Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
165 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 165 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μην εχει καθολου ικτερο κ να εμφανησει ξαφνηκα ειναι λιγακι απιθανο. Μπορει να ειναι οριακο κ να θελει παρακολουθηση για να μην ανεβει πολυ.Δεν τους ειχαν πει κατι τετοιο?

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΕΤΕ?ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?

ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.... Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 34 328109 ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΑΛΛΟΝ 10ΤΙΣ 100 ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙ Very Happy ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΩΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 2 ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΝΑΖΑΚΙΑ ΤΙΣ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΙΘΗΖΩ ΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΙΧ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΝΙΩΘΟ ΠΟΛΥ ΑΜΙΔΡΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ??????????

ΚΑΤΑΤΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!!!!!
εμένα πάντως και στις 2 εγκυμοσύνες το φύλο το είδε ο γιατρός από την αυχενική, αλλά μου είχε πει 99% κορίτσι.

discordia

discordia
Δεν τους είχαν πει τίποτα. Υποτίθεται οτι το μωρό ήταν καλά. Ευτυχώς πέρασε και τώρα είναι καλά.

discordia

discordia
doritaki έγραψε:Συνηθως αν η χολερυθρινη ειναι πανω απο 13-13,5 τα βαζουν στη λαμπα.Τη δικη μας την εβγαλαν απο την κλινικη με 14 ή 14,5 (δεν ειμαι σιγουρη ακριβως ποσο ηταν) κ την επομενη μερα εφτασε 21!Το παιδι ηταν κατακιτρινο!!
Το να ταιζουν το παιδι πισω απο την πλατη μου το φοβαμαι κ εγω.Γιαυτο δεν ξερω ποια κλινικη να διαλεξω.Σκεφτηκα κ το ρουμινγκ ιν αλλα θα ειναι δυσκολο να το περιποιηθω την 1η μερα νομιζω.θα θελω να ξεκουραστω κ να συνηθισω την ιδεα οτι ηρθε στη ζωη μου.Θα φοβαμαι να το πιασω ποσο μαλλον να το αλλαξω κ να το κανω μπανιο..

για το ρουμινγκ ιν το σκεφτομαι αλλά δεν ξέρω και πότε το δηλώνεις. Ξεκινάς για τοκετό, λες αποκλειστικο θηλασμο, λες ρουμινγκ ιν και μετα κατι στραβωνει και κανεις καισαρικη. Μετα το μωρο που παει? Στο θαλαμο με τα άλλα μωρακια ή μαζι σου που δεν θα μπορεις ουτε να σηκωθεις?
Πολλα είναι τα θέματα που πρεπει να σκεφτουμε....

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρουμινγκ ιν δεν ξερω αν θα ζητησω διοτι στην δικη μου κλινικη ουσιαστικα μονο το βραδυ τα παιρνουν,αλλα ο αποκλειστικος θηλασμος ειναι δεδομενος...θελω να ζητησω να μου το δωσουν και απευθειας μολις γεννησω για να το ταισω,πριν ακομα το πλυνουν

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:
doritaki έγραψε:Συνηθως αν η χολερυθρινη ειναι πανω απο 13-13,5 τα βαζουν στη λαμπα.Τη δικη μας την εβγαλαν απο την κλινικη με 14 ή 14,5 (δεν ειμαι σιγουρη ακριβως ποσο ηταν) κ την επομενη μερα εφτασε 21!Το παιδι ηταν κατακιτρινο!!
Το να ταιζουν το παιδι πισω απο την πλατη μου το φοβαμαι κ εγω.Γιαυτο δεν ξερω ποια κλινικη να διαλεξω.Σκεφτηκα κ το ρουμινγκ ιν αλλα θα ειναι δυσκολο να το περιποιηθω την 1η μερα νομιζω.θα θελω να ξεκουραστω κ να συνηθισω την ιδεα οτι ηρθε στη ζωη μου.Θα φοβαμαι να το πιασω ποσο μαλλον να το αλλαξω κ να το κανω μπανιο..

για το ρουμινγκ ιν το σκεφτομαι αλλά δεν ξέρω και πότε το δηλώνεις. Ξεκινάς για τοκετό, λες αποκλειστικο θηλασμο, λες ρουμινγκ ιν και μετα κατι στραβωνει και κανεις καισαρικη. Μετα το μωρο που παει? Στο θαλαμο με τα άλλα μωρακια ή μαζι σου που δεν θα μπορεις ουτε να σηκωθεις?
Πολλα είναι τα θέματα που πρεπει να σκεφτουμε....

νομιζω οτι αν ζητησεις να μην το εχεις πια στο δωματιο οτι μπορουν να το παρουν.Δεν λενε: ρουμινγκ ιν ηθελες, παρτα τωρα!Απλα νομιζω καποιες κλινικες επιτρεπουν ρουμινγκ ιν μονο στα μονοκλινα ενω αλλες σε ολα τα δωματια.Κ για μονοκλινο δεν ειναι η τσεπη μας...Παντως με οποια κοπελα εχω μιλησει λεει οτι ειναι καλυτερα να μην το εχεις συνεχεια διπλα σου το μωρο. Να σου το φερνουν οσο το θελεις κ να το περνουν οταν κουραζεσαι γιατι τις πρωτες μερες εκτος απο την ψυχουλιτσα θες κ εσυ φροντιδα.Κ ειδικα μετα απο καισαρικη. Εχουμε χρονο ακομη να το ψαξουμε κ να αποφασησουμε.
λοιπον καπου εδω αποχωρω για σημερα.Καληνυχτα κ θα τα πουμε αυριο παλι. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:ρουμινγκ ιν δεν ξερω αν θα ζητησω διοτι στην δικη μου κλινικη ουσιαστικα μονο το βραδυ τα παιρνουν,αλλα ο αποκλειστικος θηλασμος ειναι δεδομενος...θελω να ζητησω να μου το δωσουν και απευθειας μολις γεννησω για να το ταισω,πριν ακομα το πλυνουν

εχεις δικιο ειναι πολυ σημαντικο να νιωσει τη μανουλα κ να πιασει στηθος μολις γεννηθει.Εσυ που θα γεννησεις κ σου αφηνουν το παιδι ολη μερα?Ουτε στο επισκεπτηριο δεν το παιρνουν?

discordia

discordia
Sofki έγραψε:ρουμινγκ ιν δεν ξερω αν θα ζητησω διοτι στην δικη μου κλινικη ουσιαστικα μονο το βραδυ τα παιρνουν,αλλα ο αποκλειστικος θηλασμος ειναι δεδομενος...θελω να ζητησω να μου το δωσουν και απευθειας μολις γεννησω για να το ταισω,πριν ακομα το πλυνουν

που θα γεννήσεις sofki. Αυτό που το ζήτας αμέσως να στο δώσουν το έχω ακούσει ξάνα. Είναι στα θέματα που θελω να ρωτήσω τον γιατρό για να το κάνω κι εγω.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

discordia

discordia
doritaki έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

lenaki1982

discordia 3/1/13 κοριτσάκι
doritaki 9/1/13 κοριτσάκι
lenaki1982 11/1/13 κοριτσάκι
ΕΛΠΙΔΑΑ 23/1/13
filitsaki 26/1/13 αγοράκι
Mirantzela 30/1/13 αγοράκι
Sofki 11/2/13 κοριτσάκι (μάλλον)
thequeen86 16/2/13
vicioami 23/2/13 κοριτσάκι (μάλλον)

'εφτιαξα όπως όπως τη λίστα με τις χθεσινές και τις σημερινές ΠΗΤ. κάποια που να μπορέσει να τη διορθώσει και να τη φτιάξει καλύτερα γιατί εγώ δεν είμαι και πολύ σχετική με υπολογιστές.

και κάποια που μπαίνει συχνά (γιατί εγώ μπαίνω μια στο τόσο) να τη βάλει στην υπογραφή της για να φίνεται.

Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 34 417472 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 34 417472

discordia

discordia
Να'σαι καλά βρε Λενάκι. Νομίζω πρέπει να το πάρουμε από την αρχή να δούμε και ποιες άλλες έδωσαν το παρόν αλλά έχουν καιρό να μπουν.

Πωπω, θα κάνω πρεμιέρα??? χαχχα μπα, νομιζω κάπου είδα και για 2/1.

Κάτσε να διαβασω από την αρχή και να συμπληρώσω...

lenaki1982

discordia έγραψε:Να'σαι καλά βρε Λενάκι. Νομίζω πρέπει να το πάρουμε από την αρχή να δούμε και ποιες άλλες έδωσαν το παρόν αλλά έχουν καιρό να μπουν.

Πωπω, θα κάνω πρεμιέρα??? χαχχα μπα, νομιζω κάπου είδα και για 2/1.

Κάτσε να διαβασω από την αρχή και να συμπληρώσω...

Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 34 35468

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το εβαλα εγω!!!!Στα Γιαννιτσα θα γεννησω,λογικα το παιρνουν στο επισκεπτηριο αλλα δεν εχει και πολυ διαδικασι ν το ζητησεις στο δωματιο Wink

discordia

discordia
Ψάχνοντας από την αρχή το θέμα μας (ουφ!) βρήκα τα παρακάτω:
tettamar 1/2 αγορακι
despoinaki_k 23/1
jimdin 4/1
eleni 2013 6/1
path_83 18/2 κοριτσακι
petalouda 8-11/2
mirja 28/2 αγορακι
elena 22 28/1
listoudi 18/1 κοριτσακι
MariaMous 2/2 αγορακι
mpoumpou16 κοριτσακι (μαλλον)

Κάποια από τα παραπάνω κορίτσια μπήκαν μόνο μια φορά, κάποια απλά έχουν να μπουν καιρο. Αν θελείς πρόσθεσε τα στην υπογραφή.
Αν έχω κάνει κάτι λάθος, συγνώμη! Παρακαλώ διορθώστε το!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Το εβαλα εγω!!!!Στα Γιαννιτσα θα γεννησω,λογικα το παιρνουν στο επισκεπτηριο αλλα δεν εχει και πολυ διαδικασι ν το ζητησεις στο δωματιο Wink
καλημερα κοριτσακια μου!καλα τελεια η λιστα σου! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 34 587529 μολις γυρισα απο το μικροβιολογο για τις καθιερωμενες εξετασεις του μηνα!πως ειστε?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμεις ειμασταν με την μαμα λαικη,κουραστηκε και η μπεμπα γιατι με πατησε κατι δυνατες για διαμαρτυρια Razz Razz
Κοριτσια αποφασισα να παρω διαιτολογο (δηλαδη θα επερνα σιγουρα μετα την γεννα) γιατι δεν παει αυτο με τα κιλα....Θα το συζητησω το μεσημερι με τον αντρα μου και απο δευτερα ξεκιναω αν τα λεφτα μας αρκουν

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια...!
Δεν σας προλαβαίνω... Εχθές άφησα το ποστ στη σελίδα 39 και σήμερα εκτοξεύτηκε...

Τι κάνετε;

Sofki πολύ ωραίο που έβαλες όλες τις ΠΗΤ στο προφίλ σου. Παρατήρησα ότι εγώ και η mirja έχουμε τα μικρότερα μωράκια...

Εγώ Β επιπέδου θα κάνω μέχρι 10 Οκτώβρη. Θα μου κλείσει ο γιατρός το ραντεβού στο μαιευτήριο και δε ξέρω ακόμη... Οπότε έχω και για την καμπύλη ακόμη... Αλλά φοβάμαι λιγάκι γιατί δεν έχω καθόλου φλέβες και θα ταλαιπωρηθώ. Για τις εξετάσεις αίματος κάνουν αμάν για να μου πάρουν αίμα....

Τώρα κορίτσια για το rooming in εγώ δε θα το ζητήσω. Στο μαιευτήριο στο φέρνουν κάθε τρεις ώρες για μία ώρα για να το ταΐσεις. Με την καισαρική που θα κάνω (λόγω υψηλής μυωπίας που έχω) και με τη φοβία μου για την επέμβαση δε νομίζω πως θα τα καταφέρω να 'χω συνέχεια το μωράκι μέσα. Άσε που δε θα μαι μόνη στο θάλαμο.
Όσο για το θηλασμό είναι πολιτική τους μόλις γεννηθεί το μωράκι να στο δώσουν κατευθείαν πριν το καθαρίσουν.

Mirantzela!

Mirantzela!
Καλημεραααααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Τελεια η λιστα!!! Αντε μακαρι να φτασουν οι μερουλες αυτες και να ερθουν όλα τα μπεμπακια μας με το καλο!!!!!!!!!!!!

Σοφια μου εγω την παρατησα την διαιτα και δεν θα ξαναπαω στον διαιτολογο. Χεστηκα πλεον, δεν μπορω εγω να καταπιεζομαι και να πειναω και να επιβαρυνω και το μωρακι μου γα να μεινω αδυνατη, βαρεθηκα.
Ο,τι γινει.

Κοριτσια μου εγω τα εχω παρει πολυ απο χθες, δεν μπορω να ηρεμησω.
Ακουστε και πειτε μου τι να κανω: Η σπιτονοικοκυρα στο σπιτι που νοικιασαμε μας εχει ολη την ωρα στην σποντα και στο σχολιο σχετικα με το ποσο μικροι ειμαστε για δικο μας σπιτι, οικογενεια και δεσμευσεις, και πως θα τα καταφερουμε κλπ. Εμενα αυτα τα σχολια εχουν σταματησει να με απασχολουν, τους γραφω ολους πλεον ξερετε που.
Αυτη ομως χθες που μιλησε με την μητερα μου στο τηλεφωνο αρχισε να λεει κατι μαλακιες του στυλ οτι δεν ξερει αν μπορει να μας εμπιστευτει, ειμαστε νεοι και αμυαλοι και απερισκεπτοι και σημερα ειμαστε μαζι αυριο χωριζουμε και που θα βρουμε τα λεφτα και τετοια.
Εν τω μεταξυ ο Χρηστος εχει βρει ηδη δουλεια με πολυ καλο μισθο, και εχουμε και χρηματα στην ακρη, οποτε θεμα οικονομικο δεν τιθεται.

Εγω τα εχω παρει παρα πολυ και θελω να βρω αλλο σπιτι, γιατι δεν γουσταρω να εχω συνεχως την καχυποψια και την αμφισβητηση πανω μου. Ο χρηστος λεει να μην φυγουμε, γιατι που θα βρουμε αλλο τετιο σπιτι??? Δεν ξερω πφφφφφφφ... Ειμαι να σκασω.
Πειτε μου κι εσεις καμια γνωμη.

Παλι σεντονι εγραψα , σορρυ και γι αυτο..

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απλα μην δινεις σημασια....Εμενα γυρισε και ειπε μια στην μαμα μου..εε καλα παντρευτηκαν μικροι αργα η γρηγορα θα χωρισουν..εεε ελεος...κακιες...πολυ με εκνευριζουν αυτα...
Καλε την διαιτα δεν την θελω για την εμφανιση ουτε που με νοιαζει αυτο..Εξαλλου ποτε δεν ημουν αδυνατη..Για την υγεια μου την θελω για να μην ξεφυγω και παθει τιποτα το μωρακι μου

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κ απο μενα κοριτσια!
Εγω παντα ξυπναω τελευταια ε? Smile

Ωραια η λιστα μας.Αντε να μεγαλωσει κ αλλο!

Sofki μου κ εμεις απο κλωτσιες αλλο τπτ.Χθες βραδυ κλωτσισε το μπαμπα της στη μουρη!!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 34 328109 (πηγε να τη φιλησει ο καημενος κ να της πει οτι την αγαπαει) Ετσι για να μαθαινει τι εχει να τραβηξει με 2 γυναικες στο σπιτι...Οσο για το διαιτολογο σε βρισκω λιγο υπερβολικη.Συγνωμη αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Δεν χρειαζεται να δινεις τα ωραια σου λεφτακια (ειδικα τωρα που τα εχεις αναγκη) για να υπαρχει ενας μπαμπουλας να σε μαλωσει αν φας πολυ. Τη διατροφη που πρεπει να ακολουθουμε την ξερουμε ολες λιγο πολυ απλα δεν εχουμε τη διαθεση να το κανουμε. Μοσχαρακι 3 φορες τη βδομαδα,οσπρια κ ψαρι απο 1, 1 σαλατα κ 2-3 φρουτα την ημερα κ 2 μεριδες γαλακτοκομικα απαραιτητα. Αυτα μου ειχε πει απο την αρχη ο γυναικολογος μου. Κ με "μαλωσε" χθες που του ειπα οτι τρωω 2 φορες μοσχαρι. Πιστευω πως αν περιορισεις γλυκα κ αλλαξεις τα αρτοσκευασματα απο λευκα σε ολικης αλεσης θα εισαι μια χαρα. Εγω βεβαια αποφασισα οτι δεν εχω τη διαθεση να πιεστω. Μια ζωη αυτο εκανα. Εβαζα κιλα γιατι ετρωγα αυτα που ηθελα κ μετα πεθαινα στην πεινα για να τα χασω!Τωρα τουλαχιστον εχω για δικαιολογια τη μπεμπα μου!!!Απο Γεναρη θα μπω σε προγραμμα. Αλλιως δε θα βρισκω οθτε νυφικο της προκοπης!

Vicioami τι σχεση εχει η μυωπια με την γεννα?Μπορει να ανεβει πολυ απο την πιεση να σπρωξεις?Κ εγω εχω μυωπια αλλα δεν ειχα σκεφτει κατι τετοιο...

Mirantzela!

Mirantzela!
Sofki έγραψε:Απλα μην δινεις σημασια....Εμενα γυρισε και ειπε μια στην μαμα μου..εε καλα παντρευτηκαν μικροι αργα η γρηγορα θα χωρισουν..εεε ελεος...κακιες...πολυ με εκνευριζουν αυτα...
Καλε την διαιτα δεν την θελω για την εμφανιση ουτε που με νοιαζει αυτο..Εξαλλου ποτε δεν ημουν αδυνατη..Για την υγεια μου την θελω για να μην ξεφυγω και παθει τιποτα το μωρακι μου

Δεν ξερω, στενοχωριεμαι ρε γαμωτο με την κακια του κοσμου. Βλεπεις ενα ζευγαρι που σε λιγους μηνες θα εχει δημιουργησει μια ομορφη οικογενεια. Γιατι να παει το μυαλο σου στο κακο αμεσως? Κι εγω ειμαι της αποψης να μην δινουμε σημασια, αλλα στενοχωριεμαι και αγχωνομαι παρα πολυ που πρεπει να αποδειξω σε καποιους πως κανουν λαθος... Και ποσο μαλλον τωρα που θα την εχω και στον απο πανω οροφο.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ολικης τρωω ουτως η αλλως εδω και χρονια,τα γλυκα τα εχω περιορισει κτλ κτλ..Το θεμα ειναι οτι ηδη νιωθω αρκετα αβολα και δεν θελω να σκεφτομαι πως θα ειμαι τους τελευταιους μηνες.Κουραζομαι παρα πολυ ευκολα,πολυ παραπανω εννοω απο οσο δικαιολογει η εγκυμοσυνη...Ειμαι και ανθρωπος που αν δεν με στρωσει καποιος απο μονη μου δεν κανω και τιποτα....
Κοντευω να φτασω σε τριψηφιο δε με παιρνει να βαλω πανω απο 3-4 στην υπολοιπη εγκυμοσυνη Sad Sad

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mirantzela! έγραψε:
Sofki έγραψε:Απλα μην δινεις σημασια....Εμενα γυρισε και ειπε μια στην μαμα μου..εε καλα παντρευτηκαν μικροι αργα η γρηγορα θα χωρισουν..εεε ελεος...κακιες...πολυ με εκνευριζουν αυτα...

Δεν ξερω, στενοχωριεμαι ρε γαμωτο με την κακια του κοσμου. Βλεπεις ενα ζευγαρι που σε λιγους μηνες θα εχει δημιουργησει μια ομορφη οικογενεια. Γιατι να παει το μυαλο σου στο κακο αμεσως? Κι εγω ειμαι της αποψης να μην δινουμε σημασια, αλλα στενοχωριεμαι και αγχωνομαι παρα πολυ που πρεπει να αποδειξω σε καποιους πως κανουν λαθος... Και ποσο μαλλον τωρα που θα την εχω και στον απο πανω οροφο.

Παντως αν δεις οτι σε επηρεαζει καλυτερα να βρειτε αλλο σπιτι...Δεν ειχες και την πιο ευκολη εγκυμοσυνη ως τωρα για να εχεις και αυτην στον κεφαλι σου...Αν δεις οτι το συνιθιζεις και δεν σε νοιαζει ασ'την να λεει

Mirantzela!

Mirantzela!
Τοτε καλο θα ηταν να πας. Εχουμε ακομη πολλους μηνες μπροστα μας και μηνες που κατ'εξοχην μπαινουν τα πολλα κιλα. Απλα να του πεις οτι ενδιαφερεσαι για διατροφη και οχι διαιτα αυστηρη, γιατι πολλοι διαιτολογοι δεν νοουν και καταλαβουν οτι υπαρχουν και πιο ελαστικες διαιτες.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις