Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωχ τώρα διάβασα τα νέα της Μαριαννας.
Κοπέλα μου όση ώρα διάβαζα το κείμενο σου, τα μάτια μου είχαν βουρκώσει. Λυπάμαι πολύ για αυτό που σας συνέβει κ εύχομαι να μην το ζήσει ποτέ καμία άλλη...
Δεν ξέρω τι να πω. Εύχομαι ο χρόνος σύντομα να απάλύνει τον πόνο σας.....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια και καλό σ/κ!!!
Εγώ δυστυχώς συνεχίζω να έχω τη μικρή άρρωστη, ελπίζω τώρα που θα ξυπνήσει να είναι απύρετη... (Barbie μου σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!!). Το κακό είναι ότι λόγω αυτού δεν μπορώ να βάλω σχεδόν καθόλου κλιματισμό και κοντεύω να πεθάνω στο σπίτι... Βάλτε και ότι η μικρή λόγω της αδιαθεσίας της θέλει να είναι συνέχεια κολλημένη πάνω μου, καίει κιόλας, αφήστε τα, θα λιποθυμήσω από τη ζέστη!!!!

Κατά τ' άλλα καλά βέβαια, το σπορίνι δίνει σήμα καθημερινά και πολλές φορές την ημέρα. Χτες κατάφερα και "είδα" μια κλωτσιά του, πετάχτηκε η κοιλίτσα τοπικά, χιχιχι! Και σε κάποια άλλη φάση είχα τη μικρή να κοιμάται πάνω στην κοιλιά μου - το τέλειο μαξιλάρι - και την ίδια στιγμή να κλωτσάει το μικρό από κάτω, χαχαχα! Άραγε ένιωθε τις κλωτσιές η μικρή;;; Wink

Κορίτσια, εγώ επίσης που βρίσκομαι στη 2η εγκυμοσύνη (ναι είναι πιο δύσκολη διότι η μικρή μου ακόμα δεν έχει κλείσει τα 2 και αν και κάνει πολλά πράγματα από μόνη της, δε θα έλεγα πως αυτοεξυπηρετείται και φυσικά δεν έχουμε κόψει την πάνα ακόμα...) και πάλι θα κάνω τη β' επιπέδου ακριβώς μόλις συμπληρώσω την 22η εβδομάδα (16/7). Δεν ξέρω γιατί σε κάποιες σας είπε νωρίτερα, δεν έχω διαβάσει πουθενά άλλωστε ότι έχει αλλάξει η περίοδος που γίνεται η β' επιπέδου και ούτε μου είπε κάτι τέτοιο ο ντοκτ... Rolling Eyes

Και όσο για το ποια θα γεννήσει πρώτη και ποια τελευταία, αυτά δεν τα ξέρουμε κορίτσια μου! Η φύση και ο Θεός θα φροντίσουν γι' αυτά!!! Ας είναι γερά τα πλασματάκια και να έρθει η ώρα που θα τα πάρουμε στην αγκαλίτσα μας και όλα τ' άλλα λίγο θα μετράνε!!!

Τα φιλιά μου!!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΛΙΚΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ...ΚΡΙΜΑ ΜΩΡΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΑΚΙ ΜΕ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟ....
ΕΛΙΣΙΝΓΚ-ΣΟΡΥ ΞΕΧΑΣΑ ΟΝΟΜΑ- ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΡΕΜΙΑ Η ΚΥΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΡΩΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΙ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ-.
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΗΓΑΝΙΣΩ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΟΥΡ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ.
ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ....ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΩ-ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΤΩ....

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Elenisig έγραψε:Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?????

Χθες ρώτησα το γιατρό μου για θάλασσα κ μου είπε ναι, αρκεί να είναι καθαρά τα νερά κ να αλλάζω μετά εσώρουχο. Πάνω κάτω αυτό λένε όλοι.

Αθανασία μου, κουράγιο με την κύστη. Την έχω κάνει κ εγώ κ είναι κομματάκι ζόρικη. Θέλει πολύ προσοχή στις αλλαγές κ να καθαρίζεις καλά την πληγή.Με το καλό να υποδεχτείτε το αγοράκι σας!!!!!

Μαρία πρέπει να εμπιστευόμαστε τον γιατρό μας. Αυτός ξέρει ποιο είναι το φυσιολογικό βάρος κ ύψος του παιδιού. Οτι τέτοιες απορίες έχεις, εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι να σου απαντήσουμε....

Καλά Μαρκέλλα, αν σου πω καθημερινά περιστατικά από το ξενοδοχείο θα φρίξεις!!! Το τι ακούν τα αυτάκια μας κ τις απαιτήσεις έχουν οι πελάτες, σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου!!!!
Κ έχω κ πολλά νεύρα ρε κορίτσια.....πολλά νεύρα.
Αφού χθες το μεσημέρι μπήκα στο αστικό να πάω στη δουλειά, όλοι μέσα ο ένας πάνω στον άλλο, ο ιδρώτας να τρέχει να μην σηκώνεται κανείς να κάτσω, κ μου λεει ενα 17χρ΄ονο που καθόταν δίπλα μου " έγκυος είστε?". Η απάντηση μου ήταν "όχι!", κ έβραζα από μέσα μου. Σας λέω για πολλά νεύρα!!!!!

Maryanastasia μου, κ εγώ πιστεύω οτι αφού σου λέει ο γιατρός να την κάνεις, καλύτερα να την κάνεις. Κ μην στεναχωριέσαι αφού το μωράκι σου είναι μια χαρά.

Μαρία 1984 δεν ήταν τέλειος αυτός ο υπέρυχος!!!!! Κ εγώ χθες τον έκανα κ μας έδωσε κ τη μικρή μασ σε τρισδιάστατη φωτό!!!! Πείτε με χαζή αλλά κ εγώ κ ο άντρας μου συμφωνούμε οτι έχει πάρει τα μάτια μου, τη μύτη μου κ το στόμα του άντρα μου!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Αχ ναι είναι τέλειος αυτός ο υπέρηχος, κ εμείς πήραμε τρισδιάστατη φωτο της μπέμπας μας κ δεν χορταίνω να την κοιτάζω...

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια μου!!!! τι κανετε???εγω ΖΕΣΤΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ και εχουμε να παμε και σε γαμο σημερα φρικη η κατασταση... Sad Sad
Αλικακη μου περαστικα στην μικρουλιτσα σου και υπομονη με τηνν ζεστη ειναι δυσκολα και χωρις το παγευτικο μηχανημα .....αχ !κοριτσια και εγω ανυπομονω να παω να κανω την β'επιπεδου να δω το νινακι μας μεγαλο παιδι πια( τροπος του λεγειν) και αγχονομαι πολυυυυυυυυ πφφφφφφφφ θα αργησω σχετικα να την κανω νομιζω προς τελη ιουλιου λογικα αναλογα ποτε θα κλεισει ραντεβου ο γιατρουλη μας!

Μαριαννα μου ειλικρινα δεν ξερω και εγω τι να πω δυσκολες καταστασεις αλλα ευχομαι η παναγια να απαλυνει τον πονο σου συντομα σε εσενα αλλα και στον αντρουλη σου !!!!!! ευχομαι ολα απο εδω και περα να πανε καλα!!!

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαριάννα μου πραγματικά λυπάμαι παρα πολύ για την απωλεια σας!!!! Εύχομαι ο Θεός να απαλύνει τις πληγές σας και όταν έρθει η καταλληλη στιγμή να σας στείλει το δευτερο μωρακι σας.

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΑ 27 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΗΤ 20/11!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ

effieg

effieg
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="marilou27"]ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΑ 27 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΗΤ 20/11!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ [/quote

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ MARILOU27.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AX TI ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6.ΕΠΕΦΤΕ Ο ΗΛΙΟΣ,ΟΥΤΕ ΟΜΠΡΕΛΕΣ,ΟΥΤΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ,ΚΑΠΕΛΑ . ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ,ΑΛΛΑ ΔΡΟΣΙΣΤΗΚΑ ΛΙΓΟ.Η ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑΝΙ...ΨΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!
ΤΥΧΕΡΕΣ ΟΣΕΣ ΜΕΝΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.
ΚΟΥΦΟ: ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ.....ΜΕΧΡΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσακια μου!!
απο εχτες εχω φαει τρελο αγχος........εκει που ολα ηταν μια χαρα...κ ειχα αρχισει να ψιλοσηκωνομαι απο το κρεβατι......ξαφνικα αρχισε μια αιμοραγια ....κ οπως καταλαβαινετε...εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου....κοντεψα να λυποθυμησω απο τον φοβο μου...!δεν ηταν τραγικα πολυ το αιμα....αλλα ηταν αιμοραγια....κ λογω της περιδεσης αλλα κ γενοκοτερα κ αυτο να μην ηταν...το τελευταιο που περιμενεις στην εγκυμοσυνη ειναι μια αιμοραγια....!!!φυσικα μιλησα αμεσως με τον γιατο....μου ειπε να μην ανυσυχω γενικοτερα..(μαλλον για να με καθυσυχασει...)....αλλα μου ειπε απολυτη ακινησια για καποιες μερες...κ απο το κρεβατι να σηκωθω αποκλειστικα κ μονο για τουαλετα...κ αυτο οχι συχνα.....μου ειπε οτι θα κρατησει 4...5 μερες.....κ οτι πρεπει να μεινω απολυτα στο κρεβατι......! το τι σοκ κ τι φοβο τραβαω κοριτσακια μου δεν λεγεται....διοτι δυστυχως το μυαλο σε κατι τετοια μονο στο κακο παει....τι να πω....επλιζω να φτιαξουν τα πραγματα....εχω πανικοβληθει......

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
barbie! έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου!!
απο εχτες εχω φαει τρελο αγχος........εκει που ολα ηταν μια χαρα...κ ειχα αρχισει να ψιλοσηκωνομαι απο το κρεβατι......ξαφνικα αρχισε μια αιμοραγια ....κ οπως καταλαβαινετε...εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου....κοντεψα να λυποθυμησω απο τον φοβο μου...!δεν ηταν τραγικα πολυ το αιμα....αλλα ηταν αιμοραγια....κ λογω της περιδεσης αλλα κ γενοκοτερα κ αυτο να μην ηταν...το τελευταιο που περιμενεις στην εγκυμοσυνη ειναι μια αιμοραγια....!!!φυσικα μιλησα αμεσως με τον γιατο....μου ειπε να μην ανυσυχω γενικοτερα..(μαλλον για να με καθυσυχασει...)....αλλα μου ειπε απολυτη ακινησια για καποιες μερες...κ απο το κρεβατι να σηκωθω αποκλειστικα κ μονο για τουαλετα...κ αυτο οχι συχνα.....μου ειπε οτι θα κρατησει 4...5 μερες.....κ οτι πρεπει να μεινω απολυτα στο κρεβατι......! το τι σοκ κ τι φοβο τραβαω κοριτσακια μου δεν λεγεται....διοτι δυστυχως το μυαλο σε κατι τετοια μονο στο κακο παει....τι να πω....επλιζω να φτιαξουν τα πραγματα....εχω πανικοβληθει......
ΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ-ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ-ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ. ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ....
ΣΕ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ-ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Ε?- ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΦΙΛΙΑ!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ! barbie ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα κοριτσια!!
@barbie ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο, απλα κατσε στο κρεβατι και ασε τους αλλους να σε περιποιηθουν!!!! Very Happy
@crazymom αλικη μου και εμενα ο μικρος με πυρετο ειναι, μαλλον απο τα δοντακια του, ελπιζω να μην επαθε ωτιτιδα. Και σε καταλαβαινω και εμενα δεν εκλεισε τα 2 ο Θανούλης και τρεχω τοσο πολύ με αυτον που ξεχνάω οτι ειμαι εγκυος!!! Ευτυχως δεν εχω συμπτωματα, ουτε ζεσταινομαι ιδιαιτερως το μονο που προσπαθω ειναι να μην τον σηκωνω αγκαλια γιατι μια φορα ειχα συσπασεις απο το ζορι.

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ?ΕΓΩ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσιακια μου! σας ευχαριστω για την συμπαρασταση ολες.....απλα εχω αγχωθει παρα πολυ....ειμαι τωρα ταλειως στο κρεβατι...κ προσπαθω να σηκωνομαι ελαχιστα...κ αυτο μονο για τουαλετα...εχω φοβηθει παρα πολυ...ελπιζω ολα να πανε καλα....τι να πω...

αθανασια μου ...ναι κοριτσακι εχω...
ζωη μου ...περαστικα στον μικρο σου....
μαρκελλα μου... για την λιστα...εμενα το ονομα μου ειναι βαρβαρα κ εχω πητ 5/11.........αλλα ετσι οπως παμε.....δεν το πολυβλαπω.... Crying or Very sad

Maryanastasia

Maryanastasia
καλησπέρα barbie
ελπίζω καλή μου να πάνε όλα καλα!
Καλά λένε πάντως τα κορίτσια!! το άγχος είναι ότι χειρότερο!
¨εχεις δίκιο να ανησυχείς αλλά κάντο για το μπεμπέ!!
εγώ δεν έχω καν αποφασίσει για την άμνιο αλλά προσπαθώ να είμαι ήρεμη!
Ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα1

ελπίζω και η Μαριάννα να παίρνει κάθε μέρα δύναμη και να είναι όσο καλά γίνεται!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
barbie! έγραψε:καλησπερα κοριτσιακια μου! σας ευχαριστω για την συμπαρασταση ολες.....απλα εχω αγχωθει παρα πολυ....ειμαι τωρα ταλειως στο κρεβατι...κ προσπαθω να σηκωνομαι ελαχιστα...κ αυτο μονο για τουαλετα...εχω φοβηθει παρα πολυ...ελπιζω ολα να πανε καλα....τι να πω...

αθανασια μου ...ναι κοριτσακι εχω...
ζωη μου ...περαστικα στον μικρο σου....
μαρκελλα μου... για την λιστα...εμενα το ονομα μου ειναι βαρβαρα κ εχω πητ 5/11.........αλλα ετσι οπως παμε.....δεν το πολυβλαπω.... Crying or Very sad
Ε ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ...ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΛΕ? ΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΒΛΕΠΕΙΣ.ΟΟΟΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΟΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

ΑΠΛΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ...ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΕΣ???!!!!

ΒΑΡΒΑΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ.....

Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 26 417472 ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΟ ΣΚ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ. ΣΕ ΠΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΦΙΛΑΚΙΑ Very Happy

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ Mad ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ I love you

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια μου. Καλη εβδομαδα!

Τι κανετε? Μπανακια βλεπω.... αρρωστα πιτσιρικακια βλεπω (περαστικα!).... καινουρια κοριτσακια βλεπω.... Α! Βλεπω και τη Βαρβαρα να λεει χαζομαρες και θα τα ακουσει!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 26 215994

Για μαζευτειτε!!!

Παω να ανανεωσω τη λιστα μας

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
t]]ΠΗΤ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
[/b]

05/11/2012 barbie! (Βαρβάρα)

09/11/2012 maria1984 (Μαρία)

13/11/2012 Elenisig (Ελένη)

15/11/2012 zoekopa (Ζωή)

17/11/2012 crazymommy (Αλίκη)

20/11/2012 marilou27 (Μαρία)

22/11/2012 mamameli (Μαρία)

24/11/2012 Hen Hen (Χριστίνα)

07/12/2012 Markella_p (Μαρκέλλα)

08/12/2012 evi86 (Εύη)

11/12/2012 zooula1985 (Ζωούλα)

13/12/2012 demmy29 (Δήμητρα)

13/12/2012 REINE (Ειρήνη)

17/12/2012 μαμακα μου (Αθανασία)

23/12/2012 Mariaro (Μαρία)

27/12/2012 Maryanastasia (Μαίρη)

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα!!! Με πολύ κουράγιο βασικά λόγω ζέστης...!

Η μικρή μου είναι καλύτερα (χτες ήταν απύρετη), σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον, οπότε σήμερα πάμε πάλι παιδικό κι εγώ κανονικά στη δουλειάαα... Τουλάχιστον εκεί θα έχει κανονική ψύξηηηηηη!!!!!! Άντε να δούμε!!!

Βαρβάρα μου καταλαβαίνω την αγωνία σου, αλλά όπως σου είπαν και τα κορίτσια (και πρωτίστως ο γιατρός!) κάτσε ξαπλωμένη και προσπάθησε να αυτοαπασχολείσαι με κάτι, ώστε να μην το σκέφτεσαι και αγχώνεσαι! Πολλές γυναίκες έχουν κάνει περίδεση και γέννησαν κανονικά στην ώρα τους, μη σκέφτεσαι αρνητικά! Όλα καλά θα πάνε, έχεις και τη θετική σκέψη μας άλλωστε!!!!!!

Οι υπόλοιπες πώς είστε; Εγώ τρελλαίνομαι - όπως και τότε με την κόρη μου - να ξαπλώνω και να βάζω το χέρι στην κοιλιά γιατί το σπορίνι τότε αρχίζει τις βόλτες του!!! Χτες το ένιωσε καλά και ο μπαμπάς του (μέχρι τώρα τον ξεγελούσε, χαχαχα)! Ζωηρούλι είναι πάντως και αυτό, όπως και η μεγάλη αδερφούλα του!!!

Zoekopa μου, εσύ ναι, με καταλαβαίνεις απόλυτα στο θέμα της κούρασης λόγω του 1ου παιδιού!!!!! Περαστικά βρε και στο μικρουλάκι σου, άντε, τουλάχιστον αν είναι δοντάκια να ξεμπερδέψετε κάποια στιγμή!!! Κι εμείς - μη νομίζεις - δεν έχουμε τελειώσει από δοντάκια!!!

Καλημέρα Μαρκέλλα μου!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παλι να σας πω? Τι μου συμβαινει? Δεν εχω νιωσει το μωρο ακομα. Και τις τελευταιες μερες με εχει πιασει μια εντονη ανησυχια. Ξαπλωνω διαρκως και βαζω το χερι μου στην κοιλια μου, τιποτα! Την μικρη μου την ειχα νιωσει απο την 16η εβδομαδα. Οσο και αν προσπαθω, το μυαλο μου ειναι συνεχεια εκει. Μηπως εχει αρχισει να μου στριβει?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:Εγω παλι να σας πω? Τι μου συμβαινει? Δεν εχω νιωσει το μωρο ακομα. Και τις τελευταιες μερες με εχει πιασει μια εντονη ανησυχια. Ξαπλωνω διαρκως και βαζω το χερι μου στην κοιλια μου, τιποτα! Την μικρη μου την ειχα νιωσει απο την 16η εβδομαδα. Οσο και αν προσπαθω, το μυαλο μου ειναι συνεχεια εκει. Μηπως εχει αρχισει να μου στριβει?

Μαρκέλλα μου κι εγώ τις πρώτες κλωτσιές τις ένιωσα αφού συμπλήρωσα τη 18η (ήμουν 18 και κάτι), και ας ήταν το 2ο... Να μην ανησυχείς, το καθένα θέλει το χρόνο του!!! Απλά προσπάθησε κάπως να μην το σκέφτεσαι, γιατί κι εγώ έχω προσέξει ότι όποτε έχω άγχος για κάτι, εκείνη την ώρα το μωράκι κάθεται πολύ ήσυχο. Μόλις χαλαρώσω αρχίζει τις τουμπίτσες...! Οκ; Άντε καλέ, μια χαρούλα είναι το νινάκι εκεί μέσα!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 26 417472

Φεύγωωωωωωω!!!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικακι, χαιρομαι που ειναι καλα η μικρη σου. Καλη δουλιτσα.

Μarilou καλως ηρθες κοριτσακι μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις