Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
586 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 586 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βαρβαρα μου χαιρομαι που είστε καλυτερα, σε ειχα στο μυαλο μου!! Τα κιλακια τα εβαλες μαλλον γιατι δεν κινεισαι, αλλα μη στεναχωριεστε κοριτσια, οσα κιλα και να βαλετε, μολις γεννησετε, μπορειτε να τα χασετε!!!

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maryanastasia έγραψε:δίκιο έχεις...να έχεις τέτοια χαρά και τον μπαμπά σου στο νοσοκομείο....

ο μικρός καλά θα είναι ιωσούλα θα έχει ! τι όμορφη φάτσα που έχει!!

ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά σου!!!
σ'ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zoekopa έγραψε:
Maryanastasia έγραψε:δίκιο έχεις...να έχεις τέτοια χαρά και τον μπαμπά σου στο νοσοκομείο....

ο μικρός καλά θα είναι ιωσούλα θα έχει ! τι όμορφη φάτσα που έχει!!

ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά σου!!!
σ'ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!
Εύχομαι κ εγώ περαστικά για τον πατέρα σου!!!!

Βαρβάρα κατάλαβα καλά, είπες οτι τρως μια φορα τη μέρα φαγητό? Το στομάχι μας δεν κάνει να μένει άδειο. Εμένα μου έχει πει ο γιατρός πολλά κ μικρά γεύματα (άσχετα αν δεν το κάνω πάντα)

Κορίτσια σημερά ήμουν πρωινή κ σχόλασα στις 17¨00 αντί στις 15:30 γιατί είχαμε meeting..Εχω δουλειές, κ το μόνο που σκέφτομαι είναι το κρεβατάκι μου.
Αύριο έχω ρεπό μετα από 14 ημέρες, κ πρέπει το πρωί να κατέβω κέντρο να κάνω εξετάσεις αιματος, να πάω στον Οαεδ να πάρω ένα χαρτί για τη φορολογική, κ να επιστρέψω στο ιατρείο για να δείξω τις εξετάσεις στο γιατρό γιατί θα φύγει για διακοπές.
Κ πάει το ρεπό μου.... Crying or Very sad

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Very Happy . ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ???? Very Happy

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ!ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΕΥΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ!ΠΟΛΛΛΑ ΦΙΛΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marilou27 έγραψε:καλημερα κοριτσια!ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ!ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΕΥΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ!ΠΟΛΛΛΑ ΦΙΛΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Very Happy
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Very Happy

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:
marilou27 έγραψε:καλημερα κοριτσια!ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ!ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΕΥΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ!ΠΟΛΛΛΑ ΦΙΛΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Very Happy
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Very Happy
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΕΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 215994

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα σας!!!

Μαριλου, καλη επιτυχια!! Να εισαι χαλαρη και να την απολαυσεις!!

Αθανασιαααααααααα, τι κανεις μικρη μου αδελφη αγελαδιτσα?

Ζωη, περαστικα στον μικρο και στον μπαμπα σου. Να μας πεις νεα.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι ζέστη και σήμερα, εεεεεεε; Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 911307 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 585182

Μαριλού καλή απόλαυση και καλά αποτελέσματα!!!

Zoekopa μου μπράβο για τον κορίτσαρο που περιμένετε!!! Και φυσικά περαστικούλια στον πατέρα σου!!! Κι εγώ έχω τον δικό μου που μπαινοβγαίνει δυστυχώς, ξεκίνησε κι αυτός μετά το Πάσχα... Sad

Κορίτσια εγώ δεν είμαι αγελάδα, απλά... απέκτησα επιτέλους σωστό στήθος, χιχιχι! Εεεε, τι να κάνω που κανονικά είναι ανύπαρκτο;;;; Αλλά και τώρα, αντί να το απολαύσω υποφέρω! Μια με την κοιλιά που έχει γίνει τούρλα (ναι, χαλαρά με κάνει κάποιος στο 3ο τρίμηνο νομίζω!), μία με τη μικρή που κάνει τα μπόινγκ-μπόινγκ της στην κοιλούμπα και γατζώνεται από το στήθος μου για να σκαρφαλώσει πάνω μου (άααααααουτς), ε, δε θέλει και πολύ!!!

Zoo μου εκτός από ίδια μέρα ΠΗΤ αν θυμάμαι καλά (δεν είσαι στη λίστα, εεεWink έχουμε και ίδια μέρα τη β' επιπέδου!!! Κι εμείς τη Δευτέρα 16/7 θα την κάνουμε, καλά μας αποτελέσματα και στις 2!!!!!

Καλέ δεν μου απάντησε καμία στο κατεβατό που σας έγραψα, καλά τα κιλά τα πιάσατε και από μόνες σας, κρεμούλα βάζετε στην κοιλιά; Σας έχει πει κανένας γιατρός να μη βάλετε πριν τον υπέρηχο (υποθέτω για καλύτερη ευκρίνεια);

Αυτά, σας αφήνωωωωωω!!!!!! Και υπομονήηηηηηηη!!!!!!!!

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοιλίτσες όμορφες! Πολλά θεματάκια διάβασα για να δούμε σε ποιά θα θυμηθώ να απαντήσω...
Εγώ έχω ραντεβού αύριο με ντοκ για εξετάσεις κ.τ.λ. Β επιπέδου 3 Αυγούστου. Η αλήθεια είναι πως το περιμένω πως και πως...
Βαρβάρα σημασία έχει μόνο το μπεμπέ! Και τι έγινε με τα κιλά? Στο χέρι τους είναι να μείνουν? Όποτε μπορέσεις θα τα χάσεις.
Ζωή τι ωραία! Τώρα θα τα έχεις 1 κι 1 τα παιδάκια! Είναι ωραίες και οι μπουμπούκες!
Εγώ από κιλά τίποτα ακόμα αλλά για να δούμε αύριο!!!
Κορίτσια κάναμε με τον άντρα μου φορολογική!!! Εγκεφαλικό έπαθα! Ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Ο άντρας μου φέτος είναι άνεργος και ίσα ίσα τα βγάζουμε πέρα... Πως θα πληρωθεί ο φόρος?

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ,ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ,ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 20 ΕΥΡΩ....ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΑΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ!
ΑΓΕΛΑΔΑ ΜΑΡΚΕΛΑ Ε?! ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΜΙΚΡΗ ΑΔΕΛΦΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ......

ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΝΝΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,-ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ Ο ΝΤΟΚ....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΣΑΚΙ ΖΩΗ Ε?!
ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ!!
ΖΕΣΤΗ ΖΕΣΤΗ...ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ.....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΕΣ...ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!
ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ-ΧΥΜΟ-ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ-ΠΑΓΩΤΟ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΣΟΥΛΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ?ΘΕΛΕΤΕ?

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?????ΕΥΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ?

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ???? Twisted Evil
ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΙΕΣΧΙΖΑΝ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ ΜΕ ΦΑΝΑΡΙ ΠΡΑΣΙΝΟ.
ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ 1 ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ....ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ Twisted Evil

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την μαμακα μου στις Τετ Ιουλ 11, 2012 11:02 pm, 1 φορά

mamameli

Καλημέρα κι απο μενα,

περαστικά!Ζωη μπραβο για το κοριτσακι ,περαστικα πολλα στο μπαμπα σου!

Μαρκελλα τι λεει ο υπερηχος;

crazymommy αληθεια πρωτη φορα το ακουω με την κρεμα.Αλλα αφου το ειπαν σε σενα δεν θα βαλω κι εγω.

Αντε υπομονη με τη ζεστουλα!

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σας και για το ενδιαφερον για τον μπαμπα μου!!!
Χθες πηγαμε στο νοσοκομειο τον μικρο και οπως φανταζεστε γινοταν χαμος (δε μου δωσανε προταιραιοτητα σαν εγκυο Mad ) και φυγαμε και πηγαμε σε ιδιωτη γιατρο και μας ειπε πως ειναι ερεθισμενος ο λαιμουδακος του και αν συνεχιστει ετσι ο πυρετος θα του δωσω αντιβιωση, αλλα βλεπω οτι σημερα ειναι καλυτερα και μαλλον θα τη γλιτωσει.
Ο άντρας μου έχει τρελαθει απο τη χαρα του που θα κανει κοριτσακι!!! Αλλο να σας το λεω και αλλο να το βλεπετε, α! και λεει συνεχεια οτι θα π΄΄αει να παρει δίκανο!! χαχαχα!!!
Αλικη δεν το είχα ξανακουσει ουτε εγω αυτο με τη κρεμα και τον υπερυχο, αλλα ουτως ή αλλος δε βαζω κρεμες το καλοκαιρι γιατι ζεσταινομαι!!!!!!
Σε λιγο φευγω, εχω μαθημα οδηγησης (χθες τα πηγα χαλια Sad ) και αυριο δινω.... ελπιζω να το παρω με τη πρωτη. Λέτε να συγκινηθούν οι εξεταστες επειδή είμαι εγκυος??? (μπαααααα!!!!!)

eirini2

zoekopa έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου, σήμερα είμαι με αναμεικτα συναισθηματα.... Μολις γυρισα απο τη Β επιπεδου!!! Όλα πηγαν πολυ καλα, μαθαμε και το φυλο!!! Περιμένουμε κοριτσακι!!!!!! Razz ο αντρας μου είχε πλακα γιατι συγκινηθηκε και ψιλοεκλαιγε, εγω ομως κυρια!!! Ο γιατρος ολο ελεγε ατακτο το μωρακι μου γιατι δε γυρνουσε οπως τον βολευε, anyway η δουλεια εγινε

Απο την άλλη σε λιγο θα παμε τον Θανουλη στο νοσοκομειο γιατι είναι η τεταρτη μερα με πυρετο και ανυσηχησαμε και αποο την αλλη ο μπαμπας μου είναι στο νοσοκομειο και είναι αρκετα σοβαρα...... Απο τη μια χαιρομαι που το μωρακι μου είναι καλα, απο την αλλη εχουμε τρεχαματα με τον μπαμπα και ξενυχτια με τον Θανουλη, ελπιζω καλα να ειναι το αγορι μου!!!! εντωμεταξυ ο μπαμπας μου είναι απο εχθες στο νοσοκομειο και η μαμα μου δε μου ειπε τιποτα για να μη με ανυσηχησει.... αυταααα....
περαστικα σας ζωη.και για τον μικρο και για τον μπαμπα σου.τα εχουμε περασει κι εμεις αυτα.ειναι δυσκολα.ολα να πανε καλα ευχομαι

eirini2

καλημερα σε ολα τα κοριτσια.δεν νομιζω να ζεστενεστε σημερα?μεχρι δευτερα θα κρατησει ο καυσωνας.μετα πεφτει η θερμοκρασια.ελπιζω παραπανω απο 2 βαθμους.εγω εκλεισα β επιπεδου στις 7 αυγουστου

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα και από μενα!!
κι εγω σημερα έχω υπέρηχο, εξετάσεις και ολα τα σχετικά...

έχω άγχος όπως πάντα...κανονικά θα μου κανονίσει το ραντεβού για Β επιπεδου αν όλα είναι καλά!!

περαστικά στο μπαμπά σου και από μενα και υπομονη σε όσες δουλευουμε!!
στις υπόλοιπες υπομονή με τη ζέστη...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Reine, και γω σημερα εχω γιατρο. Θα παρω το απογευμα τις απαντησεις απο τις εξετασεις μου και μετα εχω ραντεβου μαζι του στις 9.00 το βραδυ. Και θα μου κλεισει και μενα ραντεβου για την β' επιπεδου. Παρακαλατε ειπαμε να μου κλεισει εως 31 Ιουλιου. Αγχος απιστευτο εχω και γω, αντιθετα με την πρωτη μου εγκυμοσυνη που ημουν 3 λαλουν και 2 χορευουν.

Ειρηνη, μεχρι Δευτερα??????? Δεν την παλευω αλλοοοοοοο!!

Ζωη, χαιρομαι που ο μικρος ειναι καλυτερα. Οσο για την προτεραιοτητα λογω εγκυμοσυνης, αστα!! Ζωα εχουμε γινει, κανενα φιλοτιμο! Ο μπαμπας?
Α! και καλη επιτυχια με το διπλωμα!

Μαρια, σημερα το βραδυ εχω ραντεβου.

Αλικη, κρεμες εγω ετσι κι αλλιως δεν βαζω, αλλα θα ρωτησω τον γιατρο μου (αν το θυμηθω φυσικα-αλτσχαιμερ λεμε!)

Εγω παντως οτι αποριες εχω, τις λεω στον αντρα μου γιατι ειμαι σιγουρη πως εγω δεν θα θυμηθω να ρωτησω ουτε τα μισα. Ολες τις ερωτησεις σχεδον εκεινος τις κανει παντα στον γιατρο!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρα, αυτο με τη δηλωση γμτ. Εγω δεν τις εχω στειλει ακομα. 6 εχω να στειλω ζωη να 'χουν. Πολλα λεφτα ρε σεις!!! Ελεος!!!

Αθανασια, για καποιο λογο πηδηξα ολα τα μηνυματα σου πριν και δεν τα ειχα δει.

Ευηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Μα που ειναι αυτο το κοριτσι?

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μια καυτη καλημερα !!! τι κανετε κοριτσια μου???? εγω εδω λιωνωωωωωωωωωω με νερακι αγκαλιτσα ....
ειδα οτι σημερα μαρκελα μου και οχι μονο εχουμε να παμε στον ντοκτ αντε αντε να μας πειτε τα νεακια σας!!!
Ζωη μου περαστικα να ειναι ολα μεσα στην οικογενεια και συγχαρητηρια για την μπεμπουλα να ειναι γερη !!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 654316 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 654316 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 654316
αχχχχχχχχχχχχ πως θα την βγαλουμε μεχρι την δευτερα τριτη που λενε?????

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Που γυρνατε ολες?

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Που γυρνατε ολες?

καλε εδωωωωωωωωωωωωωωωωωω παρεα με τερμα μουσικουλα χαχαχα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις