301 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 Πεμ Ιουν 28, 2012 2:22 am
Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
όχι δεν το είδα!! 27 Δεκεμβρίου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Maryanastasia έγραψε:όχι δεν το είδα!! 27 Δεκεμβρίου
Maryanastasia έγραψε:A καλά στον κόσμο μου τώρα είδα είσαι 16 εβδομάδων ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!
Maryanastasia έγραψε:Βεβαίως θα τα λέμε! ΝΑ το χαίρεσαι το κοριτσακι σου!! Τώρα ξέρεις τι είναι?? Εχουν πάει όλα καλά μέχρι στιγμής??
Maryanastasia έγραψε:Μπράβο εύχομαι να έχεις μόνο καλά νέα μέχρι το τέλος!!!!!! Θα τα λέμε και από εδώ! Χάρηκα πολύ!
markella_p έγραψε:Maryanastasia έγραψε:Μπράβο εύχομαι να έχεις μόνο καλά νέα μέχρι το τέλος!!!!!! Θα τα λέμε και από εδώ! Χάρηκα πολύ!
Μακαρι, το ιδιο και για σενα ευχομαι.
Κατα τα αλλα.... δουλευεις? απο που εισαι? το νικ σου ειναι και το ονομα σου?
Μα που χαθηκαν τα αλλα κοριτσια μας?
markella_p έγραψε:mamameli έγραψε:Καλημέρα!
Νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
τι κάνετε;
Εμείς καλά πήγαμε χθες γιατρο..όλα καλά είπε μια χαρά το μωράκι.Κλείσαμε για 18/7 Β επιπέδου..ήδη με έπιασε αγωνία!Αρχίζω και σίδηρο σήμερα και προχωράμε.
Από νεύρα..ανάλογα με τις μέρες μου είμαι.Προσπαθώ να κρατιέμαι!Πάντως καθε πρωι ξεκιναω με νευρα μιας και μου τα σπαει η μικρούλα μου που κανει ότι μπορεί να αργήσω στη δουλειά και αυτή στον παιδικό σταθμό!
Μαρακι, καλημερα. εγω την εχω στειλει στο χωριο την δικια μου και δεν εχω πια το προβλημα του πρωινου (τι θα φορεσει η κυρια να παει παιδικο κλπ).
Διακοπες?
mamameli έγραψε:Και να κανει στροφες παρακαλώ!Θα κλείσει τα 4 τον Αυγουστο.
Η ακριβής ηλικία στο τικερακι μου!
Γενικά το τραβάμε.. το γαλα ..το πλυσιμο δοντιών..το κατουρημα..κουραζονται τα ποδαρακια της στο δρόμο...50 μετρα περπαταμε..
Maryanastasia έγραψε:Μένω στην Ηλιούπολη! Ναι η μαμά μου είναι απο Ιρλανδία αλλά και ο καλός μου είναι από Ιρλανδία!
Εσύ που μένεις?
markella_p έγραψε:Maryanastasia έγραψε:Μένω στην Ηλιούπολη! Ναι η μαμά μου είναι απο Ιρλανδία αλλά και ο καλός μου είναι από Ιρλανδία!
Εσύ που μένεις?
Παντρεμενη η οχι ακομα?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης