικη και σωματικη μας υγεια!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε να περασουν οι μερες να δω κιολας τι ειναι το 2ο νινι μας με εχει φαει η περιεργεια

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:αντε να περασουν οι μερες να δω κιολας τι ειναι το 2ο νινι μας με εχει φαει η περιεργεια
εχεις κανει β επιπεδου?εγω θα παω τη τριτη!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δυστηχως ειμαι ακομα 18 εβδομαδων.αμα ημουν πανω απο 20 θα την ειχα κανει ηδη την ρουφιανα μιας κ το σπορι μεχρι στιγμης μας το κραταει για εκπληξη αχαχαχαχχα

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α ναι ακομα.εσυ με το ενστικτο της μανας τι λες οτι εχεις?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορη.ειχα εμμετους αναγουλες ναυτιες κ ολα αυτα τα χαριτομενα που δν τα ειχα στον γιο μου.2ον στο γιο μου ηξερα απο την αυχενικη οτι ηταν αγορι.3ον στον γιο μου ειχα πραγματικα ομορφυνει κ δν το λεω για να το πενευτω αλλα ετσι ηταν.ελαμπαν μαλλια δερμα ολα.τωρα ειμαι ενα χαλι κ μισο.μπιμπικια αγριο δερμα το μαλλι μου το αφηνω απλα ασχολιαστο....αχαχχαχχαχχα γερο να ειναι πανω απο ολα αλλα να κατουραει καθιστο.οχι τπτ αλλο ενω ξερουν μαμα κ πεθερα οτι εχω διαφορετικη εγκυμοσυνη επιμενουν για αγορι.η χαριστικη βολη ηταν της πεθερας μου που ειδε ονειρο οτι ενα μωρο την κατουραγε στη μαπα κ το εδεσε οτι ειναι αγορι(γτ κατι τετοια της τα εχει κανει ο μικρος)

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσια να ρωτησω κατι εσας που ισως ξερετε? Υπαρχει περιπτωση ο γιατρος να εχει κανει λαθος στο φυλο? Εμας μας ειπε αγορακι απο πολυ νωρις. Ξερω ομως περιστατικο που συνεβη στην κουμπαρα των γονιων μου, που ηξερε πως εχει κοριτσακι και στον τελευταιο υπερηχο της ειπε οτι τελικα ειναι αγορακι. Ξερετε αν συμβαινει συχνα?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις