401 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 Δευ Ιουλ 02, 2012 2:33 am
eirini2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας και απο μενα 21/12/12 πητμε το καλο να ερθουν τα μωρακια μας ευχομαι σε ολες μας.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
REINE έγραψε:καλησπερα όμορφες και μικρές κοιλίτσες!!
βρε κορίτσια, εσείς που έχετε εμπειρία καια πό άλλη εγκυμοσύνη, πότε περίπου θα αρχίσουμε να αισθανόμαστε το μπεμπε?? σε ποια εβδομάδα??
εγώ κοντεύω 17η και ακόμη τίποτα!!
η αλήθεια είανι ότι από τη μαριάννα δεν είχαμε κανένα νέο!! ας ευχηθούμε όλες να είχε καλά αποτελέσματα από την αμνιο..
μαμακα μου έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
ΠΕΡΙ ΤΗΝ 18Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ.ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΑ -ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ-Ε ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ....
ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!
ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΟΥ.....ΠΕΙΡΑΖΕΙ????
REINE έγραψε:καλησπερα όμορφες και μικρές κοιλίτσες!!
βρε κορίτσια, εσείς που έχετε εμπειρία καια πό άλλη εγκυμοσύνη, πότε περίπου θα αρχίσουμε να αισθανόμαστε το μπεμπε?? σε ποια εβδομάδα??
εγώ κοντεύω 17η και ακόμη τίποτα!!
η αλήθεια είανι ότι από τη μαριάννα δεν είχαμε κανένα νέο!! ας ευχηθούμε όλες να είχε καλά αποτελέσματα από την αμνιο..
markella_p έγραψε:Elenisig έγραψε:Καλημέρα εγκυούλες!!!!
Καλωςήρθες Maryanastasia!
Τι κάνετε κορίτσια?
Χαθηκα γιατί έκανε η αδερφή μου εγχείρηση κήλης κ ήμουν δουλειά-σπίτι-νοσοκομείο. Ολα πήγαν καλά κ τώρα είναι στο χωριό με τους γονείς μας.
Ακούω κ λέτε για διακοπές κ ζηλεύω! Εμένα είναι δίπλα στο σπίτι μου η θάλασσα, η δουλειά μου "πάνω" στη θάλασσα, κ εχώ πάει μόνο μια φορά
Λιάνα, πάρε κορίτσι μου το πλυντηριάκι σου μαζί, κ άσε τον να λέει. Πες του αν θέλει να σας πάρει κάτι, ας πάρει της μπέμπας, αμαν πια!!!!
Β επιπέδου έχω την Παρασκευή κ ανυπομονώ. Τα ποναλάκια κ η κούραση καλά κρατούν. Το μόνο που με ανησυχεί, είναι οτι ώρες ώρες νώθω σαν να πετρώνει στη μέση της κοιλιάς, πάρα πολύ χαμήλα.
Νιώθετε εσείς κάτι παρόμοιο?
Καλημερα κοριτσακι. ακομα γελαω με τα "ποναλακια" που γραφεις. Κρητικοπουλα μου εσυ! Γελαω γιατι τσακωνομαι συνεχεια με τον αντρα μου, που εχει μαθει την κορη μου να λεει "ποντικαλακι" αντι για "ποντικακι" και "τριχαλακια" αντι για "τριχουλες" χαχαχα
Καποιες φορες νιωθω κι εγω πολυ σκληρη την κοιλια μου σε καποια σημεια χαμηλα. Δεν θυμαμαι να σου εξηγησω, αλλα σιγουρα το ειχα αυτο και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη.
Ζηλευω που θα κανεις την β' επιπεδου. Με το καλο.
Περαστικα στην αδερφη σου και να μπαινεις τωρα να λεμε τα νεα μας.
Elenisig έγραψε:markella_p έγραψε:Elenisig έγραψε:Καλημέρα εγκυούλες!!!!
Καλωςήρθες Maryanastasia!
Τι κάνετε κορίτσια?
Χαθηκα γιατί έκανε η αδερφή μου εγχείρηση κήλης κ ήμουν δουλειά-σπίτι-νοσοκομείο. Ολα πήγαν καλά κ τώρα είναι στο χωριό με τους γονείς μας.
Ακούω κ λέτε για διακοπές κ ζηλεύω! Εμένα είναι δίπλα στο σπίτι μου η θάλασσα, η δουλειά μου "πάνω" στη θάλασσα, κ εχώ πάει μόνο μια φορά
Λιάνα, πάρε κορίτσι μου το πλυντηριάκι σου μαζί, κ άσε τον να λέει. Πες του αν θέλει να σας πάρει κάτι, ας πάρει της μπέμπας, αμαν πια!!!!
Β επιπέδου έχω την Παρασκευή κ ανυπομονώ. Τα ποναλάκια κ η κούραση καλά κρατούν. Το μόνο που με ανησυχεί, είναι οτι ώρες ώρες νώθω σαν να πετρώνει στη μέση της κοιλιάς, πάρα πολύ χαμήλα.
Νιώθετε εσείς κάτι παρόμοιο?
Καλημερα κοριτσακι. ακομα γελαω με τα "ποναλακια" που γραφεις. Κρητικοπουλα μου εσυ! Γελαω γιατι τσακωνομαι συνεχεια με τον αντρα μου, που εχει μαθει την κορη μου να λεει "ποντικαλακι" αντι για "ποντικακι" και "τριχαλακια" αντι για "τριχουλες" χαχαχα
Καποιες φορες νιωθω κι εγω πολυ σκληρη την κοιλια μου σε καποια σημεια χαμηλα. Δεν θυμαμαι να σου εξηγησω, αλλα σιγουρα το ειχα αυτο και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη.
Ζηλευω που θα κανεις την β' επιπεδου. Με το καλο.
Περαστικα στην αδερφη σου και να μπαινεις τωρα να λεμε τα νεα μας.
Ουπς...εσείς λέτε πονάκια, ε?
Elenisig έγραψε:Καλημέρα κ από μένα!!!!!!
Φεύγω φορτσάτη για την εφορία...ευχηθείτε μου καλή υπομονή!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης