276 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 Τρι Ιουν 26, 2012 6:20 am
Hen Hen
Πανταχού παρούσα!
Θα τα πουμε Μαρκελλα μου, Φιλια πολλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi86 έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου.Χαθηκα λιγο γιατι ειχαμε κατι τρεξιματα με τον αντρα μου.Πηγα στον γιατρο μου το πρωι και μου ειπε πως ολα πανε μια χαρα.Τον ρωτησα και για το ταξιδι και μου ειπε ενταξει αλλα προσοχη.Συμφωνησα με τον αντρα μου να με παει και απο αυριο θα παω Πατρα.Ευτυχως με την δουλεια δεν εχω προβλημα μου ειχε πει η κουμπαρα μου οποτε δεν μπορω να τις το λεω για να κανει αλλη κοπελα τα ραντεβου μου...Τι μου κανετε εσεις;;;
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΝΩ TO GYNOTARDYFERON 1 TO PRWI KAI 1 TO BRADY MISH WRA PRIN TO FAGHTO KAI TO CALCIORAL 1 TO MESHMERI META TO FAGHTO.AN TA PERNEIS DIAFORETIKA ENHMEROSEME SE PARAKALW.markella_p έγραψε:Εγω πηγα χθες και πηρα calcioral και gyno tardyferon (αυτα μου εγραψε, τα ιδια επαιρνα και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη), αλλα μαλλον πρεπει να τον παρω να μου θυμισει δοσολογιες γιατι τα εχω μπερδεψει.
Με το σπιτι τι γινεται? Ετοιμαζεσαι?
μαμακα μου έγραψε:ΚΟΡΙΣΤΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΧΘΕΣ ΣΕΡΝΟΜΟΥΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ...
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΜΑΙ.... ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ε?!
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ 'ΟΙ ΣΤΡΙΜΜΕΝΕΣ'....Maryanastasia έγραψε:μαμακα μου έγραψε:ΚΟΡΙΣΤΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΧΘΕΣ ΣΕΡΝΟΜΟΥΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ...
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΜΑΙ.... ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ε?!
χαχαχαχα και εγώ έχω πάρα πολλά νεύρα έχω γίνει μία στριμένη!!!!!! Υπομονή!!
μαμακα μου έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
mamameli έγραψε:Καλημέρα!
Νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
τι κάνετε;
Εμείς καλά πήγαμε χθες γιατρο..όλα καλά είπε μια χαρά το μωράκι.Κλείσαμε για 18/7 Β επιπέδου..ήδη με έπιασε αγωνία!Αρχίζω και σίδηρο σήμερα και προχωράμε.
Από νεύρα..ανάλογα με τις μέρες μου είμαι.Προσπαθώ να κρατιέμαι!Πάντως καθε πρωι ξεκιναω με νευρα μιας και μου τα σπαει η μικρούλα μου που κανει ότι μπορεί να αργήσω στη δουλειά και αυτή στον παιδικό σταθμό!
zooula1985 έγραψε:κοριτσια μου καλημερα !!!!!!!! τι κανετε????εμεις πεταμε! εχθες πηγαμε στον γιατρουλη μας και ειδαμε το θηριακι μας μετα απο καιροοοοο εχει γινει 15εκ χιχι τεραστιο με 3 εκ κεφαλακι και ζυγιζει 130γραμ .....ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ χαχαχαχαχαχαχαχα δεν καθοταν καθολου εχθες η αληθεια ειναι περα δωθε προς πισω μας παιδεψε ειχε βαλει και το λωρο αναμεσα στα μπουτακια οποτε καταλαβαινετε τι τραβηξε ο γιατρος αλλα.......κατα 90% ειναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ αφου μας γυρισε και ποπουδακι εκει το ειδε καπως χαχαχαχα κοριτσια απο εχθες εχω τρελαθει ....και εμενα με φορτωσε με σιδηρο μαγνησιο( για τα πονακια μου χαμηλα) και ασβεστιο εμενα με βρηκε μια χαρα κανενα προβλημα μονο λιγη προσοχη ακομα γιατι ο πλακουντας ειναι χαμηλα ...θα ξανα παμε στις 20/7 και μετα για την Β επιπεδουυυυυυ
σας ζαλισα
οσο για νευρα ειχα και εγω εχθες αχχχχχχ φωναξα και ψιλο ηρεμησα χαχαχαχα δεν κρατιεμαι και ευκολα κριαρακι βλεπετε!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Maryanastasia στις Πεμ Ιουν 28, 2012 1:18 am, 1 φορά
Maryanastasia έγραψε:zooula1985 έγραψε:κοριτσια μου καλημερα !!!!!!!! τι κανετε????εμεις πεταμε! εχθες πηγαμε στον γιατρουλη μας και ειδαμε το θηριακι μας μετα απο καιροοοοο εχει γινει 15εκ χιχι τεραστιο με 3 εκ κεφαλακι και ζυγιζει 130γραμ .....ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ χαχαχαχαχαχαχαχα δεν καθοταν καθολου εχθες η αληθεια ειναι περα δωθε προς πισω μας παιδεψε ειχε βαλει και το λωρο αναμεσα στα μπουτακια οποτε καταλαβαινετε τι τραβηξε ο γιατρος αλλα.......κατα 90% ειναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ αφου μας γυρισε και ποπουδακι εκει το ειδε καπως χαχαχαχα κοριτσια απο εχθες εχω τρελαθει ....και εμενα με φορτωσε με σιδηρο μαγνησιο( για τα πονακια μου χαμηλα) και ασβεστιο εμενα με βρηκε μια χαρα κανενα προβλημα μονο λιγη προσοχη ακομα γιατι ο πλακουντας ειναι χαμηλα ...θα ξανα παμε στις 20/7 και μετα για την Β επιπεδουυυυυυ
σας ζαλισα
οσο για νευρα ειχα και εγω εχθες αχχχχχχ φωναξα και ψιλο ηρεμησα χαχαχαχα δεν κρατιεμαι και ευκολα κριαρακι βλεπετε!
Πάντα χαίρομαι να διαβάζω τόοοσοοοο όμορφα νέα!! Καλέ πόσων εβδομάδων είσαι και είναι 1 εκ??? ψυχή μου ψηλό είναι!!!! Με το καλό!!
Maryanastasia έγραψε:Γεια σου Μαρκέλλα!
Εγώ είμαι νέα!!
Είμαι 14 εβδομάδων σωστά είμαι σε αυτό το ποστ??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης