851 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 Πεμ Ιουλ 12, 2012 1:08 am
markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ζωουλα!! Ελα, βαλε ενα χερακι να τις μαζεψουμε τις γυριστρουλες!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
markella_p έγραψε:Γεια σου Ζωουλα!! Ελα, βαλε ενα χερακι να τις μαζεψουμε τις γυριστρουλες!!
ΓΥΡΙΣΑ.ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΙΜΟΥΛΕΣ ΤΗΣ.eirini2 έγραψε:κοριτσια μαλλον χαθηκατε τωρα εσεις?????????????
REINE έγραψε:καλέ εδώ ειμαι, αλλά έχω μπλέξει με τη δουλειά σημερα!!
η συναδελφος ειναι σε αδεια και πεσαν ολα πανω μου!
μμμ γρηγορο ε? ομελέτα? μακαρονια σαν κρυα σαλατα ομως? τελειο ειναι αυτο!!
εγω σημερα δε μαγειρεψα...μετα το γιατρο, αφού όλα πάνε καλά πρωτ ο θεός, θα παμε εξω να το γιορτασουμε!
καλά από άγχος άλλο τιποτα, πώς θα το αποβάλλουμε αυτο το άγχος και συνεχως τις κακες σκεψεις οτι κατι μπορει να μην παει καλά??
πειτε καμια συνταγή!
μαμακα μου έγραψε:ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ???? ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΡΟΥΧΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΝΑ ΤΟ ΠΩ?!
ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΙΣΩ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΟΟΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟ ΕΝΑ 4Ο ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.
eirini2 έγραψε:εγω στο σπιτι δεν αγχωνομαι τοσο πολυ.οταν παω ομως στον γιατρο για υπερηχο κατι με πιανει και ειμαι απιστευτα αγχωμενη.μετα την αυχενικη απο το αγχος μου εβγαλα ερπη στα χειλη.νομιζα οτι στο 2ο δεν θα αγχωνομουν τοσο πολυ.
markella_p έγραψε:Σας ειπα? Δεν σας ειπα! Πηγα για ψωνια χθες. Πηρα φανταστικα ρουχα εγκυμοσυνης απο τα H&M πολυ πιο οικονομικα απο ΛΗΤΩ, MOTHERCARE, PRENATAL κλπ. Πολυ το χαρηκα!
απο το H&M ειχα παρει κι εγω ρουχα εγκυμοσυνης στο 1ο μου παιδι.ειναι πολυ καλα και οικονομικα.markella_p έγραψε:Εχεις δικιο Ειρηνη. Και εγω συνηθως ετσι κανω. Αλλα επειδη δεν ηθελα να χασω αλλη μερα και αφου αργησα να κλεισω το ραντεβου, θα παω σημερα εστω και αργα. Αλλα θα ειμαι μια χαρα, αφου θα φτασω σπιτι στις 5, θα ξεκουραστω, θα κανω το μπανακι μου, θα μπω στο αμαξακι με κλιματισμο. Μονο που αμα μπω στο σπιτι μετα βαριεμαι να ξαναβγω, αλλα το προσπερναω.
Σας ειπα? Δεν σας ειπα! Πηγα για ψωνια χθες. Πηρα φανταστικα ρουχα εγκυμοσυνης απο τα H&M πολυ πιο οικονομικα απο ΛΗΤΩ, MOTHERCARE, PRENATAL κλπ. Πολυ το χαρηκα!
Maryanastasia έγραψε:Hellooooooooooooo
Εγώ εργάζομαι :-(
Καλέ πως ξέρετε από την αυχενική? Εμάς γιατί δεν φαινότανε? Τι παίζει ρόλο? η Θέση του μπεμπέ??
Μαρκελλα θα το δεις σήμερα ελπίζω να είναι όλα ΤΕΛΕΙΑ!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης