Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
530 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 530 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Hen Hen

Hen Hen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κανετε κοριτσια??? Σημερα η ζεστη δεν υποφερεται!!! Πηγα πισινουλα με μια φιλη μου και το παιδακι της και δροσιστικα λιγο. Οχι οτι βουτηξα αλλα λιγο τα πδια μου εβαλ στη παιδικη, λιγο στο ντους κατι εγινε.

Μαρακι να σου ζησει ο ανηψιος, οτι καλυτερο ευχομαι!!! Very Happy

Barbie μπραβο που ειναι ολα τελεια με τη μπεμπουλα σου Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 875502 , λιγος πονος δεν ειναι τπτ για να ειναι καλα τα σπορακια μας!! Εγω εχω ραντεβου 26 Ιουλιου νομιζω για β επιπεδου και περιμενω πως και πως.

Αθανασια επειδη ειναι το 2ο δεν εισαι ενθουσιασμενη? Εμεις χθες πηραμε το πρωτο δωρακι για τον μπεμπη μας!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 893968

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Eυχαριστω πολυ για τις ευχές σου!Ανυπομονω να το πάρω αγκαλιτσα!

Barbie μου ένα μικρο εμποδιοηταν και σε λίγους μήνες θα έχεις την κουκλιτσα σου αγκαλιά.

Μαμακα μου κι εμένα μου συμβαίνει γενικά σε όλη την εγκυμοσύνη! Καμία σχέση ενθουσιασμός η ενασχ´οληση και η προσοχή με την πρώτη.Μάλλον θα είναι κεραυνοβολος έρωτας κατα τη γέννηση...μου είπε και μια ότι θα τρελαθω με το γιο και θα ξεχάσω την κόρη μου και ένιωσα τύψεις χωρίς να πιστεύω ότι θα γίνει έτσι!Σιγά μην ξεχάσω την αγάπη μου,την πριγκίπισσα μου!

Πήγαμε και για μπανακι σήμερα ! έβαλα και την κοιλιτσα ένα δεκάλεπτο!το ευχαριστηθηκε και η γοργονιτσα μου!

Καλο βράδυ !φιλακια σε όλες!

mamameli

Eυχαριστω πολυ για τις ευχές σου!Ανυπομονω να το πάρω αγκαλιτσα!

Barbie μου ένα μικρο εμποδιοηταν και σε λίγους μήνες θα έχεις την κουκλιτσα σου αγκαλιά.

Μαμακα μου κι εμένα μου συμβαίνει γενικά σε όλη την εγκυμοσύνη! Καμία σχέση ενθουσιασμός η ενασχ´οληση και η προσοχή με την πρώτη.Μάλλον θα είναι κεραυνοβολος έρωτας κατα τη γέννηση...μου είπε και μια ότι θα τρελαθω με το γιο και θα ξεχάσω την κόρη μου και ένιωσα τύψεις χωρίς να πιστεύω ότι θα γίνει έτσι!Σιγά μην ξεχάσω την αγάπη μου,την πριγκίπισσα μου!

Πήγαμε και για μπανακι σήμερα ! έβαλα και την κοιλιτσα ένα δεκάλεπτο!το ευχαριστηθηκε και η γοργονιτσα μου!

Καλο βράδυ !φιλακια σε όλες!

demmy29

demmy29
Μαρία να σας ζήσει το ανηψάκι και να είναι τυχερό! Με το καλό και το δικό σου!!!
Barbie: Τι ωραία! Το πήρατε και σε cd?
Εγώ θα ήθελα ένα από έναν μου υπέρηχο, αλλά φοβάμαι ότι θα το βλέπω συνέχεια!!!Χα χα!
Φιλάκια κοιλίτσες!

evi86

evi86
Γεια σας κοριτσαρες μου.Πως ειστε;Εγω σημερα ειμαι μια χαρα.Μου περασαν ολα η μεση,η κουραση,οι κομαρες και επιτελους λεω να βγω για λιγο εξω απ'το σπιτι

Hen Hen

Hen Hen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evi86 έγραψε:Γεια σας κοριτσαρες μου.Πως ειστε;Εγω σημερα ειμαι μια χαρα.Μου περασαν ολα η μεση,η κουραση,οι κομαρες και επιτελους λεω να βγω για λιγο εξω απ'το σπιτι

Τι κανετε κοριτσια????

Μπραβο Ευακι, ωραια αφου σου περασαν ολα, δεν γινεται συνεχεια σπιτι, βαριεσαι!!! Θα πας τελικα στη Πατρα? Τι αποφασισες?

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε??? και εμενα με ποναει πολυ η μεση μου και την παρασκευη ειχα λιγες συσπασεις επειδη πηγαμε στο παιδιατρο και ταλαιπωρηθηκα λιγο... το σάβ/κυρ ήταν χαλαρο και ο αντρας μου με τρέχει κάθε μερα στη παραλια!!!
Να σας πω και αυτο που μου ειπε ο αντρας μου και μια φιλη μου? (οχι την ιδια μερα!)
"Δε φαινεσαι εγκυος φαινεσαι σαν να παχυνες!!" και συγκεκριμενα η φιλη μου ειπε οτι ξεχασε οτι ειμαι εγκυος και οτι σκεφτηκε οτι παχυνα αποτομα!!!! affraid τι να πεις!! χαχαχαχα!!!!
Πάντως η κοιλια μου δεν ειναι μυτερη οπως ηταν στην εγκυμοσυνη του Θάνου, αλλα απλωμενη, οντως φαινομαι χοντρη!!! λετε να περιμενω κοριτσακι???
εσας τι σχημα εχουν οι κοιλιτσες σας???

mamameli

demmy29 έγραψε:Μαρία να σας ζήσει το ανηψάκι και να είναι τυχερό! Με το καλό και το δικό σου!!!
Barbie: Τι ωραία! Το πήρατε και σε cd?
Εγώ θα ήθελα ένα από έναν μου υπέρηχο, αλλά φοβάμαι ότι θα το βλέπω συνέχεια!!!Χα χα!
Φιλάκια κοιλίτσες!

Ευχαριστ´ω πολυ!
Σε όλες μας με το καλο!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη σε κάθε υπερηχο είχα μαζί κάμερα.έχω ολόκληρο αρχέιο...(εννοείται ότι τα έβλεπα συνέχεια).Στο Β επιπέδου σου το δίνουν τις περισσότερες φορές.
Τώρα μια δυο φορές γράψαμε με το κινητό αλλα τελειωναμε τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβα να το απολαυσω όσο ήθελα.Αργότερα οι υπερηχοι σταματάνε να
έχουν τόσο ενδιαφέρον γιατί δεν το πιάνουν ολόκληρο το μωρό έτσι δεν καταλαβάινεις εσυ μόνο ο γιατρός.

Ζωή εμένα που πιθανόν είναι διαφορετικό φύλο έχουν ίδιο σχήμα απλά τώρα φουσκώσει πιο γρήγορα που είναι αγόρι( αλλα ξεκίνησα και 4 κιλά παραπάνω.) Mad είναι στρογγυλή και σκληρή και τώρα και πριν.

Εύη ωραία που πέρασαν όλα.Κατα τη γνώμη μουαν ταξιδεψεις με προσοχή δεν θα έχεις πρόβλημα.

Καληνύχτα κοριτσάκια μου τα λέμε αύριο! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 417472

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoekopa έγραψε:Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε??? και εμενα με ποναει πολυ η μεση μου και την παρασκευη ειχα λιγες συσπασεις επειδη πηγαμε στο παιδιατρο και ταλαιπωρηθηκα λιγο... το σάβ/κυρ ήταν χαλαρο και ο αντρας μου με τρέχει κάθε μερα στη παραλια!!!
Να σας πω και αυτο που μου ειπε ο αντρας μου και μια φιλη μου? (οχι την ιδια μερα!)
"Δε φαινεσαι εγκυος φαινεσαι σαν να παχυνες!!" και συγκεκριμενα η φιλη μου ειπε οτι ξεχασε οτι ειμαι εγκυος και οτι σκεφτηκε οτι παχυνα αποτομα!!!! affraid τι να πεις!! χαχαχαχα!!!!
Πάντως η κοιλια μου δεν ειναι μυτερη οπως ηταν στην εγκυμοσυνη του Θάνου, αλλα απλωμενη, οντως φαινομαι χοντρη!!! λετε να περιμενω κοριτσακι???
εσας τι σχημα εχουν οι κοιλιτσες σας???
ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ-ΑΠΛΩΤΗ=ΘΗΛΥΚΟ ΕΝΩ ΜΥΤΕΡΗ-ΑΡΣΕΝΙΚΟ
ΕΜΕΝΑ ΟΝΤΩΣ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙΛΑ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ -2!!!!
ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ! Very Happy

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
ΑΧ ΕΥΗ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΥΡΑ.... Very Happy

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερααααααααααααααα
ειναι κανεις εδω?

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
@barbie τωρα ειδα τη δημοσιευση σου, και ειπα και γω, που χαθηκε το κοριτσι!!! αντε συντομα θα το παρεις και αγκαλιτσα. Να σου κανω και μια ερωτηση που την εχω απορια? τωρα που εκανες περιδεση πρεπει να εισαι ξαπλα συνεχεια/??

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella_p έγραψε:καλημερααααααααααααααα
ειναι κανεις εδω?
ειμαι εγωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωη, καλημερα κοριτσι. τι κανεις?

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella_p έγραψε:Ζωη, καλημερα κοριτσι. τι κανεις?
μια χαρα, προσπαθω να ξεκουραστω απ'το σαββατοκυριακο!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoekopa έγραψε:
markella_p έγραψε:Ζωη, καλημερα κοριτσι. τι κανεις?
μια χαρα, προσπαθω να ξεκουραστω απ'το σαββατοκυριακο!!!

ωψ, γιατι? τι εκανες σ/κ? ο κοσμος συνηθως τοτε ξεκουραζεται.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου καλη εβδομαδα ευχομαι σε ολες!!! τι κανεετε??? χαθηκα λιγακι.....αλλα ημουν 2 μερουλες με εμετους και ξαπλα δεν μπορουσα ουτε το κεφαλι μου να σηκωσω αλλα ευτυχως περασεεεεεε αφηστε η ζεστη εξω δεν βγαινω παρα μονο το απογευμα γιατι με κανει κουδουνακι!!!! εθχες το βραδακι ειχαμε παλι επιδρομη απο το θηριακι μας, μας ειδοπησε τακ τακ τακ καλε ειμαι κ εγω εδωωωωωω!!!! χαχαχαχαχ εσεις τι κανετε?πως ειστε? Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 215994

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου καλη εβδομαδα ευχομαι σε ολες!!! τι κανεετε??? χαθηκα λιγακι.....αλλα ημουν 2 μερουλες με εμετους και ξαπλα δεν μπορουσα ουτε το κεφαλι μου να σηκωσω αλλα ευτυχως περασεεεεεε αφηστε η ζεστη εξω δεν βγαινω παρα μονο το απογευμα γιατι με κανει κουδουνακι!!!! εθχες το βραδακι ειχαμε παλι επιδρομη απο το θηριακι μας, μας ειδοπησε τακ τακ τακ καλε ειμαι κ εγω εδωωωωωω!!!! χαχαχαχαχ εσεις τι κανετε?πως ειστε? Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 215994

Ζωουλα καλημερα και καλη βδομαδα. τεταρτη-πεμπτη θα πεσει 5 βαθμους λεει η θερμοκρασια. μας εχει ψησει για τα καλα φετος.
εγω δεν ειμαι πολυ στα καλα μου. εχω ανακατοσουρες σημερα στο στομαχι.

ρε παιδια, κοιμαστε καλα?
εγω τα 'χω παιξει. δεν κλεινω ματι.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:
zooula1985 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου καλη εβδομαδα ευχομαι σε ολες!!! τι κανεετε??? χαθηκα λιγακι.....αλλα ημουν 2 μερουλες με εμετους και ξαπλα δεν μπορουσα ουτε το κεφαλι μου να σηκωσω αλλα ευτυχως περασεεεεεε αφηστε η ζεστη εξω δεν βγαινω παρα μονο το απογευμα γιατι με κανει κουδουνακι!!!! εθχες το βραδακι ειχαμε παλι επιδρομη απο το θηριακι μας, μας ειδοπησε τακ τακ τακ καλε ειμαι κ εγω εδωωωωωω!!!! χαχαχαχαχ εσεις τι κανετε?πως ειστε? Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 215994

Ζωουλα καλημερα και καλη βδομαδα. τεταρτη-πεμπτη θα πεσει 5 βαθμους λεει η θερμοκρασια. μας εχει ψησει για τα καλα φετος.
εγω δεν ειμαι πολυ στα καλα μου. εχω ανακατοσουρες σημερα στο στομαχι.

ρε παιδια, κοιμαστε καλα?
εγω τα 'χω παιξει. δεν κλεινω ματι.

αχχχχχχχχ μακαρι γιατι δεν μπορω αλλο...οσο για τον υπνο και εγω δεν μπορω να κοιμηθω πολυ καλα καποια βραδια αλλα δεν ξερω γιατι?????ευχομαι να περασουν συντομα οι ανακατοσουριτσες σου το ξερω ειναι δραμα δεν μπορεις να παρεις τιποτα?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωουλα, εφαγα ενα τοστακι και στανιαρα. μου περασε. αυτο που δεν μπορω να αντιμετωπισω ειναι οι αυπνιες. δεν κοιμαμαι σχεδον καθολου. κατι ελεγα την περασμενη βδομαδα για 4-5 ωρες. πλεον ουτε 2 ωρες δεν κοιμαμαι καθημερινα και νιωθω οτι θα κλαταρω συντομα. πρεπει να θυμηθω να το πω στον γιατρο μου.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Ζωουλα, εφαγα ενα τοστακι και στανιαρα. μου περασε. αυτο που δεν μπορω να αντιμετωπισω ειναι οι αυπνιες. δεν κοιμαμαι σχεδον καθολου. κατι ελεγα την περασμενη βδομαδα για 4-5 ωρες. πλεον ουτε 2 ωρες δεν κοιμαμαι καθημερινα και νιωθω οτι θα κλαταρω συντομα. πρεπει να θυμηθω να το πω στον γιατρο μου.

μηπως εισαι αγχωμενη το διαστημα αυτο?? μηπως σκεφτεσαι την ωρα που ξαπλωνεις?βεβαια καλο ειναι να το πεις στον γιατρουλη σου γιατι μπορει να σου πει κατι παραπανω απο εμενα και σιγουρα να σου βρει και μια λυση! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 215994

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:
markella_p έγραψε:Ζωουλα, εφαγα ενα τοστακι και στανιαρα. μου περασε. αυτο που δεν μπορω να αντιμετωπισω ειναι οι αυπνιες. δεν κοιμαμαι σχεδον καθολου. κατι ελεγα την περασμενη βδομαδα για 4-5 ωρες. πλεον ουτε 2 ωρες δεν κοιμαμαι καθημερινα και νιωθω οτι θα κλαταρω συντομα. πρεπει να θυμηθω να το πω στον γιατρο μου.

μηπως εισαι αγχωμενη το διαστημα αυτο?? μηπως σκεφτεσαι την ωρα που ξαπλωνεις?βεβαια καλο ειναι να το πεις στον γιατρουλη σου γιατι μπορει να σου πει κατι παραπανω απο εμενα και σιγουρα να σου βρει και μια λυση! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 215994

Ισως φταιει που ειμαι μονη τα βραδυα. Ο αντρας μου δουλευει νυχτα και αρχες του μηνα εφυγε και η μικρη μου στο χωριο. Ισως δεν μπορω να χωνεψω τη μοναξια. Μαλλον αυτο ειναι, γιατι εχω προσεξει οτι τις Παρασκευες που εχει ρεπο ο αντρας μου μια χαρα κοιμαμαι. τις αλλες μερες, τιποτα.

Ρε Ζωουλα, εσυ δεν ελεγες για τον πεθερο σου η δεν θυμαμαι καλα?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα στις κοιλίτσες!!! Τι μου κάνετε; Θα τα πω στα γρήγορα γιατί πρέπει να φύγω!

Πήγαμε χτες ντοκτ και είδαμε το ζουζουνάκι, έφτασε περίπου 270 γραμμάρια! Και πώς μεγάλωσε!!! Όλα καλά, εκτός του ότι είχαμε κάπως αυξημένο αμνιακό υγρό στο σάκο (εξ ου μάλλον και η μεγάλη κοιλιά που σας έλεγα...) και αυτό, χωρίς να λέει κάτι από μόνο του, συμβαίνει συχνά στις έγκυες που εμφανίζουν ζάχαρο... Όχι Θεέ μου, δεν το θέλω με τίποτα αυτό!!!
Επίσης, δεν καταφέραμε να δούμε τσουτσουνάκι, οπότε μάλλον τείνουμε προς κοριτσάκι ξανά! Θα δείξει φυσικά καλύτερα και στη β' επιπέδου που θα κάνουμε σε 2-3 εβδομάδες...

Αυτά, κατά τ' άλλα ζεσταίνομαιιιιιιι!!!! Όπως κι εσείς απ' όσο διαβάζω! Τι άλλα νεάκια, όλα καλά;

Barbie μου είδα πρόλαβες κι έκανες τη β' επιπέδου; Όλα πήγαν καλά, οπότε μπράβο σας!!!! Όσο για την περίδεση, άουτς... αλλά τι να κάνουμε, προφανώς αξίζει τον κόπο!!!

Οι άλλες εγκυούλες τι μου κάνετε;

Σας αφήνω για να φύγω!!! Πολλά φιλάκια!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:
zooula1985 έγραψε:

Ισως φταιει που ειμαι μονη τα βραδυα. Ο αντρας μου δουλευει νυχτα και αρχες του μηνα εφυγε και η μικρη μου στο χωριο. Ισως δεν μπορω να χωνεψω τη μοναξια. Μαλλον αυτο ειναι, γιατι εχω προσεξει οτι τις Παρασκευες που εχει ρεπο ο αντρας μου μια χαρα κοιμαμαι. τις αλλες μερες, τιποτα.

Ρε Ζωουλα, εσυ δεν ελεγες για τον πεθερο σου η δεν θυμαμαι
καλα?

καλημερα ! ναι ναι εγω ειμαι ευτυχως τωρα ειμαστε καλυτερα σπιτι βεβαια δεν το σηζυτω και καμποσες εξαιτεσεις!!! δοξα το θεο πηγαν ολα καλα ....ναι αγαπη μου αυτο θα φταει γιατι κ εμενα οταν ο αντρας μου φευγει για δουλεια ξυπναω και δεν μπορω να κοιμηθω μετα με τιποτα! Shocked Shocked

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Ζωουλα. χαιρομαι που πηγαν ολα καλα τελικα. να τον προσεχετε, στα οπα οπα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις