Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
567 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 567 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΡΚΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΑ!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΗ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 215994 ΖΩΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ.barbie ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 215994ΕΓΩ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΛΙΝΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΑΓΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ Twisted Evil

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια να μας πειτε αυριο τα νεα σας απο τα νινακια!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 215994

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
και εγώ θέλω να μπω αύριο και δω πως όλα τα μπεμπέ είναι φανταστικά!

Μαρκέλλα νομίζω --χωρίς να μου έχει τύχει--- πως λογικό είναι να μην έχεις την ίδια προσμονή...

Αλήθεια η μικρή σου ανυπομονεί που θα έχει αδελφάκι ή τα έχει πάρει στο κρανίο?? χι χι χι !!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marilou27 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΡΚΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΑ!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΗ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 215994 ΖΩΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ.barbie ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 215994ΕΓΩ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΛΙΝΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΑΓΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ Twisted Evil

ΜΠΡΑΒΟ! ΝΑΤΗ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΝΥΦΗ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.
Ε ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΩΡΑ,ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΡΗΤΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ! ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΑΚΡΗ ΜΕΤΑ.....
ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ,ΟΥΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ.ΜΙΑ ΤΗΣ ΑΒΟΝ ΜΕ 3 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΠΗΡΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ.ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΟΟΟΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ....

eirini2

markella_p έγραψε:
Maryanastasia έγραψε:Hellooooooooooooo

Εγώ εργάζομαι :-(

Καλέ πως ξέρετε από την αυχενική? Εμάς γιατί δεν φαινότανε? Τι παίζει ρόλο? η Θέση του μπεμπέ??

Μαρκελλα θα το δεις σήμερα ελπίζω να είναι όλα ΤΕΛΕΙΑ!!

Ευχαριστω Μαιρη μου. Απο την ευχη θεωρω οτι ειναι πολυ νωρις να πει κανεις με σιγουρια το φυλο. Εμενα ο γιατρος μου, αν δεν ειναι απολυτα σιγουρος, δεν μιλαει, δεν λαλαει.
και στο 1ο απο την αυχενικη μου ειπε αγορι και τωρα σαυτο ειδαμε και το πουλι και μας ειπε 100% αγορι.ειχε καλη θεση.μετα που με ειδε και ο δικος μου γιατρος μου ειπε οτι φαινεται για αγορι.

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:
marilou27 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΡΚΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΑ!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΗ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 215994 ΖΩΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ.barbie ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 215994ΕΓΩ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΛΙΝΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΑΓΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ Twisted Evil

ΜΠΡΑΒΟ! ΝΑΤΗ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΝΥΦΗ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.
Ε ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΩΡΑ,ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΡΗΤΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ! ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΑΚΡΗ ΜΕΤΑ.....
ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ,ΟΥΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ.ΜΙΑ ΤΗΣ ΑΒΟΝ ΜΕ 3 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΠΗΡΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ.ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΟΟΟΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ....

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!ΑΝΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 215994 ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΒΑΖΕΛΙΝΙ ΛΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΒΑΖΩ?ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΑΚΡΗ!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΜΑΡΚΕΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΥΠΕΡΗΧΟ? ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕΣ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ?
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ...ΑΛΛΕΣ 4 ΔΗΛΩΣΕΙΣ....
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ...ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ-ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΧΙΧΙΧΙΧΙ-

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΥΤΗ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Mad ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 417472

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσια!!! Πάω για μαθημα και μετα δινω εξετασεις οδηγησης.... κλααααααααααααψ!!!!!!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσιααααα!!!!

Zoekopa μου καλή επιτυχία!!!!! Μην το πολυσκέφτεσαι, κάνε αυτό που έμαθες και ο,τι γίνει...! Μην έχεις άγχος και γι' αυτό τώρα!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Χιχιχι, Μαρκέλλα μου, έβαλες κατά λάθος το όνομά μου, αλλά δεν ήταν τυχαίο... Κι εγώ είχα αναφερθεί στο θέμα παλιότερα και καταλαβαίνω απόλυτα τα κορίτσια που διανύουν τη 2η εγκυμοσύνη τους!!! Εννοείται δεν έχω κοιτάξει τίποτα για το 2ο μωράκι, μέχρι τώρα έχω τη δικαιολογία πως δεν έχουμε δει το φύλο ακόμα! Razz Και αν είναι κορίτσι, που είναι και το πιθανότερο, αφού δεν έχουμε δει το απαυτό Embarassed , τότε πολύ λίγα πραγματάκια θα χρειαστούμε! Ίσως πιο πολλά για τη μεγάλη, η οποία θα πρέπει λογικά να αλλάξει κρεβάτι, ώστε να παραχωρήσει την κούνια της στο μωρό...

Στο θέμα με την κρέμα στην κοιλιά, πιστεύω ξεκάθαρα ότι μου είπαν να μη βάλω διότι θα εμποδίζει τον υπέρηχο να δείξει πιο καθαρά. Και σε αυτό τον υπέρηχο είναι πολύ βασικό να πάρουμε καλές μετρήσεις...
Εγώ δε βάζω βαζελίνη διότι δεν έχει ουδέτερο ph, με αποτέλεσμα στην αρχή να ενυδατώνει, στη συνέχεια (εφόσον βάζεις τακτικά) δεν κάνει τίποτα. Το είχα δοκιμάσει με τα χέρια μου παλιότερα και τα λέω αυτά. Και μου είχαν εξηγήσει αυτό με το ph... Κι εγώ βάζω κρέμα από το φαρμακείο. Το αμυγδαλέλαιο είναι γενικά το καλύτερο, αλλά βρε κορίτσια επειδή έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, είχα προσέξει ότι λαδώνει τα ρούχα και μετά δύσκολα καθαρίζουν... Rolling Eyes

Τέλος, να αναφέρω - επειδή το πήρε το μάτι μου - το ότι πρέπει να αποφεύγουμε μεγάλα ψάρια όπως ο τόνος και ο ξιφίας. Διότι περιέχουν σημαντικές ποσότητες βαρέων μετάλλων και αυτό δεν είναι καλό για την εγκυμοσύνη... Μου το είχε πει και ο ντοκτ, το γράφουν και πολλά sites. Οκ, μαμάκα μου, για 1 φορά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, απλά προσπάθησε να μην τρως τακτικά φαγητά με τόνο... Wink

Πφφφφ, άντε να περάσει και αυτή η μέρα, τουλάχιστον είναι Παρασκευή!!! Αύριο θα πάω για εξετάσεις αίματος και τη Δευτέρα η β' επιπέδου!!! Για να δούμε...!

Σας φιλώωωωωωω!!!!!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zoekopa έγραψε:Καλημέρα κοριτσια!!! Πάω για μαθημα και μετα δινω εξετασεις οδηγησης.... κλααααααααααααψ!!!!!!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡ!!!!ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 215994

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα κορίτσιααααα!!!!

Zoekopa μου καλή επιτυχία!!!!! Μην το πολυσκέφτεσαι, κάνε αυτό που έμαθες και ο,τι γίνει...! Μην έχεις άγχος και γι' αυτό τώρα!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Χιχιχι, Μαρκέλλα μου, έβαλες κατά λάθος το όνομά μου, αλλά δεν ήταν τυχαίο... Κι εγώ είχα αναφερθεί στο θέμα παλιότερα και καταλαβαίνω απόλυτα τα κορίτσια που διανύουν τη 2η εγκυμοσύνη τους!!! Εννοείται δεν έχω κοιτάξει τίποτα για το 2ο μωράκι, μέχρι τώρα έχω τη δικαιολογία πως δεν έχουμε δει το φύλο ακόμα! Razz Και αν είναι κορίτσι, που είναι και το πιθανότερο, αφού δεν έχουμε δει το απαυτό Embarassed , τότε πολύ λίγα πραγματάκια θα χρειαστούμε! Ίσως πιο πολλά για τη μεγάλη, η οποία θα πρέπει λογικά να αλλάξει κρεβάτι, ώστε να παραχωρήσει την κούνια της στο μωρό...

Στο θέμα με την κρέμα στην κοιλιά, πιστεύω ξεκάθαρα ότι μου είπαν να μη βάλω διότι θα εμποδίζει τον υπέρηχο να δείξει πιο καθαρά. Και σε αυτό τον υπέρηχο είναι πολύ βασικό να πάρουμε καλές μετρήσεις...
Εγώ δε βάζω βαζελίνη διότι δεν έχει ουδέτερο ph, με αποτέλεσμα στην αρχή να ενυδατώνει, στη συνέχεια (εφόσον βάζεις τακτικά) δεν κάνει τίποτα. Το είχα δοκιμάσει με τα χέρια μου παλιότερα και τα λέω αυτά. Και μου είχαν εξηγήσει αυτό με το ph... Κι εγώ βάζω κρέμα από το φαρμακείο. Το αμυγδαλέλαιο είναι γενικά το καλύτερο, αλλά βρε κορίτσια επειδή έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, είχα προσέξει ότι λαδώνει τα ρούχα και μετά δύσκολα καθαρίζουν... Rolling Eyes

Τέλος, να αναφέρω - επειδή το πήρε το μάτι μου - το ότι πρέπει να αποφεύγουμε μεγάλα ψάρια όπως ο τόνος και ο ξιφίας. Διότι περιέχουν σημαντικές ποσότητες βαρέων μετάλλων και αυτό δεν είναι καλό για την εγκυμοσύνη... Μου το είχε πει και ο ντοκτ, το γράφουν και πολλά sites. Οκ, μαμάκα μου, για 1 φορά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, απλά προσπάθησε να μην τρως τακτικά φαγητά με τόνο... Wink

Πφφφφ, άντε να περάσει και αυτή η μέρα, τουλάχιστον είναι Παρασκευή!!! Αύριο θα πάω για εξετάσεις αίματος και τη Δευτέρα η β' επιπέδου!!! Για να δούμε...!

Σας φιλώωωωωωω!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 215994 ΚΑΙ ΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΩ Razz ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΚΑΙ ΓΩ ΔΕ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΒΑΖΕΛΙΝΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ Very Happy

demmy29

demmy29
Καλημέρα κοιλούμπες!
Εδώ κι εγώ λιώνω!!!
Ζωή με ακούς??? Καλήηηηηηηη Επιτυχίααααααααααααα!!!
Μαριλού τι ωραία! Μπράβο! Να τη κι άλλη μια μπέμπα! Είπα στο τέλος θα μετρήσουμε πόσα κορίτσια και πόσα αγόρια!
Όσο για το πόσα θα μπορώ να δίνω στην εφορία... Ένα έχω να πω... Θα πάρουνε τα @@@ ... Ε μα πια! Έλεος! Και να τα δώσω μου λέτε που θα πάνε τόσα λεφτά που τα σχολεία θα ανοίξουν πάλι χωρίς βιβλία και δασκάλους και που τα φάρμακά μας τα πληρώνουμε? Που για να γεννήσουμε αξιοπρεπώς θα πληρώσουμε ένα σωρό λεφτά? Αχ!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoekopa έγραψε:Καλημέρα κοριτσια!!! Πάω για μαθημα και μετα δινω εξετασεις οδηγησης.... κλααααααααααααψ!!!!!!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 534787

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! Very Happy

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΝΟ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΣΑΛΤΣΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ. ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΕΦΑΓΑ Η ...ΟΡΦΑΝΗ!
Very Happy
ΑΧ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!
ΜΑΤΣ!

eirini2

καλημερα κοριτσια.καλη επιτυχια στη ζωη που δινει εξετασεις.crazymommy ευχομαι να πανε ολα καλα στην β επιπεδου.μαρκελλα τι εγινε με τον γιατρο χτες?ολα καλα?και η ζεστη συνεχιζεται απ`οτι ακουσα χτες μεχρι και την δευτερα απο την τριτη ερχεται βοριας.αντε να δροσιστουμε λιγακι

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημεεεεεερα κοριτσακια μου!!!!! τι κανετε??? εγω οσο περνουν οι μερες...νοιωθω κ καπως καλυτερα....ευτυχως εχει αρχισει κ η ψυχολογια μου κ ανεβαινει...! την μπεμπα μου την νοιωθω ολο κ πιο δυνατη μερα με την μερα.....μεγαλωνει κ δυναμωνει η ζουζουνιτσα μου!!!!!!! ανυπομονω τοσο πολυ να την παρω αγκαλιτσα!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 215994
βλεπω οι μπεμπουλες συντριπτικη πλειοψηφια απο οτι οι μπεμπηδες....χιχιχιχιχι!!!!
συγχαρητηρια σε ολες οσες εκαναν β επιπεδου κ ολα πηγαν τελεια...μπραβο σας κοριτσια μου!!!
@ζωη μου....περαστικα για τον μπεμπακο σου...κ για τον μπαμπα σου...ελπιζω πολυυυυ συντομα να περασουν ολα...!!!! καλη επιτυχια κ για το διπλωμα...ολα μια χαρα θα πανε...δεν ειναι τιποτα!!! συγχαρητηρια κ για την ζουζουνα σου......καλα οι μπαμπαδες....ενα με το πατωμα θα γινουν μολις βγουν οι μπεμπιτσες μας!!!
@elenisig μου...τρωω συχνα...απλα σχεδον ολα τα γευματα ειναι φρουτα...κ μια φορα τρωω γευμα κανονικο την ημερα....βεβαια εχει υπαρξει να φαω κ λιγο φαγητο κ το βραδυ...αλλα σπανια....η φρουτα η σαλατες τρωω συνηθως...
@αλικη μου ευχομαι τεεεεεελεια αποτελέσματα για την δευτερα.....οοοολα θα ειναι τελεια θα δεις! για την κρεμα ουτε κ εγω το εχω ξανακουσει....αλλα για να σου το λεει ο γιατρος σου...ακολουθησε το...!!!!
μαρκεεεεεεεελα τι εγινε εχτες????? ολα καλα...ποτε εκλεισες για β επιπεδου??
εμεις παντως ειδαμε οτι ηταν κοριτσακι απο την αυχενικη.....ειχε καλη θεση η μπουμπου....
αυτα....

φιλακια σε οοολες!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 215994

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
BARBIE ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 215994 ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΕΣΥ ΝΑ ΤΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ Laughing

maria1984

maria1984
Καλημέρα κορίτσια,δεν αντέχετε η ζέστη πάλι σήμερα.Ανυπομονώ να έρθει το απόγευμα να πάω στον γιατρό να δω το μωράκι μου! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 337404 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 337404 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 337404 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 337404 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 337404 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 337404

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ!ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ!ΦΙΛΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marilou27 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ!ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ!ΦΙΛΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Ε ΨΙΤ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΠΕΡΝΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΑΜΤΙ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΣΤΗΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! Very Happy
ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΞΩ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ....

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Good Morning!!!

Τι μου κανετε?

Εμεις χθες, ολα καλα! Φυλο δεν μας ειπε ακομα, αλλα ουτε που με νοιαζει, αρκει που ειναι γερο! Ειχε πολυ πλακα ομως! Ο γιατρος γελαγε και μεις μαζι του. Το μωρο ειχε συνεχως το ενα του ποδι μεσα στο στομα. Μεγαλωσε ρε σεις. 345γρ και 15cm. B' επιπεδου εκλεισα για 31 Ιουλιου. Μπανια επιμενει να μην κανω, αλλα θα το υποστω!

stellaef, που εισαι βρε κοριτσι μου εσυ? Χανεσαι. Ουτε στη λιστα δεν σε εχουμε νομιζω!

marilou, μπεμπαααααααααααααααα!!!! Τι καλα!!

Μαιρη, η μικρη προς το παρον χαιρεται, αργοτερα θα δουμε.

Γεια σου Ειρηνη αγορομανα!!

Αθανασια, δοθηκε τελικα παραταση για τις δηλωσεις?

Ζωη, καλη επιτυχια με το διπλωμα!!

Βαρβαρα, Μαρια γειααααααααα!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 417472

ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΚΕΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/07 ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΙΩΠΗΡΗ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΟΟΟΟΟΛΕΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΩ....ΤΕΜΠΕΛΙΑΣΑ ΦΕΤΟΣ
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ...ΑΚΟΥ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ...ΜΑΡΚΕΛΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ,ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΚΑΛΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ! ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ...ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΡΕ ΣΥ ΜΑΡΚΕΛΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ?
ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ,ΜΗΝ ΨΑΧΝΩ, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΗΝ ΕΔΩ....ΠΛΙΙΙΙΙΖ..... Very Happy

mamameli

Καλημερα!

Χαιρομαι για τα ωραία νεα σας..δυστυχως δεν μπαινω συχνα να κουβεντιαζαμε περισσοτερο!Μαρκέλλα αφου κρατάς τη λίστα γιατί δεν βάζεις δίπλα και σε κάθε όνομα το φύλο του μωρού σε όποια το μαθαίνει;Ετσι για τα στατιστικά...αν δεν βαριέσαι βέβαια!

Καλη επιτυχια σε υπερηχους διπλώματα κτλ!Αν δεν ξαναμιλησουμε...φιλακια!Το αφεντικο μαλώνει!

eirini2

markella_p έγραψε:Good Morning!!!

Τι μου κανετε?

Εμεις χθες, ολα καλα! Φυλο δεν μας ειπε ακομα, αλλα ουτε που με νοιαζει, αρκει που ειναι γερο! Ειχε πολυ πλακα ομως! Ο γιατρος γελαγε και μεις μαζι του. Το μωρο ειχε συνεχως το ενα του ποδι μεσα στο στομα. Μεγαλωσε ρε σεις. 345γρ και 15cm. B' επιπεδου εκλεισα για 31 Ιουλιου. Μπανια επιμενει να μην κανω, αλλα θα το υποστω!

stellaef, που εισαι βρε κοριτσι μου εσυ? Χανεσαι. Ουτε στη λιστα δεν σε εχουμε νομιζω!

marilou, μπεμπαααααααααααααααα!!!! Τι καλα!!

Μαιρη, η μικρη προς το παρον χαιρεται, αργοτερα θα δουμε.

Γεια σου Ειρηνη αγορομανα!!

Αθανασια, δοθηκε τελικα παραταση για τις δηλωσεις?

Ζωη, καλη επιτυχια με το διπλωμα!!

Βαρβαρα, Μαρια γειααααααααα!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 417472

ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
μπανιο γιατι δεν σε αφηνει να κανεις?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις