Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΠΝΙΕΣ.ΝΑ ΦΑΝΤΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ, ΞΥΠΝΑΩ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΤΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ.ΚΑΛΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ, ΚΟΙΜΑΜΑΙ 3 ΓΕΜΑΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ 8 ΩΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΜΑΡΚΕΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ.ΒΡΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΗ....
ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ Very Happy

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΣΤΙΚΟ....

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:Ε ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΠΝΙΕΣ.ΝΑ ΦΑΝΤΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ, ΞΥΠΝΑΩ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΤΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ.ΚΑΛΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ, ΚΟΙΜΑΜΑΙ 3 ΓΕΜΑΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ 8 ΩΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΜΑΡΚΕΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ.ΒΡΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΗ....
ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ Very Happy

Καλημερα κοριτσακι. εχεις δικιο. το ξερω. αλλα δεν ειναι κατι που μπορω να κουμανταρω. και κυριολεκτικα σιγα σιγα καταρρεω. φαντασου χθες το απογευμα, γυρισα απο τη δουλεια, εκανα ενα ντους και ξαπλωσα στον καναπε να χαζεψω τηλεοραση με τον αντρα μου. καποια στιγμη πηγε να με παρει ο υπνος. πεταγομαι πανω η δικια σου, μην τυχον και κοιμηθω για να μπορεσω και καλα να κοιμηθω για βραδυ αργοτερα. και το βραδυ παλι τα ιδια. τελος παντων. μαλλον θα πρεπει να αφηνω τα ματια μου να κλεισουν οποιαδηποτε ωρα μου δινεται η ευκαρια.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:καλημερα Ζωουλα. χαιρομαι που πηγαν ολα καλα τελικα. να τον προσεχετε, στα οπα οπα!

εννοειταιιιιιιιιιιι !!!!!!στα πουπουλα εναν τον εχουμε και τον αγαπαμε πολυ!!! χιχιχιχ!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

κοριτσια μου εχετε φουσκωσει καθολου? εγω ναι οχι πολλα πραγματα αλλα ναιιιιιιιιιιι

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:
markella_p έγραψε:καλημερα Ζωουλα. χαιρομαι που πηγαν ολα καλα τελικα. να τον προσεχετε, στα οπα οπα!

εννοειταιιιιιιιιιιι !!!!!!στα πουπουλα εναν τον εχουμε και τον αγαπαμε πολυ!!! χιχιχιχ!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

κοριτσια μου εχετε φουσκωσει καθολου? εγω ναι οχι πολλα πραγματα αλλα ναιιιιιιιιιιι

και γω εχω φουσκωσει, αλλα νομιζω πως φαινομαι σα να εχω απλα παχυνει και οχι σαν εγκυος.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:
zooula1985 έγραψε:

και γω εχω φουσκωσει, αλλα νομιζω πως φαινομαι σα να εχω απλα παχυνει και οχι σαν εγκυος.

χιχιχιχι!!! εμενα ειναι λιγο πιο στρογγυλη ειχα κοιλιτσα απο πριν δυστυχως οποτε....δεν ξεχωριζουν και πολλα πραγματα αλλα φαινεται οτι ειμαι εγκυος! Very Happy Very Happy Very Happy

Αυριιο εχουμε γιατρουλη αρχικα θελω τοσοοοοοοοοοοο πολυ το μπεμπακι μας εχουμε καιρο να το δουμε ...λετε να μας δειξει και τι ειναι???? !!!!!

ZOO

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
zooula1985 έγραψε:

γεια σσς κοιλιτσες,ζεστενομαι παρα πολυυυυυυ και η κοιλια μου εχει μεγαλωσει πολυ νομιζω πως ειναι μεγαλυτερη απο την πρωτη μου εγγυμοσυνη.. πως θα βγαλω το καλοκαιρι? ελπιζω να δροσισει λιγο..

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ZOO έγραψε:
zooula1985 έγραψε:

γεια σσς κοιλιτσες,ζεστενομαι παρα πολυυυυυυ και η κοιλια μου εχει μεγαλωσει πολυ νομιζω πως ειναι μεγαλυτερη απο την πρωτη μου εγγυμοσυνη.. πως θα βγαλω το καλοκαιρι? ελπιζω να δροσισει λιγο..

αχχχχχχχχχχ αυτη η ζεστη φετος ειναι ανυποφορη για ολες μας ...ειπαν οτι απο αυριο θ απεσει λιγο η θερμοκρασια τωρα κοριτσια ελλπιζω να γινει γιατι ουτε εγω μπορωω.....με το καλο αγαπη και στο 2 νινακι σου!!!! Very Happy Very Happy

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Merjana έγραψε:Καλημέρα φιλενάδες

Εμείς χτες φάγαμε μια φρίκη με τον γιατρό που ήταν όλη δική μας. Ούτε κίνηση στον υπέρηχο ούτε παλμό στο doppler για 5 λεπτά περίπου. Δεν υπάρχει χειρότερο κορίτσια! Ο γιατρός αγχώθηκε και άρχισε να μου κάνει μαλάξεις στην κοιλιά (τόσο δυνατά με πίεσε που ακόμα πονάω. Ο μικρούλης μου άνοιξε τα ματάκια του και άρχισε να κινείται, κοιμόταν το αλάνι! Το γεγονός ότι δεν έπιανε παλμό το doppler ήταν επειδή η κοιλιά μου έχει καλυφθεί με πλακούντα από άκρη σε άκρη με αποτέλεσμα να μην τον "πιάνει" καθαρά. Βρήκε επιτέλους ένα καλό σημείο και η μέτρηση έφτασε τους 160 παλμούς!

Άλλο ένα τέτοιο να μου κάνει και θα με στείλει αδιάβαστη!

Έχει πάρει ποτέ καμία yutopar? Πρέπει να το πάρω κάποιες μέρες για την άμνιο μαζί με αντιβίωση.

Αχ Μαριαννα μου, φαντάζομαι φαγατε φρικη..., ευτυχως ολα καλα ομως!!! Το yutopar είναι για τις συσπασεις νομιζω, πολλές μαμαδες το εχουν παρει.

[quote="crazymommy"]Καλημέρα στις κοιλίτσες!!! Τι μου κάνετε; Θα τα πω στα γρήγορα γιατί πρέπει να φύγω!

Πήγαμε χτες ντοκτ και είδαμε το ζουζουνάκι, έφτασε περίπου 270 γραμμάρια! Και πώς μεγάλωσε!!! Όλα καλά, εκτός του ότι είχαμε κάπως αυξημένο αμνιακό υγρό στο σάκο (εξ ου μάλλον και η μεγάλη κοιλιά που σας έλεγα...) και αυτό, χωρίς να λέει κάτι από μόνο του, συμβαίνει συχνά στις έγκυες που εμφανίζουν ζάχαρο... Όχι Θεέ μου, δεν το θέλω με τίποτα αυτό!!!
Επίσης, δεν καταφέραμε να δούμε τσουτσουνάκι, οπότε μάλλον τείνουμε προς κοριτσάκι ξανά! Θα δείξει φυσικά καλύτερα και στη β' επιπέδου που θα κάνουμε σε 2-3 εβδομάδες...

quote]
Να προσέχεις την διατροφή σου Αλικάκη για να μην τρεχεις αργοτερα!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep

ειναι καμμια εδω?

Hen Hen

Hen Hen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου πως είστε; Ζέστη πολυ ε!!!! Την προηγούμενη Τετάρτη έκανα εξετάσεις γενικές κ για ουρεοπλασμα. Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα και δεν είναι κ πολυ καλα!!! Το ουρεοπλασμα δεν λέει να φύγει κορίτσια πάλι θα πάρω αντιβιοση μου φαίνεται!!! Sad και τη φοβάμαι τόσο. Ο αιματοκριτης μου είναι στα πάτωματα 33 τα ερυθρα αιμοσφαιρια το ίδιο. Εσείς πως τα πάτε;;;

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Hen Hen έγραψε:Κορίτσια μου πως είστε; Ζέστη πολυ ε!!!! Την προηγούμενη Τετάρτη έκανα εξετάσεις γενικές κ για ουρεοπλασμα. Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα και δεν είναι κ πολυ καλα!!! Το ουρεοπλασμα δεν λέει να φύγει κορίτσια πάλι θα πάρω αντιβιοση μου φαίνεται!!! Sad και τη φοβάμαι τόσο. Ο αιματοκριτης μου είναι στα πάτωματα 33 τα ερυθρα αιμοσφαιρια το ίδιο. Εσείς πως τα πάτε;;;

Καλως το Χριστινακι. εγω τα ιδια. σιδηρο εχεις ξεκινησει? για το ουρεοπλασμα δεν ξερω. μην ανησυχεις, θα σου πει ο γιατρος σου τις λυσεις.

Hen Hen

Hen Hen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="markella_p"]
Hen Hen έγραψε:Κορίτσια μου πως είστε; Ζέστη πολυ ε!!!! Την προηγούμενη Τετάρτη έκανα εξετάσεις γενικές κ για ουρεοπλασμα. Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα και δεν είναι κ πολυ καλα!!! Το ουρεοπλασμα δεν λέει να φύγει κορίτσια πάλι θα πάρω αντιβιοση μου φαίνεται!!! Sad και τη φοβάμαι τόσο. Ο αιματοκριτης μου είναι στα πάτωματα 33 τα ερυθρα αιμοσφαιρια το ίδιο. Εσείς πως τα πάτε;;;

Καλως το Χριστινακι. εγω τα ιδια. σιδηρο εχεις ξεκινησει? για το ουρεοπλασμα δεν ξερω. μην ανησυχεις, θα σου πει ο γιατρος σου τις λυσεις.[/quote

Πως είσαι Μαρκελλα μου;;; Έχω ξεκινήσει απ' όλα σίδηρο και τα σχετικά εδώ και ένα μήνα περίπου , την Παρασκευή θα πάω στο γιατρό μου να δω τι θα μου πει. Εσύ ακόμα υπόφερεις από αϋπνία ε;; Ίσως νιώθεις όντως μοναξιά!!! Ο άντρας σου δουλεύει βράδυ συνέχεια;;

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ρε Χριστινα, συνεχεια. Μονο Παρασκευες παιρνει ρεπο. Ρε συ, ποσα σιδηρο και ασβεστιο παιρνεις? πριν η μετα το φαγητο? τι ωρες? εχω χασει το μπουσουλα.

Μην ανησυχεις για τις εξετασεις σου. Υπομονη μεχρι την Παρασκευη.

Hen Hen

Hen Hen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρκελλα εγω παιρνω ενα μονο χαπι που τα εχει ολα μαζι και ασβεστιο και σιδιρο και φολικο οξυ και γενικα τα παντα. Το παιρνω μια φορα τη μερα συνηθως το πρωι απλα μιση ωρα πριν και μετα να μην φαω γιαουρτι γαλα και γενικα οτι εχει γαλα γιατι σταματαει τη δραση του. Gravi gil (νεο) ετσι λεγεται ρωτα το γιατρο σου.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω πηγα χθες και πηρα calcioral και gyno tardyferon (αυτα μου εγραψε, τα ιδια επαιρνα και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη), αλλα μαλλον πρεπει να τον παρω να μου θυμισει δοσολογιες γιατι τα εχω μπερδεψει.

Με το σπιτι τι γινεται? Ετοιμαζεσαι?

Hen Hen

Hen Hen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Προς το παρον ειμαστε στα ιδια, περιμενουμε τα επιπλα. Μεσα Ιουλιου μαλλον θα ερθουν, λιγο υπομονη ακομη θα κανω δεν γινεται διαφορετικα. Τη Παρασκευη Θα κοιταξω και για κουρτινες. Εγω του ειπα οτι δεν το μπορω το ασβεστιο να το μασαω και μου εδωσε αυτο που σου ειπα και ειμαι μια χαρα, ενα χαπι για ολα και τελειωσα. Η κορη σου θα μεινει ολο το καλοκαιρι Κρητη στους παππουδες της?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντε Χριστινα, λιγο εμεινε. Τον φαγατε τον γαιδαρο.
Η μικρη, ναι, εκει θα μεινει, θα παμε κι εμεις τον Αυγουστο. Περναει ζαχαρη!! Προχθες ειχαν παει σε μια εκδηλωση στο σχολειο του χωριου που γινεται καθε χρονο τετοιο καιρο. Ξεψαρωσε η ομορφια μου. Πηγαινε και στο μικροφωνο και ελεγε μαντιναδες, και χορευε με τους κρητικαρους. ξετρελαθηκαν τα πεθερικα μου. περιμενω να το δειξει το τοπικο καναλι να το πιασω μεσω internet, να την καμαρωσω.

Hen Hen

Hen Hen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλανι η μικρη σου ε!!! Μπραβο της !!! Μια χαρα παιρναει , παππους και η γιαγια θα της κανουν ολα τα χατηρια σιγουρα. Ειναι και το πρωτο τους εγγονι ε?? Ποσο ειναι τωρα η μικρη σου??? Φανταζομαι σου εχει λειψει το μουτρακι της θα ανυπομονεις να τη δεις!!!
Τον φαγαμε το γαιδαρο αλλα αυτη η ουρα ατελειωτη μου φαινεται!!! Very Happy

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το πρωτο τους ειναι, ναι. Τον Μαιο εκλεισε τα 5. Ειναι ξετρελαμενοι μαζι της. Η πεθερα μου δυσκολα της χαλαει χατηρια. Ευτυχως ο πεθερος μου κραταει λιγο τα λουρια. Ετσι εχουμε μια ισορροπια.
Η κουνιαδα τι λεει?

Hen Hen

Hen Hen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να τη χαιρεσαι!!!΅Εχουν και μια χαρα διαφορα ηλικιας πιστευω.Μια χαρα τοτε αν και συνηθως οι παππουδες χαλανε πιο πολυ τις εγγονες τους!!! Τωρα που θα ερθει το δευτερο ισως λιγο ζοριστει ε??
Μαρκελλα η κουνιαδα μου ειναι για πολυ ξυλο. Ανοιξα ενα θεμα στα πεθερικα και εγραψα οτι μου εκανε. Ζοριζεται παρα πολυ και για να μην στα πολυλογο γυρισε και ειπε στον αντρα μου τι με νοιαζει εμενα τι θα κανεις ασ μην το εκανες το μωρο!!!
Ακου να δεις!!! Εσενα δεν θα σε πειραζε να ακουσεις τετοια πραγμα για το μικρο σου σπορακι???

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φυσικα και θα με πειραζε, το συζητας? Κατι πηρε το ματι μου που εγραφες σε καποιο αλλο θεμα. Μα καλα, τι ζορια τραβαει?

Hen Hen

Hen Hen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella_p έγραψε:Φυσικα και θα με πειραζε, το συζητας? Κατι πηρε το ματι μου που εγραφες σε καποιο αλλο θεμα. Μα καλα, τι ζορια τραβαει?

Ζηλεια Μαρκελλα μου, ζηλεια. Ειναι το πιο ασχημο πραγμα στο κοσμο!!! Εγινε χαμος σπιτι αλλα παει περασε. Οπως μου ειπε και η Αθανασια αδιαφορια και υποκρισια. Θα αδιαφορω για οτι λεει και κανει απο δω και περα και θα υποκρινομαι γιατι μετα απο αυτα που ειπε το γυαλι δεν κολλαει ξανα. Ασχημο παντως να σε ζηλευουν, τη λυπαμαι λιγο,τρωγεται με τα παντα και χανει την ουσια της ζωη της ομως!!! Τι να κανουμε ?? Αυτα εχει η ζωη!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Hen Hen έγραψε:
markella_p έγραψε:Φυσικα και θα με πειραζε, το συζητας? Κατι πηρε το ματι μου που εγραφες σε καποιο αλλο θεμα. Μα καλα, τι ζορια τραβαει?

Ζηλεια Μαρκελλα μου, ζηλεια. Ειναι το πιο ασχημο πραγμα στο κοσμο!!! Εγινε χαμος σπιτι αλλα παει περασε. Οπως μου ειπε και η Αθανασια αδιαφορια και υποκρισια. Θα αδιαφορω για οτι λεει και κανει απο δω και περα και θα υποκρινομαι γιατι μετα απο αυτα που ειπε το γυαλι δεν κολλαει ξανα. Ασχημο παντως να σε ζηλευουν, τη λυπαμαι λιγο,τρωγεται με τα παντα και χανει την ουσια της ζωη της ομως!!! Τι να κανουμε ?? Αυτα εχει η ζωη!!!

Ζηλεια ε? Αδιανοητο μου φαινεται. Τι να πω? Κοιτα τον εαυτο σου και το μικρο μπεμπε και μη χαλας τη ζαχαρενια σου κοριτσακι μου!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινακι μου, πρεπει να φυγω. Σε αφηνω, χαρηκα που τα ειπαμε.

Τα αλλα κοριτσια που ειναι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις