Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας και απο μενα 21/12/12 πητμε το καλο να ερθουν τα μωρακια μας ευχομαι σε ολες μας.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρηνη καλως μας ηρθες. Με το καλο κοριτσι μου και συ και ολες μας!

Μαιρη, σορρυ, νομιζα πως ειπες την περασμενη βδομαδα καποια μερα οτι πηρες ρεπο γιατι δεν ησουν πολυ καλα. κοιμαμαι και ονειρευομαι μαλλον.

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα όμορφες και μικρές κοιλίτσες!!
βρε κορίτσια, εσείς που έχετε εμπειρία καια πό άλλη εγκυμοσύνη, πότε περίπου θα αρχίσουμε να αισθανόμαστε το μπεμπε?? σε ποια εβδομάδα??
εγώ κοντεύω 17η και ακόμη τίποτα!!
η αλήθεια είανι ότι από τη μαριάννα δεν είχαμε κανένα νέο!! ας ευχηθούμε όλες να είχε καλά αποτελέσματα από την αμνιο..

Maryanastasia

Maryanastasia
Εσύ μαρκέλλα μου μια χαρά τα λες!! ¨οντως την περασμένη εβδομάδα μια μέρα δεν πήγα στην δουλειά!!! Αλλα εγω νυσταζω τόσο πολύ που και που είμαι στην δουλειά δεν έχει και πολύ νόημα χι χι χι χι !!! Ευτυχώς το Καλοκαίρι είμαι χαλαρά! Τρέμω τον Σεπτέμβρηηηηηηηηηη

Maryanastasia

Maryanastasia
REINE έγραψε:καλησπερα όμορφες και μικρές κοιλίτσες!!
βρε κορίτσια, εσείς που έχετε εμπειρία καια πό άλλη εγκυμοσύνη, πότε περίπου θα αρχίσουμε να αισθανόμαστε το μπεμπε?? σε ποια εβδομάδα??
η αλήθεια είανι ότι από τη μαριάννα δεν είχαμε κανένα νέο!! ας ευχηθούμε όλες να είχε καλά αποτελέσματα από την αμνιο..

διάβαζα σε κάτι ξένα σαιτ πως πολλές κοπέλες το νιώθουν και από την 14. Εγώ είμαι στην 14η και τίποτα!! Να μας πούνε οι κοπέλες που γίνονται μαμάδες για 2η φορά!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eιρηνη, πες αλευρι! Οπου να 'ναι λογικα θα ξεκινησει 17-18η καπου εκει.

Και γω νυσταζω συνεχεια.

Παω να τσακωσω το αφεντικο μου γιατι μου ξεγλυστρισε παλι. Ερχομαιιιιιιιιιιι

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
ΠΕΡΙ ΤΗΝ 18Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ.ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΑ -ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ-Ε ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ....
ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!
ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΟΥ.....ΠΕΙΡΑΖΕΙ???? Very Happy

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ????
ΑΧ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥΒΥΤΑΜΙΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ....ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ....ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΕΦΥΓΑ ΤΕΛΙΚΑ Sad

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθανασια, κι εγω θελω υπερηχο!! Ας ειναι και στο σαλονι. Και μενα μου πεφτουν, ενω στην πρωτη μου τιποτα.

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
ΠΕΡΙ ΤΗΝ 18Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ.ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΑ -ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ-Ε ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ....
ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!
ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΟΥ.....ΠΕΙΡΑΖΕΙ???? Very Happy

ΚΑΙ πώς είναι το συναίσθημα? σαν γαργαλητό, κλοτσιά κανονική?? η απλά ένα συναίσθημα ότι κάτι κουνιέται αλλά δεν είμαστε και σιγουρες ότι είναι ακριβώς το μωρό?
είμαι περίεργη να δω πώς θα είναι..

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ πώς είναι το συναίσθημα? σαν γαργαλητό, κλοτσιά κανονική?? η απλά ένα συναίσθημα ότι κάτι κουνιέται αλλά δεν είμαστε και σιγουρες ότι είναι ακριβώς το μωρό?
είμαι περίεργη να δω πώς θα είναι..
[/quote]
ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.... ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΑΡΗ ΤΣΟΥΠ ΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ -ΠΑΛΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΗΜΟΥΝ- ΣΑΝ ΚΟΛΟΙΚΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.... Very Happy

maria1984

maria1984
REINE έγραψε:καλησπερα όμορφες και μικρές κοιλίτσες!!

Εμένα που είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη το άκουσα για πρώτη φορά στην 19η εβδομάδα ,ήταν κάτι σαν φτερούγισμα κ δεν το άκουγα κ πολύ συχνά,περίπου 1 με 2 φορές την μέρα.Τώρα όμως που έχω μπει στην 22η εβδομάδα το ακούω σχεδόν όλη μέρα αρκεί να είμαι ξαπλωμένη κ πολυ πιο δυνατά απ ότι την αρχή , είναι σαν να με σκουντάει καποιος με το δαχτυλάκι του.Υπέροχο συναίσθημα!!!
Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 17 337404 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 17 337404 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 17 337404

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:
Elenisig έγραψε:Καλημέρα εγκυούλες!!!!
Καλωςήρθες Maryanastasia!

Τι κάνετε κορίτσια?
Χαθηκα γιατί έκανε η αδερφή μου εγχείρηση κήλης κ ήμουν δουλειά-σπίτι-νοσοκομείο. Ολα πήγαν καλά κ τώρα είναι στο χωριό με τους γονείς μας.

Ακούω κ λέτε για διακοπές κ ζηλεύω! Εμένα είναι δίπλα στο σπίτι μου η θάλασσα, η δουλειά μου "πάνω" στη θάλασσα, κ εχώ πάει μόνο μια φορά Crying or Very sad

Λιάνα, πάρε κορίτσι μου το πλυντηριάκι σου μαζί, κ άσε τον να λέει. Πες του αν θέλει να σας πάρει κάτι, ας πάρει της μπέμπας, αμαν πια!!!!

Β επιπέδου έχω την Παρασκευή κ ανυπομονώ. Τα ποναλάκια κ η κούραση καλά κρατούν. Το μόνο που με ανησυχεί, είναι οτι ώρες ώρες νώθω σαν να πετρώνει στη μέση της κοιλιάς, πάρα πολύ χαμήλα.

Νιώθετε εσείς κάτι παρόμοιο?

Καλημερα κοριτσακι. ακομα γελαω με τα "ποναλακια" που γραφεις. Κρητικοπουλα μου εσυ! Γελαω γιατι τσακωνομαι συνεχεια με τον αντρα μου, που εχει μαθει την κορη μου να λεει "ποντικαλακι" αντι για "ποντικακι" και "τριχαλακια" αντι για "τριχουλες" χαχαχα

Καποιες φορες νιωθω κι εγω πολυ σκληρη την κοιλια μου σε καποια σημεια χαμηλα. Δεν θυμαμαι να σου εξηγησω, αλλα σιγουρα το ειχα αυτο και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη.
Ζηλευω που θα κανεις την β' επιπεδου. Με το καλο.
Περαστικα στην αδερφη σου και να μπαινεις τωρα να λεμε τα νεα μας.

Ουπς...εσείς λέτε πονάκια, ε?
Laughing Laughing Laughing Laughing

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια συν-εγκυούλες μου τι κάνετε; Πώς πάει η εγκυμοσύνη σας; Εγώ αισίως πέρασα τα μισά!!!! Very Happy

Χάθηκα, αλλά τα έχω παίξει από την κούραση τις τελευταίες ημέρες! Β' επιπέδου εμείς κλείσαμε για τις 16 Ιουλίου και ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!

Μαμάκα μου κι εγώ στη 2η εγκυμοσύνη τώρα μπορώ να πω ότι αυτό που νιώθεις είναι πολύ φυσιολογικό!!! Κι εγώ δε νιώθω τη συγκίνηση που ένιωσα στην 1η εγκυμοσύνη, τα συναισθήματα δεν είναι πλέον πρωτόγνωρα! Και δεν ασχολούμαι όπως ασχολιόμουν τότε στην κόρη μου, οπότε είχα κι εγώ το άγχος-τύψεις ότι μπορεί να μην αγαπήσω το ίδιο και το 2ο.. Αλλά τις προάλλες στην παραλία (ναι, έχω κάνει 2 μπανάκια!!!) πέτυχα δίπλα μου ένα πολύ μικρό μωράκι, του οποίου μόλις άκουσα το κλάμα (μου θύμισε την κόρη μου όταν ήταν πολύ μωράκι) έκανα τον συνειρμό του κλάματος που είχα ακούσει για 1η φορά στο θάλαμο που γεννήθηκε... Περιττό να σας πω ότι με έσωσαν τα γυαλιά ηλίου γιατί σχεδόν μυξόκλαιγα! affraid Embarassed Και πλέον θεωρώ ότι όταν γεννηθεί θα δεθώ και θα το αγαπήσω το ίδιο!...

Σχετικά με τα πετρώματα, να σας λύσω την απορία σας ως ήδη "έμπειρη" μανούλα. Λοιπόν, το πέτρωμα στην κοιλιά δεν είναι το μωρό που κλωτσάει. Είναι οι λεγόμενες γνωστές συσπάσεις της μήτρας που γίνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αν θυμάμαι καλά, ξεκινάνε σταδιακά από τον 5ο μήνα και σιγά-σιγά γίνονται συχνότερες και πιο αισθητές όσο πλησιάσουμε τη γέννα. Και όσο για το μωρό, το τι θα νιώσετε: Στην αρχή-αρχή είναι τα λεγόμενα "φτερουγίσματα". Αυτά δεν είναι κλωτσιές, απλά νιώθεις μέσα στην κοιλιά σου κάποια κινητηκότητα, να το πω έτσι, κάποιες φορές μοιάζει με αέρια στο έντερο κι έτσι είναι ακόμα δυσδιάκριτο. Σιγά-σιγά όμως μεγαλώνει και δυναμώνει το μωράκι, οπότε σύντομα θα νιώσετε πιο ξεκάθαρες κινήσεις και απαλές κλωτσιές πάνω στην κοιλιά, κυρίως χαμηλά... Εγώ ήδη τις νιώθω αυτές και είναι απαλές σα γαργαλητό ακόμα... Αργότερα υποθέτω ότι θα δυναμώσουν πολύ και κατά τον 8ο μήνα θα με πονάνε κιόλας, όπως έγινε με την κόρη μου που μου είχε τσακίσει τα πλευρά, χαχαχα! Βέβαια, εγώ είμαι πολύ αδύνατη από τη φύση μου και δεν έχω καθόλου λίπος στην κοιλιά...

Αυτά, ελπίζω να σας διαφώτισα!!! Τι άλλα νεάκια; Σχέδια για ταξιδάκια στο πουκέτ ακούω;;; Κρατήστε και για μένααααα! Ουφ, τώρα που φουσκώνουμε, είναι και οι ορμόνες, λίγο και η ζέστη και γενικά δεν παλεύεται... Εγώ έχω πάρει ήδη 3-4 κιλά και την κοιλιά τη βλέπει πλέον όλος ο κόσμος!!!

Σας φιλώ γλυκά, καλή ξεκούραση!!!!

effieg

effieg
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Elenisig έγραψε:
markella_p έγραψε:
Elenisig έγραψε:Καλημέρα εγκυούλες!!!!
Καλωςήρθες Maryanastasia!

Τι κάνετε κορίτσια?
Χαθηκα γιατί έκανε η αδερφή μου εγχείρηση κήλης κ ήμουν δουλειά-σπίτι-νοσοκομείο. Ολα πήγαν καλά κ τώρα είναι στο χωριό με τους γονείς μας.

Ακούω κ λέτε για διακοπές κ ζηλεύω! Εμένα είναι δίπλα στο σπίτι μου η θάλασσα, η δουλειά μου "πάνω" στη θάλασσα, κ εχώ πάει μόνο μια φορά Crying or Very sad

Λιάνα, πάρε κορίτσι μου το πλυντηριάκι σου μαζί, κ άσε τον να λέει. Πες του αν θέλει να σας πάρει κάτι, ας πάρει της μπέμπας, αμαν πια!!!!

Β επιπέδου έχω την Παρασκευή κ ανυπομονώ. Τα ποναλάκια κ η κούραση καλά κρατούν. Το μόνο που με ανησυχεί, είναι οτι ώρες ώρες νώθω σαν να πετρώνει στη μέση της κοιλιάς, πάρα πολύ χαμήλα.

Νιώθετε εσείς κάτι παρόμοιο?

Καλημερα κοριτσακι. ακομα γελαω με τα "ποναλακια" που γραφεις. Κρητικοπουλα μου εσυ! Γελαω γιατι τσακωνομαι συνεχεια με τον αντρα μου, που εχει μαθει την κορη μου να λεει "ποντικαλακι" αντι για "ποντικακι" και "τριχαλακια" αντι για "τριχουλες" χαχαχα

Καποιες φορες νιωθω κι εγω πολυ σκληρη την κοιλια μου σε καποια σημεια χαμηλα. Δεν θυμαμαι να σου εξηγησω, αλλα σιγουρα το ειχα αυτο και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη.
Ζηλευω που θα κανεις την β' επιπεδου. Με το καλο.
Περαστικα στην αδερφη σου και να μπαινεις τωρα να λεμε τα νεα μας.

Ουπς...εσείς λέτε πονάκια, ε?
Laughing Laughing Laughing Laughing

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ. ΝΑΣ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Hen Hen

Hen Hen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κανετε κοριτσια μου? Καλο μηνα σε ολες τις κοιλιτσες!!! Ειδα γραψατε μπολικα!!! Καταρχην καλη επιτυχια στα κοριτσια που προσπαθουν για το διπλωμα,μη φοβαστε τπτ!!! Very Happy

Εγω κοριτσια εχω ραντεβου για τη β επιπεδου 26 Ιουλιου και ανηπομονω!!! Δεν θυμαμαι πια απο τις κοπελες που ειναι δευτερη φορα εγκυες μας ελεγαν ποσο τελεια ειναι αυτη η εξεταση!!!

Πονους κατω χαμηλα εχω και γω και νιωθω τη κοιλια μου να πετρωνει κατω χαμηλα στη μεση και οταν ανεβαινω τη σκαλα η αν κουραστω πολυ τοτε ειναι πιο εντονα!

Να καλως ορισω και γω την Ειρηνη, με το καλο να ερθει το μωρακι της και να εχει μια ηρεμη εγκυμοσυνη!!! Very Happy

Κοριτσια εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι περιπου στην 22 εβδομαδα θα αρχισω να το νιωθω.Θελω περιπου 2 βδομαδουλες ακομη!! Την Παρασκευη ειχαμε παει να δουμε το αγορακι μας!!! Μεγαλωσε πολυ, πριν ενα μηνα ηταν 90γρ και τωρα ηταν 250. Ολα ειναι μια χαρα στο μωρακι μας!!! Μου εφυγε μεγαλο αγχος και για το ουρεοπλασμα μου ειπε ο γιατρος να μην ανησυχω καθολου ειναι σε πιο χαμηλα επιπεδα και δεν θα χρειαστει προς το παρον να παρω αντιβιωση!!!

Να σας ρωτησω, ξεχνατε??? Εγω πολυ δεν ξερω τι παθαινω μερικες φορες! Ξεχναω και σημαντικα πραγματα, παω απο τη κουζινα στο δωματιο για να παρω κατι και μεχρι να φτασω στο δωματιο το εχω ξεχασει!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 17 679259 Πριν την εγκυμοσυνη δεν το ειχα αυτο τωρα. Εσεις το παθαινετε???

demmy29

demmy29
Κλασικά πρωινή πρωινή θα σας πω την καλημέρα μου! Έχω την αίσθηση ότι το ακούω το μωράκι μου εδώ και καμιά βδομάδα! Αυτό ακριβώς, σαν φτερούγισμα, σαν μια φλεβίτσα που πάλεται δυνατά και σαν να γαργαλάει. Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Ούτε εγώ έχω λιπάκι. Πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί να ευθύνεται αυτό. Όταν συμβαίνει το χεράκι μου αυθόρμητα το χαιδεύει και το χαμογελάκι πάει σύννεφο! Είναι όμορφα!!! Άντε, με το καλό όλα να πάνε καλά και τα μωράκια μας να μας χαμογελάσουν στην αγκαλίτσα μας!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια μου!
Χριστινακι, χαρηκα πολυ για το ουρεοπλασμα. Ειδες που σου λεω να μην αγχωνεσαι?
Και εγω ξεχναω πολυ. Χαλια μαυρα. Πρωιμο αλτσχαιμερ.
Εγω δεν εχω νιωσει ακομα το μωρακι μου. Αλλα η αισθηση ειναι ακριβως οπως την περιεγραψαν τα κοριτσια. Κλωτσιες θα κανουμε καιρο να φαμε.
Θελω και γω πουκετ!!!
Laughing Laughing

eirini2

καλημερα κοριτσια.κι εμενα μου πεφτουν πολυ τα μαλλια σαυτη την εγκυμοσυνη σε αντιθεση με την 1η που δεν μου ειχε πεσει ουτε τριχα.και σαν 2η εγκυμοσυνη ειμαι στην 15η εβδομαδα και δεν το εχω καταλαβει ακομη.και λενε κιολας οτι τα αγορια τα καταλαβαινεις νωριτερα απο τα κοριτσια.επισης στο 1ο ειχα κανει β επιπεδου την23η εβδομαδα.τωρα στο 2ο μου ειπε ο γιατρος απο την 19η μεχρι την 21η.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Ειρηνη. Ολα καλα κοριτσακι?
Πριν λιγες μερες, λεπω, ειχε γενεθλεια το πρωτο σου παιδακι ε?
Πολυχρονο και καλοτυχο να ειναι!! Και με το καλο το δευτερο!

eirini2

ολα καλα μαρκελα.στις 27 ηταν τα γενεθλια του.να εισαι καλα

mamameli

Καλημέρα!!

τι κάνετε;Εχω μέρες να γράψω αλλα σας διαβάζω.
Στο πρωτο παιδι πάλι νιώθεις αλλά δεν το προσδιορίζεις ακριβώς.
στο δευτερο παιδι ξέρεις τι να περιμένεις γι αυτο και το καταλαβαίνεις νωρίτερα.Εγω δειλα δειλα μετα τη 15η-16η αρχισα να νιωθω.Στην αρχη ειναι σαν φυσαλιδες αερα στο εντερο μονο που νιωθεις οτι εκει ειναι μητρα και οχι εντερο.
Μετα κατι σαν να εχεις κατι στην κοιλια που κουνιεται.Μετα ερχονται οι ελαφριες κλωτσιτσες,όπως ειπαν τα κορίτσια ,σαν ενα δαχτυλο να σου χτυπάει την κοιλια..Σε μένα φαίνεται και με γυμνό μάτι το χτυπηματακι.Αντι να βαλω το χερι μου προτιμω να το χαζευω πολλές φορες.Και οσο μεγαλώνει γινεται πιο εντονο το χτυπημα και οπτικα και αισθητικα.Και στις μετακινησεις βλεπεις που αλλαζει θέση το μωρο.Το πιο αστείο ειναι ο λοξυγγας ο εμβρυακός που χοροπηδαει περιοδικά η κοιλια για λίγη ώρα Laughing .Αυτα..

Οσο για το αν ξεχναω ναι πολλες φορες! Για τα μαλλια δεν πεφτουν αλλα φανταζομαι μολις γεννησω θα μαζευω τριχες απο παντου.. Rolling Eyes

Περιμενουμε το Β επιπεδου κι εμεις στις 18 /7..Φιλακια μαμαδες και κοιλιτσες!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κ από μένα!!!!!!

Φεύγω φορτσάτη για την εφορία...ευχηθείτε μου καλή υπομονή!!!!!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ολες πριν απο μενα θα κανετε την β' επιπεδου? Αμαν πια! Ζηλευω λεμε!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:Καλημέρα κ από μένα!!!!!!

Φεύγω φορτσάτη για την εφορία...ευχηθείτε μου καλή υπομονή!!!!!!!

Και καλη υπομονη και καλη τυχη και απ' ολα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις