Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:Μάλλον η Μαρκέλλα τώρα φαντάζεται καμια αυλάρα με γκαζόν αχαχαχαχαχ και είναι μια αυλίτσα με μία λεμονίτσα αχαχαχχα Laughing

Δεν εχει σημασια, αρκει που ειναι αυλη. θελω κι εγω αυληηηηηηηηηηηη

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσακια μου!! Σασ ευχαριστω πολυ για τα λογακια σας οσες σχολιασαν το θεματακι μου....!
Ζωη μου ναι...δυστυχως η περιδεση θελει ξαπλα....κ καλοκαιριατικα...δεν ειναι οτι καλυτερο...αλλα κανω υπομονη...τι να κανουμε...χαλαλι στην μπεμπουλα!!
Demmy μου ναι τη β επιπεδου την εχω κ σε cd....κ δεν φανταζεστε ποσες φορες το βλεπω....συνεχεια...ειναι τοσο εκπληκτικο!!!!!!
Μαμακα μου...νομιζω οτι ειναι φυσικο στη 2 εγκυμοσυνη να μην εχεις τον πρωτο ενθουσιασμο φανταζομαι...
Κατα τα αλλα αρχιζω σιγα σιγα να συνερχομαι...βεβαια ο γιατρος μου ειπε για 15 μερες ακομα...σχεδον τελειως ξαπλα...κ μετα λιγα πραγματα....οχι κουραση κ τετοια....τις διακοπες μας ειπε καλυτερα οχι...οποτε ΕΔΩ....τι να πω...κανω υπομονη...του χρονου με την μπουμπου μου μαζι!!! Το μονο που με εχει χαλασει πολυ ειναι οτι ο γιατρος μου εκοψε τελειως κ το αλατι....κ δεν την παλευω καθολου...ολα μου φαινονται χααααλια!!!! Αλλα τα τρωω....τι να κανω,,,,! Εσεις πως ειστε...ολες καλα???

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
barbie! έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια μου!! Σασ ευχαριστω πολυ για τα λογακια σας οσες σχολιασαν το θεματακι μου....!
Ζωη μου ναι...δυστυχως η περιδεση θελει ξαπλα....κ καλοκαιριατικα...δεν ειναι οτι καλυτερο...αλλα κανω υπομονη...τι να κανουμε...χαλαλι στην μπεμπουλα!!
Demmy μου ναι τη β επιπεδου την εχω κ σε cd....κ δεν φανταζεστε ποσες φορες το βλεπω....συνεχεια...ειναι τοσο εκπληκτικο!!!!!!
Μαμακα μου...νομιζω οτι ειναι φυσικο στη 2 εγκυμοσυνη να μην εχεις τον πρωτο ενθουσιασμο φανταζομαι...
Κατα τα αλλα αρχιζω σιγα σιγα να συνερχομαι...βεβαια ο γιατρος μου ειπε για 15 μερες ακομα...σχεδον τελειως ξαπλα...κ μετα λιγα πραγματα....οχι κουραση κ τετοια....τις διακοπες μας ειπε καλυτερα οχι...οποτε ΕΔΩ....τι να πω...κανω υπομονη...του χρονου με την μπουμπου μου μαζι!!! Το μονο που με εχει χαλασει πολυ ειναι οτι ο γιατρος μου εκοψε τελειως κ το αλατι....κ δεν την παλευω καθολου...ολα μου φαινονται χααααλια!!!! Αλλα τα τρωω....τι να κανω,,,,! Εσεις πως ειστε...ολες καλα???
ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΜΠΛΙΑΞ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ....
ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΩΡΕ ΦΕΤΟΣ?ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΟΟΟΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝ Ε ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΕΤΟΣ ΛΟΓΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ?! ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ-ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ-ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥΚΕΤ.....ΧΑΧΑΧΑ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="μαμακα μου"]
barbie! έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια μου!! Σασ ευχαριστω πολυ για τα λογακια σας οσες σχολιασαν το θεματακι μου....!
Κατα τα αλλα αρχιζω σιγα σιγα να
συνερχομαι...βεβαια ο γιατρος μου ειπε για 15 μερες ακομα...σχεδον τελειως ξαπλα...κ μετα λιγα πραγματα....οχι κουραση κ τετοια....τις διακοπες μας ειπε καλυτερα οχι...οποτε ΕΔΩ....τι να πω...κανω υπομονη...του χρονου με την μπουμπου μου μαζι!!! Το μονο που με εχει χαλασει πολυ ειναι οτι ο γιατρος μου εκοψε τελειως κ το αλατι....κ δεν την παλευω καθολου...ολα μου φαινονται χααααλια!!!! Αλλα τα τρωω....τι να κανω,,,,! Εσεις πως ειστε...ολες καλα???
ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΜΠΛΙΑΞ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ....
ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΩΡΕ ΦΕΤΟΣ?ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΟΟΟΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝ Ε ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΕΤΟΣ ΛΟΓΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ?! ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ-ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ-ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥΚΕΤ.....ΧΑΧΑΧΑ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ! [/quot]

σε ευχαριστω κοριτσακι μου για την συμπαρασταση....με ζοριζει εμενα λιγο το αλατι...γιατι δυστυχως...ημουν του αλατιου αρκετα...κ να βεβαια τα αποτελεσματα!! Αααααααα ωραια...τοτε ενταξει...αν παμε πουκετ του χρονου οκ!!!!! Κρατησε μου μια σουιτα...χαχαχαχα!!!!!!! Φιλακια πολλα!!!!

380Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ Σαβ Ιουν 30, 2012 8:49 am

effieg

effieg
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,
ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΑΧ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ; ΜΠΑΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΝΗΣΙ. ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ! ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΟΥΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
effieg έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,
ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΑΧ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ; ΜΠΑΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΝΗΣΙ. ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ! ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΟΥΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!
ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ....
ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ-ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ!-.ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΑΚΙ ΑΚΟΜΑ?! ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΙΤΣΑ, ΤΗΝΝΙΩΘΕΙΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ....
ΑΓΟΡΑΚΙ Ε?! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.Ε ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΥΠΟΜΟΝΗ.....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 21/08?!!!! ΜΕΤΡΑΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΑΜΩΤΟ....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΑΡΜΠΙ ΟΚ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΟΥΙΤΑ ΣΑΣ,ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ....ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥΚΕΤ?ΑΝΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ! Very Happy

effieg

effieg
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΥΡΙΖΩ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΝΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ;

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαμακα μου έγραψε:ΜΠΑΡΜΠΙ ΟΚ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΟΥΙΤΑ ΣΑΣ,ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ....ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥΚΕΤ?ΑΝΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ! Very Happy

αααα ωραιοτατα!!! Να ειναι παρακαλω αυτη μετο γυαλινο δαπεδο....να βλεπουμε κ τα σαλαχια!!!!!!χαχαχα...μια χαρα το κλεισαμε για του χρονου.... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 16 654316

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
effieg έγραψε:Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΥΡΙΖΩ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΝΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ;
ΣΤΗΝ 16Η ΑΙΣΙΩΣ!!!! 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ 1ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΑΥΡΙΟ ΠΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ..... Very Happy

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοιλίτσες καλημέρα και καλό μήνα! Γιατί το καλοκαίρι περνάει πιο γρήγορα από τον χειμώνα; Γιατί;;; Δεν καταλαβαίνω πως φεύγουν οι εβδομάδες... Βέβαια έρχομαι όλο και πιο κοντά στο μωράκι μου!!! Χι χι!!! Μαρκέλλα μου ακόμα αναγούλες ρε ψυχή; Υπομονή! Εγώ κοριτσάκια θα πάω για μπανάκι τώρα! Ετοιμαζόμαστε και φύγαμε!!! Ήδη έχω κάνει ένα! Ευτυχώς με αφήνει σε ζεστή και καθαρή! Πάω.... Θα κάνω μια βουτιά και για σας!

lia-ka

lia-ka
καλημερα κοριτσια μου και καλο μηνα!ευχομαι ολες να ειστε καλα!εμενα το μωρακι μου καλα ειναι,αλλα δεν κλοτσαει πολυ,στα αλλα δυο γινοτανε χαμος,μπαλα παιζανε!μηπως επηδει ειναι κοριτσακι ειναι τοσο ηρεμο?τα αλλα ειναι αγορακια που εχω!χιχιχι!θυμοσαστε που σας ειχα πει οτι πηραμε σπιτι και φευγουμε?ε ο πεθερος μου εχει βαλει τα δυνατα του και μας εχει βαλει να πλακωθουμε πολυ αγρια για να μην παμε,και ο λογος...ενα πλυντηριακη πιατων!ναι ναι,καλα διαβασατε,η μαμα μου δεν ειναι πλουσια,και στον γαμο μας μου πηρε μετα κοπων δωρο ενα πλυντηριακη πιατων,ε εγω ειπα οτι αυτο θα το παρω!ειναι το μοναδικο δωρο της μαμας μου,και αυτος φαγωθηκε να το αφησω και να μου παρει καινουργιο,ειναι λογικα πραγματα αυτα?και ειναι και παπας!μας εχει βαλει σε μεγαλη διχονοια με τον αντρα μου!σημερα ερχετε απο το χωριο,σιγουρα θα γινει παλι χαμος!πειτε βρε κοριτσια,ειμαι υπερβολικη που θελω να παρω το δωρο της μαμας μου μαζι?αφου γινετε!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα σε όλες και καλό μήνα!!
σίγουρα όταν αφήνουμε τους γονείς να μπαίνουν ανάμεσα στα ζευγάρια το μοναδικό αποτέλεσμα είναι οι τσακωμοί!!
αν εξαρτάστε κατά κάποιο τρόπο οικονομικά από τον πεθερό σου, να ξέρεις ότι πάντα θα χώνεται στη ζωή σας...
γι αυτο εγώ είμαι της άποψης, το ζευγάρι να είναι μόνο του και ανεξάρτητο!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δυσκολο κοριτσακι μου....πολυ δυσκολο οταν τους εχεις απολυτη αναγκη.....ειναι πολυ σχημο οταν μπλεκονται πολυ.....εμενα οταν μου στριμοχνονται κοιταω να βαζω ορια αμεσως....δεν μενουμε μαζι βεβαια αλλα ειμαι με τον αντρα μου 11 χρονια...κ.παντρεμενοι 2....ε ολα αυτα τα χρονια κ απο τη μια κ απο την αλλη πλευρα...υπηρξαν διαφορα....τα κοβεις ομως αμεσως...κ ειναι καλυτερα ετσι....ακομα κ αν πρεπει να ζησεις λιγο πιο στενεμενα...σιγα...κ τι εγινε.....θα εχεις την ηρεμια σου κοριτσακι μου......οχι δεν εισαι παραλογη...κοθολου....κ εγω θα το ηθελα...εσυ να μιλησεις με τον αντρα σου...ασε τον πεθερο σου....
Φιλια...ευχομαι οτι καλυτερο!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημεραααααααααααααααααααααααααααα
Καλη εβδομαδααααααααααααααααααα
τι κανουν τα κοριτσια μου?
πωπωωωωωωωωωωωωωωω
Ειδα effieg, lia-ka, babrie!
Σας εχασα βρε κοριτσια. Τι κανετε? Barbie, δεν ειχα δει για την περιδεση, δεν το θυμαμαι, αλλα δεν φημιζομαι για τη μνημη μου τελευταιως. Υπομονη κοριτσι μου. Λιγο ακομα υπομονη.
Ρε παιδια, η Μαριαννα? Κανενα νεο?

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα εγκυούλες!!!!
Καλωςήρθες Maryanastasia!

Τι κάνετε κορίτσια?
Χαθηκα γιατί έκανε η αδερφή μου εγχείρηση κήλης κ ήμουν δουλειά-σπίτι-νοσοκομείο. Ολα πήγαν καλά κ τώρα είναι στο χωριό με τους γονείς μας.

Ακούω κ λέτε για διακοπές κ ζηλεύω! Εμένα είναι δίπλα στο σπίτι μου η θάλασσα, η δουλειά μου "πάνω" στη θάλασσα, κ εχώ πάει μόνο μια φορά Crying or Very sad

Λιάνα, πάρε κορίτσι μου το πλυντηριάκι σου μαζί, κ άσε τον να λέει. Πες του αν θέλει να σας πάρει κάτι, ας πάρει της μπέμπας, αμαν πια!!!!

Β επιπέδου έχω την Παρασκευή κ ανυπομονώ. Τα ποναλάκια κ η κούραση καλά κρατούν. Το μόνο που με ανησυχεί, είναι οτι ώρες ώρες νώθω σαν να πετρώνει στη μέση της κοιλιάς, πάρα πολύ χαμήλα.

Νιώθετε εσείς κάτι παρόμοιο?

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα ομορφες, τι κανετε?? Γεμίσατε πολλές σελιδουλες βλεπω οσο δεν μπηκα στο ιντερνετ!! Εγω τρεχω, κατεβαινω θεσσαλονίκη πολύ ΄συχνά για τα μαθήματα οδηγησης και όταν δεν παμε θεσσαλονίκη, μένουμε καλλικρατεια και με τρεχει ο άντρας μου για μπανιο!!! Ευχηθειτε μου τουλαχιστον να το παρω το ρημαδι το δίπλωμα (παρασκευη και 13 δίνω παρακαλω!!!), για να μη παιδευομαι παραπανω, χαχαχαχα!!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zoekopa έγραψε:Καλημέρα ομορφες, τι κανετε?? Γεμίσατε πολλές σελιδουλες βλεπω οσο δεν μπηκα στο ιντερνετ!! Εγω τρεχω, κατεβαινω θεσσαλονίκη πολύ ΄συχνά για τα μαθήματα οδηγησης και όταν δεν παμε θεσσαλονίκη, μένουμε καλλικρατεια και με τρεχει ο άντρας μου για μπανιο!!! Ευχηθειτε μου τουλαχιστον να το παρω το ρημαδι το δίπλωμα (παρασκευη και 13 δίνω παρακαλω!!!), για να μη παιδευομαι παραπανω, χαχαχαχα!!!!

Καλη επιτυχία!!!!!!!!
Κ εγώ πρέπει να το βγάλω το ρημάδι το δίπλωμα, αλλά....φοβάμαι την οδήγηση ρε κορίτσια!!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:Καλημέρα εγκυούλες!!!!
Καλωςήρθες Maryanastasia!

Τι κάνετε κορίτσια?
Χαθηκα γιατί έκανε η αδερφή μου εγχείρηση κήλης κ ήμουν δουλειά-σπίτι-νοσοκομείο. Ολα πήγαν καλά κ τώρα είναι στο χωριό με τους γονείς μας.

Ακούω κ λέτε για διακοπές κ ζηλεύω! Εμένα είναι δίπλα στο σπίτι μου η θάλασσα, η δουλειά μου "πάνω" στη θάλασσα, κ εχώ πάει μόνο μια φορά Crying or Very sad

Λιάνα, πάρε κορίτσι μου το πλυντηριάκι σου μαζί, κ άσε τον να λέει. Πες του αν θέλει να σας πάρει κάτι, ας πάρει της μπέμπας, αμαν πια!!!!

Β επιπέδου έχω την Παρασκευή κ ανυπομονώ. Τα ποναλάκια κ η κούραση καλά κρατούν. Το μόνο που με ανησυχεί, είναι οτι ώρες ώρες νώθω σαν να πετρώνει στη μέση της κοιλιάς, πάρα πολύ χαμήλα.

Νιώθετε εσείς κάτι παρόμοιο?

Καλημερα κοριτσακι. ακομα γελαω με τα "ποναλακια" που γραφεις. Κρητικοπουλα μου εσυ! Γελαω γιατι τσακωνομαι συνεχεια με τον αντρα μου, που εχει μαθει την κορη μου να λεει "ποντικαλακι" αντι για "ποντικακι" και "τριχαλακια" αντι για "τριχουλες" χαχαχα

Καποιες φορες νιωθω κι εγω πολυ σκληρη την κοιλια μου σε καποια σημεια χαμηλα. Δεν θυμαμαι να σου εξηγησω, αλλα σιγουρα το ειχα αυτο και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη.
Ζηλευω που θα κανεις την β' επιπεδου. Με το καλο.
Περαστικα στην αδερφη σου και να μπαινεις τωρα να λεμε τα νεα μας.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωη, καλη επιτυχια!!! Μ'εναν πονο που λενε! χεχε
Μην φοβαστε βρε την οδηγηση, αυτη να σας φοβαται.

Maryanastasia

Maryanastasia
Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!

εγώ είμαι σαν ζόμπι. Κοιμάμαι όρθια ΥΠΟΦΕΡΩ!!!!!!! Ποναλάκια που λέει και η φίλη από πάνω έχω παντού καλέ αχαχαχαχ!!!! Υπομονή!!!!

Η οδήγηση στην Αθήνα είναι πραγμαικά δράμα.... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 16 215994

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!

εγώ είμαι σαν ζόμπι. Κοιμάμαι όρθια ΥΠΟΦΕΡΩ!!!!!!! Ποναλάκια που λέει και η φίλη από πάνω έχω παντού καλέ αχαχαχαχ!!!! Υπομονή!!!!

Η οδήγηση στην Αθήνα είναι πραγμαικά δράμα.... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 16 215994

Καλως το κοριτσι. Ποναλακια κι εσυ?

Η οδηγηση στην Αθηνα ειναι ονειρο αρκει να εχεις θρασσος! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 16 4872

Maryanastasia

Maryanastasia
καλέ ναι και δεν μπορώ να τα περιγράψω κιόλας. και το μόνο που θέλω είναι να κοιμάμαι. τι όμορφα...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:καλέ ναι και δεν μπορώ να τα περιγράψω κιόλας. και το μόνο που θέλω είναι να κοιμάμαι. τι όμορφα...

Πηραμε παλι ρεπουδακι?

Maryanastasia

Maryanastasia
δεν έχω ρεπουδάκια εγώ Mad αλλά τώρα που είναι καλοκαίρι δουλεύω λίγες ώρες! τα 13ωρα ξανά από Σεπτέμβριο!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 16 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις