326 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 Πεμ Ιουν 28, 2012 10:33 pm
markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Καλα, Δημητρα, τωρα ειδα το τικερακι σου.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΤΕ!ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ. ΟΚ, ΑΛΛΑ...ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΟΥΠΕΡ! ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ....ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΗΖΕΙ ΑΥΤΗ . ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ,ΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ...Ο ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ....markella_p έγραψε:Καλημερα ομορφες!
Δημητρα, που εισαι βρε κοριτσακι? ολα καλα? θυμισε μου σε ποια εβδομαδα εισαι?
Αθανασια, σε νιωθω, σε καταλαβαινω, δεν ξερεις ποσο!! Αλλα αυτον τον αντρα σου τι τον επιασε και δεν θελει να φυγει η μικρη? Εμεις παλι ειχαμε το αντιθετο. Εκεινος ηθελε να στειλουμε τη μικρη στο χωριο για να μην κουραζομαι και για να περασει το παιδι καλυτερα. Η μικρη μου λειπει ηδη απο αρχες Ιουνιου, ειναι ηδη καταμαυρη απο τα μπανια και γενικα ξεσαλωνει, περναει υπεροχα. Εμας μας λειπει. Αλλα τι να την εκανα στην Αθηνα να ψηνεται και να μην εχουμε διεξοδους? Μιλα του, γιατι ειναι αρνητικος?
μαμακα μου έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΤΕ!ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ. ΟΚ, ΑΛΛΑ...ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΟΥΠΕΡ! ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ....ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΗΖΕΙ ΑΥΤΗ . ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ,ΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ...Ο ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ....markella_p έγραψε:Καλημερα ομορφες!
Δημητρα, που εισαι βρε κοριτσακι? ολα καλα? θυμισε μου σε ποια εβδομαδα εισαι?
Αθανασια, σε νιωθω, σε καταλαβαινω, δεν ξερεις ποσο!! Αλλα αυτον τον αντρα σου τι τον επιασε και δεν θελει να φυγει η μικρη? Εμεις παλι ειχαμε το αντιθετο. Εκεινος ηθελε να στειλουμε τη μικρη στο χωριο για να μην κουραζομαι και για να περασει το παιδι καλυτερα. Η μικρη μου λειπει ηδη απο αρχες Ιουνιου, ειναι ηδη καταμαυρη απο τα μπανια και γενικα ξεσαλωνει, περναει υπεροχα. Εμας μας λειπει. Αλλα τι να την εκανα στην Αθηνα να ψηνεται και να μην εχουμε διεξοδους? Μιλα του, γιατι ειναι αρνητικος?
Maryanastasia έγραψε:Μαρκέλλα όταν με πιάνει το στομάχι μου το μόνο πράγμα που μπορώ να φάω είναι λίγα φρούτα για δοκίμασε!!!
markella_p έγραψε:Ειρηνη, που θα πας διακοπουλες?
Maryanastasia, υπομονη κοριτσακι και συ. Ερμες μανες!!!
Ζωουλα, χαιρομαι που εισαι μια χαρα. Καταφερα και εφαγα μισο τοστακι, αλλα εχω φουντωσεις και ζαλαδες. Ισως παρω τον αντρα μου να ερθει να με παρει νωριτερα απο τη δουλεια. Δεν βλεπω να τη βγαζω αλλες 4 ωρες.
markella_p έγραψε:Προς το παρον δεν μπορω να φυγω γιατι δεν ειναι κανεις αλλος στο γραφειο. Αλλα μολις ερθει το αφεντικο μου μαλλον θα φυγω τρεχοντας. θα παρω τον αντρα μου απο τωρα (εσω ετοιμος!)
Maryanastasia, καπου αλλου διαβασα οτι δουλευεις με παιδακια. τι ακριβως κανεις αν επιτρεπεται?
markella_p έγραψε:Προς το παρον δεν μπορω να φυγω γιατι δεν ειναι κανεις αλλος στο γραφειο. Αλλα μολις ερθει το αφεντικο μου μαλλον θα φυγω τρεχοντας. θα παρω τον αντρα μου απο τωρα (εσω ετοιμος!)
Maryanastasia, καπου αλλου διαβασα οτι δουλευεις με παιδακια. τι ακριβως κανεις αν επιτρεπεται?
Maryanastasia έγραψε:markella_p έγραψε:Προς το παρον δεν μπορω να φυγω γιατι δεν ειναι κανεις αλλος στο γραφειο. Αλλα μολις ερθει το αφεντικο μου μαλλον θα φυγω τρεχοντας. θα παρω τον αντρα μου απο τωρα (εσω ετοιμος!)
Εγώ εφαγα κρουασανάκι σοκολάτα
είμαι δασκάλα αγγλικών Μαρκέλλα
markella_p έγραψε:Την Μαριαννα την εχετε πετυχει αυτες τις μερες? Τεταρτη θα πηγαινε για την αμνιο αν θυμαμαι καλα. Μακαρι να ειναι ολα πολυ πολυ καλα!
zooula1985 έγραψε:markella_p έγραψε:Την Μαριαννα την εχετε πετυχει αυτες τις μερες? Τεταρτη θα πηγαινε για την αμνιο αν θυμαμαι καλα. Μακαρι να ειναι ολα πολυ πολυ καλα!
οχι δεν την εχω πετυχει...??????????????
markella_p έγραψε:zooula1985 έγραψε:markella_p έγραψε:Την Μαριαννα την εχετε πετυχει αυτες τις μερες? Τεταρτη θα πηγαινε για την αμνιο αν θυμαμαι καλα. Μακαρι να ειναι ολα πολυ πολυ καλα!
οχι δεν την εχω πετυχει...??????????????
Αν την εκανε Τεταρτη, λογικα σημερα ηα αυριο θα εχει τις πρωτες απαντησεις. Θα μπει φανταζομαι καποια στιγμη και θα μας πει.
Κοριτσακια..... διακοπουλες????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης